Author Topic: ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ 2010 ΣΤΗ Ν. ΑΦΡΙΚΗ  (Read 15561 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
Απ: ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ 2010 ΣΤΗ Ν. ΑΦΡΙΚΗ
« Reply #580 on: July 08, 2010, 02:06:49 »
+1  ;D

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #581 on: July 08, 2010, 02:32:02 »
Toten Hosen στους δρόμους του Βερολίνου. Σσσσστ! Ησυχία. Γαμιέται η Nationalmannschaft.

apostolos

• Guest
« Reply #582 on: July 08, 2010, 02:49:30 »
Παρατηρώ πάντως πως όσοι μένουν Γερμανία μισούν αφάνταστα αυτή την ομάδα, όλοι όμως ανεξαιρέτως... Κάτι λέει αυτό... Εγώ ας πούμε και εδώ και παλιά Japan δεν έχω ούτε είχα κανένα λόγο να αντιπαθώ ή να κοντράρω τις εθνικές ομάδες, ίσα ίσα που τις γουστάρω... Και σαν χώρες με κάναν και αισθάνομαι ότι είμαι σπίτι μου (εδικά Ιαπωνία) πολύ περισσότερο από ότι και η Ελλάδα ακόμα.... Με τους μένοντες στην Γερμανία δεν βλεπω να συμβαίνει αυτό...

Offline Suicidal

• Βασικός
« Reply #583 on: July 08, 2010, 07:54:21 »
Αποστολή αδερφέ μου, για μένα τουλάχιστον δεν έχει να κάνει με την ΟΜΑΔΑ,(άλλωστε με γερμανίδα είμαι παντρεμένος, φόλα Αργεντινή όμως  ;D) αλλα με τους μοδάτους φιλάθλους της, έζησα αρκετά παγκόσμια και ευρωπαϊκά εδώ από κοντά και απλά δεν υποφέρονται! Δεν τους μπορώ ρε πούστη μου όλους αυτούς, εντάξει έχω γερμανούς συναδέλφους οι οποιοι σκαμπάζουν κάργα από ποδόσφαιρο με τους οποιους μπορείς να αναλύσεις μέχρι και γιατί ο τάδε δένει τα κορδόνια του με διπλό κόμπο, αλλα όλες οι χαζογκόμενες και οι αντρικές κουράδες με σημαίες..... ποοοοοο άσε δεν θα έχω τελειωμό αν αρχίσω τώρα!

Και σεις οι λαζοντόιτς γιατί ζορίζεστε ρε; Και γιατί δεν δικαιούνται να είναι υπερόπτες οι Γερμανοί που μοιράζουν τη μία 4άρα μετά την άλλη στα (αυτο)αποκαλούμενα φαβορί του μουντιάλ;

(...)δεν το καταλαβαίνεις αν δεν το δεις από κοντά. εντάξει, τρομερό ποδόσφαιρο η γερμανία δεν λέω, η φάση όμως είναι αυτή η μόδα μωρέ, κάθε κουτσή Μαρία (Ursula) έμαθε ποδόσφαιρο, ξεκατινιασμένες χαζογκόμενες που πάνε με το ρεύμα απλά, γεμίζουν σημαίες μέχρι και τα νύχια τους και προσπαθούν να σε πείσουν για τις διαφορές του 4-4-2 με το 4-2-3-1 που μέχρι προχτές ακούγανε για Panzer και νόμιζαν ότι ξανά άρχισε κάποιος πόλεμος.... Θα με πεις, κλασσικό και λογικό φαινόμενο, όπου επιτυχίες και μοδάτοι (κάτι με θυμίζει κάτι με θυμίζει), αλλα δεν υποφέρετε να τους βλέπεις και να τους ακούς με ηλίθιες αναλύσεις επί ηλίθιων αναλύσεων στα γλέντια τους(...)

ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΗΣΥΧΙΑ ΠΑΝΤΩΣ ΧΤΕΣ ΒΡΑΔΥ, ΣΑΝ ΠΟΥΛΑΚΙ ΚΟΙΜΗΘΗΚΑ, ΟΛΟΙ ΟΙ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΖΑΡΩΜΕΝΟΙ ΣΤΟΥΣ ΚΗΠΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑΝ ΑΠΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΗΡΘΕ, ΒΓΗΚΑ ΚΙ ΕΓΩ ΣΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΚΑΙ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΑ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΤΖΟΥΡΕΣ ΤΗΣ ΠΑΓΩΜΕΝΗΣ WULLE (EGOIST ΓΑΤΑΚΙ ΜΑΘΑΙΝΕ :D) ΧΩΡΙΣ ΚΟΡΝΑΡΙΣΜΑΤΑ ΧΩΡΙΣ ΤΙΠΟΤΑ! THANK YOU HAIRY ZOMBIE !
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
« Reply #584 on: July 08, 2010, 08:59:02 »
Αποστολε ειναι πολλοι οι λογοι, αλλα δεν εχουν να κανουν με τον "Γερμανο" ως ανθρωπο, αλλα με το προσωπο που βγαζουν τα τελευταια 4/5 οταν παιζει η εθνικη τους.

Οταν τους εχεις συνηθισει να ειναι απο μονοι τους στην φαπα και ξαφνικα κουνανε την ουρα τους, χαλιεσαι  ;D
Αν λαβεις υποψη και το δουλεμα, που τρωμε για την οικονομικη κατασταση στην Ελλαδα.. τοτε δεν μπορεις παρα να υποστηριζεις τον καθε αντιπαλο της Nationalmannschaft.

There were 10 German bombers in the air
There were 10 German bombers
10 German bombers
10 German bombers in the air

And the RAF from England shot one down
And the RAF from England
And the RAF from England

There were 9 German bombers in the air...

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #585 on: July 08, 2010, 10:10:03 »
Η μάζα όπως εκδηλώνεται σε στιγμές πανηγυριού και εθνικής έκστασης (μέσω αθλητικών γεγονότων..) είναι συνήθως αποκρουστική ανεξαρτήτως εθνικότητας
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline Batistuta-4-

• Content Team
  • Αλλαγή
« Reply #586 on: July 08, 2010, 10:34:02 »
Βati άμπαλε το ματς η Γερμανία το έχασε στο κέντρο, καθώς Σβαινστάγκερ Λαμ Τροχο κλπ. αναγκάζονταν να κοιτούν περισσότερο πως να αμύνονται και να καλύπτουν χώρο όπου δρούσαν Ινιέστα Αλόνσο Τσάβι κλπ παρά να δημιουργούν παιχνίδι και να πρεσάρουν.

Καλός και χρυσός ο Οζίλ, αλλά σαν γνήσιος αριστεροπόδαρος με το δεξί δεν μπορεί ούτε τσιγάρο να σβήσει. Αν θέλει ρεάλ και μεγαλεία ας βελτιώσει το δεξί του, 3 φορες σε ένα 10λεπτο βρέθηκε δεξιά και μέχρι να γυρίσει στο αριστερό για να βγάλει σέντρα τον είχαν κλείσει.

Με έναν μεγάλο προπονητή και με συνέχιση της προώθησης νεαρών ποδοσφιριστών η Γερμανία δεν θα έχει αντίπαλο στο μέλλον.

οχι μονο εκει κοραπτ γνωστη του ποδοσφαιρου, η ισπανια δεν εδωσε καθολου χωρο στους γερμανους και επεζε φοβερη αληλοκαλυψη, ακομα κ οταν ραμος κ καπντεβιγια ανεβαινανε μεναν πισω τσαμπι αλονσο κ μπουσκετς ηταν πολυ διαβασμενοι οι ισπανοι δεν πηγαν σαν προβατα επι σφαγην οπως αγγλια κ αργενιντη οπου στην κοντρα καναν παρτι οι γερμανοι για αυτο και δεν φανηκε καθολου επιθετικα η γερμανια + οτι της ελειψε πολυ και ο μιλερ..

Offline Matador

• Αλλαγή
« Reply #587 on: July 08, 2010, 10:35:07 »

ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΗΣΥΧΙΑ ΠΑΝΤΩΣ ΧΤΕΣ ΒΡΑΔΥ, ΣΑΝ ΠΟΥΛΑΚΙ ΚΟΙΜΗΘΗΚΑ, ΟΛΟΙ ΟΙ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΖΑΡΩΜΕΝΟΙ ΣΤΟΥΣ ΚΗΠΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑΝ ΑΠΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΗΡΘΕ, ΒΓΗΚΑ ΚΙ ΕΓΩ ΣΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΚΑΙ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΑ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΤΖΟΥΡΕΣ ΤΗΣ ΠΑΓΩΜΕΝΗΣ WULLE (EGOIST ΓΑΤΑΚΙ ΜΑΘΑΙΝΕ :D) ΧΩΡΙΣ ΚΟΡΝΑΡΙΣΜΑΤΑ ΧΩΡΙΣ ΤΙΠΟΤΑ! THANK YOU HAIRY ZOMBIE !

:tsigaro: :tsigaro: :tsigaro: :biggrin:
«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

ÐÁÏÊ-4-ÄÑÁÂÇÓÊÏÓ

• Guest
« Reply #588 on: July 08, 2010, 10:35:17 »
Μεγαλη γκαυλα να βλεπεις το ματς εξω και να ακους τους γερμανους και της γερμανηδες και ολους αυτους τους γερμανους που εχουν μισο ξενο αιμα να λενε πως απο σημερα θα φωρανε την μπλουζα της εθνικης ισπανιας στον τελικο με την ΟΛΛΑΝΔΙΑ.....ΠΟΥΤΣΑ ΓΑΜΩ ΤΟ ΚΡΥΟ ΑΙΜΑ ΣΑΣ ΠΟΥΤΣΑ.

Offline skyclad4

• Αλλαγή
« Reply #589 on: July 08, 2010, 10:51:52 »

:lalalalala:
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline dave

• Αλλαγή
« Reply #590 on: July 08, 2010, 12:15:47 »
Η μάζα όπως εκδηλώνεται σε στιγμές πανηγυριού και εθνικής έκστασης (μέσω αθλητικών γεγονότων..) είναι συνήθως αποκρουστική ανεξαρτήτως εθνικότητας

γιαυτο τα αγγλακια ας πουμε τα συμποναμε οσοι ειμαστε εκει....απο πουτσα σε πουτσα το πανε, οποτε αυτη η εθνικη εκσταση κραταει τοσο ωστε να εχει απιστευτο χαβαλε, αφου η καταληξη ειναι γνωστη...

apostolos

• Guest
« Reply #591 on: July 08, 2010, 12:29:40 »

Με ίσως αποκρουστικότερη στιγμή της το euro 2004, δεν ήμουν εκεί αλλά με αυτά που είδα και διάβασα και άκουσα πήρα κλίμα και πιστεύω ότι αν ήμουν εκεί θα έψαχνα να βρω καμιά σπηλιά να κάτσω για καμιά βδομάδα... Αηδία σκέτη...

GeorgT

• Guest
« Reply #592 on: July 08, 2010, 12:39:49 »
Καλα λενε τα παιδιά για την γερμανια πριν, έβλεπες τη καθε χαζογκομενα κ τον καθε βλάκα που νομιζει οτι μονη μπαλα ποδοσφαίρου ειναι η τζαβουλανι να κλαίνε λες κ θα τους σκοτώνανε αν χάσει η εθνική τους!!!

Δηλαδη εμεις που ζούμε 24/7 για τον ΠΑΟΚ κ εχουμε δώσει την καθε δραχμή μας τη έπρεπε να κανουμε μετα απο τον αποκλεισμό απο την Χερεφεν?? Χαρακίρι??

Ασε πους ολες οι βιζιτουδες σε καθε χωρα προσπαθούσαν να πουλήσουν οπαδηλικι μήπως κ ανεβει η ταριφη!!

αιντε ποντικια πισω στης τρυπες σας!! τα λεμε σε 2 χρονια πάλι!

CLUB LARISA

• Guest
« Reply #593 on: July 08, 2010, 12:52:58 »

γιαυτο τα αγγλακια ας πουμε τα συμποναμε οσοι ειμαστε εκει....απο πουτσα σε πουτσα το πανε, οποτε αυτη η εθνικη εκσταση κραταει τοσο ωστε να εχει απιστευτο χαβαλε, αφου η καταληξη ειναι γνωστη...

Εχω ακριβώς την αντίθετη άποψη. Γουστάρω την τρέλα που βγάζουν οι άγγλοι με την εθνική τους, έχει βαθειά ριζωμένα κοινωνικό υπόβαθρο το extremity με την ομάδα τους. Επειδή και εγώ τους έζησα πολύ στο νησί, έχω την εντύπωση οτι η καύλα που τραβάνε με το αντιπροσωπευτικό τους συγκρότημα είναι η μόνη ΜΗ επίπλαστη πράξη της ζωής τους. Μπορεί μερικοί να μισούν την χώρα τους, μπορεί οι περισσότεροι να έχουν αποχαυνωθεί πλήρως, μπορεί οι πλείστοι όσοι να χουν αφομοιωθεί στην τυπικότητα της άοσμης ζωής τους, ωστε να περιμένουν το St Patricks Day για να βγούνε στους δρόμους και να "διασκεδάσουν" ξερνώντας στα bar stool, μπορεί να δέχτηκαν την βαρβαρότερη επίθεση στο οπαδικό κίνημα παγκοσμίως και να μην μπορούν να αντιδράσουν, μπορεί να διαβάζουν την Sun στον υπόγειο ουτως ώστε να βρίσκουν αφορμή να μην κοιτάνε τα απέναντι καθίσματα, για να επιτύχουν το politically correct που θέσπισαν τα απαρχαιωμένα γεμάτα κύναιδους θεσμικά τους όργανα για την προάσπιση της "τάξης" και του "καθωσπρεπισμού", αλλά η Εθνική τους είναι η μόνη πόρτα πίσω στο  old school που αυτοί εγκαθίδρυσαν αναμφισβήτητα και παρέδωσαν στον κόσμο. Δεν συμπαθώ τη φυλή τους, αλλά σέβομαι τεράστια την προσήλωσή τους στα εθνικά χρώματα που δεν είναι απόδειξη πατριωτισμού τους, κάθε άλλο, είναι απλά το υποσυνείδητο αποκούμπι αντίστασής τους σε όλα αυτά που το κονφορμιστικό τους σύστημα τους στέρησε , πολεμώντας και κυνηγώντας ΑΝΗΛΕΩΣ το τεράστιο οπαδικό τους κίνημα.
Όποιος έχει μιλήσει σοβαρά με Άγγλο οπαδό παλαιάς κοπής ή έχει παρακολουθήσει αγώνα εθνικής αγγλίας με ένθερμους lionhearts, νομίζω οτι θα με καταλάβει.
Όσο για το χειρότερο μουντιάλ μέχρι το επόμενο, η κυνικότητα και η παντελής έλλειψη σεβασμού στο ποδόσφαιρο συνεχίζεται. Μόνη ευχάριστη νότα ο αποκλεισμός της αντιπαθητικοτερης ομάδας παγκοσμίως χθες....
« Last Edit: July 08, 2010, 13:01:01 by CLUB LARISA »

Offline babis36

• Αλλαγή
« Reply #594 on: July 08, 2010, 13:06:38 »
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

Bayern4

• Guest
« Reply #595 on: July 08, 2010, 13:21:55 »
αυτο ακριβως. ισχυει για ολες τις χωρες που φτανουν σε τοσο μεγαλες επιτυχιες.
(δηλαδη κατι που οι αγγλοι δε το ζουν)

Offline dave

• Αλλαγή
« Reply #596 on: July 08, 2010, 13:35:27 »

Εχω ακριβώς την αντίθετη άποψη. Γουστάρω την τρέλα που βγάζουν οι άγγλοι με την εθνική τους, έχει βαθειά ριζωμένα κοινωνικό υπόβαθρο το extremity με την ομάδα τους. Επειδή και εγώ τους έζησα πολύ στο νησί, έχω την εντύπωση οτι η καύλα που τραβάνε με το αντιπροσωπευτικό τους συγκρότημα είναι η μόνη ΜΗ επίπλαστη πράξη της ζωής τους. Μπορεί μερικοί να μισούν την χώρα τους, μπορεί οι περισσότεροι να έχουν αποχαυνωθεί πλήρως, μπορεί οι πλείστοι όσοι να χουν αφομοιωθεί στην τυπικότητα της άοσμης ζωής τους, ωστε να περιμένουν το St Patricks Day για να βγούνε στους δρόμους και να "διασκεδάσουν" ξερνώντας στα bar stool, μπορεί να δέχτηκαν την βαρβαρότερη επίθεση στο οπαδικό κίνημα παγκοσμίως και να μην μπορούν να αντιδράσουν, μπορεί να διαβάζουν την Sun στον υπόγειο ουτως ώστε να βρίσκουν αφορμή να μην κοιτάνε τα απέναντι καθίσματα, για να επιτύχουν το politically correct που θέσπισαν τα απαρχαιωμένα γεμάτα κύναιδους θεσμικά τους όργανα για την προάσπιση της "τάξης" και του "καθωσπρεπισμού", αλλά η Εθνική τους είναι η μόνη πόρτα πίσω στο  old school που αυτοί εγκαθίδρυσαν αναμφισβήτητα και παρέδωσαν στον κόσμο. Δεν συμπαθώ τη φυλή τους, αλλά σέβομαι τεράστια την προσήλωσή τους στα εθνικά χρώματα που δεν είναι απόδειξη πατριωτισμού τους, κάθε άλλο, είναι απλά το υποσυνείδητο αποκούμπι αντίστασής τους σε όλα αυτά που το κονφορμιστικό τους σύστημα τους στέρησε , πολεμώντας και κυνηγώντας ΑΝΗΛΕΩΣ το τεράστιο οπαδικό τους κίνημα.
Όποιος έχει μιλήσει σοβαρά με Άγγλο οπαδό παλαιάς κοπής ή έχει παρακολουθήσει αγώνα εθνικής αγγλίας με ένθερμους lionhearts, νομίζω οτι θα με καταλάβει.
Όσο για το χειρότερο μουντιάλ μέχρι το επόμενο, η κυνικότητα και η παντελής έλλειψη σεβασμού στο ποδόσφαιρο συνεχίζεται. Μόνη ευχάριστη νότα ο αποκλεισμός της αντιπαθητικοτερης ομάδας παγκοσμίως χθες....

φιλε λαρισα, η αγαπη τους για την εθνικη τους δεν ειναι τπτ αλλο απο αλλη μια εκφραση του αγγλικου σωβινισμου κ της πιστης τους για αγγλικη ανωτεροτητα, δε μπορει να μη το αισθανηκες, ειδικα παρακολουθωντας μπαλα, τα αγγλακια να φωναζουν English Football....
αυτη λοιπον η αισθηση ανωτεροτητας που οσες πουτσες και να πεσουν δεν αλλαζει, ειναι που κανει καθε νεο στραπατσο απολαυστικο για τους παρατηρητες

baron

• Guest
« Reply #597 on: July 08, 2010, 13:57:53 »
Και γιατί?

1. Όλοι οι κέτρο- ευρωπαίοι έχουν στενούς - φυλετικούς δεσμούς. Μάλλον ένα και το ίδιο είναι. Άρα πρέπει να τονίσουν τις διαφορες τους. Μια καλή ευκαιρία είναι λοιπόν η ανωτερότητα τους σε κάτι: Το ποδόσφαιρο

2. Είναι όλοι τους σωβινιστές. Μπερδεύουν την εθνική τους υπερηφάνεια με την επιβολή τους στο ποδόσφαιρο επί ενός αντιπαλου. Ο φασιστικού τύπου εθνικισμός τους υποβόσκει σε όλες τους τις πράξεις- ακόμα και στην καθημερινότητα- και περιμένει απλώς μια καλή στιγμή για να εκδηλωθεί:

- Οι γερμανοί με την ?ber άλλες μπάλα τους
- οι άγγλοι με το όχι στην ΕΕ
- οι ολλανδοί με την αντίδραση τους στην δολοφονία εκείνου του "περιεργου" ακροδεξιού ( και τις συνέπειες για τους ξένους στην ολλανδία )

Όλοι οι λαοί της κεντρικής ευρώπης είναι έντονα συντηρητικοί, δεχόμενοι ΑΠΟΛΥΤΑ την αρχή του αστυνομικού κράτους, την κυριαρχία μιας ελίτ  εγκαθετων γαλαζοαίματων, την ταξική καταπίεση, την διαφορα στην ποιότητα των ανθρώπων ανάλογα με την οικονομική ευρωστία τους, και που να σταματήσω.

Και μένει λοιπόν το ποδόσφαιρο να εκτονωθούν όλα αυτά. Μια σημαία με δυο η τρία χρώματα, και το ΕΜΕΙΣ που γαμάμε όλον των κόσμο, το EMPIRE ξαναχτυπά και το DEUTSCHLAND ÜBER ΑΛΛΕΣ:

Όλοι τους είναι καθίκια του κερατα, φασιστάκια που τους επιτρέπουν να εκδηλωθούν σε ένα μουντιάλ η ένα ευρωπαϊκό κύπελλο και τον υπόλοιπο καιρό είναι απλώς δούλοι του συστήματος- γατάκια.

Αυτά είναι τα δικά μου συμπεράσματα μετά από 24 χρονια συναναστροφής με άγγλους , αγαπητέ club λάρισα. 24 χρονια σχέσεις με οπαδούς της millwall + 13 χρονια accepted στους Bushwackers.

CLUB LARISA

• Guest
« Reply #598 on: July 08, 2010, 14:08:21 »
Αδερφέ Dave διαφωνούμε. Φασιστοειδή και σωβινιστές βρίσκεις σε κάθε έκφανση κοινωνικής ζωής και σε όλα τα κράτη αναμφίβολα. Εξακολουθώ όμως να πιστεύω οτι η πλειοψηφία αυτών που ακολουθούν φανατικά την εθνική αγγλίας (η οποία μάλιστα είναι απο τις λίγες-αν όχι μοναδική - Ευρωπαικές ομάδες που έχουν κοινό που ακολουθεί πιστά και όχι απο περίσταση ή λόγω πανηγυριού) δεν είναι BNPιτες και μισαλλόδοξοι. Είναι πρώην ταγμένοι στο happy smile τύποι που εκτονώνουν το ένδοξο οπαδικό παρελθόν τους μέσω του συγκεκριμένου εθνικού συγκροτήματος. Απόδειξη οτι οι Άγγλοι ως Άγγλοι μπαχαλεύουν όπου τους παίρνει στο εξωτερικό με κάθε αφορμή. Προσαρμοσμένο στη δική τους κουλτούρα και εθιμικό παρελθόν, το God Save The Queen, δεν είναι ακροδεξιό (είπα για τους περισσότερους), είναι απλά μετάφραση του God Save Our past of Glory Days, τότε που πραγματικά δεν είχαν αντίπαλο πουθενά στον κόσμο τα street gangs τους ;) ;)

Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα βέβαια αδερφέ....

Baron τώρα το είδα το post σου....Μπορεί να κατάλαβες αυτά αδερφέ με τις συναναστροφές σου και δεν αντιλέγω, εγώ είδα μια εντελώς διαφορετική εικόνα, έζησα μάλιστα απο κοντά λόγω περιέργειας, κινήματα   - groupakia ανένταχτων αριστεριστών του στυλ tax the keech που πραγματικά έφτυναν την χώρα τους για τη συμμετοχή στον πόλεμο της Γιουγκοσλαβίας, εξαγριώνονταν με τον πόλεμο στο Ιρακ, άνθρωποι σε μεγάλους αριθμούς που αλλιώς τον εννοούσαν τον εθνικό τους ύμνο, πάντα βέβαια λαμβάνοντας υπόψη το ιστορικό τους παρελθόν, γιατί ας πούμε οι άγγλοι έχουν βασιλευομένη κοινοβουλευτική δημοκρατία, ρωτήστε καναν liverpoodlian, κανέναν Owl ή κανέναν καταπιεσμένο βόριο magpie τι νιώθουν για την βασίλισσά τους....

Μάγκες ΕΥΤΥΧΩΣ η Ευρώπη έχει αλλάξει πολύ, αυτή είναι η γνώμη μου. Πρέπει να ξεχάσουμε τα όντως υπάρχοντα κάποτε στεγανά , ο κόσμος ανοίγει το κεφάλι του, εγω συναναστρεφόμουν με γερμανούς baron π.χ. στην Αγγλία που διάβαζαν Παναγούλη....Για μένα οι υποστηρικτές της εθνική Αγγλίας είναι ξεχωριστό και ιδιόμορφο φαινόμενο και θα έχουν πάντα τη συμπάθειά μου....
« Last Edit: July 08, 2010, 14:15:25 by CLUB LARISA »

baron

• Guest
« Reply #599 on: July 08, 2010, 14:25:23 »
Για κάποιους από τα γκρουπάκια που λες @club μπορεί να ισχύουν αυτά που λες.

Αλλα για μένα είναι φανερό ότι τα βλέπεις από την σκοπια ενός φοιτητή που έκανε 2-3 χρονια αγγλία και είχε συναναστροφή με έναν συγκεκριμένο χώρο- μια συγκεκριμένη ποιότητα ανθρώπων- μειοψηφία.

BNP και WASP είναι αυτό που ελέγχει το αγγλικό οπαδικό κίνημα. Και παρατρεχάμενοι νεοναζιστές και αλλα σε γερμανία και αλλου.

Τα υπόλοιπα είναι δημιούργημα τον MM.