Εγώ δεν είπα τίποτα τέτοιο. Αναφέρομαι ρητά στα κοινά χαρακτηριστικά του ΤΡΟΠΟΥ και του ΤΑΙΜΙΝΓΚ που ήρθε ο μεν -έρχεται ο δε στον ΠΑΟΚ. Και το τελευταίο πρόβλημα που είχα με Αναστασιάδη-θα έχω με Δερμιτζάκη είναι τα κομποσκοίνια και το πόσο θρησκόληπτος θα είναι. Τα προσωπικά, οι ιδεοληψίες, και οι παραξενιές του καθενός Αναστασιάδη και καθενός Δερμιτζάκη δε με/σε αφορούν-δεν πρέπει να με/σε αφορούν. Ας μου φέρει τίτλους και ας είναι και βουδιστής ο Δερμιτζάκης ή ας κυκλοφορεί με την είκονα της Παναγίας στο μέτωπο μέσα στα πρεςς ρουμ. Εμένα με νοιάζει τι κάνει στο γήπεδο. Εσένα το πρόβλημά σου -όπως και πολλών άλλων- θα εξακολουθήσει να είναι τα κομποσκοίνια του Δερμιτζάκη, όπως ήταν τα κομποσκοίνια του Αναστασιάδη;
Χάνεις τα λόγια σου άδικα.
Όχι μόνο τον Εδεσσαϊκό, αλλά και την Καβάλα που την ανέβασε τρένο Α΄Εθνική. Έβγαλε την γριά Ουέφα για πλάκα σε εποχές που ήδη είχε αρχίσει η πτωτική πορεία της προς τα γηροκομεία. Αναδείχθηκε 2 χρονιές καλύτερος κορυφαίος προπονητής στην Ελλάδα (2000 και 2003). Σήμερα είναι για 7η χρονιά στην Εθνική Κύπρου, που κανείς προπονητής της δεν έχει μείνει πάνω από 4ετία.
Σου έδωσε Ουέφα με 13 νίκες στα 15 ματς που κάθισε στον πάγκο την πρώτη φορά που κάθισε στον πάγκο.
Σου έδωσε Κύπελλο το 2004.
Σου έδωσε 3η θέση και σε έκανε να φωνάζεις για το σεντόνι για πρώτη φορά στη ζωή σου μετά από 20 χρόνια.
Όλα αυτά με απλήρωτους παίκτες και τι παίκτες... Ζουμπούλη, Γιασεμάκη Κολομπούρδα.
Μόλις είχε στα χέρια του καλύτερο υλικό (Φρατζέσκο, Ζαγοράκη, Τουρσουνίδη, Μαραγκό, Βρύζα, Νάγκμπε) έπαιζε η ομάδα μπαλάρα, την καλύτερη τότε στην Ελλάδα. Επίπεδο μπάλας που με τον <<πολύ>> μηχανικό και πτυχιούχο Ουέφα Σάντος, περιμέναμε 3 χρόνια να το δούμε (κι αυτό σε 2-3 ματς όλη τη χρονιά).
Και αυτό πονούσε πολύ την Αθήνα, όπως και το ότι δεν έκανε τα χατήρια μανατζερέων ακι δημοσιογράφων. Γι αυτό και άρχισε ο ανελέητος πόλεμος να τον βγάλουν γραφικό και φυσικά τσιμπήσαν πολλοί δικοί μας και ακόμα και σήμερα επαναλαμβάνουν σαν παπαγαλάκια την τότε προπαγάνδα της Αθήνας.
Εσείς που εμπιστέυεστε τον Ζαγοράκη τόσο πολύ που δεν ψελίσατε λίγο αντίδραση για την επιλογή του Κόστα, ρωτήστε την γνώμη του για τον Άγγελο και με έκπληξη θα διαπιστώσετε ότι τον έχει σε ίδια εκτίμηση με τον Σάντος.
Μη μασάτε και μη φοβάστε, δεν πρόκειται να έρθει στον ΠΑΟΚ σήμερα.
Θα τον προστατεύσουμε από τους παπαγάλους.