Author Topic: Επιλογή Νέου Προπονητή Καλοκαίρι 2010  (Read 14706 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
georgie - corrupt : 1-0 :D Λεω να κραταω σκορ πλεον! Νομιζω σε αυτη την περιπτωση εμεινε αναπαντητη η ερωτηση του georgie και ετσι με ενα εντυπωσιακο σουτ σκοραρει!
 :D
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Dimitris69

• Guest
Εγω παιδια παλι πιστευω οτι η αποφαση για το Δερμιτζακη παρθηκε με γνωμωνα διαφορες παραμετρους. Μια απο αυτες τις παραμετρους πρεπει να εχει να κανει και με το θεμα της εμπιστοσυνης του Ζαγορ στον επομενο προπονητη.
Μαλλον και ισως να αισθανθηκε και λιγο ξεκρεμαστος στο θεμα Σαντος. Και για αυτο τωρα αναζηταει μια λυση η οποια εχει να κανει σιγουρα με ικἆνοτητες του επομενου προπονητη ΑΛΛΑ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ και με το γεγονος οτι ο Δερμιτζακης δεν θα "κρεμασει" τον Ζαγορακη σε μια κρισιμη καμπη της ομαδας!
Μαλλον δεν εμπιστευεται ξενους προπονητες εκτος και εαν ειναι τεραστιο ονομα, αλλα κατι τετοιο κοστιζει.
Κατι μου λεει οτι ο Ζαγορ καλυπτει ετσι τα νωτα του. Τωρα εαν ο Δερμιτζακης θα τον δικαιωσει και σε αγωνιστικο επιπεδο...αυτο θα το δουμε στη συνεχεια. Υπομομη.

Offline corrupt

• Αλλαγή
georgie - corrupt : 1-0 :D Λεω να κραταω σκορ πλεον! Νομιζω σε αυτη την περιπτωση εμεινε αναπαντητη η ερωτηση του georgie και ετσι με ενα εντυπωσιακο σουτ σκοραρει!
 :D

Και γαμώ να τα εξισώνουμε όλα όπως μας βολεύει. Είναι και αυτό σημείο της εποχής μας. Δε γαμιέται. Ο ΠΑΟΚ πάνω'απ'όλα όσα δεν μας βολεύουν.

Δώστου το ματς από τώρα, μην περιμένεις άδικα και συ να κρατάς σκορ, δεν κατεβαίνω καν στο γήπεδο.  ;)

Αφιερώνω το κομματάκι σε όλους τους μεταμοντέρνους "ΠΑΟΚτσήδες".

jmjyiannis

• Guest
Γιατί ρε παίδες ξεχναμε οτι ο Ζαγορ τον Οκτώβρη κρέμασε τον Σάντος φεύγοντας?

Δεύτερον, ε να δωσουμε και παίχτη για τον Δερμιτζάκη πάει πάρα πολύ.
Τρίτο, αυτό με τον πίνακα του uefa pro (που και μόνο το άκουσμα του μου θυμίζει το pro-evolution soccer) είναι για να γελαμε. Μπάντοβιτς? Χάβος? Καραγεωργίου? ειδικα με τον Καρα ο ΠΑΟΚ πήγαινε σφαίρα με τις ατελειωτες γιώμες από την άμυνα και τον Σαλπιγγιδη να σκίζεται να τη φτάσει για να κάνει φάση.

Τεσπα.... ερχεται που έρχεται... αντε να δούμε τι θα γίνει και να ελπίζουμε να έχει πολύ γερό στομάχι. Ο Σάντος είχε πολλούς υποστηρικτές όταν ήρθε που έκαναν υπομονη γιατί τον εμπιστεύονταν οτι θα μας πάει μπροστά. Εδώ δεν είναι το ίδιο.

πλάκα θα είχε όλο αυτό να είναι ένα τρικ της Διοίκησης και του Σάντος για να ξαναγυρίσει ο Σάντος το Δεκέμβρη μετά από διακοπές και να βάλει τον Δερμιτζάκη βοηθο... :P

Offline PAOK_Piraeus

• Αποστολή
  • **
Λοιπον, ξαδερφος απο Κομοτηνη ηταν στο ιδιο μαγαζι με τον Δερμιτζακη χθες. Χτυπουσε λεει καθε λιγο και λιγακι το κινητο κι αυτος ελεγε ευχαριστω κι ευχαριστω. Αν δεν ηταν φερεγγυο το ατομο δεν θα το εγραφα καν, τωρα αν περασε το παιδι του Δερμιτζακη πανελληνιες, η γεννησε η γυναικα του, τι να πω.. Κουβεντα να γινεται  :P
"Κάποια πράγματα στην ζωή δεν εξαγοράζονται με τα χρήματα. Αυτό που ζω στον ΠΑΟΚ δεν έχει τιμή."

jmjyiannis

• Guest
Να το χαίρεται το παιδάκι!!!
Να του ζήσει!
Να το καμαρώσει όπως επιθυμεί!

προφανώς παρακαλάω να είναι κανενας τέτοιος λόγος και όχι ανάληψη του πόστου....

Offline tsag

• Αλλαγή
Βασικά απ'οτι καταλαβαίνω μεγάλο όνομα δεν μπορεί να φέρει ο Ζαγοράκης όχι γιατί δεν μπορεί να το πληρώσει, αλλά διότι το μεγάλο όνομα θα σου ζητήσει και μεγάλους παίκτες, θα θελήσει να κάνει πρωταθλητισμό οργανωμένα και όχι με πειράματα, θα θα θα και όλα αυτά κοστίζουν πολύ...

Αν είναι έτσι μαζί του 1000%. Αλλά να βγει και να το πει ρε πστ μου!!! Βγες και μίλα στον κόσμο και πες τα δεδομένα είναι αυτά, μπορούμε αυτά, για αυτό αποφασίζουμε Δερμιτζάκης. Δεν μπορούμε να χαλάμε τα νεύρα μας πριν ξεκινήσει καν η προετοιμασία!!
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή

Και γαμώ να τα εξισώνουμε όλα όπως μας βολεύει. Είναι και αυτό σημείο της εποχής μας. Δε γαμιέται. Ο ΠΑΟΚ πάνω'απ'όλα όσα δεν μας βολεύουν.

1ον Το εγραψα για να πικαρω
2ον Το μοτο "ΠΑΟΚ δεν γιναμε για τα πρωταθληματα" ειναι ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ. Το να εφαρμοζεις την ιδεολογια αυτη ΠΑΝΤΟΥ δεν ειναι εξισωση. Το να εφαρμοζεις αυτην την ιδεολογια ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ τι ειναι; Κωλοτουμπα;
3ον Οτι το συγκεκριμενο μοτο αναφερθηκε για τον κοντο, δεν με ενδιαφερει. Μπορουσε να αναφερθει για Χ λογους και αφορμες. Εγω απλα θελω να μαθω, κατα ποσο το πιστευουμε οταν το λεμε (και εγω μεσα). Γιατι αν το πιστευουμε, δεν θα ειχαμε προβλημα στην ελευση του Παυλου.
4ον Δεν ειναι επιχειρημα υπερ του Κοντου, αλλα επιχειρημα υπερ του Παυλου.
5ον Ειλικρινα δεν ηξερα, ποιος το ειχε αναφερει στο φορουμ ως επιχειρημα, και να ησουν εσυ corrupt, πιστεψε με δεν αναφερομουν προσωπικα σε εσενα.
6ον Θα ηθελα να μου απαντησει καποιος με επιχειρηματα και οχι με ειρωνια και υβρεις (βλ. RECEP. ;D)
7ον Επαναλαμβανω το θεμα δεν ειναι ο κοντος, στα @@ μου αυτος.

Offline simoun4A

• Αποστολή
  • **
οταν η διοικηση κανει λαθη θα το λεμε και θα κραζουμε και σε οποιον αρεσει.. τα ΠΑΟΚ πανω απ ολα πεθαναν...
Πρεπει ομως και να λεμε τα καλα της διοικησης γιατι καποιοι παρεξηγουν.Στο συγκεκριμενο θεμα το αγωνιστικο δηλαδη μας εχει αποδειξει οτι ειναι ετη φωτος μπροστα απο ολους τους αντιπαλους και σιγουρα εχει βουλωσει και πολλα στοματα δικων μας..
Εγω οποιος προπονητης και να ερθει ειτε λεγεται δερμιτζακης ειτε dermijunkie :P θα τον στηριξω απο την αρχη μεχρι το τελος χωρις γκρινιες οπως εκανα και με τον σαντος(με μερικα διαλλειματα ομως :P ), γιατι σε αυτο το θεμα εχω 100% εμπιστοσυνη σε αυτους τους ανθρωπους

Offline Suicidal

• Βασικός
(...)ειτε λεγεται δερμιτζακης ειτε dermijunkie :P (...)

Το σωστό είναι ---> ΔερμιΖΑΚΙ  :P
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

GeorgT

• Guest
Σύμφωνα με πληροφορίες, τρία από τα ονόματα που βρίσκονται στη λίστα είναι αυτά των Τζιάνι ντε Μπιάζι, Σέρσε Κόσμι και Αλμπέρτο Μαλεζάνι. Ο Ντε Μπιάζι είναι 53 ετών και τελευταίος σταθμός της καριέρας του ήταν η Ουντινέζε. Ο Βρύζας συνεργάστηκε μαζί του τη σεζόν 2005-2006 στην Τορίνο.

«Δεν έχω μιλήσει ακόμα μαζί του» δήλωσε χαρακτηριστικά στο «Goal» ο Ντε Μπιάζι, όταν επικοινωνήσαμε μαζί του. Ο γνωστός από τη θητεία του στον Παναθηναϊκό, Αλμπέρτο Μαλεζάνι, αλλά και ο Σέρσε Κόσμι, αρνήθηκαν το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ. Περισσότερα στον «Panoramix» της σελίδας 62.

Με το πρώτο dead line, που ήταν το τέλος της περασμένης εβδομάδας, να έχει παραβιαστεί, το δεύτερο οριοθετείται στα τέλη αυτής, καθώς πρόθεση του Θοδωρή Ζαγοράκη είναι να έχει κλείσει το θέμα μέχρι την Κυριακή.

Link

Λυπάμαι που υπάρχουν ατομα που γράφουν τέτοια πράγματα οπως έγραψε καποιος αδερφός για αλλα αδέρφια μας κατω στα σχόλια του άρθρου!

CLUB LARISA

• Guest
Habemus PAPAM, απ ό,τι φαίνεται.
Υπερ και ΚΑΤΑ πάρα πολλά. Αφενός προτιμούσα να μην έρθει ένας Πορτογάλος Μπάμπης Τεννές με ντεμεκ προσδοκία (και όχι βεβαιότητα) να γίνει νέος Guardiola (ο Κολκας ζει αυτός μας οδηγεί), αφενός ξενέρωνα μέχρι αηδίας να έρθει αυτός ο Ζουαζιλάνδης πως τον λεν της Πόρτο, προπονητής δλδ των 6, 7 εκατοστάρικων που θα αντιμετώπιζε τον ΠΑΟΚ ως νέο τσικό και μάθημα μαγειρικής, αφού όλοι μιλούσαν για συνιδιοκτησία με Πόρτο. Εμένα γενικά τα "κάρα αρμάτων" (γιατί αυτό θα γινόμασταν) δεν μ αρέσουν. Αφετέρου ο Ζάκις όπως σωστά λέει το τρελάκι απο τη Γερμανία, είναι νεόκοπος, ΜΕ ΠΑΝΤΕΛΗ ΕΛΛΕΙΨΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ, για τις γνώσεις του, δεν μπορώ να έχω άποψη. Υψηλότατο ρίσκο, ελπίζω να μας βγει. Εξακολουθώ ν ανησυχώ και για τα άντερα που θα δείξει πλησιάζοντας στα αποδυτήρια ΠΑΟΚ, που πάντα συνοδεύονταν απο τη γνωστή ταμπέλα "DANGER, HIGH VOLTAGE"....Δλδ προσπαθώ να φανταστώ να έχει τους 2 Pabloys στην Σουρωτή και να τους κατσαδιάζει σε πιθανή πλημμελή εκτέλεση μιας άσκησης.....Δεν ξέρω, δύσκολο το βλέπω. Εμείς οφείλουμε να στηρίξουμε μια αγωνιστική επιλογή (όσο και να ξενερώνουμε)  γτ μας έχουν αποδείξει οτι σε αγωνιστικά θέματα, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων, δεν κάνουν λάθος. Πάντος η παγωμάρα κατ' εμέ δικαιολογείται.

Εξακολουθώ να πιστεύω οτι ως οπαδοί (ευτυχώς έχω την τιμή να διαβάζω πάρα πολλούς τέτοιους εδώ μέσα, ίσως πουθενά αλλού δεν γίνεται αυτό ιντερνετικά) δεν γίνεται να χαρακτηρίζουμε αποτυχημένη μια μεταγραφή, ακόμα και προπονητή , ΠΡΙΝ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΞΗ. Οπαδοί είμαστε και λόγο εκ των προτέρων έχουμε ΜΟΝΟ ΣΕ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΟΠΑΔΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ. Πάντως, εύχομαι να μην επαναληφθεί αυτό το φιάσκο να περιμένουμε απο έναν άσημο άνθρωπο (που μακάρι να γίνει ενας πολύ μεγάλος προπονητής) να μας πει αν θα πάει στον μεγάλο  ΠΑΟΚ και η επίσημη ΠΑΕ να μην ξεκαθαρίζει. Εκτός, αν παλεύει κάτι αλλο, θα δείξει.....
Ξαναλέω, φαίνεται οτι Habemus Papam, εύχομαι απο τα βάθη της ψυχής μου να μην habemus paparam.....

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
+1926

Offline Nikos1967

• Αποστολή
  • **
Ξαναλέω, φαίνεται οτι Habemus Papam, εύχομαι απο τα βάθη της ψυχής μου να μην habemus paparam.....
Μαζί σου... ;D :extralaugh:...από την ποιότητα του χιούμορ και μόνο των μελών αυτού του forum εγώ δεν ανησυχώ για τον ΠΑΟΚ...ολα τα λεφτά...
άκου habemus paparam....κλαίω :smiley4:

mGm

• Guest
Χωρις τον Χαβο βοηθο δεν θα κανουμε τιποτα....

"...Συνεργάτης του Έλληνα τεχνικού θα είναι ο Μάκης Χάβος, ο οποίος έλυσε τη συνεργασία του με τον Αγροτικό Αστέρα.... "

απο http://www.gazzetta.gr/football/super-league/item/85258-%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B6%CE%B5%CE%B9-%CF%80%CE%BB%CE%AC%CE%BD%CE%B1-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%80%CE%BF%CE%BD%CE%B7%CF%84%CE%AE

zangate πες μου 6 νουμερα απο το 1 μεχρι το 49...ΤΩΡΑ!!!! ;D

Offline Maestro

• Αποστολή
  • **
παντως να φερεις εναν ελληνα σε σχεση με εναν καλο ξενο ειναι μειονεκτημα και ειδικα στον ΠΑΟΚ...εμεισ δεν εχουμε τα γκαφρα για καλους ξενους πεχτες...ΑΡΑ ΜΟΝΟ ΕΑΝ ΕΧΕΙΣ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΟΝΟΜΑ ΣΤΟΝ ΠΑΚΓΟ ΕΡΧΟΝΤΑΙ....ΟΠΩΣ...σερτζιο, βιερινια, κοντρερασ...εαν ειχαμε δερμιτζακη στον πακγο δεν θα ερχοντουσαν...αυτο ειναι μεγαλο δεζαβανταζ...στους λαγους και τους γκαυι αυτο ειναι λιγοτερο προβλημα γιατι εχουν τα λεφτα να τους φερουν...

jmjyiannis

• Guest
μακάρι αυτό να ήταν το μόνο πρόβλημα.... αλλά τέλος πάντων... α ρε ρουφιάνα κριση... (και λακαμα σερτζιο που έκανες συνεχόμενες τρύπες στο νερο)

Offline hkp

• Αποστολή
  • **
Μια παράμετρος που δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί είναι οτι σε περίπτωση που με Δερμιτζάκη η ομάδα δεν τα καταφέρει στα προκριματικά, η ευθύνη και η μουρμούρα του κόσμου θα πέσει κατά 90% στον Ζαγοράκη ενώ στην περίπτωση που φέρει ένα αναγνωρισμένο ξένο προπονητή θα είναι καλυμμένος οτι έκανε το καλύτερο δυνατό για την ομάδα. Το ξέρω οτι δεν είναι η πρώτη του προτεραιότητα και η φιλοσοφία του να φυλλάει τον κώλο του, το ξέρω οτι πρώτα τον ενδιαφέρει το καλό του ΠΑΟΚ ανεξαρτήτως προσωπικού κόστους, αλλά όπως είπα στην περίπτωση που δεν περάσουμε με Δερμιτζάκη θα ζήσουμε σκηνές ροκ. Και η λύση ποιά θα είναι σε εκείνη την περίπτωση ? να κρατήσουμε τον Δερμιτζάκη που δεν έχει το βάρος του Σάντος και η μουρμούρα θα συνεχίζεται η να τον διώξουμε και πάλι απο την αρχή ?
Αυτο που δεν μπορώ να ακούω είναι μαλακίες απο τους δημοσιογράφους για έλληνες προπονητές και γνώση της ελληνικής πραγματικότητας. Ο ΠΑΟΚ πηγαίνει με μεγάλο του στόχο να μπεί στους ομίλους και αυτό που θέλει είναι προπονητή με ευρωπαική νοοτροπία και παραστάσεις απο μεγάλα πρωταθλήματα. Αυτο που ακριβώς δεν θέλει είναι νοοτροπία ψαροκώσταινας.

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
Ç áíÜâáóç ôùí...Éìáëáúùí

28/05/10

Åßíáé ìåãÜëï ôï ñßóêï ðïõ (öáßíåôáé ðùò) ðáßñíåé ï ÈïäùñÞò ÆáãïñÜêçò ìå ôçí (ðñïóùðéêÞ) åðéëïãÞ ôïõ Ðáýëïõ ÄåñìéôæÜêç ãéá ôïí ðÜãêï ôïõ ÐÁÏÊ.

Äéüôé, üðùò êáé íá ôï êÜíïõìå, áðü ôïí ÓÜíôïò ìÝ÷ñé ôïí ÄåñìéôæÜêç ìåóïëáâïýí ìåãÜëç áðüóôáóç êáé áñêåôïß… åíäéÜìåóïé óôáèìïß. Áêüìç êáé ç óýãêñéóç Æïñæ Êüóôá – ÄåñìéôæÜêç åßíáé Üíéóç ãéá ôïí (ðñÜãìáôé ôáëáíôïý÷ï êáé áíåñ÷üìåíï) Åëëçíá ôå÷íéêü. Êõñßùò óå åðßðåäï ðáñáóôÜóåùí êáé ôñéâÞò óå ðéåóôéêÝò óõíèÞêåò õøçëþí áðáéôÞóåùí.

Ìðïñåß ï ÐïñôïãÜëïò íá ‘íáé äýï ÷ñüíéá ìéêñüôåñïò (41-39) êáé íá Ý÷åé êïëëÞóåé ëéãüôåñá… Ýíóçìá áðü ôïí ÄåñìéôæÜêç ùò ðñïðïíçôÞò, áëëÜ –üðùò êáé íá ôï êÜíïõìå- Üëëï íá êáèïäçãåßò ôçí ÌðñÜãêá óôï ðïñôïãáëéêü ðñùôÜèëçìá Þ íá áíåâÜæåéò ôçí ÏëéáëÝíóå óôç ìåãÜëç êáôçãïñßá ìåôÜ áðü 34 ÷ñüíéá êáé Üëëï íá êÜèåóáé óôïí ðÜãêï ôïõ (ðåóìÝíïõ) Ðáíèñáêéêïý Þ íá áíåâÜæåéò ôïí Äéáãüñá áðü ôç Ã’ óôç Â’ ÅèíéêÞ.

Êáé, öõóéêÜ, Üëëï íá ðáßæåéò ãéá Ýíá öåããÜñé óôïí ÐÁÏÊ êáé ìåôÜ íá êéíåßóáé ìåôáîý Áèçíáúêïý, ÅñãïôÝëç êáé ÁôóáëÝíéïõ êáé Üëëï íá êÜíåéò 15åôÞ êáñéÝñá óôçí Ðüñôï, íá åßóáé áñ÷çãüò ôçò, íá «ãñÜöåéò» óõììåôï÷Ýò óôçí ÅèíéêÞ Ðïñôïãáëßáò åðß åðôÜ ÷ñüíéá, íá áãùíßæåóáé óå ÌïõíôéÜë, Euro êáé íá êáôáêôÜò 8 ðñùôáèëÞìáôá, ÔóÜìðéïíò Ëéãê, Êýðåëëá UEFA, Äéçðåéñùôéêü, 5 Êýðåëëá êáé 8 Óïýðåñ Êáð...

Äåí åßìáé áð’ áõôïýò ðïõ ðéóôåýïõí üôé Ýíáò ìåãÜëïò ðïäïóöáéñéóôÞò ìðïñåß íá óêáìðÜæåé óþíåé êáé êáëÜ áðü ìðÜëá Þ íá ãßíåé óïýðåñ ðñïðïíçôÞò ìüëéò êñåìÜóåé ôá ðáðïýôóéá ôïõ. ÁëëÜ äåí åßìáé êáé áðü åêåßíïõò ðïõ áóðÜæïíôáé ôï äüãìá «Åëëçíáò íá ‘íáé êáé ü,ôé íá ‘íáé».

Åêåßíï ðïõ ëÝù åßíáé üôé ïé äõíáôÝò åìðåéñßåò, ïé ôßôëïé, ç åîïéêåßùóç ìå ôïí óêëçñü áíôáãùíéóìü, ç óõíåñãáóßá ìå óðïõäáßïõò ôå÷íéêïýò êáé ç äéáìüñöùóç éó÷õñÞò êáé çãåôéêÞò ðñïóùðéêüôçôáò åßíáé –ãéá êÜèå ðáëáßìá÷ï Üóï êáé åðßäïîï ðñïðïíçôÞ– ïõóéþäç «õðïóôõëþìáôá» ãéá ôï ÷ôßóéìï åíüò ãåñïý ðÜãêïõ, ðïõ äåí èá ôñßæåé êÜèå ëßãï êáé ëéãÜêé...
Ï ÄåñìéôæÜêçò ìðïñåß íá áðïäåé÷ôåß êáëýôåñïò ðñïðïíçôÞò áðü ôïí Æïñæ Êüóôá. ÁëëÜ ç áëÞèåéá åßíáé üôé ôï background ôïõ ÐïñôïãÜëïõ èá ôïõ ðáñåß÷å ðåñéóóüôåñá åöüäéá åðéôõ÷ßáò áí áíáëÜìâáíå åêåßíïò ôïí ÐÁÏÊ.

ÐÜíôùò, âÞìá ðñïò ôç óùóôÞ êáôåýèõíóç åßíáé ç ðñïóðÜèåéá ôïõ Âñýæá êáé ôïõ ÆáãïñÜêç íá äéáôçñÞóïõí óôïí ÐÁÏÊ üóï ãßíåôáé ðåñéóóüôåñá ìÝëç áðü ôï ôéì ôïõ ÖåñíÜíôï ÓÜíôïò (áðü ôïí ãõìíáóôÞ, ôïí ðñïðïíçôÞ ôåñìáôïöõëÜêùí êáé ôïí «êáôÜóêïðï» ôùí ðñïóå÷þí áíôéðÜëùí ìÝ÷ñé ôïí äéåñìçíÝá).

Åßíáé ìåßæïíïò óçìáóßáò ôï æÞôçìá ôïõ ðñïðïíçôéêïý åðéôåëåßïõ. Ôç óôéãìÞ, ëïéðüí, ðïõ ç «ïìÜäá ÓÜíôïò» ôýã÷áíå êáèïëéêÞò áðïäï÷Þò óôá áðïäõôÞñéá êáé ðáñïõóßáóå áðüëõôá åðéôõ÷çìÝíï Ýñãï óå üëïõò ôïõò ôïìåßò (äéá÷åßñéóç ðïäïóöáéñéóôþí, äéáðñïóùðéêÝò ó÷Ýóåéò, ðñïåôïéìáóßá ðáé÷íéäéþí, äïõëåéÜ óå åðßðåäï ôáêôéêÞò, áãùíéóôéêÞò ðåéèáñ÷ßáò êáé öõóéêÞò êáôÜóôáóçò), ï ÄåñìéôæÜêçò èá âñåé Ýíá óçìáíôéêü óôÞñéãìá ó’ áõôü ôï åã÷åßñçìá (ðïõ ìïéÜæåé ìå ôçí áíÜâáóç ôùí… ÉìáëáÀùí) áí Ý÷åé äßðëá ôïõ áíèñþðïõò äïêéìáóìÝíïõò, ðåôõ÷çìÝíïõò, êáôáñôéóìÝíïõò êáé êïéíÜ áðïäåêôïýò.
Èá áõîçèåß èåáìáôéêÜ ï âáèìüò äõóêïëßáò ôçò áðïóôïëÞò ôïõ áí êëçèåß, ôåëéêÜ, íá óçêþóåé ïõóéáóôéêÜ ìüíïò ôïõ (äçëáäÞ ìå… ðñùôïåìöáíéæüìåíïõò êáé ó÷åôéêÜ Üðåéñïõò óõíåñãÜôåò) ôï åéäéêü âÜñïò ðïõ Ý÷åé ï ðÜãêïò ôïõ ÐÁÏÊ.

Êáé èá ôñáâÞîåé ðïëý ìåãÜëï æüñé ãéá íá êáôáöÝñåé íá áíôÝîåé ôçí ðßåóç ðïõ äçìéïõñãïýí ç áðáßôçóç ãéá äéáêñßóåéò (ðñïêñéìáôéêÜ ÔóÜìðéïíò Ëéãê åßíáé áõôÜ, ü÷é ðáßîå-ãÝëáóå), ïé åéäéêÝò ïéêïíïìéêÝò óõíèÞêåò ðïõ åðéêñáôïýí (êáé) óôïí ÐÁÏÊ êáé ïé (áíáðüöåõêôåò) óõãêñßóåéò ìå ôïí ÓÜíôïò, áí äåí Ý÷åé ãýñù ôïõ Ýíá ôéì ðåðåéñáìÝíï êáé «øçìÝíï» óå óõíèÞêåò «ìÜ÷çò».

Ïóï êáé áí âïçèÜåé ç êáèçìåñéíÞ ðáñïõóßá ôïõ Âñýæá (Üíôå, êáé ôïõ ÊïíóåúóÜï) óôéò ðñïðïíÞóåéò ðñïò ôçí êáôåýèõíóç ôçò äéáôÞñçóçò ôùí éóïññïðéþí êáé ôçò åêôüíùóçò ôõ÷üí åíôÜóåùí, êÜðïéá óôéãìÞ ìÝíåé ìüíïò ôïõ ï ðñïðïíçôÞò ìå ôïõò ðïäïóöáéñéóôÝò ôïõ, åßôå üôáí îåêéíÜåé ç äïõëåéÜ óôï ãÞðåäï, åßôå üôáí êëåßíåé ç ðüñôá ôùí áðïäõôçñßùí. Êáé åêåß, áí ï êüïõôò äåí Ý÷åé ðñïóùðéêüôçôá êáé äåí ìðïñåß íá åìðíåýóåé ôïõò ðáßêôåò ôïõ êáé íá åðéêïéíùíÞóåé ìáæß ôïõò, ôüôå ç… óåìíÞ ôåëåôÞ ëáìâÜíåé ðñüùñï ôÝëïò. Êáé… ðÜìå óôïí åðüìåíï!

Ìçí îå÷íÜôå, åîÜëëïõ, üôé áêüìç êáé ï ðïëýðåéñïò ÓÜíôïò äõóêïëåýôçêå ìÝ÷ñé íá êáôáöÝñåé íá ðåéèáñ÷Þóåé êáé íá öÝñåé óôá íåñÜ ôïõ êÜðïéåò «åéäéêÝò» ðåñéðôþóåéò (ð.÷. ôïí ÐÜìðëï Ãêáñóßá êáé ôïí ÊïíôñÝñáò) êáé ðÜëåøå óêëçñÜ ðñïêåéìÝíïõ íá áðïôåëÝóåé ìåìïíùìÝíï ðåñéóôáôéêü (êáé íá ìçí Ý÷åé óõíÝ÷åéá) ç áðï÷Þ áðü ôçí ðñïðüíçóç (ðïõ óôïß÷éóå ôï óôñáðÜôóï áðü ôïí ÐÁÓ). ÈÝëù íá ðù üôé ï ÐÁÏÊ åßíáé ìåãÜëï âáðüñé êáé, åðåéäÞ åßíáé êáôáäéêáóìÝíï íá ôñáâÜåé ñüôá ìÝóá áðü ôñéêõìßåò, ÷ñåéÜæåôáé óôéâáñÜ ÷Ýñéá óôï ôéìüíé ôïõ ðïäïóöáéñéêïý ôìÞìáôïò.

ÌáêÜñé íá áðïäåé÷ôåß ðùò Ý÷åé ôÝôïéá ï ÄåñìéôæÜêçò ãéá íá êåñäßóïõìå, ùò ðïäüóöáéñï, Ýíáí ðñïðïíçôÞ. ÁëëÜ, ñåáëéóôéêÜ, ï Üíèñùðïò èá ðñÝðåé íá âãÜëåé ðïëëïýò ëáãïýò áðü ôï êáðÝëï ôïõ ãéá íá ôá öÝñåé âüëôá êáé íá äéêáéþóåé ôïí ÆáãïñÜêç ðïõ ðáñïõóéÜæåôáé áðïöáóéóìÝíïò íá ðïíôÜñåé ðÜíù ôïõ.

Ïðùò áðïäåß÷ôçêå, ðÜíôùò, ï ÐÁÏÊ ðéÜóôçêå åíôåëþò áðñïåôïßìáóôïò óôçí õðüèåóç ôçò äéáäï÷Þò ôïõ ÓÜíôïò. Ìïëïíüôé åß÷å åíçìåñùèåß åäþ êáé ôñåéò ïëüêëçñïõò ìÞíåò áðü ôïí ßäéï ôïí ÓÜíôïò ãéá ôï ôÝëïò ôçò óõíåñãáóßáò ôïõò, ï ÊïíóåúóÜï Ýêáíå üëï áõôü ôï äéÜóôçìá äéáäï÷éêÝò… ôñýðåò óôï íåñü. ÌåãÜëç ãêÝëá…

http://www.exedrasports.gr/blogs/articleblog/?aid=64986&cid=77
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline kainsta

• Αποστολή
  • **
Εμεις αυτο που πρεπει να κανουμε ειναι να στηριξουμε τον προπονητη οποιος και να ειναι και να κανουμε υπομονη,αλωστε αγω σε αυτους τους ανθρωπους εχω εμπιστοσυνη!!ελπιζω να μας βγει ο προπονητης οποιος και να ειναι,τωρα αν αποτυχουμε να μπουμε στους ομιλους του τσου λου υπαρχει και το γιουροπα λιγκ!

=>(off topic) σε αυτο που δεν μπορω να συμφωνησω μαζι τους ειναι 1 πραγμα................επαγγελματιας ποδοσφαιριστης δ.σ
Ο σαλπι(γιδης) πανω απ΄ολα