Author Topic: Επιλογή Νέου Προπονητή Καλοκαίρι 2010  (Read 14740 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline ViCiOuS4

• Αποστολή
  • **
Εκπληξη αποτελει η απουσια του τεραστιου Σουλη Παπαδοπουλου απο τη λιστα...!
ΑΘΗΝΑ ΓΑΜΗΜΕΝΗ Ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ-ΑΘΗΝΑ ΓΑΜΙΟΛΑ Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ

ive4

• Guest
να κ κατι ενδιαφερον:

Η λίστα των 25 προπονητών UEFA-pro

Το δίπλωμα UEFA-pro είναι το ανώτατο δίπλωμα προπονητικής και στην Ελλάδα το έχουν μόνο 25 προπονητές, μεταξύ των οποίων και ο Παύλος Δερμιτζάκης. Αναλυτικά, η λίστα: Μπόζινταρ Μπάντοβιτς, Μίλαν Πάβλοβιτς, Αθανάσιος Αγοραστός, Ευστράτιος Βουτσακέλης, Ευθύμιος Γεωργούλης, Νικόλαος Γκουλής, Παύλος Δερμιτζάκης, Χαράλαμπος Ζελενίτσας, Μιχαήλ Ιορδανίδης, Νικόλαος Καραγεωργίου, Μπλένταρ Κόλα, Αθανάσιος Κολιτσιδάκης, Δημήτριος Μούτας, Δημήτριος Μπατσίλας, Ιωάννης Νταλακούρας, Μαρίνος Ουζουνίδης, Ιωάννης Παπακώστας, Εμμανουήλ Παπαματθαιάκης, Γεώργιος Στράντζαλης, Κωνσταντίνος Σωτηρόπουλος, Παναγιώτης Τζαναβάρας, Ιωακείμ Χάβος, Ιωάννης Χατζηνικολάου, Ευάγγελος Χοσάδας, Ιωάννης Χριστόπουλος.
http://olapaok.gr/podosfairo/Proponitis/o_paulos_mporei_na_diakrithei_ston_paok.165592.html

Καλά σκεφτείτε πόσοι λογιστές αποφοίτησαν από ΤΕΙ και δε ξέρουν τι είναι έσοδα - έξοδα. Και όσοι είναι στην λίστα αυτή παίζει να μην έχουν καν ομάδα. Όπως ο Χριστόπουλος που η δουλειά του είναι να σχολιάζει αγώνες σε εφημερίδα. Λες και τελείωσε προπονητική στο ΙΕΚ ακμή.

Είναι κρίμα, μή πω ντροπή (!) που τέτοια εποχή συζητάμε για τέτοιες λίστες άτιτλων και άπειρων.

Callahan

• Guest
Μαλακίες. Έχω ένα ξαδερφάκι που έχει uefa - pro, και δεν είναι στη λίστα. Δεν κάνω πλάκα.

apostolos

• Guest
Ο Αναστασιάδης είναι Έλληνας, Κατακέφαλος και μάλιστα Άξεστος προπονητής. Ήρθε με μπόλικο ρίσκο στον ΠΑΟΚ από τον "λίγο" Πανθρακικό της εποχής εκείνης (Εδεσσαϊκό) και έδωσε ρεσιτάλ στο κοουτσάρισμα.
Ο Δερμιτζάκης έχει επιπλέον και το πλεονέκτημα να μη δείχνει να είναι ούτε κατακέφαλος ούτε άξεστος ούτε τσοπάνης, χαρακτηριστικά που τόσο ενοχλούν την ...ελεγκάντ μερίδα του λαού μας. Και έχει και πτυχία ετούτος  ;D.
Μπαίνω στο τρυπάκι να κάνω αυτόν τον παραλληλισμό γιατί υπάρχουν αρκετά κοινά χαρακτηριστικά στις 2 αυτές περιπτώσεις. Και γιατί προσπαθώ να φτιάξω και την ψυχολογία μου και να με ανεβάσω με την προοπτική του Παύλο  ;D

Να υποθέσω οτι μιλάς για τα κομποσκοίνια και τα σταυρουδάκια? Και ότι τον είχα πάρει με καλό μάτι τον Δερμιτζάκη, μόλις όμως άκουσα οτι έσκασε μύτη στο ματς της Τούμπας με κάτι εικόνες και σταυρούς είπα έντάξει, καλά κρασιά.... αν είναι να έχουμε τέτοιες ιστορίες φέρτε μια και καλή τον original θρησκόληπτο να τελειώνουμε...

Offline kofalalos4

• Αποστολή
  • **
Εγώ δεν είπα τίποτα τέτοιο. Αναφέρομαι ρητά στα κοινά χαρακτηριστικά του ΤΡΟΠΟΥ και του ΤΑΙΜΙΝΓΚ που ήρθε ο μεν -έρχεται ο δε στον ΠΑΟΚ. Και το τελευταίο πρόβλημα που είχα με Αναστασιάδη-θα έχω με Δερμιτζάκη είναι τα κομποσκοίνια και το πόσο θρησκόληπτος θα είναι. Τα προσωπικά, οι ιδεοληψίες, και οι παραξενιές του καθενός Αναστασιάδη και καθενός Δερμιτζάκη δε με/σε αφορούν-δεν πρέπει να με/σε αφορούν. Ας μου φέρει τίτλους και ας είναι και βουδιστής ο Δερμιτζάκης ή ας κυκλοφορεί με την είκονα της Παναγίας στο μέτωπο μέσα στα πρεςς ρουμ. Εμένα με νοιάζει τι κάνει στο γήπεδο. Εσένα το πρόβλημά σου -όπως και πολλών άλλων- θα εξακολουθήσει να είναι τα κομποσκοίνια του Δερμιτζάκη, όπως ήταν τα κομποσκοίνια του Αναστασιάδη;
Πού στον π... φτάσαμε για πάρτη σου ΠΑΟΚ...

apostolos

• Guest
Ναι, άνθρωπο που αντί να κοιτάει τη δουλειά του μου λέει αν θέλει ο Μεγαλοδύναμος θα κερδίσουμε απόψε και μανατζέρ μου ειναι η Μεγαλόχαρη κλπ συγγνώμη αλλά δεν μπορώ να τον πάρω στα σοβαρά. Πίστευε κάνε ό,τι θες αλλά μη τα λες αυτά γιατί γελάει ο κόσμος...

Offline kofalalos4

• Αποστολή
  • **
Ρε Απόστολε σου επαναλαμάνω: Χέσε τι δηλώνει και σε τι πιστεύει. Τη δουλειά να κάνει σωστά. Η δουλειά του είναι να σε πάει ψηλά, όχι πού το αποδίδει. Αν με βγάλει πρώτο και πιστεύει ότι με έβγαλε η Παναγία και η βοήθειά της, εμένα στα @ @ μου, ας γελάει ο κόσμος, όπως λες. Αλλά και παλιότερα με τον Αναστασιάδη, αυτό ενοχλούσε εν πολλοίς, οι δηλώσεις, όχι η ουσία. Αν εσύ παίρνεις τίτλο και σε ενοχλούν αυτές οι δηλώσεις, εγώ σηκώνω τα χέρια ψηλά. Και στο θέμα μας: τον Δερμιτζάκη τον κόβω ηπίων τόνων και όχι τόσο εκδηλωτικό άνθρωπο, δε νομίζω να προκαλεί με τις δηλώσεις του.
Πού στον π... φτάσαμε για πάρτη σου ΠΑΟΚ...

Offline zouvalos

• Αλλαγή
καλα...μονο που ο Αγγελος ειχε παει τον εδεσαικο γαμιωντας....τι να λεμε....ακομα παντως πιστευω οτι η πιθανοτητα να παρουμε τον Δερμιτζακη ειναι 0%...!
PAOK MEXRI EKEI POU DEN PAEI.......

Offline Matador

• Αλλαγή
Εκπληξη αποτελει η απουσια του τεραστιου Σουλη Παπαδοπουλου απο τη λιστα...!

:biggrin: :biggrin: :tsigaro: :tsigaro: :extralaugh:
Ρε φιλε οταν διαβαζα την λιστα ( και γ@μω τις λιστες λεμε) , αναρρωτηθηκα που ειναι ο Σουλαρας, γυρναω σελιδα και διαβαζω οτι το εχεις γραψει

Κλαιωωωωωωωωωωωωωωωωωω :'( :'(

Ροκ ε ντ' ντρολ λαος, ομαδα, γηπεδο, καταστασεις, το εχω ριξει στην πλακα γιατι απο χθες εχω ενα σφιξιμο στο στομαχι.
Ελπιζω τα παιδια στην διοικηση να ξερουν τι κανουν!
«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

Offline jorthes4

• Αποστολή
  • **
καλά αυτόν τον Δερμιτζάκη μόνο εγώ δεν τον θυμάμαι στον ΠΑΟΚ πια περίοδο έπαιξε?εγώ θυμάμαι έναν Δερμιτζάκη που έπαιζε στον οφη για τον ίδιο μιλάμε?

apostolos

• Guest
Ρε Απόστολε σου επαναλαμάνω: Χέσε τι δηλώνει και σε τι πιστεύει. Τη δουλειά να κάνει σωστά. Η δουλειά του είναι να σε πάει ψηλά, όχι πού το αποδίδει. Αν με βγάλει πρώτο και πιστεύει ότι με έβγαλε η Παναγία και η βοήθειά της, εμένα στα @ @ μου, ας γελάει ο κόσμος, όπως λες. Αλλά και παλιότερα με τον Αναστασιάδη, αυτό ενοχλούσε εν πολλοίς, οι δηλώσεις, όχι η ουσία. Αν εσύ παίρνεις τίτλο και σε ενοχλούν αυτές οι δηλώσεις, εγώ σηκώνω τα χέρια ψηλά. Και στο θέμα μας: τον Δερμιτζάκη τον κόβω ηπίων τόνων και όχι τόσο εκδηλωτικό άνθρωπο, δε νομίζω να προκαλεί με τις δηλώσεις του.

Μα εγώ τώρα πριν έρθει λέω τι με ενοχλεί, από εκεί και πέρα αν τελικά αυτός έρθει θα στηριχτεί και θα απολαύσει τον σεβασμό που ο κάθε άνθρωπος που κάθεται σε αυτή την καρέκλα τουλάχιστον από μένα έχει... Και αν είναι και καλός ακόμα καλύτερα... Απλά λέω ΤΩΡΑ τι δεν μου κάθεται καλά, προπονητοφάγος και κυνηγός κεφαλών δεν υπήρξα ποτέ κι ούτε θα αλλάξω τώρα....

senag2

• Guest
Η έλλειψη αγώνων κάνει κακό τελικά. Δεν έχουμε με τι να ασχοληθούμε και ψ@λοαρμενίζουμε. Στα @@ μου ποιος θα έρθει. Εγώ θέλω μια μηχανή χρόνου να με πάει την ημέρα των προκριματικών να ξεχαστούνε όλα και να φωνάξω και πάλι ΠΑΟΚ, να δω τον ξυρισμένο τον αδερφό να τυμπανίζει και να κράζει γιατί το "ΠΑΟΚ" δεν ακούγετε μέχρι την Ουγκάντα, να δω τους μαμιάδες να μπαίνουν με τα ασπρόμαυρα στο γήπεδο. Είναι πολλές οι μέρες ρε π@υστη. Βαρέθηκα να βλέπω το Ολυμπιακος ΠΑΟΚ στο you tube. Εισαι αρρώστεια ΠΑΟΚΑΡΑ μου. Φεύγω ταξίδι στις ΗΠΑ σε 5 ώρες και κάθομαι και διαβάζω για τον Δερμιτζάκη.

ΔΙΚΕΦΑΛΕ ΑΡΡΩΣΤΗΣΑ ΘΕΕΕΛΩΩΩΩ ΓΙΑΤΡΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Offline blue_eyes

• Βασικός
σιγουρα με πολυ ρισκο η αποφαση για δερμιτζακη..προσωπικα πιστευω δεν εχει τα εφοδια να κυβερνησει τι καραβι που λεγετε ΠΑΟΚ και μαλιστα σε μια τοσο σημαντικη καμπη της ιστοριας του, αν ερθει ομως φυσικα και πρεπει να εχει την στηριξη ολων μας

παντως για να ειμαι ειλικρινης το οτι πρεπει να πληρωσουμε και ρητρα στο πανθραξ στο λαιμο μου καθησε..στον ΠΑΟΚ ερχεσαι παυλε κανε κουμαντο ή βαλτα μονος σου

Offline Geo

• Αλλαγή
Δεν με ενδιαφέρει ποιος θα έρθει, αρκεί να έρθει γρήγορα, ο χρόνος είναι πολύτιμος.
οι δημοσιογράφοι δεν έχουν με τι να ασχοληθούν και μας έχουν ζαλίσει τα παπάρια.

Offline gagas

• Αλλαγή
Θέμα χρόνου η έλευση Δερμιτζάκη
 Από Κώστας Πετρωτός

Τι θα ζητήσει ο Πανθρακικός για να λύσει τη συνεργασία του με τον Καβαλιώτη τεχνικό και να προχωρήσει η συμφωνία του με τον ΠΑΟΚ. Η... ενημέρωση του Κονσεϊσάο για το θέμα Κόστα και η έναρξη της διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας
2 σχόλια | Σχολιάστε

Ένα από τα ανοιχτά θέματα του ΠΑΟΚ ενδέχεται να κλείσει τις επόμενες μέρες ή ακόμη και ώρες. Όλες οι ενδείξεις δείχνουν πως ο Παύλος Δερμιτζάκης θα είναι ο επόμενος τεχνικός του "Δικεφάλου". Ο ίδιος στη συνέντευξη Τύπου που έδωσε την Πέμπτη (27/5) δεν κρύφτηκε και δήλωσε ότι θα έπαιρνε το ρίσκο να αναλάβει τεχνική ηγεσία του "Δικεφάλου" και  πως είναι πολύ δύσκολο να αρνηθεί ενδεχόμενη πρόταση του ΠΑΟΚ. Βέβαια, όπως τόνισε στη συνέχεια, για να γίνει μία τέτοια μετακίνηση θα πρέπει η "ασπρόμαυρη" διοίκηση να έρθει σε συμφωνία με την διοίκηση του Πανθρακικού.

Όπως είχε αποκαλύψει την τετάρτη (26/5) το olaPAOK.gr στο συμβόλαιο του Έλληνα τεχνικού υπάρχει ρήτρα 150.000 ευρώ. Σύμφωνα με πληροφορίες πάντως, η Θρακιώτικη ομάδα δεν προτίθεται να ζητήσει ολόκληρο το ποσό. Στόχος των διοικούντων του Πανθρακικού είναι να πάρουν ένα μέρος της ρήτρας και να ζητήσουν επιπλέον έναν ποδοσφαιριστή για αντάλλαγμα.

Μέχρι αργά το βράδυ της Πέμπτης (27/5) δεν είχαν γίνει επαφές  του Θόδωρου Ζαγοράκη με τον μεγαλομέτοχο του πανθρακικού, Θόδωρο Σαββάκη , οι οποίες είναι πολύ πιθανό να ξεκινήσουν την Παρασκευή (28/5) με σκοπό να ξεπεραστούν τα όποια εμπόδια.

Οι εξηγήσεις του Σέρτζιο

Νωρίς την Πέμπτη (27/5) υπήρξε συνάντηση του προέδρου του ΠΑΟΚ Θοδωρή Ζαγοράκη με τους Σέρτζιο Κονσεϊσάο και Ζήση Βρύζα. Οι τρεις άνδρες έκαναν έναν απολογισμό του ταξιδιού στην Πορτογαλία και ο Κονσεϊσάο ανέλυσε τα όσα (δεν) συνέβησαν εκεί με τον Ζόρζε Κόστα. Συζήτηση έγινε επίσης και για τις περιπτώσεις των προπονητών από Ιταλία και Ισπανία, αλλά και για τον Έβαλντ Λίνεν.

Παρ 'όλα αυτά τα δεδομένα δεν άλλαξαν και ο Θοδωρής Ζαγοράκης φαίνεται να προκρίνει την επιλογή του Παύλου Δερμιτζάκη για τον πάγκο του ΠΑΟΚ. Εξάλλου, ο πρόεδρος του "Δικεφάλου", εκτός από την φιλία που έχει με τον Έλληνα τεχνικό, τον εμπιστεύεται και για τις προπονητικές του γνώσεις.

Στη διοίκηση έχει παρθεί η απόφαση ο νέος προπονητής να μην είναι κάποιο μεγάλο όνομα, αλλά ένας νεαρός, φιλόδοξος και φθηνός τεχνικός. Όπως ακούγεται από διοικητικούς κύκλους είναι προτιμότερο να δοθεί η ευκαιρία σε έναν Έλληνα και φέρελπι προπονητή, ο οποίος γνωρίζει την κατάσταση στον ΠΑΟΚ, από το να υπάρξει ρίσκο με την πρόσληψη κάποιου άγνωστου και πιο "αλμυρού" τεχνικού για τον πάγκο της ομάδας

"Σάλπι" μετά τον προπονητή

Με βάση τα παραπάνω δεδομένα θεωρείται αρκετά πιθανό η πρόσληψη του Παύλου Δερμιτζάκη να ανακοινωθεί μέχρι την Κυριακή (30/5). Μόλις τελειώσει η υπόθεση του προπονητή σειρά παίρνει για την διοίκηση του ΠΑΟΚ το θέμα Σαλπιγγίδη. Ο διεθνής επιθετικός σε δηλώσεις που έκανε την Πέμπτη (27/5) τόνισε πως θα πάρει την απόφασή του πριν ξεκινήσει το Μουντιάλ της Ν. Αφρικής.

Το τελευταίο διάστημα υπήρξε ένας προβληματισμός στις τάξεις των φιλάθλων, ο οποίος έκανε τον Θοδωρή Ζαγοράκη να σκεφτεί εκ νέου την υπόθεση του 29χρονου παίκτη. Βέβαια, παρά το όποιο "μούδιασμα" που υπήρξε από την καθυστέρηση της μεταγραφής στον ΠΑΟΚ δεν φαίνεται να αλλάζει η αρχική απόφαση και πιστεύουν πως την επόμενη εβδομάδα θα κλείσει με θετικό τρόπο η υπόθεση Σαλπιγγίδη.

Την Δευτέρα τα εισιτήρια διαρκείας

Την επόμενη Δευτέρα (31/5) θα κυκλοφορήσουν τα εισιτήρια διαρκείας της νέας περιόδου. Το πιθανότερο είναι οι τιμές να παραμείνουν ίδιες, αν και υπάρχει η σκέψη για μικρή αύξηση.

Τα εισιτήρια που θα βγουν σε κυκλοφορία θα αφορούν τους αγώνες πρωταθλήματος, κυπέλλου και τους προκριματικούς του Τσάμπιονς Λιγκ ή του Γιουρόπα Λιγκ. Δεν θα αφορούν ενδεχόμενους αγώνες πλέι οφ της Superleague ή αγώνες σε ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ ή του Γιουρόπα Λιγκ.
http://olapaok.gr/podosfairo/Proponitis/thema_xronoy_h_eleysh_dermitzakh.165795.html

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
Δεν καταλαβαινω γιατι να μην ερθει;
Ο Αγγελος ειναι με νεο firmware. Προσωπικα γουσταρω ;D

ΖΗΤΑΩ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΚΑΝΩ ΤΟΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ  ;D

Οσο για τους ανησυχουντες, το μοτο "δεν γιναμε ΠΑΟΚ για τα πρωταθληματα" ισχυει μονο για τον κοντο ή και για τον Παυλο; Γιατι αν ισχυει και για τον Παυλο, τοτε δεν υπαρχει λογος ανησυχιας...και σκατα να παμε, παλι ΠΑΟΚ θα ειμαστε. Κανω λαθος;    :lalalalala:

ΥΓ. Μην ξεκινησει συζητηση για τον κοντο εδω.

Offline gagas

• Αλλαγή
υπαρχει ομως κ το αλλο μοτο..για να ειμαστε δικαιοι..για οσους θελουν το κοντο..
αφου "η διοικηση ξερει", "η διοικηση τον φερνει"," κ επειδη "δεν θελουμε να διοικησουμε", πρεπει κ αυτοι να κανουν μοκο,γιατι διαφορετικα θα ειναι ανακολουθοι! ;D ;D ;D

Offline lik4

• Αλλαγή
Οσο για τους ανησυχουντες, το μοτο "δεν γιναμε ΠΑΟΚ για τα πρωταθληματα" ισχυει μονο για τον κοντο ή και για τον Παυλο; Γιατι αν ισχυει και για τον Παυλο, τοτε δεν υπαρχει λογος ανησυχιας...και σκατα να παμε, παλι ΠΑΟΚ θα ειμαστε. Κανω λαθος; 

maktpolistikh κοτσανα  :D
εισαι ντεφορμε  georgie  ;)

Offline tsarpanas4

• Αποστολή
  • **
ρε παιδια   να ρωτησω κατι .. η σχεση ζηση  - ζαγορακη ειναι σε καλο επιπεδο?  το ρωταω   γιατι εχουν ακουστει πολλα τελευταια  ...

οποιος ξερει απανταει..!!

παιρνουν κατι περιεργες σκεψεις  στο μυαλο μου ... ποιο καλα εφιαλτες θα  ελεγα. :'(
ΠΑΟΚ ΕΣΥ ΝΑ ΠΑΣ  ΚΑΛΑ....

Offline corrupt

• Αλλαγή
Οσο για τους ανησυχουντες, το μοτο "δεν γιναμε ΠΑΟΚ για τα πρωταθληματα" ισχυει μονο για τον κοντο ή και για τον Παυλο; Γιατι αν ισχυει και για τον Παυλο, τοτε δεν υπαρχει λογος ανησυχιας...και σκατα να παμε, παλι ΠΑΟΚ θα ειμαστε. Κανω λαθος; 

Τελικά το να υποστηρίζεις αυτή την ομάδα είναι πολύ σουρεάλ. Τι άλλο θα διαβάσουμε ρε πούστη μου, πόσα να αντέξει ένας εγκέφαλος...