Author Topic: Επιλογή Νέου Προπονητή Καλοκαίρι 2010  (Read 14741 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
Κλαιωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω μιλαμεεεεεεεεεεεεεεεε

Ακουει ολη η Θεσσαλονικη live τον μεταγραφικο σχεδιασμο ... του Πανθρακικου.
 :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline gagas

• Αλλαγή
οφειλω να ομολογησω οτι εχουν προγραμμα, σαφεις στοχους κ σοβαρο πλανο.. ;D ;D ;D

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
99% συνεχιζει πανθραξ ο Παυλος.μιλαει για τον σχεδιασμο του πανθραξ τωρα στο ραδιο.

μην βιάζεσαι...
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline spinos_4

• Αλλαγή
όλοι Νάουσα ρε...!!!!!
Κουτσουφιανι we are comming...!!!
PAOK-Hersonissos (Kriti)

Offline Nikos1967

• Αποστολή
  • **
''Δε νομίζω ότι το μεταγραφικό πλάνο που έχω σχεδιάσει δεν θα το τηρήσει ο προπονητής που θα έρθει,θα είναι παράλογο'' :gruebel:

Offline gagas

• Αλλαγή
νικο η ερωτηση ηταν ομως "τι θα γινει με το πλανο εφοσον φυγετε".

αν παω στον ΠΑΟΚ "πρωτα ο θεος" ειπε...!!! ;D ;D

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
''Δε νομίζω ότι το μεταγραφικό πλάνο που έχω σχεδιάσει δεν θα το τηρήσει ο προπονητής που θα έρθει,θα είναι παράλογο'' :gruebel:

Μετα τον Δερμιτζακη... ο Μουρινιο! :P
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline Nikos1967

• Αποστολή
  • **
 ;D Δεν την άκουσα την ερώτηση...πάλι θα φάμε τα έντερά μας μέχρι να λήξει η ιστορία...α ρε ΠΑΟΚ...μόνο ΕΣΥ...αρρώστια :prosk:
Off topic...το κατάπια και αυτό το φαρμάκι...άκουσα metropolis radio...αυτός ο Πετρουλάκης αποτελεί την απόλυτη υποβάθμιση των Hertzιανών...κατάντια

Offline skyclad4

• Αλλαγή
χιλιες φορες λοιπον δερμιτζακης παρα 38χρονος πορτογαλος-φιλος κονσεισαο

Γιατι 40χρονος ελληνας-φιλος Ζαγορακη τι διαφορα εχει? Η μονη διαφορα ειναι οτι ο ενας ειναι ΠΑΟΚ και ο αλλος Πορτο. Γενικα η πολιτικη του 'φερνουμε μονο φιλους και γνωστους' εχει αρχισει να με τσιτωνει. Μασωνικη στοα θα γινουμε.

σα να παρει η man u προπονητη το mike basset τι λεμε τωρα....

Λιγα λογια για Mike Bassett   ;D
Στον κοσμο αλλος κανενας

fatal_invasion

• Guest
Δε μπορώ να καταλάβω γιατί βρίσκετε κάτι το μεμπτό στο θέμα γνωριμιών.Ο Ζαγοράκης προφανώς και γνωρίζει πάρα πολλά άτομα στο χώρο του ποδοσφαίρου,και χίλιες φορές να μου φέρει κάποιον που γνωρίζει και σε επίπεδο προσωπικότητας και σε επίπεδο του τι γνώσειες έχει παρά κάποιον άγνωστο.
Δηλαδή πρέπει να φέρει κάποιον άγνωστο σε αυτόν,μόνο και μόνο για να μην έχουμε να λέμε;
Αν κάτι κοιτάει η σημερινή διοίκηση είναι η 1η θέση.Αν θα μου τη πετύχει με φίλους γνωστούς ή άγνωστους λίγο σημασία έχει για μένα.

Offline chuck

• Αποστολή
  • **
Το θεμα ειναι πως με εναν καλό προπονητη "εξαγοράζεις" την υπομονή.

Με Δερμιτζακη δεν θα υπαρχει αντιστοιχη στηριξη.

jmjyiannis

• Guest
@chuck

pολύ εκλεπτισμένη εκφραση η "εξαγορά" της υπομονής....

Συμφωνώ και εγώ οτι στο θέμα των γνωριμιών μέχρι τώρα τα γεγονότα έχουν αποδείξει οτι η Διοίκηση είναι σπαθι.

Εδώ το πρόβλημα είναι
α) πως θα επιβληθεί ο Δερμιτζάκης στα απαιτητικά αποδυτήρια της ομάδας?
β) όταν είχε έρθει ο Σαντος, υπήρχαν τα Σαντόσκυλα (αν μπορούμε πλέον να χρησιμοποιούμε την έκφραση) που ένιωθαν οτι τα κακά αποτελέσματα είναι παροδικά και οι καλύτερες μέρς θα έρθουν, όχι επειδη το έλεγε η διοίκηση αλλα επειδή ο Σάντος σου ενέπνεε προσδοκία για κάτι τέτοιο με τη μεθοδικότητα του και τη δουλειά που τραβούσε σε συνδυασμό με την εμπειρία. Εδώ ΚΑΝΕΝΑΣ δεν μπορεί να πει κάτι τέτοιο για τον Δερμιτζάκη λόγω μικρής εμπειρίας. Άρα όση στήριξη υπάρχει, είναι μόνο γιατί είναι επιλογή της διοίκησης και δεύτερον ελπίζουμε οτι το μάθημα του Σάντος για την υπομονή στη δουλειά ενός προπονητή είναι κάτιπου θα βγει.

αυτά.

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
 Να βάλουμε ρήτρα κανά δύο εκατομμύρια σε περίπτωση φυγής δερμιτζάκη γιατί με τόσους νεκρούς που έχουμε αναστήσει ποδοσφαιρικά, δεν θα μου φανεί περίεργο σε κανά δύο χρόνια να θέλουν τον δερμιτζάκη τίποτα ιταλικες-ισπανικές ομάδες.
Κατά τ' άλλα συμφωνώ με ένα αδερφό πιο πάνω που είπε ότι με ένα όνομα μεγάλο εξασφαλίζεις περισσότερη στήριξη σε τυχόν άσχημα αποτελέσματα. Πάντως ενώ ήμουν φόλα κατά της πρόσληψης τέτοιου είδους προπονητή κάτι μου λέει ότι αυτό είναι το σωστό και έτσι πρέπει να γίνει. Θέλω να βάλω και μια παράμετρο ακόμα στην συζήτηση: αυτή η ομάδα που έχει δημιουργηθεί από ζαγοράκη βρύζα αυτήν την στιγμή βασίζεται στους εξής παίκτες σαν κορμό, χαλκιάς 36 χρονών, κοντρέρας 32 χρονών, σνάουτσερ 31 χρονών, γκαρσία 33 χρονών, ίβιτς 33 χρονών, λίνο 33 χρονών, σορλέν 33 χρονών. Επιπλέον υπαρχουν οι μούσλι που είναι 29, φιλομένο 30, φωτάκης 29, βιτόλο 27. Γράφω και τις ηλικίες τους από δίπλα για να εξηγήσω τη σκέψη μου. Καλώς ή κακώς όλοι αυτοί έχουν ακόμα 2 με 3 χρόνια συμβόλαια, τό μόνο που μπορούμε να κάνουμε σαν ομάδα με αυτούς είναι να τους ξεζουμίσουμε αγωνιστικά. Κανείς από αυτούς δεν έχει μεταπωλητική αξία, όλοι τους έιναι παικταράδες έμπειροι φτασμένοι και ξέρουν τι σημαίνει πλέον ΠΑΟΚ γιατί έχουν παίξει μπάλα σε μας ήδη 2 χρονάκια τουλαχιστον. Άρα αν κάποια στιγμή ο ΠΑΟΚ έπρεπε να εμπιστευτεί τις τύχες της ομάδας σε νεαρό προπονητή τώρα ήταν η κατάληλη στιγμή γιατί τώρα όσο κι αν φαίνεται περίεργο υπάρχει μικρότερο ρίσκο για κάτι τέτοιο αφού για σκεφτείτε να είχε ο ΠΑΟΚ 7-8 παίκτες στον κορμό του ηλικιάς βιερίνια απειρους και ταλαντούχους και ένα προπονητή επίσης άπειρο και ταλαντούχο ποια θα μπορούσε να ήταν η κατάληξη του όλου εγχειρήματος. Ενώ σε αυτήν την περίπτωση, με έτοιμη ομάδα ο φιλόδοξος προπονητής μέσα στην διετία ή αποδυκνείει με πορεία στο πρωτάθλημα ανάλογη της φετινής και της περσινής, με προκρίσεις σε ομίλους είτε τσου λου είτε ουέφα και πορείες στην ευρώπη, ότι έχει τα εχέγγυα να αναλάβει και το επόμενο πλάνο, αφού μετά από δύο χρόνια θα χρειαστούν 7-8 προσθήκες νερότερων παικτών, σε περιπτωση που δεν δείξει κάτι αναγκαστικά ο επόμενος προπονητής πρέπει να είναι το λιγότερο επιπέδου σάντος. Έτσι και γω σκέφτομαι ποιο το νόημα να επενδύσεις πολλά λεφτά για προπονητή τώρα ενώ έχει την δυνατότητα να αναδείξεις εσύ έναν που μπορεί να τον έχεις αν σου βγει το ρίσκο τουλάχιστον μια 5 ετία.

Όλα αυτά τα σκέφτηκα σήμερα, την πρώτη μέρα που ακούστηκε το όνομα Κοστα είχα πει πως ο ζαγοράκης είναι λίγος γιατί σε αυτή την περίοδο ο ΠΑΟΚ είχα την εντύπωση χρειάζεται μεγάλο όνομα με κάκαλα. Όχι ότι θα μου κακόπεφτε αν τελικά δεν πάρουμε δερμιτζάκη και πάρουμε άλλον, απλά κάνω μια κωλοτούμπα στην εβδομάδα μόλις, διότι το σκέφτηκα και διαφορετικά. 
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

kostas4

• Guest
πρεπει καποια στιγμη να σταματησει ο ρατσισμος με τους ελληνες προπονητες. εμενα αν μου πει καποιος οτι ο δερμιτζακης εχει γνωσεις, ξερει απο συγχρονο ποδοσφαιρο και ειναι μορφωμενος τοτε δεν εχω λογο να μην τον εμπιστευτω.
το κακο με τους ελληνες προπονητες ειναι οτι στην πλειοψηφια τους ειναι αμορφωτοι και απαιδευτοι σε αντιθεση με τους ελληνες προπονητες στο μπασκετ(για αυτο και στην α1 οι περισσοτεροι ειναι ελληνες)

απο οτι φαινεται στην ομαδα δεν υπαρχει ευρω και την δεδομενη στιγμη με την φορολογια στο 40% δεν μπορουμε να φερουμε μεγαλο ονομα.

το ιδανικο σεναριο θα ηταν να φερουμε εναν καλο προπονητη τωρα με βοηθο τον δερμιτζακη και σε δυο χρονια να αναλαμβανε μονος την ομαδα.

εμπιστευομαι τον ζαγορακη σε αυτα τα θεματα γιατι μας εχει κλεισει τα στοματα εως τωρα δεκαδες φορες. για να μην φερνει "μεγαλο" ονομα καποιοι λογοι θα υπαρχουν. φανταζομαι οτι και αυτος θα ηθελε να φερει παιχταραδες και μουρινιο αλλα δεν γινεται.

αυτο που βλεπω ειναι οτι ο ζαγορακης προσπαθει να μην χρεωσει την ομαδα και παιρνει πανω του το ρισκο. μαγκας ειναι και τον στηριζω

Offline ThassosPAOK

• Αλλαγή
Το άκουσα στο ράδιο.. Ποτέ δεν ξέρουμε τι μπορεί να μας βγει αν έρθει αυτός ο προπονητής.

Αλλά όταν έχει ανέβει κάποιο επίπεδο η ομάδα και πάει να περάσει στο champions leaque, και πας να πάρει προπονητή που πέρασε από ομάδες Γ κατηγορίας (ατσαλένιος κρήτης;;, Ρόδο;;) και μισή χρονιά στον πανθρακικό (αν δεν κάνω λάθο) τι μπορείς να περιμένεις;;

Εκτός και αν πάμε πάλι χαλαρά για την εμπειρία (βλέπε αγώνες uefa) και το περάσουμε στο φλου..

Η διαφορά σε  Έλληνα προπονητή Γ εθνικής με έναν προπονητή ξένο, έστω και β,γ εθνικής πιστεύω είναι μεγάλη. Δεν μπορεί κανείς να αρνηθεί την μεγάλη διαφορά επιπέδου που έχουμε σαν χώρα στο ποδόσφαιρο με ομάδες της ευρώπης.

Τα οικονομικά μας σίγουρα δεν είναι καλά.

Ότι και να γίνει, ας ελπίσουμε πως ξέρουν πολύ καλά τι κάνουν στην ΠΑΕ
ΕΝΑ ΝΗΣΙ... ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ...

SKAILS

• Guest
χιλιες φορες λοιπον δερμιτζακης παρα 38χρονος πορτογαλος-φιλος κονσεισαο

Γιατι 40χρονος ελληνας-φιλος Ζαγορακη τι διαφορα εχει? Η μονη διαφορα ειναι οτι ο ενας ειναι ΠΑΟΚ και ο αλλος Πορτο. Γενικα η πολιτικη του 'φερνουμε μονο φιλους και γνωστους' εχει αρχισει να με τσιτωνει. Μασωνικη στοα θα γινουμε.

φιλε εννοω πως προτιμω δερμιτζακη γιατι τουλαχιστον θα ξερει το πρωταθλημα και τον ΠΑΟΚ σε σχεση με εναν στην ιδια ηλικια απο πορτογαλια

Offline kofalalos4

• Αποστολή
  • **
Ο Αναστασιάδης είναι Έλληνας, Κατακέφαλος και μάλιστα Άξεστος προπονητής. Ήρθε με μπόλικο ρίσκο στον ΠΑΟΚ από τον "λίγο" Πανθρακικό της εποχής εκείνης (Εδεσσαϊκό) και έδωσε ρεσιτάλ στο κοουτσάρισμα.
Ο Δερμιτζάκης έχει επιπλέον και το πλεονέκτημα να μη δείχνει να είναι ούτε κατακέφαλος ούτε άξεστος ούτε τσοπάνης, χαρακτηριστικά που τόσο ενοχλούν την ...ελεγκάντ μερίδα του λαού μας. Και έχει και πτυχία ετούτος  ;D.
Μπαίνω στο τρυπάκι να κάνω αυτόν τον παραλληλισμό γιατί υπάρχουν αρκετά κοινά χαρακτηριστικά στις 2 αυτές περιπτώσεις. Και γιατί προσπαθώ να φτιάξω και την ψυχολογία μου και να με ανεβάσω με την προοπτική του Παύλο  ;D
Πάντως δεν καταλαβαίνω τον τόσο απόλυτο διαχωρισμό που γίνεται μεταξύ Ελλήνων και αλλοδαπών προπονητών και την τυφλή προτίμηση σε αλλοδαπό προπονητή β' 'η γ' εθνικής από αντίστοιχο Έλληνα. Ναι, καταλαβαίνω ότι υπάρχει έλλειψη καλών Ελλήνων τώρα, το δέχομαι. Αλλά η ιστορία έχει δείξει ότι αν δεν το "χεις" το κοουτσάρισμα και τα καρύδια για τον πάγκο του ΠΑΟΚ, να χέσω την καταγωγή σου και τα πτυχία σου. Μην ξεχνάμε ότι κι ο Σάντος δεν ήρθε ουρανοκατέβατος ως αλλοδαπός - άλλωστε κι ο ίδιος δηλώνει μισός Έλληνας μισός Πορτογάλος πλέον  ;). Το θέμα είναι αν ο -συμπαθής κατά τ' άλλα- Παύλος έχει την ικανότητα και τα καρύδια.
Πού στον π... φτάσαμε για πάρτη σου ΠΑΟΚ...

Offline gagas

• Αλλαγή
να κ κατι ενδιαφερον:

Η λίστα των 25 προπονητών UEFA-pro

Το δίπλωμα UEFA-pro είναι το ανώτατο δίπλωμα προπονητικής και στην Ελλάδα το έχουν μόνο 25 προπονητές, μεταξύ των οποίων και ο Παύλος Δερμιτζάκης. Αναλυτικά, η λίστα: Μπόζινταρ Μπάντοβιτς, Μίλαν Πάβλοβιτς, Αθανάσιος Αγοραστός, Ευστράτιος Βουτσακέλης, Ευθύμιος Γεωργούλης, Νικόλαος Γκουλής, Παύλος Δερμιτζάκης, Χαράλαμπος Ζελενίτσας, Μιχαήλ Ιορδανίδης, Νικόλαος Καραγεωργίου, Μπλένταρ Κόλα, Αθανάσιος Κολιτσιδάκης, Δημήτριος Μούτας, Δημήτριος Μπατσίλας, Ιωάννης Νταλακούρας, Μαρίνος Ουζουνίδης, Ιωάννης Παπακώστας, Εμμανουήλ Παπαματθαιάκης, Γεώργιος Στράντζαλης, Κωνσταντίνος Σωτηρόπουλος, Παναγιώτης Τζαναβάρας, Ιωακείμ Χάβος, Ιωάννης Χατζηνικολάου, Ευάγγελος Χοσάδας, Ιωάννης Χριστόπουλος.
http://olapaok.gr/podosfairo/Proponitis/o_paulos_mporei_na_diakrithei_ston_paok.165592.html

Offline savage republic

• Βασικός
Και όχι μόνο! Το έχει ΚΑΙ ο Στράντζαλης! Τρέμε Κούπερ...

Offline katz

• Αποστολή
  • **
Ολα τα λεφτα η λιστα..
Κλαιμε... :'(
ΠΑΟΚ G4Α