Author Topic: Εμφανίσεις περιόδου 2010/2011  (Read 5411 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
Απ: Εμφανίσεις περιόδου 2010/2011
« Reply #100 on: November 19, 2010, 11:58:13 »
Mr Blue Eyes που λεει και η Πετρουλα, εχεις απολυτα δικιο για τις χορηγιες και εγω πιστευω οτι οταν ο ΠΑΟΚ θα χτυπησε 2-3 πορτες για χορηγια 1.5 εκ ευρω πχ για την φανελα θα ακουγε τα μυρια οσα. Εδω και 2-3 χρονια οι μονες χορηγιες ειναι τους κρατους, δλδ οτε στον βαζελο και απο εκει και περα το χαος με οπαπ κλπ.
Το παραπονο ολων ομως ειναι με την Puma, εκει δυστυχως επρεπε να γινει καταγγελια συμβασεις. ΕΙΝΑΙ ΑΧΩΝΕΥΤΟ οτι φετος δεν μας εδωσε ριγε φανελες και αυτες που εδωσε ειναι και σε ελλειψη στην μπουτικ.
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline Català

• Αλλαγή
« Reply #101 on: November 19, 2010, 12:05:53 »
ο βαζελος με τον γκει που ειναι δυστυχως πιο εμπορικες ομαδες απο εμας

??? ??? ???
Από πού κι ως πού;;; Επειδή τους παίζουν όλη μέρα τα μμε; Ο βαζέλας ειδικά πιο εμπορικός από μας;

Offline scouser4

• Αλλαγή
« Reply #102 on: November 19, 2010, 12:09:13 »
Μιλάμε για έναν 'άνθρωπο' που έβαλε μέσα την πούμα εκ. ευρώ..όπως τουλάχιστον κατήγγειλε η ίδια.
Απο νομικά δεν έχω ιδέα αλλα δεν πιστεύω οτι σε τέτοιες περιπτώσεις είναι τόσο δύσκολο να σπάσεις το συμβόλαιο.

Ή τουλάχιστον αφήνεις να τελειώσει η χρονιά κ το σπάς για τους παραπάνω λόγους, αν δεν έχει ήδη λήξει η συμφωνία έως τότε.

mGm

• Guest
« Reply #103 on: November 19, 2010, 12:17:19 »
Ποιο εμπορικοι με την εννοια του αριθμου των οπαδων-φιλαθλων. Απευθυνονται σε μεγαλυτερη μαζα. Θεωρητικα και αν δεχτουμε τα γκαλοπ που εχουν γινει ανα περιοδους δινουν περιπου 27-28% στον γαυρο 22-23% στον βαζελο και απο 14% περιπου σε ΠΑΟΚ και χανουμι. Παρολαυτα επειδη η ελληνικη αγορα ειναι μικρη δεν νομιζω οτι αυτες οι διαφορες ειναι τρομακτικες. Δεν ειναι για παραδειγμα σαν να λεμε γαλατασαραι που λενε οτι εχει 16.000.000 εγγεγραμενα μελη! Ασε που προσωπικα εχω την αισθηση οτι στους ελληνες του εξωτερικου (που αγγιζουν τα 10.000.000) εχουμε την συντριπτικη πλειοψηφια. Οπως και να χει σε αυτα τα θεματα δεν παιζουν ρολο τα απολυτα νουμερα. Το θεμα ειναι πως θα τα εκμεταλλευτεις και εν τελει θα τα πολλαπλασιασεις.

Και ναι το γεγονος οτι τα μμε παιζουν συνεχως και προκλητικα τους δυο κυριως της αθηνας παιζει σημαντικοτατο ρολο στην εμπορικοτητα τους.

Offline corrupt

• Αλλαγή
« Reply #104 on: November 19, 2010, 13:26:01 »
ελα ρε γιαννιωτη που δεν το σκεφτηκαν, απλα πατωσαν με χαρακτηριστικο πχ αυτη της ασπρομαυρης καβαλας που εκλεισε σε 5-6 μηνες

Για κάντο μου λίγο λιανά γιατί είμαι slow on the uptake όσο να' ναι...
δυστυχως πατωσανε ρε ψηλε δεν δουλεψανε, μαγαζια με ειδη μονο ΠΑΟΚ..

...............

ευκολο να βγω, να κραξω και να μηδενισω με επιχειρηματα τυπου τεραστια η δυναμικη του ΠΑΟΚ, οχι στις μικρομεσαιες επιχειρησεις κτλ αλλα ειναι εφικτα αυτα; και για να σας πονεσω λιγο (και εμενα μαζι) να σας πω οτι αυτα στην ελλαδα δεν μπορουν να τα βρουν ουτε ο βαζελος με τον γκει που ειναι δυστυχως πιο εμπορικες ομαδες απο εμας

Μπουτίκ του ΠΑΟΚ (επειδή το χω ψάξει λίγο το θέμα και "θεσμικά") σε πόλη εκτός Θεσσαλονίκης δεν άνοιξε Π-Ο-Τ-Ε. Αν αθλητικά καταστήματα με franchise να πουλάνε είδη ΠΑΟΚ πατώσανε στην Καβάλα δε γνωρίζω, αν και να συνέβη αυτό, μάλλον αναφέρεσαι σε εποχές προ Ζαγοράκη, πράγμα λογικό. Με τα δεδομένα της τελευταίας τριετίας, (νομίζω συμφωνείς και εσύ) δε νομίζω να έκλεινε τέτοιο μαγαζί-ή παράρτημα μπουτίκ- παρά μόνο για να φύγει ο ιδιοκτήτης για Μπαχάμες και Αμπού Ντάμπι.

Ο βάζελος ο γαύρος και το χανούμι (ειδικά οι δύο τελευταίοι που έχουν ίδια εταιρία με μας) ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΝΕ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ. Ο λόγος; Δεν τους δίνει σκουπίδια η εταιρία μας. Σε μας δίνει. Αυτό είναι πρόβλημα, η ομάδα χάνει έσοδα.

Επίσης, αυτοί έχουν ΕΠΙΣΗΜΑ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΜΠΟΥΤΙΚ ΤΟΥΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ. Ο γαύρος έχει σε Πειραιά, Αθήνα στο κέντρο, Kρήτη και αναρρίθμητα μαγαζιά franchise που βρίσκεις τα πάντα (όχι μόνο φανέλες), ο βάζελος σε Κρήτη, Πάτρα, 6 καταστήματα σε όλη την Αθήνα και κατάστημα στη Νέα Υόρκη (!), το χανούμι έχει 5 μαγαζιά Λεκανοπέδιο και ένα στην Καβάλα.

http://www.greenteam.gr/site/article.php?node_id=1

http://www.aek-shop.gr/aekfcshop/stores.asp?mscssid=9UP645ELQGCF9GDDFBEF3RQE6U47CTC5

Με σταντς στο σταθμό του ΟΣΕ και στα ΚΤΕΛ δουλειά δε γίνεται. Είναι αδιανόητο με τόση ομογένεια να μην υπάρχουν τα είδη του ΠΑΟΚ διαθέσιμα σε Γερμανία και Αυστραλία, είναι αδιανόητο να μπορεί ο πιτσιρικάς να βρει ευκολότερα φανέλα του Μιραλάς και του Λυμπερόπουλου στη Μακεδονία από του κοντού και του Βιερίνια.

Αυτά είναι προβλήματα ουσιαστικά, και όχι αφορμή για gossip και κράξιμο όπως το βλεπουν κάποιοι. O ΠΑΟΚ χάνει εκατομμύρια που δεν εκμεταλλεύεται σωστά την απήχησή του εμπορικά. Εκατομμύρια. Ρικέλμε και Κλόζε θα'χαμε τώρα, όχι κοντό και Ίβιτς... Ορισμένοι εκεί στην παε πληρώνονται γι'αυτά τα πράγματα, και το έργο τους είναι χειρότερο από μερικές ιδέες που πετάμε αφιλοκερδώς μερικοί καμένοι σε ένα φόρουμ. Ανεπίτρεπτο για μένα.

Στην Ισπανία πήγαμε στη μπουτίκ της Μπαρτσελόνα, πήγαμε και στης Βιγιαρεάλ. Προσωπικά με πονάει που ο ΠΑΟΚ αντίστοιχα είναι η Βιγιαρεάλ και οι 3 κάτω η Μπαρτσελόνα σε αυτον τον τομέα... Ο νοών νοείτο, έχουμε και δουλειές.  :P
« Last Edit: November 19, 2010, 13:37:46 by corrupt »

Offline Català

• Αλλαγή
« Reply #105 on: November 19, 2010, 13:40:31 »
Ποιο εμπορικοι με την εννοια του αριθμου των οπαδων-φιλαθλων. Απευθυνονται σε μεγαλυτερη μαζα. Θεωρητικα και αν δεχτουμε τα γκαλοπ που εχουν γινει ανα περιοδους δινουν περιπου 27-28% στον γαυρο 22-23% στον βαζελο και απο 14% περιπου σε ΠΑΟΚ και χανουμι. Παρολαυτα επειδη η ελληνικη αγορα ειναι μικρη δεν νομιζω οτι αυτες οι διαφορες ειναι τρομακτικες. Δεν ειναι για παραδειγμα σαν να λεμε γαλατασαραι που λενε οτι εχει 16.000.000 εγγεγραμενα μελη! Ασε που προσωπικα εχω την αισθηση οτι στους ελληνες του εξωτερικου (που αγγιζουν τα 10.000.000) εχουμε την συντριπτικη πλειοψηφια. Οπως και να χει σε αυτα τα θεματα δεν παιζουν ρολο τα απολυτα νουμερα. Το θεμα ειναι πως θα τα εκμεταλλευτεις και εν τελει θα τα πολλαπλασιασεις.

Και ναι το γεγονος οτι τα μμε παιζουν συνεχως και προκλητικα τους δυο κυριως της αθηνας παιζει σημαντικοτατο ρολο στην εμπορικοτητα τους.

Εγώ πάλι μετράω την εμπορικότητα με το πόσοι πάνε γήπεδο και πώς δείχνουν την πίστη στην ομάδα. Γιατί το να δηλώνω ότι υποστηρίζω μια ομάδα γενικά κι αόριστα, από το καφενείο, το σαλόνι μου ή το ίντερνετ, δεν μου λέει κάτι. Τα γκάλοπ που με βγάζουν πανελλαδικά 9% και 3% τον Απόλλωνα Καλαμαριάς, ας τα κρατήσουν για τον εαυτό τους οι γαυροβαζέλες και ας μη συγκρινόμαστε (ειδικά εμπορικά) με αυτούς που τους πήγαιναν τσάμπα μια εβδομάδα στα φάιναλ φορ (με αεροπορικά-ξενοδοχεία μέσα και πλήρωναν μόνο το εισιτήριο του γηπέδου) ή αυτούς που κάναν ρεκόρ στα διαρκείας με τιμή 120 ευρώ (για να δούνε 15 ματς πρωτάθλημα, πόσα ακόμα κύπελο, και σίγουρα 3 ματς τσουλού). Και για τον γαύρο ακόμα, με καινούριο γήπεδο, με τόσες μεταγραφές και τόσους τίτλους, τον έχεις περάσει σε διαρκείας κάποιες χρονιές.

baron

• Guest
« Reply #106 on: November 19, 2010, 13:58:45 »
Δεν ξέρω τι γράφεται για boutik και κακή ποιότητα, εγώ έχω να πω ότι:

Όσο η φανέλα έχει μπροστά  το Logo στοίχημα

και dolce - γκαμπάνα να είναι, διπλοραφη 380 gr. στα αρχίδια μου-δεν ψωνίζω!.

Η γαμάτη διαφήμιση μπροστά ( κατά προτίμηση Jack Daniels ) :o ;D
η να το κάνουμε αλλα barcelona -κενό.

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #107 on: November 19, 2010, 14:29:40 »
πριν λιγο καιρο επεσε στα χερια μου φυλλαδιο-καταλογος με τα προϊοντα της μπουτικ της Γουλβερχαμπτον. τι να λεμε παραλιγο καταθλιψη...μιλαμε για ρουχα να βγαινεις εξω, πολο μπλουζακια σε ουδετερα χρωματα με το σηματακι της ομαδας διακριτικο και 1002 αλλα...

και που να δεις το online store τους γιόχαν μου....  :-[

Για να ειναι καποιος ευχαριστημενος απο το τμημα μαρκετινγκ της ομαδας, ή πρεπει να μπηκε σε ψυγειο την δεκαετια του 80 και να βγηκε στον κοσμο ξανα σημερα, ή δεν πρεπει να εχει δει ποτε πως λειτουργουν τα αντιστοιχα τμηματα δεκαδων ευρωπαικων ομαδων.

η μπουτικ απο μονη της λειτουργει ψιλοτραγικα απο ολες τις αποψεις. Προβολη, ποιοτητα και ποσοτητα προιοντων, πλουραλισμος ειδων και σχεδιων,τιμες, εξυπηρετηση, ιστοσελιδα. Τα παντα.

Κανονικα για να λεμε και τα πραγματα με το ονομα τους πρεπει να φτασουμε να εκμεταλλευομαστε την δυναμικη και την εμπορικοτητα του ονοματος μας σε τετοιο σημειο οπου δεν θα ειναι εφικτο σε καποια μικρομεσαια επιχειρηση να διαφημιστει στη φανελα ή στο γηπεδο μας. Τοτε και μονο τοτε θα πρεπει να ειμαστε ευχαριστημενοι.

Ο βάζελος ο γαύρος και το χανούμι (ειδικά οι δύο τελευταίοι που έχουν ίδια εταιρία με μας) ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΝΕ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ. Ο λόγος; Δεν τους δίνει σκουπίδια η εταιρία μας. Σε μας δίνει. Αυτό είναι πρόβλημα, η ομάδα χάνει έσοδα.

Επίσης, αυτοί έχουν ΕΠΙΣΗΜΑ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΜΠΟΥΤΙΚ ΤΟΥΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ. Ο γαύρος έχει σε Πειραιά, Αθήνα στο κέντρο, Kρήτη και αναρρίθμητα μαγαζιά franchise που βρίσκεις τα πάντα (όχι μόνο φανέλες), ο βάζελος σε Κρήτη, Πάτρα, 6 καταστήματα σε όλη την Αθήνα και κατάστημα στη Νέα Υόρκη (!), το χανούμι έχει 5 μαγαζιά Λεκανοπέδιο και ένα στην Καβάλα.

Με σταντς στο σταθμό του ΟΣΕ και στα ΚΤΕΛ δουλειά δε γίνεται. Είναι αδιανόητο με τόση ομογένεια να μην υπάρχουν τα είδη του ΠΑΟΚ διαθέσιμα σε Γερμανία και Αυστραλία, είναι αδιανόητο να μπορεί ο πιτσιρικάς να βρει ευκολότερα φανέλα του Μιραλάς και του Λυμπερόπουλου στη Μακεδονία από του κοντού και του Βιερίνια.

Εγώ πάλι μετράω την εμπορικότητα με το πόσοι πάνε γήπεδο και πώς δείχνουν την πίστη στην ομάδα. Γιατί το να δηλώνω ότι υποστηρίζω μια ομάδα γενικά κι αόριστα, από το καφενείο, το σαλόνι μου ή το ίντερνετ, δεν μου λέει κάτι.

ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ. ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ!
Και μιλάμε για απλά και κατανοητά πράγματα. Τώρα πώς είναι δυνατόν να περιπλέκονται από κάποιους τόσο πολύ και να φτάνουμε στο σημείο να θεωρούμε τα ψίχουλα που προσφέρει η μπουτίκ στον ΠΑΟΚ άθλο, είναι προς εξερεύνηση. Κλείνω κι εγώ με τα λόγια του corrupt:
Ορισμένοι εκεί στην παε πληρώνονται γι'αυτά τα πράγματα, και το έργο τους είναι χειρότερο από μερικές ιδέες που πετάμε αφιλοκερδώς μερικοί καμένοι σε ένα φόρουμ.
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #108 on: November 19, 2010, 14:35:08 »

Πεστα αγορι μου.. βαλε τον γιγαντα Jack μπροστα να γουσταρει ο λαος! ;)

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #109 on: November 19, 2010, 14:36:30 »
Βασικα πρεπει να διαχωρισουμε το τμημα χορηγιων, που αποψη μου ειναι οτι τα πηγαν πολυ καλα, και ας εχουμε ΟΠΑΠ, αφου ολοι μονο αυτο εχουν, με το τμημα μπουτικ και φανελας οπου πραγματικα τα πραγματα ειναι στο σταδιο που λετε. Τραγικα.

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #110 on: November 19, 2010, 14:59:08 »
Ας διαχωρίσουμε στη συνέχεια και το "Τμήμα χορηγιών και εξυπηρετήσεων γνωστών και φίλων" από το "Τμήμα ζητιανιάς κι εξάρτησης από το κράτος". Οργανόγραμμα όχι αστεία. Άντε το τελειώνω γιατί βαρέθηκα. Δεν ξαναμπαίνω καν μέχρι να γαμήσουμε τον πούστη το γαύρο
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline Suicidal

• Βασικός
« Reply #111 on: November 19, 2010, 15:08:10 »

Πεστα αγορι μου.. βαλε τον γιγαντα Jack μπροστα να γουσταρει ο λαος! ;)

Δηλαδή Baron αν έβγαινε μπλούζα Dolce Gabbana με διαφήμιση Jack Daniels θα την αγόραζες? δεν νομίζω!  ;D ;D

ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΟΤΙ
Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΜΠΗΚΕ Ο ΙΑΚΩΒΟΣ ΣΕ ΜΠΛΟΥΖΑ ΗΤΑΝ ΣΕ ΦΑΝΕΛΑ PUMA ?  :P :P :P :P

ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline tsakalaki

• Global Moderator
  • Αλλαγή
    • PAOK WORLD
« Reply #112 on: November 19, 2010, 15:46:17 »
Πάντως το Jack Daniels είχε διαφήμιση μπροστά απο την 4 απο την δεκαετία του 80
ΠΑΟΚ - ΘΡΗΣΚΕΙΑ - ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΥΤΕ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΟΥΤΕ ΑΝΑΡΧΙΑ

baron

• Guest
« Reply #113 on: November 19, 2010, 16:10:41 »

Offline Dani -4-

• Αλλαγή
« Reply #114 on: November 19, 2010, 16:13:33 »
να φανταστώ τυχαία η επιλογή του παίκτη, σωστά?
Χθες ήμουν ΠΑΟΚ, σήμερα είμαι ΠΑΟΚ και ό,τι στο διάολο κι αν γίνει αύριο πάλι ΠΑΟΚ θα 'μαι.

baron

• Guest
« Reply #115 on: November 19, 2010, 16:14:56 »

:D :D :D :D :D    Δεν θα ακούσεις κακό λόγο από εμενα για το πουλέν!
« Last Edit: November 19, 2010, 17:29:56 by tsakalaki »

Offline Matador

• Αλλαγή
«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

Offline grmakis4

• Αποστολή
  • **
« Reply #117 on: February 02, 2011, 23:48:04 »
γνωριζει κανεις σημερα τι παιχτηκε με τη φανελλα ? τι ηταν αυτο το  ΠΑΟΚ action  ?
ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ...................ΚΑΙ ΦΕΡΤΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΙΟΥΜΕ.............

GeorgT

• Guest
« Reply #118 on: February 03, 2011, 00:07:32 »
απογορευεται δήθεν οι δυο ομαδες που παιζουν να εχουν ιδιο χορηγό οποτε η μια βάζει κατι αλλο! Συνήθως οι αλλοι βλακες βάζανε το good.gr αλλα εμεις βάλαμε το PAOK action που ειναι κατι σαν χορηγιακο πρόγραμμα μας!

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #119 on: February 03, 2011, 00:10:09 »
PAOK AGAINST ALL δεν μπορουσαν;  :-*  :'(