Author Topic: Εμφανίσεις περιόδου 2010/2011  (Read 5337 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline savage republic

• Βασικός
Απ: Εμφανίσεις περιόδου 2010/2011
« Reply #80 on: November 18, 2010, 14:34:23 »
Ούτε η Ρώμη χτίστηκε σε μία μέρα, ούτε ο ΠΑΟΚ των ονείρων μας θα χτιστεί. Αλλά τα βήματα προς τα εμπρός - και μάλιστα σε αυτήν την ατυχέστατη συγκυρία - πρέπει να τα επιβραβεύουμε. Ναι ρε μάγκες, υπάρχουν και άτομα που κάνουν καλά τη δουλειά τους. Πρέπει κάθε μέρα δηλαδή να κρεμάμε και κάποιον για να ξεκαυλώνουμε; Σίγουρα, δεν είμαστε στο ιδανικό επίπεδο και δεν θα φτάσουμε μέχρι να ρίξουμε πεντάρες σε Μπάρτσα και Ρεάλ εκτός έδρας ή κάνα τρίμπαλο σε τελικό Τσου Λου (αν και τότε πάλι θα λέμε "ποια Μπάρτσα και ποια Ρεάλ και ποιο Τσου Λου; Τον ρούλη τον έριξες τόσα εκτός; Συμβιβάζεστε με το 2-0, κοτάρες", μέσα σ' αυτούς κι εγώ, έτσι; ).

Από μένα συγχαρητήρια και να ξέρουν όλοι όσοι δουλεύουν στον ΠΑΟΚ ότι οι δυνατότητες θα παραμένουν απεριόριστες. Λόγω τρέλλας μες στο μυαλό.

PAOK_VOLOS

• Guest
« Reply #81 on: November 18, 2010, 15:46:55 »

οσο για τον τζετζη (τον μαθαμε και αυτον) εγω παλι οιταω την ουσια.. ποια ειναι αυτη;
κουλα κατω, γκει κατω, σκουληκι κατω και πρωτος ο ΠΑΟΚ στις χορηγιες με δευτερο τον βαζελο

Πρωτοι σε αριθμο χορηγιων αλλα προτελευταιοι σε εσοδα χορηγιων ;)

northeagle_4

• Guest
« Reply #82 on: November 18, 2010, 15:48:05 »
  Homo δεν θυμασαι καλα οτι ηταν μονο για τα τηλεοπτικα,αν θυμασαι η μπουτικ ηταν και ο κυριως λογος της δημιουργιας νεας ΕΠΕ με την εναρξη της συμφωνιας.Περα απο αυτο για μενα η συνεργασια με πουμα πρεπει να διακοπει και μπορει να διακοπει ευκολα αφου η ποιοτητα δεν ειναι αναλογη των απαιτησεων και το χρονοδιαγραμα παραλαβης υλικου εχει μεταβληθει πολλες φορες.

Offline blue_eyes

• Βασικός
« Reply #83 on: November 18, 2010, 18:09:42 »

οσο για τον τζετζη (τον μαθαμε και αυτον) εγω παλι οιταω την ουσια.. ποια ειναι αυτη;
κουλα κατω, γκει κατω, σκουληκι κατω και πρωτος ο ΠΑΟΚ στις χορηγιες με δευτερο τον βαζελο

Πρωτοι σε αριθμο χορηγιων αλλα προτελευταιοι σε εσοδα χορηγιων ;)
οχι και δυστυχως δεν εχω το λινκ ευκαιρο.. θα το γκουγκλαρω

Offline lik4

• Αλλαγή
« Reply #84 on: November 18, 2010, 18:25:10 »
τι +20% και ιστοριες λετε ρε,φετος παιζαμε και προκριματικα cl αμα αυτο σας λεει κατι
η δυναμικη του ΠΑΟΚ ειναι τεραστια  και δεν την εχουμε εκμεταλευτει καθολου
προλογο απο 2-3 αρθρα των αρδ δεν τρωω

Offline corrupt

• Αλλαγή
« Reply #85 on: November 18, 2010, 18:54:45 »
Όχι μόνο οι επίσημες εμφανίσεις, αλλά και τα υπόλοιπα προιόντα της μπουτίκ (PAOK auhtentics) ποιοτικά είναι λίγο χειρότερα απ' αυτά των Κινέζων στη Σαπφούς.

Κανονικά θα έπρεπε η παε να διακόψει τη συνεργασία από τη στιγμή που αποδεδειγμένα σου δίνουν σκουπίδια τόσα χρόνια και να αλλάξει εταιρία. Κάποτε οι γνήσιες φανέλες του ΠΑΟΚ πουλιόντουσαν σαν ζεστά ψωμάκια, καλύτερης ποιότητας και σε τιμές χαμηλότερες από τις τωρινές.   

Έτη φωτός πίσω στο εμπορικό κομμάτι, πιστεύω εύκολα ο Παναιτωλικός βγάζει αναλογικά περισσότερα από τις επίσημες εμφανίσεις απότι εμείς. Αυτό αντί να προβληματίσει κάποιους, το γιατί δηλαδή μένει ανεκμετάλλευτη αυτή η δυναμική που αναφέρει ο λικ εμπορικά, κοιτούν πάλι να υπεραμυνθουν οχυρά που δεν δέχονται καν επίθεση.

Βλάπτω-τον-ΠΑΟΚ-και-μισώ-προσωπικά-το-Ζαγοράκη-και-την-αδερφή-της-Λίλη-και-επωφθαλμιώ-για-την-πάρτη-μου-τη-μπουτίκ-και-την-προμήθεια-αθλητικού-υλικού-4

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
« Reply #86 on: November 19, 2010, 00:06:55 »
το ειπε ο κιουρ...ουτε επιστημη ουτε δυσκολο ειναι...

γινεται να εξαφανισεις οσους εκμεταλλευονται εξω απο το γηπεδο σου το σημα του ΠΑΟΚ;γινεται και παραγινεται λεω γω και αν θυμαστε ειχαμε προσλαβει και εταιρεια για αυτον τον σκοπο με 100 χιλιαρικα μισθωση...βαριεμαι να ψαχνω οποιος θυμαται θυμαται...αντ'αυτου τρισημιση χρονια δεν εχει γινει τιποτε πανω σε αυτο που ειναι το πιο απλο...

παμε σε κατι πιο περιπλοκο...γινεται οτι τρως και οτι πινεις εξω απο το γηπεδο να πανε στον ΠΑΟΚ;αν διανοηθει καποιος τα εσοδα που θα χαμε απ'αυτο τοτε θα σταματουσε η μιρλα για ανοιγματα και θα αρχιζε η μιρλα αυτων  που θα βλεπανε οτι πληττονται τα συμφεροντα τους...δλδ αυτων που την καθε εντος κυριακη στο ονομα του ΠΑΟΚ κονομανε τα αντερα τους...

τριτον και σημαντικοτερο και παρα πολυ περιπλοκο...ειναι αδιανοητο να μην εχει εξαπλωθει η μπουτικ σε αλλες πολεις...το γιατι μονο μπουφος δεν μπορει να το σκεφτει...ακομα και σε θεμα προπαγανδας δλδ να το δει κανεις...δεν γαμεις γινομαστε και γραφικοι στο τελος

δεν με νοιαζει αν ειμαστε πρωτοι τελευταιοι η μεσαιοι σε αριθμο χορηγιων η σε χρηματα απο χορηγιες...αυτο που με καιει ειναι οτι τα εσοδα θα μπορουσανε μονο απο το μαρκετινγκ να ηταν τετοια που να βγαζανε ολη την χρονια...δεν ειναι ομως και μπραβο στο τμημα δεν χρειαζονται.απολυσεις ισως να χρειαζονται...μπραβο θα παρουνε μονο οταν κανουνε κατι παραπανω απο τα αυτονοητα...γιατι αν καποιος δεν καταλαβε αυτα που περιγραφω παραπανω ειναι αυτονοητα...

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #87 on: November 19, 2010, 00:16:12 »
Δύο πράγματα και κλείνω. Δεν έχει σημασία αν έχεις είκοσι εταιρείες να σου δίνουν από 5 ευρώ. Σημασία έχει να έχεις 5 που να σου δίνουν 1000 ευρώ. Είναι κωμικό που έστω λέμε ότι ξεπερνάμε σε αριθμό τους γαυροβάζελους. Οι χορηγοί μας δεν συγκρίνονται. Και όχι δεν θέλω σαν αυτούς. Αλλά να έχω περισσότερα έσοδα από τα τυριά και σκουλήκια θέλω (αν εξαιρέσεις βέβαια τα κρατικά).

Όσο για τον τζέτζη αδίκως στοχοποιήθηκε από μένα σχετικά με την ανανέωση της puma. Υπαλληλος είναι, δεν μπορεί να πήρε μόνος του την απόφαση. Απλά μου την έδωσε ο τρόπος που το ανακοίνωσε. Αν έγινε ανανέωση με τη γαλοπούλα θα την έκανε ο πρώην υπεύθυνος.

κιουρ δεν ηταν ειρωνεια, δεν με ενδιαφερει που το εγραψες εσυ εγω το βρηκα αναληθες.. τωρα απο ραδια και λοιπα εγω δεν ασχολουμαι φιλε, εγω κοιταζω την ταμπακιερα, την ουσια... και η ουσια λεει οτι δυστυχως εχουμε ενα χρονο ακομη συμβολαιο με την πουμα και εχει ανακοινωθει τιποτα αλλο

Ρε φίλε θα με τρελάνεις ειλικρινά. Δηλαδή επειδή δεν ασχολείσαι με ράδια και λοιπά θεωρείς ότι δεν έγινε ή ότι το έβγαλα από το μυαλό μου; Τι σημαίνει το βρήκα αναληθές ρε άνθρωπε; Δεν τη παλεύω ειλικρινά. Μιλάς για ουσία και λες αοριστίες από το μυαλό σου, ότι έχουμε ένα χρόνο ακόμη συμβόλαιο. Μα σου λέω ανακοινώθηκε από τον υπεύθυνο μάρκετινγκ της ΠΑΕ πως έχεις δύο χρόνια ακόμα, μετά και τη λήξη της φετινής περιόδου, συμβόλαιο με την puma και επιπλέον πανηγύριζαν που δεν αποφάσισε η "τεράστια εταιρεία" να διακόψει τη συνεργασία από του χρόνου, όπως με άλλες ομάδες και μας τοποθέτησε στις μεγάλες. Γιούπιιιι.

Δεν ξέρω που λες πως κοιτάζεις. Πάντως δεν κοιτάζεις ούτε την ουσία ούτε τη ταμπακιέρα. Εγώ μετέφερα στο forum αυτό που λέχθηκε ακριβώς. Τώρα τι πιστεύεις εσύ ή ο καθένας είναι δικό σας θέμα. Η ουσία και η ταμπακιέρα πάντως είναι πως ο ΠΑΟΚ θα φοράει puma μέχρι τουλάχιστον το καλοκαίρι του 2013... εκτός αν πάψουν να μας θεωρούν μεγάλη ομάδα. Και αυτό το "ευχάριστο" γεγονός μας ανακοινώθηκε από το ραδιόφωνο.
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

chiltsid

• Guest
« Reply #88 on: November 19, 2010, 00:44:34 »
ενα μπραβο απο μενα στο τμημα μαρκετινγκ απο μενα,κανει καλη δουλεια,ευχομαι η συνεχεια να ειναι αναλογη!

Offline blue_eyes

• Βασικός
« Reply #89 on: November 19, 2010, 01:49:31 »
τελος παντων μην το κουραζουμε, τα γραπτα μενουν και για το θεμα της ανανεωσης και για το θεμα των χορηγιων μας που δηθεν ειναι λιγοτερες απο αυτες των σκουληκιων και των λαρισινων

τριτον και σημαντικοτερο και παρα πολυ περιπλοκο...ειναι αδιανοητο να μην εχει εξαπλωθει η μπουτικ σε αλλες πολεις...το γιατι μονο μπουφος δεν μπορει να το σκεφτει...ακομα και σε θεμα προπαγανδας δλδ να το δει κανεις...δεν γαμεις γινομαστε και γραφικοι στο τελος
ελα ρε γιαννιωτη που δεν το σκεφτηκαν, απλα πατωσαν με χαρακτηριστικο πχ αυτη της ασπρομαυρης καβαλας που εκλεισε σε 5-6 μηνες

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #90 on: November 19, 2010, 02:03:42 »
http://www.baladoros.com/nea/2689
Τέλος, σε παράπονα φίλων της ομάδας για ελλείψεις στην μπουτίκ αλλά και για την συνεργασία με την Puma, τόνισε :
«Δεν νομίζω ότι υπάρχουν ελλείψεις στην μπουτίκ της ομάδας, ίσως σε κάποια συνεργαζόμενα καταστήματα. Για την Puma από ότι γνωρίζω λόγω προβλημάτων του χρόνου θα περιοριστεί σε 3-4 μεγάλες ομάδες μόνο και όχι σε 7-8 όπως φέτος. Ο ΠΑΟΚ έχει συμβόλαιο με την Puma για άλλα 2 χρόνια και θα τηρηθεί, δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα στην συνεργασία μας»

http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=10536&subid=2&pubid=315889

Η συμφωνία με τον γούμενο και τον γλου γλου έληγε φέτος. Αυτή η συμφωνία που ακύρωσαν όπως μας είπαν μόλις ήρθε η νέα διοίκηση. Τώρα βλέπουμε ότι όχι μόνο δεν ακύρωσαν αλλά την ανανέωσαν για ακόμη 2 χρόνια. Μη χάσουμε το κελεπούρι. Εμένα στ' αρχίδια μου και δεν αγοράζω φανέλα μέχρι τότε. Τόσο απλά. Δεν θέλω όμως να με περνάνε για μαλάκα κάτι τσουτσέκια

Offline corrupt

• Αλλαγή
« Reply #91 on: November 19, 2010, 02:10:13 »
ελα ρε γιαννιωτη που δεν το σκεφτηκαν, απλα πατωσαν με χαρακτηριστικο πχ αυτη της ασπρομαυρης καβαλας που εκλεισε σε 5-6 μηνες

Για κάντο μου λίγο λιανά γιατί είμαι slow on the uptake όσο να' ναι...

northeagle_4

• Guest
« Reply #92 on: November 19, 2010, 02:41:30 »
Cure  δεν θελω να σπαμε τα αρχιδια μας αλλα δεν προκυπτει απο πουθενα οτι ανανεωθηκε στην ζουλα,τα 2 χρονια που λεει ο τυπος ισως εννοει φετος και του χρονου.Εν παση περιπτωση οταν εγινε η ανανεωση στην αρχη τα γραφαμε στο φορουμ και την διαρκεια και τους ορους αλλα αντε να τα βρεις.
  σε αυτο το σημειο μονο διαφωνω και οχι στην ανυπαρξια στρατηγικης και σωστης διαχειρισης του σηματος για να μην πλατιαζουμε μεταξυ μας.

Offline scouser4

• Αλλαγή
« Reply #93 on: November 19, 2010, 08:41:19 »
ενα μπραβο απο μενα στο τμημα μαρκετινγκ απο μενα,κανει καλη δουλεια,ευχομαι η συνεχεια να ειναι αναλογη!

ειρωνικά το λες έτσι ?

γιατί όχι και μπράβο..εκτός κ αν δουλευόμαστε μεταξύ μας..πιο άθλιο δεν γίνεται πραγματικά.
και μην πει κανένας οτι βρίσκουμε κάτι να κράξουμε συνεχώς, γιατί τα λεφτά που χάνει εδώ κ χρόνια ο ΠΑΟΚ απο την μπουτίκ είναι αμέτρητα..

τι +20% και ιστοριες λετε ρε,φετος παιζαμε και προκριματικα cl αμα αυτο σας λεει κατι
η δυναμικη του ΠΑΟΚ ειναι τεραστια  και δεν την εχουμε εκμεταλευτει καθολου
προλογο απο 2-3 αρθρα των αρδ δεν τρωω

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #94 on: November 19, 2010, 09:51:37 »
τα 2 χρονια που λεει ο τυπος ισως εννοει φετος και του χρονου.
Άκουγα πολύ προσεκτικά γιατί το θέμα με ενδιαφέρει και είπε για δύο χρόνια μετά το τέλος της φετινής σεζόν. Τώρα αν δεν ξέρει να μιλάει, είναι άλλο θέμα. Πάντως παρέθεσα και γραπτώς παραπάνω το "2 ακόμη χρόνια".
Όπως είπες όμως κι εσύ πλατιάσαμε αρκετά και κούρασε. Εγώ απλά περίμενα πως και πως να τελειώσει η συνεργασία με τη κωλοεταιρεία να πάρω καμιά φανέλα και κάθε χρόνο λέω στον εαυτό μου άντε ένα χρόνο υπομονή ακόμη κι άλλον έναν κοκ. Έχω αρχίσει να φοβάμαι ότι σε καμιά δεκαριά χρόνια πάλι θα προσπαθούμε να βρούμε άκρη για το πότε τελειώνει αυτή η σύμβαση. Δεν πειράζει όμως. Θα πάρουν φανέλα όλοι αυτοί που είναι ευχαριστημένοι και ο ΠΑΟΚ θα χάσει μόνο τα λεφτά κάποιων μίζερων σαν εμένα. Μικρό το κακό. Πόσοι είμαστε απ' όσο έχουν βγάλει οι μετρήσεις τους; 5%. Ε ποιος μας γαμάει. Θα εξαντλήσουν τις φανέλες για πλάκα ο Ντιγκ και οι ακροατές του

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #95 on: November 19, 2010, 10:10:26 »
Παντως ειναι κωμικοτραγικο να μην σου εχει δωσει η εταιρια ενδυσης σου ριγε φανελα και η μαυρη και λευκη να ειναι σε ελλειψη στην μπουτικ και οι υπευθυνοι να λενε οτι ειμαστε ικανοποιημενοι , συνεχιζουμε...
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

mGm

• Guest
« Reply #96 on: November 19, 2010, 10:39:17 »
Για να ειναι καποιος ευχαριστημενος απο το τμημα μαρκετινγκ της ομαδας, ή πρεπει να μπηκε σε ψυγειο την δεκαετια του 80 και να βγηκε στον κοσμο ξανα σημερα, ή δεν πρεπει να εχει δει ποτε πως λειτουργουν τα αντιστοιχα τμηματα δεκαδων ευρωπαικων ομαδων. Και δεν αναφερομαι αποκλειστηκα σε μεγαθηρια που πουλανε σε ολοκληρο τον πλανητη αλλα και σε μικρομεσαιες ομαδες ολων των προηγμενων ευρωπαικων πρωταθληματων. Κινησεις προς την σωστη κατευθυνση μπορει (?) να γινονται αλλα ειναι σπασμωδικες, ημιτελεις και στο τελος τελος δεν αποφερουν το επιθυμητο αποτελεσμα.
Δεν ξερω τι παιζει σχετικα με τις κινησεις που γινονται για συμφωνιες χορηγιες κλπ αλλα ξερω σιγουρα οτι η μπουτικ απο μονη της λειτουργει ψιλοτραγικα απο ολες τις αποψεις. Προβολη, ποιοτητα και ποσοτητα προιοντων, πλουραλισμος ειδων και σχεδιων,τιμες, εξυπηρετηση, ιστοσελιδα. Τα παντα.
Δεν λεω οτι το +20% δεν ειναι ενα θετικο βημα. Ειναι, αλλα απο την αλλη μερια μοιαζει με σταγονα στον ωκεανο. Ειδικα οταν προκειται για μικροχορηγιες. Κανονικα για να λεμε και τα πραγματα με το ονομα τους πρεπει να φτασουμε να εκμεταλλευομαστε την δυναμικη και την εμπορικοτητα του ονοματος μας σε τετοιο σημειο οπου δεν θα ειναι εφικτο σε καποια μικρομεσαια επιχειρηση να διαφημιστει στη φανελα ή στο γηπεδο μας. Τοτε και μονο τοτε θα πρεπει να ειμαστε ευχαριστημενοι.

Offline giannis4a

• Αποστολή
  • **
« Reply #97 on: November 19, 2010, 10:47:53 »
πριν λιγο καιρο επεσε στα χερια μου φυλλαδιο-καταλογος με τα προϊοντα της μπουτικ της Γουλβερχαμπτον. τι να λεμε παραλιγο καταθλιψη...μιλαμε για ρουχα να βγαινεις εξω, πολο μπλουζακια σε ουδετερα χρωματα με το σηματακι της ομαδας διακριτικο και 1002 αλλα...

με τα λογιστικα κι αυτα δεν ξερω τι γινεται αυτο που ξερω ειναι οτι η τελευταια επισημη φανελα που αγορασα ειναι οταν ηταν η μπουτικ στη Λαμπρακη ακομα μια adidas γαματη. λιγο καλη ποιοτητα και ριγα ασπρομαυρη δεν ειναι και τοσο δυσκολα τα πραγματα.

Η ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΟΥ Π.Α.Ο.Κ. ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ

Offline Suicidal

• Βασικός
« Reply #98 on: November 19, 2010, 11:00:10 »
και που να δεις το online store τους γιόχαν μου....  :-[
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline blue_eyes

• Βασικός
« Reply #99 on: November 19, 2010, 11:43:43 »
Για κάντο μου λίγο λιανά γιατί είμαι slow on the uptake όσο να' ναι...
δυστυχως πατωσανε ρε ψηλε δεν δουλεψανε, μαγαζια με ειδη μονο ΠΑΟΚ..

για μπουτικ και το eshop μας δεν διαφωνω ειμαστε πισω χρονια απο την υπολοιπη ευρωπη αλλα για το θεμα των χορηγιων δεν γουσταρω να τα ισοπεδωνω ολα.. οποιος εχει ματια βλεπει που ειμασταν τοσα χρονια (να βαλω τα τελυταια 20; καλα ειναι; να τα αφησω;) και τα βηματα που εχουν γινει τα τελευταια 3 χρονια περιπου

και εγω θα ηθελα την microsoft στην φανελα μας αλλα γινεται; κοιτας γυρω σου και βλεπεις και τι κανουν και οι αλλες ανταγωνιστικες σου ομαδες.. στο πουτσοπρωταθλημα της σουπερλιγκ νουμερο ενα χορηγος με διαφορα ειναι το κρατος, δεν υπαρχει ουτε μια μεγαλη ΙΔΙΩΤΙΚΗ εταιρεια να σποσνοραρει παε στην ελλαδα φετος

παντα υπαρχουν περιθωρια βελτιωσης και ολοι θελουμε κατι καλυτερο αλλα να ειμαστε και λιγο ρεαλιστες... φετος σε περιοδο κρισης οι χορηγοι αυξηθηκαν, τα εσοδα καλυπτουν το 1/3 του μπατζετ μας (εχει ξαναγινει;) και ελπιζουμε σε αναλογη συνεχεια

ευκολο να βγω, να κραξω και να μηδενισω με επιχειρηματα τυπου τεραστια η δυναμικη του ΠΑΟΚ, οχι στις μικρομεσαιες επιχειρησεις κτλ αλλα ειναι εφικτα αυτα; και για να σας πονεσω λιγο (και εμενα μαζι) να σας πω οτι αυτα στην ελλαδα δεν μπορουν να τα βρουν ουτε ο βαζελος με τον γκει που ειναι δυστυχως πιο εμπορικες ομαδες απο εμας