ελα ρε γιαννιωτη που δεν το σκεφτηκαν, απλα πατωσαν με χαρακτηριστικο πχ αυτη της ασπρομαυρης καβαλας που εκλεισε σε 5-6 μηνες
Για κάντο μου λίγο λιανά γιατί είμαι slow on the uptake όσο να' ναι...
δυστυχως πατωσανε ρε ψηλε δεν δουλεψανε, μαγαζια με ειδη μονο ΠΑΟΚ..
...............
ευκολο να βγω, να κραξω και να μηδενισω με επιχειρηματα τυπου τεραστια η δυναμικη του ΠΑΟΚ, οχι στις μικρομεσαιες επιχειρησεις κτλ αλλα ειναι εφικτα αυτα; και για να σας πονεσω λιγο (και εμενα μαζι) να σας πω οτι αυτα στην ελλαδα δεν μπορουν να τα βρουν ουτε ο βαζελος με τον γκει που ειναι δυστυχως πιο εμπορικες ομαδες απο εμας
Μπουτίκ του ΠΑΟΚ (επειδή το χω ψάξει λίγο το θέμα και "θεσμικά") σε πόλη εκτός Θεσσαλονίκης δεν άνοιξε Π-Ο-Τ-Ε. Αν αθλητικά καταστήματα με franchise να πουλάνε είδη ΠΑΟΚ πατώσανε στην Καβάλα δε γνωρίζω, αν και να συνέβη αυτό, μάλλον αναφέρεσαι σε εποχές προ Ζαγοράκη, πράγμα λογικό. Με τα δεδομένα της τελευταίας τριετίας, (νομίζω συμφωνείς και εσύ) δε νομίζω να έκλεινε τέτοιο μαγαζί-ή παράρτημα μπουτίκ- παρά μόνο για να φύγει ο ιδιοκτήτης για Μπαχάμες και Αμπού Ντάμπι.
Ο βάζελος ο γαύρος και το χανούμι (ειδικά οι δύο τελευταίοι που έχουν ίδια εταιρία με μας) ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΝΕ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ. Ο λόγος; Δεν τους δίνει σκουπίδια η εταιρία μας. Σε μας δίνει. Αυτό είναι πρόβλημα, η ομάδα χάνει έσοδα.
Επίσης, αυτοί έχουν ΕΠΙΣΗΜΑ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΜΠΟΥΤΙΚ ΤΟΥΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ. Ο γαύρος έχει σε Πειραιά, Αθήνα στο κέντρο, Kρήτη και αναρρίθμητα μαγαζιά franchise που βρίσκεις τα πάντα (όχι μόνο φανέλες), ο βάζελος σε Κρήτη, Πάτρα, 6 καταστήματα σε όλη την Αθήνα και κατάστημα στη Νέα Υόρκη (!), το χανούμι έχει 5 μαγαζιά Λεκανοπέδιο και ένα στην Καβάλα.
http://www.greenteam.gr/site/article.php?node_id=1http://www.aek-shop.gr/aekfcshop/stores.asp?mscssid=9UP645ELQGCF9GDDFBEF3RQE6U47CTC5Με σταντς στο σταθμό του ΟΣΕ και στα ΚΤΕΛ δουλειά δε γίνεται. Είναι αδιανόητο με τόση ομογένεια να μην υπάρχουν τα είδη του ΠΑΟΚ διαθέσιμα σε Γερμανία και Αυστραλία, είναι αδιανόητο να μπορεί ο πιτσιρικάς να βρει ευκολότερα φανέλα του Μιραλάς και του Λυμπερόπουλου στη Μακεδονία από του κοντού και του Βιερίνια.
Αυτά είναι προβλήματα ουσιαστικά, και όχι αφορμή για gossip και κράξιμο όπως το βλεπουν κάποιοι. O ΠΑΟΚ χάνει εκατομμύρια που δεν εκμεταλλεύεται σωστά την απήχησή του εμπορικά. Εκατομμύρια. Ρικέλμε και Κλόζε θα'χαμε τώρα, όχι κοντό και Ίβιτς... Ορισμένοι εκεί στην παε πληρώνονται γι'αυτά τα πράγματα, και το έργο τους είναι χειρότερο από μερικές ιδέες που πετάμε αφιλοκερδώς μερικοί καμένοι σε ένα φόρουμ. Ανεπίτρεπτο για μένα.
Στην Ισπανία πήγαμε στη μπουτίκ της Μπαρτσελόνα, πήγαμε και στης Βιγιαρεάλ. Προσωπικά με πονάει που ο ΠΑΟΚ αντίστοιχα είναι η Βιγιαρεάλ και οι 3 κάτω η Μπαρτσελόνα σε αυτον τον τομέα... Ο νοών νοείτο, έχουμε και δουλειές.