Author Topic: αεκ - ΠΑΟΚ (1η αγ. Play Off - Τετάρτη 28/4 16:45 ΣΚΑΪ)  (Read 5552 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline gagas

• Αλλαγή
Η σημερινη κουλα ηταν διακοπες, και οποιος δεν το ειδε για μενα εθελοτυφλει.
στα επομενα ματς θα κανεις κωλοτουμπα φιλε..

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
1.Ολοι λετε για την κουλαρα του 2ου γυρου, την ομαδαρα που πηρε το βραβειο προχτες.. Απο αυτη την κουλα, ναι, αν επερνες το Χ δεν θα μιλαγε κανεις... Ομως ποιος ειδε αυτη την κουλα σημερα??

2. Ο ΠΑΟΚ σημερα κατεβηκε για το Χ, εχοντας στο μυαλο του μια καλη και καπως ανεβασμενη κουλα.. Τελικα η κουλα ελειπε, αλλα δυστυχως ο ΠΑΟΚ ειχε ηδη αποφασισει πως θα παει για Χ, και ως γνωστον, ο ΠΑΟΚ δεν αλλαζει προσανατολισμο εν ωρα αγωνα.

Ενταξει υπαρχει διαφορα αντιληψης. Καποιοι πιστευετε οτι το πρωι οι παικτες της αεκ ξυπνισαν πιασμενοι και στραμπουλιγμενοι και παιξαν ετσι και ο ανικανος ΠΑΟΚ δεν κερδισε, καποιοι πιστευουμε οτι ο ΠΑΟΚ με το παιχνιδι του εξαφανισε την ΑΕΚ αλλα απο εκει και περα δεν ειχε την ποιοτητα να βαλει το γκολ. Τοσο απλο.
Το μονο σιγουρο ομως ειναι ο αντικειμενικος σκοπος της ομαδας, να βγει δλδ δευτερη. Και αυτο θελει ομοψυχια, πιστη και οχι ισοπεδωση.
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

CLUB LARISA

• Guest
Καλά εσείς οι αντώνηδες κατσαροί την είδατε την κούλα μεικτή κόσμου ΣΗΜΕΡΑ. Εμεις οι λίγοι (αφου γουστάρετε τα εμεις κ εσεις) την είδαμε ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟ. ΓΟΥΣΤΟ Κ ΚΑΠΕΛΟ ΜΑΣ. Ευτυχώς (μάλλον δυστυχως) βλέπουμε χρόνια χορτάρι κ καταλαβάμε.... Εσείς μείνετε ικανοποιημενοι, ΕΜΕΙΣ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΝΑ ΝΙΚΑΕΙ ΠΑΝΤΟΥ. ΓΤ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ. ΕΣΕΙΣ πανηγυρήστε για το χι, όπως το βλέπει ο καθενας που λέει κ ο φίλος μου ο λικ.

Πατε κ αεροδρόμιο τώρα. ΕΙΠΑΜΕ, ΧΑΜΗΛΑ ΤΗ ΜΠΑΛΑ. Σ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ, ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ Κ ΜΗ

ive4

• Guest
Η μικτή κόσμου είχε την τρίτη καλύτερη επίθεση στις 30 αγωνιστικές, σχεδόν όλα τα παιχνίδια της ήταν όβερ και την κράτησες στο 0.
Ας κρατήσουμε τα 4 για την Τούμπα.

Offline kolasi

• Αποστολή
  • **
Ελπίζω να καταλαβαίνουνε κάποιοι ότι το επόμενο mats είναι σε 3-4 μέρες κι όχι σε καμια βδομάδα.Τελειωσε,παίξαμε όπως παίξαμε,ήμασταν δεύτεροι 1 βαθμό πίσω είμαστε δεύτεροι μεν αλλα ισόβαθμοι.Από εδώ και στο εξής από εμάς εξαρτάται.Είναι 100 μετρα τρέξιμο αυτά τα playoff,δεν είναι μαραθώνιος για να σηκώνουνε πολλή ανάλυση.
Κοφτέ λίγο την μίρλα,"γκαβλωστε" λίγο παραπάνω με την ιδέα ότι σε 1 βδομάδα θα είμαστε με το ένα πόδι στο CH.L. και γεμίστε το γήπεδο με τον jamaititlè.

chiltsid

• Guest
Καλά μιλάμε περίμενα να δω τραγικά πόστ εδώ μέσα, αλλά τελικά αυτά τα τραγικά είναι κ τα περισσότερα (φαρμακοποιέ γράψε φάρμακα)!!! ΜΙΛΑΜΕ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΟΥΤΕ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΙΝΟΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΦΤΑΝΕΙ ΣΕ ΑΠΟΨΗ. Έχει καλές μονάδες το αεκάκι...μαστα...ποιές μονάδες? ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ Ε Π Ι Τ Η Δ Ε Σ ΠΕΡΠΑΤΟΥΣΑΝ ΣΤΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ? Ο ΑΡΑΟΥΧΟ? Ο ΜΑΝΩΛΑΣ (που είναι το μοναδικό σ. μπακ στην ελλάδα που πέρασε με το κορμάκι του ο κουτσιανικούλης. Αλλά αμα το λέει η καρμίρης οτι είναι παικταράς ανα 2λεπτο, ε πες πες πες, ολο κάτι θα μείνει). Ειναι καλός προπονητής ο μπάεβιτς (θεε μου  :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(, γελάει κ ο χάρης αλευρόπουλος!!!). Με το συμπάθειο μερικοί συνηθίσατε στο ΠΑΟΚακι, δυστυχως κ μετα λύπης το λέω.
Πού είναι οι δηλώσεις θέλουμε το τσουλου? Που είναι οι δηλώσεις είμαστε Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΑΠ ΟΛΕΣ ΟΣΕΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ? ΕΝΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΗΔΑΕΙ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΑΕΚΑΚΙ, Ο ΓΕΛΩΤΑΣ ΤΩΝ ΧΑΜΟΥΤΖΗΔΩΝ ΟΠΑΔΩΝ. ΕΓΩ ΤΑ ΛΕΓΑ ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΑΤΕ ΟΤΙ ΤΑ ΕΝΝΟΟΥΣΑ. ΤΣΑΚΙΣΤΕΙΤΕ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΤΕ. Κ Ο ΠΑΟΚ κατέβηκε ΠΑΟΚακι λες κ έπαιζε με την αρμάδα του Κρόιφ....τον αραούχο, τον Σκόκο που χει ξενερώσει τη ψυχή του κ περιμένει να περάσουν τα ματς να πάει στον λαγό κ ο παντελής καφές.....ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΑΝΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΜΑΤΣ Κ ΣΥ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ!!!

ΚΑΘΗΣΤΕ Κ ΚΑΝΤΕ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗ ΚΑΡΜΙΡΗ, ΠΟΣΩΣ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ. ΜΕΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ Η ΑΛΗΘΕΙΑ:

ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΟΜΑΔΑ ΠΑΟΚ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΜΙΣΟ ΓΗΠΕΔΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗ ΣΕΝΤΡΑ. ΝΤΡΟΠΗ ΡΕ . ΝΤΡΟΠΗ.

τελικα 2 τινα συμβαίνουν. Η εγώ πήρα πολύ σοβαρά τον ΠΑΟΚ, ή μάλλον δε χρειάζεται κ τέτοιο άγχος και συναίσθημα. Κυριλέ να δούμε μπαλίτσα να γελάμε τις κυριακές κ κυρίως να κερδισουμε το σκουληκάκι την κυριακή ΝΑ ΜΑΣ ΞΑΝΑΠΡΗΣΤΕΙ Η ΠΟΥΤΣΑ ΓΙΑ ΚΑΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ, ΝΑ ΜΑΣΤΕ ΟΜΑΔΑΡΑ. Κ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΝΑ ΑΝΑΒΟΥΜΕ ΚΑΝΑ ΚΕΡΑΚΙ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑΜΕ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΑΕΚ ΤΗΣ 50ΕΤΙΑΣ Κ ΠΗΡΑΜΕ ΤΟ χι. Δόξα συ.

ΕΜΑΣ ΤΟ ΑΕΚΑΚΙ ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΒΡΗΚΕ ΚΑΦΕΝΕΙΟ, ΤΕΣΣΕΡΑ ΜΑΣ ΕΡΙΞΕ. Τ Ε Σ Σ Ε Ρ Α .ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ 32.000 ΚΟΣΜΟ ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟ. Κ ΜΕΙΣ ΤΗΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΧΙ. ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ 30 ΝΟΜΑΤΑΙΟΥΣ. ΤΡΑΓΩΔΙΑ

+απειρο

Καλά εσείς οι αντώνηδες κατσαροί την είδατε την κούλα μεικτή κόσμου ΣΗΜΕΡΑ. Εμεις οι λίγοι (αφου γουστάρετε τα εμεις κ εσεις) την είδαμε ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟ. ΓΟΥΣΤΟ Κ ΚΑΠΕΛΟ ΜΑΣ. Ευτυχώς (μάλλον δυστυχως) βλέπουμε χρόνια χορτάρι κ καταλαβάμε.... Εσείς μείνετε ικανοποιημενοι, ΕΜΕΙΣ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΝΑ ΝΙΚΑΕΙ ΠΑΝΤΟΥ. ΓΤ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ. ΕΣΕΙΣ πανηγυρήστε για το χι, όπως το βλέπει ο καθενας που λέει κ ο φίλος μου ο λικ.

Πατε κ αεροδρόμιο τώρα. ΕΙΠΑΜΕ, ΧΑΜΗΛΑ ΤΗ ΜΠΑΛΑ. Σ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ, ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ Κ ΜΗ

να σου κανω μια προταση και πίστεψε με,θα πιασει!
αλλαξε το νικ σου,βαλε σταυρος κολκας και αμα δεν εχεις 200 "καλα τα λες" ,"ετσι ειναι ρε σταυρο" κτλ,σε κερναω μια κουτα τζιν!!

ΥΓ:μαλλον πολυ στα σοβαρα βλεπουμε μερικοι τον ΠΑΟΚ!

ΥΓ2:ΜΗΝ ΜΙΚΡΑΙΝΕΤΕ ΑΛΛΟ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ ΜΕΡΙΚΟΙ,οταν οι ''οπαδοι'' σου εχουν τετοιες αποψεις για πιο λογω να ζοριστουν παραπανω οι παικτες σου?

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
Πως πας για το Χ όταν βγάζεις 3 φορές τον Μούσλι φάτσα με το τέρμα σε ένα ημίχρονο ;

Στο πρώτο είχες κερδίσει το κέντρο και ήσουν φλύαρος μπροστά. Δεν έκανες καμια ματσάρα. Και στο δεύτερο ενώ είδες πως η κούλα έχει τα χαλια της τα μαύρα, αντί να πεις "τώρα θα σε γαμήσω", έπαιξες όσο έπρεπε για να πάρεις το Xινάρι που "δεν σε χάλαγε" εξ'αρχής.

Στο προηγούμενο post έγραψα πως "ήθελες το X" και ίσως ήταν υπερβολή. Αλλα και τον ΠΑΟΚ, υπερβολικά "δεν τον χάλαγε" το X σήμερα.

στα επομενα ματς θα κανεις κωλοτουμπα φιλε..

Μακάρι να κάνω κωλοτούμπα. Τελευταία είναι σήμερα και θα μας συμφέρει να μην είναι όσο ψόφια ήταν σήμερα.

Ενταξει υπαρχει διαφορα αντιληψης. Καποιοι πιστευετε οτι το πρωι οι παικτες της αεκ ξυπνισαν πιασμενοι και στραμπουλιγμενοι και παιξαν ετσι και ο ανικανος ΠΑΟΚ δεν κερδισε, καποιοι πιστευουμε οτι ο ΠΑΟΚ με το παιχνιδι του εξαφανισε την ΑΕΚ αλλα απο εκει και περα δεν ειχε την ποιοτητα να βαλει το γκολ. Τοσο απλο.
Το μονο σιγουρο ομως ειναι ο αντικειμενικος σκοπος της ομαδας, να βγει δλδ δευτερη. Και αυτο θελει ομοψυχια, πιστη και οχι ισοπεδωση.

Dark, αν με ρώταγες χτες, θα σου λέγα ότι η κούλα είναι η πρώτη που φοβάμαι για τα play offs. Αυτή η κούλα όμως που είδα σήμερα, ήταν από άλλο ανέκδοτο.. Διαλυμένη και χωρίς όρεξη να τρέχει και να παίξει μπάλα. Παίξαμε απλά καλά στο a' ημίχρονο, δεν την πνίξαμε.. Δεν την κάναμε να δείχνει χαλια.. Ήταν χαλια.

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
Καλά μιλάμε περίμενα να δω τραγικά πόστ εδώ μέσα, αλλά τελικά αυτά τα τραγικά είναι κ τα περισσότερα (φαρμακοποιέ γράψε φάρμακα)!!! ΜΙΛΑΜΕ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΟΥΤΕ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΙΝΟΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΦΤΑΝΕΙ ΣΕ ΑΠΟΨΗ. Έχει καλές μονάδες το αεκάκι...μαστα...ποιές μονάδες? ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ Ε Π Ι Τ Η Δ Ε Σ ΠΕΡΠΑΤΟΥΣΑΝ ΣΤΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ? Ο ΑΡΑΟΥΧΟ? Ο ΜΑΝΩΛΑΣ (που είναι το μοναδικό σ. μπακ στην ελλάδα που πέρασε με το κορμάκι του ο κουτσιανικούλης. Αλλά αμα το λέει η καρμίρης οτι είναι παικταράς ανα 2λεπτο, ε πες πες πες, ολο κάτι θα μείνει). Ειναι καλός προπονητής ο μπάεβιτς (θεε μου  :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(, γελάει κ ο χάρης αλευρόπουλος!!!). Με το συμπάθειο μερικοί συνηθίσατε στο ΠΑΟΚακι, δυστυχως κ μετα λύπης το λέω.
Πού είναι οι δηλώσεις θέλουμε το τσουλου? Που είναι οι δηλώσεις είμαστε Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΑΠ ΟΛΕΣ ΟΣΕΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ? ΕΝΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΗΔΑΕΙ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΑΕΚΑΚΙ, Ο ΓΕΛΩΤΑΣ ΤΩΝ ΧΑΜΟΥΤΖΗΔΩΝ ΟΠΑΔΩΝ. ΕΓΩ ΤΑ ΛΕΓΑ ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΑΤΕ ΟΤΙ ΤΑ ΕΝΝΟΟΥΣΑ. ΤΣΑΚΙΣΤΕΙΤΕ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΤΕ. Κ Ο ΠΑΟΚ κατέβηκε ΠΑΟΚακι λες κ έπαιζε με την αρμάδα του Κρόιφ....τον αραούχο, τον Σκόκο που χει ξενερώσει τη ψυχή του κ περιμένει να περάσουν τα ματς να πάει στον λαγό κ ο παντελής καφές.....ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΑΝΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΜΑΤΣ Κ ΣΥ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ!!!

ΚΑΘΗΣΤΕ Κ ΚΑΝΤΕ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗ ΚΑΡΜΙΡΗ, ΠΟΣΩΣ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ. ΜΕΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ Η ΑΛΗΘΕΙΑ:

ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΟΜΑΔΑ ΠΑΟΚ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΜΙΣΟ ΓΗΠΕΔΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗ ΣΕΝΤΡΑ. ΝΤΡΟΠΗ ΡΕ . ΝΤΡΟΠΗ.

τελικα 2 τινα συμβαίνουν. Η εγώ πήρα πολύ σοβαρά τον ΠΑΟΚ, ή μάλλον δε χρειάζεται κ τέτοιο άγχος και συναίσθημα. Κυριλέ να δούμε μπαλίτσα να γελάμε τις κυριακές κ κυρίως να κερδισουμε το σκουληκάκι την κυριακή ΝΑ ΜΑΣ ΞΑΝΑΠΡΗΣΤΕΙ Η ΠΟΥΤΣΑ ΓΙΑ ΚΑΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ, ΝΑ ΜΑΣΤΕ ΟΜΑΔΑΡΑ. Κ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΝΑ ΑΝΑΒΟΥΜΕ ΚΑΝΑ ΚΕΡΑΚΙ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑΜΕ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΑΕΚ ΤΗΣ 50ΕΤΙΑΣ Κ ΠΗΡΑΜΕ ΤΟ χι. Δόξα συ.

ΕΜΑΣ ΤΟ ΑΕΚΑΚΙ ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΒΡΗΚΕ ΚΑΦΕΝΕΙΟ, ΤΕΣΣΕΡΑ ΜΑΣ ΕΡΙΞΕ. Τ Ε Σ Σ Ε Ρ Α .ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ 32.000 ΚΟΣΜΟ ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟ. Κ ΜΕΙΣ ΤΗΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΧΙ. ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ 30 ΝΟΜΑΤΑΙΟΥΣ. ΤΡΑΓΩΔΙΑ

+απειρο

να σου κανω μια προταση και πίστεψε με,θα πιασει!
αλλαξε το νικ σου,βαλε σταυρος κολκας και αμα δεν εχεις 200 "καλα τα λες" ,"ετσι ειναι ρε σταυρο" κτλ,σε κερναω μια κουτα τζιν!!

ΥΓ:μαλλον πολυ στα σοβαρα βλεπουμε μερικοι τον ΠΑΟΚ!

ΥΓ2:ΜΗΝ ΜΙΚΡΑΙΝΕΤΕ ΑΛΛΟ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ ΜΕΡΙΚΟΙ,οταν οι ''οπαδοι'' σου εχουν τετοιες αποψεις για πιο λογω να ζοριστουν παραπανω οι παικτες σου?

Φιλε μου, παιρνω αυτα που λες προσωπικα, γιατι εγω διαφωνω με τον Κλαμπ αυτην την στιγμη.
Σου απαντω λοιπον οτι απλα δεν με ξερεις ουτε στο ελαχιστο για να με κρινεις "ποσο" ΠΑΟΚ ειμαι, την αποψη μου για τον κολκα κ τον καθε κολκα, και το σημαντικοτερο οτι μικραινω τον ΠΑΟΚ.
Εγω αυτο που λεω δεν ειναι οτι ειμαι κανοποιημενο με το Χ γιατι ειμαι ΠΑΟΚ και επαιζα με αεκ. Αυτο που λεω ειναι οτι θα κοιταξω τα δικα μου χαλια που εχω παικτες σαν τον Μουσλιμοβιτς (ειλικρινα πιστευω οτι ο Σαλμον και ο Τοργκελε ειναι καλυτεροι) και τον Σορλεν για αριστερο χαφ και μετα θα προσφυγω σε λαικισμου "ελλλλλλλλλλλλλλλα ρε ΠΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΟΚ εισαι να πουμε και δεν θα κερδισεις το αεκακι;;"
Στην τελικη ΤΟ ΜΑΤΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ, ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΜΑΣ .-
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

chiltsid

• Guest
1)αφου θες να το παρεις προσωπικα,παρτο!

2)πουθενα δεν ειπα ποιος ειναι πιο πολυ ΠΑΟΚ.

αυτο που γραφω,αυτο εννοω!

Offline alexisv

• Αλλαγή
Διαλυμένη και χωρίς όρεξη να τρέχει και να παίξει μπάλα από μόνη της, ή εσύ την έκανες να μοιάζει με ομάδα που δεν θέλει;;

Εγώ έχω την αίσθηση πως είναι το δεύτερο. Αν δεν είχαμε πρόβλημα στην επίθεση και ήμασταν λίγο πιο τυχεροί στις φάσεις του Μούσλι και το σουτ του Ίβιτς όπου είχε περισσότερο χρόνο να σουτάρει απ ότι και σε προπόνηση, τώρα θα λέγαμε άλλα. ΕΝΑ από αυτά να έμπαινε και κανένας τώρα δεν θα μιλούσε αρνητικά για οτιδήποτε.

Σκεφτείτε το λίγο και θα δείτε. Θα φανεί πιστεύω και στην συνέχεια γιατί αν η αεκ είναι τόσο διαλυμένη όσο την παρουσιάζετε και δεν φάνηκε απλά έτσι λόγο της δικής μας εμφάνισης, τότε και οι άλλοι δύο θα πρέπει να κάνουν λογικά πάρτι με το αεκάκι. Θα κάνουν όμως . . . ; ; ; ;
ΒΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ Η ΦΑΝΕΛΑ!

Offline spartiatis

• Αλλαγή
Ολα καλα, να συμφωνήσω με πολλούς πως το αεκακι ( ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΑΕΚΑΚΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ! ΑΛΛΟΣ ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ ΕΧΕΙ ΤΗ ΒΑΡΙΑ ΦΑΝΕΛΑ!!!) ηταν ανυπαρκτο στο παιχνίδι λόγω του παιχνιδιού μας. Πως εμεις το καναμε να μη μπορει να σταυρώσει τριτη μπαλιά στην επίθεση. Να τα δεχτώ. Βλέπεις όμως παράλληλα, πως με λίγο περισσότερη προσπάθεια, χωρίς να ρισκάρεις αμυντικά, με λιγή περισσότερη προσπάθεια και ΛΙΓΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ επαιρνες ανετα το 2πλο. Εβλεπες πως όπως κυλούσε το παιχνίδι με λιγη προσπαθεια το γκολακι θα εμπαινε.
---
Λιγη παραπάνω προσπάθεια χρειαζόταν και μη λεμε παπαριές. Λιγη παραπάνω προσπάθεια και τελευταιο παιχνίδι στη φωλιά του ερπετού θα στέλναμε τα 14χρονα της ακαδημίας με προπονητή τον σύριο να κανουν χαβαλε και ο Σαντος με τους παιχτες να βλεπουν το ματς απο τη παραλία.
Εμένα οι παιχτες στη πλειονότητά τους σήμερα μου θύμησαν εργάτες που περιμένουν το σάββατο ποτε να παει 5 η ώρα να πανε σπίτι τους να βγάλουν όλη τη κουραση της εβδομάδας παρά επαγγελματίες ποδοσφαιριστές φρέσκους και ξεκούραστους που είχαν 10 μερες να παιξουν ποδόσφαιρο.

makptol

• Guest
"Σκεφτείτε το λίγο και θα δείτε. Θα φανεί πιστεύω και στην συνέχεια γιατί αν η αεκ είναι τόσο διαλυμένη όσο την παρουσιάζετε και δεν φάνηκε απλά έτσι λόγο της δικής μας εμφάνισης, τότε και οι άλλοι δύο θα πρέπει να κάνουν λογικά πάρτι με το αεκάκι. Θα κάνουν όμως . . . ; ; ; ;"

ετσι ειναι αλεξη και θα φανει πιστευω και στην συνεχεια δεν ειναι αεκακι παικτικα και θα το δειτε με γαυρο που θα παιξουν την κυριακη ........
ΕΛΠΙΖΩ ΝΙΚΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΚΩΛΙΚΕΣ ΚΑΙ ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΓΑΒΡΟΥ ΑΕΚ .......

kostas4

• Guest

αντε σοβαρευτειτε επιτελους μερικοι γιατι η ασυλια εχει τελειωσει.αν δεν βγειτε 1οι σε αυτα τα playoff με αυτα τα καφενεια ομαδες τοτε θα ειστε για μπανιο στον θερμαικο

περιεργα πραγματα συμβαινουν στην ομαδα τον τελευταιο καιρο

Offline blue_eyes

• Βασικός
διαβαζω τα ποστ και δεν καταλαβαινω με ποιον τα εχετε..με τον προπονητη ή με τους παικτες;

για παντως εμενα ο προπονητης την εστησε τελεια την ομαδα σημερα και αν ειχε 2-3 σοβαρους παικτες μπροστα και οχι απιθανους συνταξιουχους χοντροκωλους σλοου μοτιον παικτακια τυπου σορλεν-μουσλιμοβιτς θα ειχε παρει την νικη ανετα

να βλεπουμε την αληθεια καταματα, τους εκοβε ενας κωστακης μανωλας και κατι αλλοι απιθανοι.. αν σαν μονοφθαλμοι παρουμε την προκριση στο τσου-λου απο τους τυφλους θα γελασει και ο πικραμυγδαλος με τετοιους παικτες, εκτος 3-4 εξαιρεσεων οι παικτες μας ειναι χαμηλου επιπεδου

Offline savage republic

• Βασικός
Δεν είδα το ματς (ίσως και γι' αυτό δεν χρειάζομαι κολλύριο) επειδή δούλευα, αλλά θεωρώ το αποτέλεσμα καλό, αν και όχι ιδανικό. Σκέφτομαι πως στην τελική δεν θέλεις να βγάλεις αντίπαλό σου σε μίνι τουρνουά από την πρώτη αγωνιστική έξω. Ειδικά αν αυτός μπορεί να γίνει ανταγωνιστικός για τους άλλους (και για σένα όμως από την άλλη). Είναι σκάκι η όλη φάση και θεωρώ ότι είναι επιλογή του προπονητή μας το κηνύγι του Χ και όχι του 2. Ο προπονητής τόσο πιστεύει την ομάδα (ότι δηλαδή δεν μπορεί να πάρει και τα έξι ματς ή να μην χάσει και στα έξι), συνεπώς ανάλογα την στήνει. Η ομάδα το πικ της φόρμας της το έχει περάσει και δεν ξέρω αν μπορεί να το ξαναβρεί. Είναι όμως σε καλή κατάσταση. Στεγνά και απομακρυσμένα, θεωρώ ότι φαίνεται να μας βγαίνει το πρόγραμμα. Το σκουλήκι όμως από την άλλη δείχνει ικανό και μπαίνει κι αυτό στο παιχνίδι. Το σημερινό είναι αποτέλεσμα που αλλάζει τους συσχετισμούς. Λογικά παροδικά, καθώς ακολουθεί η παραδοσιακή άσεμνη τελετή. Ας κοιτάξουμε να το πάρουμε και ας εκμεταλλευτούμε την έδρα μας. Τότε θα γίνουμε φαβορί. Ακόμα τα πράγματα είναι πολύ ρευστά. Κανείς δεν πετάει εδώ μέσα από τη χαρά του (πλην Μάκη ίσως) κι αυτό είναι κάτι που προσωπικά με χαροποιεί για την ποιότητα του φόρουμ.

makptol

• Guest
στην θεση της ιντερ ο ΠΑΟΚ και του μουρινιο σαντος .....το φανταζεστε ? τι κραξιμο θα ετρωγε ο σαντος για το αμυντικογενες του παιχνιδι ?  ;D ;D

Offline thanos9t9

• Αποστολή
  • **
α ρε μουσλι, σα μεθυσμενος ησουνα σημερα. γενικα την ομαδα την ειδα κουρασμενη (απο το πρωτο ματς ???) ολοι λαχανιασμενοι απο το 60 και μετα λες και σκαβανε κανενα χωραφι πριν τον αγωνα. πολλες φορες η μπαλα εφτασε μια κλωτσια πριν το γκολ για μας, αλλα αυτη η κλωτσια δεν εγινε ποτε, ειλικρινα μια ευκαιρια της προκοπης δεν ειδα να κανουμε. πολυ βαρετο παιχνιδι. ελπιζω να ηταν απλα η τακτικη που ακολουθησαμε. πονεσανε τα ματια μου.

Offline thanos9t9

• Αποστολή
  • **
στην θεση της ιντερ ο ΠΑΟΚ και του μουρινιο σαντος .....το φανταζεστε ? τι κραξιμο θα ετρωγε ο σαντος για το αμυντικογενες του παιχνιδι ?  ;D ;D

και το αεκ = μπαρτσα?

makptol

• Guest
Ας κοιτάξουμε να το πάρουμε και ας εκμεταλλευτούμε την έδρα μας. Τότε θα γίνουμε φαβορί. Ακόμα τα πράγματα είναι πολύ ρευστά. Κανείς δεν πετάει εδώ μέσα από τη χαρά του (πλην Μάκη ίσως) κι αυτό είναι κάτι που προσωπικά με χαροποιεί για την ποιότητα του φόρουμ.
αυτο ακριβως να εκμεταλλευτουμε την εδρα μας α και δεν πεταω απο την χαρα μου(αλλα δεν απαξιωνω π.χ τον ιβιτς που μια τον θαβουμε και μια τον κανουμε παιχταρα) αλλα και δεν κλαιω .....

makptol

• Guest

και το αεκ = μπαρτσα?

για το αεκ μην βιαζεσε να το υποτιμησεις παικτικα γιατι τον γαβρο πιστευω οτι μπορει να τον κερδισει η εστω να του κοψει βαθμο....
και μην αρχιζουμε τα ποια αεκ ποιος γαβρος ποιος ρουλης πανε εσυ χαλαρα και να δεις τι φαπες θα φας απο αυτους .....