Author Topic: αεκ - ΠΑΟΚ (1η αγ. Play Off - Τετάρτη 28/4 16:45 ΣΚΑΪ)  (Read 5511 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline bane

• Αλλαγή
 ημουνα τυχερος γατι εβλεπα το ματς σε δωματιο νοσοκομειου (δεν νοσηλευομουνα εγω μεχρι το ματς)οποτε ειχα αμεση ιατρικη υποστηριξη.οποιος γουσταρει αυτον τον χεσμενο ΠΑΟΚ χαλαλι του ,ας τον λουστει.εγω δεν τον μπορω αλλο και ευτυχως για καποιο λογο δεν θα δω τα 2 επομενα ματς .μακαρι να ειναι νικηφορα και να ξεπερασω καποια συμπλεγματα που μου βγαλανε ολοι οσοι απαρτιζουν την ομαδα. πληροφοριακα παντως σας λεω οτι αν δεν κατσει ασος με το λικι ετοιμαστειτε για εκρηξεις μεγατονων και οσοι ειστε υποστηρικτες του χθεσινου χ θα αναθεωρησετε .
αυτος που βασικα μου εχει τιναξει τα μυαλα ειναι ο σαντος .στην αρχη δεν τον πηγαινα ,μετα τον καραγουσταρα βλεπωντας τακτικες απο χθες παλι τον βριζω. δεν την παλευω αλλο .το βρακι του ειναι σαν το σακακι του ,η τελικα ειναι οπαδος της αεκ οπως εχει δηλωσει? παντως σε αυτο που δεν κανω πισω ειναι οτι οι πιο looser ανθρωποι στον κοσμο ειναι οι ιβηρες και δη οι πορτογαλοι. δεν πα να εχουνε 10 ροναλντο και 20 εουσεμπιο ? δε πα να εχουνε 30 μουρινιο ? ατιτλοι θα μενουν σαν τους ερπετους.απο ποτε το looser το λεμε τακτικες δεν το εχω καταλαβει οπως τελικα δεν θα καταλαβω και γιατι επιμενουν να του ανανεωσουν το συμβολαιο .εγω θα ελεγα να την κανουν ολοι οι πορτογαλλοι απο τον ΠΑΟΚ αλλα θα μου πειτε για τον βιερινια. θα περιμενω να δω και τον μικρο γιατι χθες αλλου γητανε και αυτος. στα μεγαλα ματρς σε θελω.
χθες λοιον το μονο που δεν ειδα ειναι ο μαλεζας λιγο μπροστα εκει απο σαβινι-τσιριλο ,επρεπε να τον βαλει οπως και τον αραμπατζη μπροστα απο τον κοντρερας να σφιξει και αλλο η αμυνα.τι ειπατε? ααα για τις εκπληξξεις που διαβαζα 2 εβδομαδες τωρα οτι θα κανει ο δον? μα δεν τιςε ειδατε ?πισω στην αμυνα. για επιθεση δεν μιλαμε. εκει ποτε μην περιμενετε τιποτε. θα αλλαζω τους επιθετικους αλλα ο αμεσως πιο κοντινος συμπαικτης του ς θα ειναι στα 35-40 μετρα. ακου να θελει να παιξει και 1-2 για να βαλει γκολ. να παρει την μπαλα και να περσαει ολη την αντιπαλη ομαδα αμα θελει. τι ? δεν παιζει ο μεσι στον ΠΑΟΚ ? κακως .φευγει ο δον γιατι δεντου φερνουμε ποιοτικους παικτες . λες και το ελληνικο πρωταθλημα ξεχιλιζει απο ποιοτητα.να δεις ποιοτητα ο γαβρος των 30 εκ. ευρω μπατζετ....γκαλιτσιος -ντομι -μαρεσκα-λεοναρντο -και το κακο συναπαντημα
οσοι ειχανε την φεινη ιδεα να ανανεωσουν τον ιβιτς παρολο το ταβανι που ειχε πιασει ας το λουστουνε. οως και του γαλλου.απλα ποσοι θα παιζανε χειροτερα θα ηθελα να ηξερα γαμω τις τακτικες του ποδοσφαιρου.
ΠΑΟΚ  και σκατο στην καλτσα δεν συμβαδιζαν ποτε στην ιστορια . οποιος το θεωρει σωστο μπορει να παει να χειροκροτησει ξανα μετα απο ατυχες αποτελεσμα.ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΕΙΣ ΤΗΝ ΤΡΑΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΣΤΑ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥ ΤΣ.Λ. ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΙΚΟΙ ΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΛΙΚΙ ΧΑΛΑΡΑ ΤΣ.Λ ΑΠΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ
ΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΞΗΛΩΘΟΥΝΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΦΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ Η ΟΜΑΔΑ ΕΧΕΙ ΤΑΒΑΝΙ...δευτεροτριτοι στην κανονικη περιοδο και τριτοτεταρτοι στα πλαυ οφ
ΑΛΛΑΞΤΕ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΟΛΟΙ ΜΗΝ ΣΑΣ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΣΑΣ ΣΗΚΩΣΕΙ
ΤΟ ΜΑΤΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΣΤΟΥς ΙΔΙΟΥΣ ΣΑΣ ΤΟΥς ΕΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΤΑ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ . ΚΑΝΟΝΙΣΤΕ ΜΗΝ ΔΟΥΜΕ ΝΑ ΓΚΡΕΜΙΖΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
φέρε ζαγοράκη τον όγιος να δούμε μπάλα ρε φίλε. Ποιος σάντος??? ο χέστης?? Που παίζει με 3 σέντερ μπακ?? Και άμα κάνουμε τρία κλαρίνα στην σειρά πάρε το μπούλο και σύ μαζί με τους υπόλοιπους,γιατί δεν θα πάει καλά η ομάδα. Όποιος περίμενε να δει τον ΠΑΟΚ να κενταέι στα  play off μάλλον είναι αλλού για αλλού. Το μόνο ανυσηχητικό για το χτεσινό παιχνίδι ότι η ομάδα κλάταρε μετά το 70 και δεν είχε καθόλου κουράγιο.
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline bane

• Αλλαγή
μπραβο τασουλη. ...επιασες ενα απο τα μηνυματα .σιγα σιγα τα αλλα ομως
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

Offline DJ Cobra

• Αποστολή
  • **
Καταρχήν θεωρώ ΜΕΓΑ λάθος την υποτίμηση αντιπάλων, όποιοι κι αν είναι αυτοί. Ειτε μιλάμε για τον Ολυμπιακό, είτε για τον Πανθρακικό. Αυτά τα "ρούλης", "κούλα", "νιόνιος" κλπ. κατά την γνώμη μου θα πρέπει να κοπούν και μάλιστα σύντομα. Μπορεί στο μυαλό του μέσου οπαδού ο ΠΑΟΚ να είναι η μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας ή του κόσμου, ή του σύμπαντος, αλλά η ιστορία έχει δείξει άπειρες φορές ότι όταν δεν υπολογίζεις τον αντίπαλό σου πολύ συχνά την πατάς. Στην τελική δεν παίζει μόνη της η ομάδα στο γήπεδο. Επίσης δεν παίζει πάντα ρόλο αν ο αντίπαλος σου αποτελείται από ξυλοκόπους, τεχνίτες, αν παίζει επιθετικά, αμυντικά ή οτιδήποτε. Στο ποδόσφαιρο μπορείς να κερδίσεις, αλλά και να χάσεις από οποιονδήποτε. Αυτή είναι και η ομορφιά του. Βέβαια μια ομάδα που έχει τους κατάλληλους παίχτες στο κατάλληλο σύστημα, τον κατάλληλο προπονητή, την κατάλληλη αγωνιστική συμπεριφορά κλπ. αυξάνει τις πιθανότητές της να κερδίσει. Επάναλαμβάνω όμως ότι αυτό δεν ισχύει απόλυτα.

Αγωνιστικά τώρα τα πράγματα είναι πολύ απλά. Κάθε ομάδα είχε κι από ένα ημίχρονο. Ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος στο πρώτο, ενώ η ΑΕΚ στο δεύτερο. Για να γίνω ακόμα πιο σαφής εννοώ στην κατοχή της μπάλας και στο pressing, διότι αυτό που λέμε "κλασικές ευκαιρίες για γκολ" δεν το είδαμε από καμία ομάδα. Σαφέστατα το Χ δεν ικανοποιεί τον οπαδό του ΠΑΟΚ που όπως όλοι οι οπαδοί ανά τον κόσμο θέλει την ομάδα του να κερδίζει, ειδικά όταν κυνηγάει κάποιον υψηλό στόχο. Το νόμισμα όμως έχει πάντα δύο όψεις και η αλήθεια είναι ότι με βάση το αποτέλεσμα του αγώνα Άρης - Ολυμπιακός το πρόσημο είναι θετικό. Τα πράγματα θα ήταν πολύ χειρότερα για εμάς αν χάναμε. Πάντα υπάρχουν και καλύτερα, αλλά πάντα υπάρχουν και χειρότερα. Μην ξεχνάμε ότι ήταν μόλις το πρώτο παιχνίδι των play-off και αυτή τη στιγμή μοιραζόμαστε την κορυφή μαζί με τον Ολυμπιακό. Έτσι όπως είναι η βαθμολογία λοιπόν είμαστε μέσα στο στόχο μας και κρατάμε την τύχη στα χέρια μας.

Το χρέος μας αυτή τη στιγμή δεν είναι να γκρινιάζουμε, ούτε να κάνουμε κριτική σε παίκτες, προπονητή και διοίκηση, αλλά αφενός να γεμίσουμε το γήπεδο σπρώχνωντας την ομάδα μας προς την επίτευξη του στόχου της και αφετέρου να την προστατέψουμε από τυχόν γεγονότα που μπορούν να έχουν πολύ άσχημες συνέπειες για εμάς. Όλα τα υπόλοιπα μπορούν να γίνουν με τη λήξη των play-off.

Τέλος θα ήθελα να σταθώ στην διαιτησία, η οποία άσχετα αν μας έχει αδικήσει στο παρελθόν, χθες ήταν κατά τη γνώμη μου άψογη. Σε συνδυασμό με την διαιτησία στο Κλεάνθης Βικελίδης η οποία ηταν εξίσου καλή (δηλαδή δεν έσπρωξε τον Ολυμπιακό όπως αναμενόταν από πολλούς συμπεριλαμβανομένου και έμένα), μου δημιουργείται (καλώς ή κακώς) η αίσθηση ότι οι διαιτησίες των play-off (αν δεν στραβώσει κάτι στην πορεία) θα είναι πολύ καλές. Γι' αυτό και ανέφερα παραπάνω ότι εμείς οι ίδιοι κρατάμε την τύχη στα χέρια μας.

Φιλικά προς όλους και με σεβασμό προς όλες τις απόψεις,

Cobra

Offline spinos_4

• Αλλαγή
είμαι 1000% σίγουρος ότι τα ίδια post θα γίνονται και στα αντίστοιχα forum τις κούλας...
μα ακριβώς τα ίδια... θα αναρωτιούνται γιατί δεν κέρδισαν τον πεθαμένο ΠΑΟΚ... και ότι ήταν ευκαιρία να βγούν πρώτοι στην βαθμολογία...
PAOK-Hersonissos (Kriti)

Offline simoun4A

• Αποστολή
  • **
ημουνα τυχερος γατι εβλεπα το ματς σε δωματιο νοσοκομειου (δεν νοσηλευομουνα εγω μεχρι το ματς)οποτε ειχα αμεση ιατρικη υποστηριξη.οποιος γουσταρει αυτον τον χεσμενο ΠΑΟΚ χαλαλι του ,ας τον λουστει.εγω δεν τον μπορω αλλο και ευτυχως για καποιο λογο δεν θα δω τα 2 επομενα ματς .μακαρι να ειναι νικηφορα και να ξεπερασω καποια συμπλεγματα που μου βγαλανε ολοι οσοι απαρτιζουν την ομαδα. πληροφοριακα παντως σας λεω οτι αν δεν κατσει ασος με το λικι ετοιμαστειτε για εκρηξεις μεγατονων και οσοι ειστε υποστηρικτες του χθεσινου χ θα αναθεωρησετε .
αυτος που βασικα μου εχει τιναξει τα μυαλα ειναι ο σαντος .στην αρχη δεν τον πηγαινα ,μετα τον καραγουσταρα βλεπωντας τακτικες απο χθες παλι τον βριζω. δεν την παλευω αλλο .το βρακι του ειναι σαν το σακακι του ,η τελικα ειναι οπαδος της αεκ οπως εχει δηλωσει? παντως σε αυτο που δεν κανω πισω ειναι οτι οι πιο looser ανθρωποι στον κοσμο ειναι οι ιβηρες και δη οι πορτογαλοι. δεν πα να εχουνε 10 ροναλντο και 20 εουσεμπιο ? δε πα να εχουνε 30 μουρινιο ? ατιτλοι θα μενουν σαν τους ερπετους.απο ποτε το looser το λεμε τακτικες δεν το εχω καταλαβει οπως τελικα δεν θα καταλαβω και γιατι επιμενουν να του ανανεωσουν το συμβολαιο .εγω θα ελεγα να την κανουν ολοι οι πορτογαλλοι απο τον ΠΑΟΚ αλλα θα μου πειτε για τον βιερινια. θα περιμενω να δω και τον μικρο γιατι χθες αλλου γητανε και αυτος. στα μεγαλα ματρς σε θελω.
χθες λοιον το μονο που δεν ειδα ειναι ο μαλεζας λιγο μπροστα εκει απο σαβινι-τσιριλο ,επρεπε να τον βαλει οπως και τον αραμπατζη μπροστα απο τον κοντρερας να σφιξει και αλλο η αμυνα.τι ειπατε? ααα για τις εκπληξξεις που διαβαζα 2 εβδομαδες τωρα οτι θα κανει ο δον? μα δεν τιςε ειδατε ?πισω στην αμυνα. για επιθεση δεν μιλαμε. εκει ποτε μην περιμενετε τιποτε. θα αλλαζω τους επιθετικους αλλα ο αμεσως πιο κοντινος συμπαικτης του ς θα ειναι στα 35-40 μετρα. ακου να θελει να παιξει και 1-2 για να βαλει γκολ. να παρει την μπαλα και να περσαει ολη την αντιπαλη ομαδα αμα θελει. τι ? δεν παιζει ο μεσι στον ΠΑΟΚ ? κακως .φευγει ο δον γιατι δεντου φερνουμε ποιοτικους παικτες . λες και το ελληνικο πρωταθλημα ξεχιλιζει απο ποιοτητα.να δεις ποιοτητα ο γαβρος των 30 εκ. ευρω μπατζετ....γκαλιτσιος -ντομι -μαρεσκα-λεοναρντο -και το κακο συναπαντημα
οσοι ειχανε την φεινη ιδεα να ανανεωσουν τον ιβιτς παρολο το ταβανι που ειχε πιασει ας το λουστουνε. οως και του γαλλου.απλα ποσοι θα παιζανε χειροτερα θα ηθελα να ηξερα γαμω τις τακτικες του ποδοσφαιρου.
ΠΑΟΚ  και σκατο στην καλτσα δεν συμβαδιζαν ποτε στην ιστορια . οποιος το θεωρει σωστο μπορει να παει να χειροκροτησει ξανα μετα απο ατυχες αποτελεσμα.ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΕΙΣ ΤΗΝ ΤΡΑΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΣΤΑ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥ ΤΣ.Λ. ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΙΚΟΙ ΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΛΙΚΙ ΧΑΛΑΡΑ ΤΣ.Λ ΑΠΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ
ΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΞΗΛΩΘΟΥΝΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΦΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ Η ΟΜΑΔΑ ΕΧΕΙ ΤΑΒΑΝΙ...δευτεροτριτοι στην κανονικη περιοδο και τριτοτεταρτοι στα πλαυ οφ
ΑΛΛΑΞΤΕ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΟΛΟΙ ΜΗΝ ΣΑΣ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΣΑΣ ΣΗΚΩΣΕΙ
ΤΟ ΜΑΤΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΣΤΟΥς ΙΔΙΟΥΣ ΣΑΣ ΤΟΥς ΕΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΤΑ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ . ΚΑΝΟΝΙΣΤΕ ΜΗΝ ΔΟΥΜΕ ΝΑ ΓΚΡΕΜΙΖΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ

ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ bane πες τα γιατι θα μας βγαλουν τυφλους εδω μεσα..ηθελε λεει να χτυπησει το ματς αλλα δεν εχει παιχτες... :tikitaka: :tikitaka: :tikitaka:

Offline babis36

• Αλλαγή
Το πρωταθλημα αυτο ειναι εξι αναμετρησεων σε 18 μερες.Θελει σταθεροτητα και νικες στην εδρα σου στα σιγουρα. Ο επομενος αγωνας ειναι σε 3 μερες και μεχρι στιγμης ειμαστε 1οι στην βαθμολογια.Ας μην βγαλουμε τα ματια μας μονοι μας για μια φορα στην Ιστορια μας.Το εχουμε αναγκη ως συλλογος αυτο το ch.l απο χιλιες πλευρες.
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

Offline t.b

• Αλλαγή
Για το χθεσινό παιχνίδι δεν υπάρχουν πολλά να σχολιάσεις, κατεβήκαμε καθαρά για να καταστρέψουμε τα ατού της διαλυμένης αεκ ( το ένα, ο Τζιμπούρ καταστράφηκε μόνος του πριν το παιχνίδι, που δείχνει σε τι κατάσταση βρίσκετε η αεκ) να κρατήσουμε άνετα το 0, να πάρουμε το Χ και αντίος. Αυτό που δήλωσε ο κύριος Σάντος -ήρθαμε για να νικήσουμε- συγνώμη αλλά δεν το πιστεύω.

Το καλό είναι πως ακόμη και με το Χ καταφέραμε να πιάσουμε τον ολυμπιακό αφού το σκορποχώρι αυτό έχασε από τον άρη! Όσο σκέφτομαι τι γκρίνια θα έπεφτε (σε ακόμη μεγαλύτερο βαθμό) αν κέρδιζε ο ολυμπιακός....

Συμπέρασμα μου μετά τα χθεσινά παιχνίδια, αν δεν πάρουμε την πρώτη θέση μ αυτούς τους αντιπάλους θα είναι παταγώδης αποτυχία! Δεν με νοιάζει ο τρόπος, μόνο να επιτευχθεί ο στόχος.

Offline corrupt

• Αλλαγή
Το πρωταθλημα αυτο ειναι εξι αναμετρησεων σε 18 μερες.Θελει σταθεροτητα και νικες στην εδρα σου στα σιγουρα. Ο επομενος αγωνας ειναι σε 3 μερες και μεχρι στιγμης ειμαστε 1οι στην βαθμολογια.Ας μην βγαλουμε τα ματια μας μονοι μας για μια φορα στην Ιστορια μας.Το εχουμε αναγκη ως συλλογος αυτο το ch.l απο χιλιες πλευρες.

Offline ΠΡΕΛΕΒΙΤΣ

• Αλλαγή
Δεν απειληθήκαμε καθόλου σε όλο το παιχνίδι αν και είχαμε καλή κυκλοφορία της μπάλας δεν μπορέσαμε να αξιοποιήσουμε τις λίγες ευκαιρίες που κάναμε για να κερδίσουμε αυτή την τραγική ομάδα της ξαδέρφης.
Το μόνο θετικό για φέτος είναι ότι δεν χάσαμε και πήραμε 1 πόντο ενώ πέρσι είχαμε χάσει.
*Το ότι δεν έχουμε βάλει γκολ(σε αυτή την άμυνα)στα 3 παιχνίδια φέτος με την ξαδέρφη μου την βαράει άσχημα :kapnos:
ΠΑΟΚ η ισχύς σου είναι οι οπαδοί σου
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΑΜΑ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΠΑΟΚΤΣΗΣ