Author Topic: αεκ - ΠΑΟΚ (1η αγ. Play Off - Τετάρτη 28/4 16:45 ΣΚΑΪ)  (Read 5585 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline grmakis4

• Αποστολή
  • **
Η κριτικη  αυτη τη στιγμη δεν οδηγει πουθενα ...........θα ερθει ο καιρος...................

δεν ανοιγει κανεις το τοπικ με τα ασπονδυλα   αντε   γιατι ερχεται η σειρα μας  ..................
ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ...................ΚΑΙ ΦΕΡΤΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΙΟΥΜΕ.............

Offline alter4

• Αποστολή
  • **
Oμολογώ οτι περίμενα χειρότερο ΠΑΟΚ.

Πολύ καλό στήσιμο και η ουσία είναι οτι δεν κινδυνέψαμε ουτε μια φορά. Η εικόνα του ΠΑΟΚ στα ντέρμπι έχει αλλάξει και είναι ολοφάνερο. Την φετινή άεκ πολλοί την αποκάλεσαν ''η ομάδα των ντέρμπι'' και την έκανες να φαίνεται σκουπίδι. Το μόνο θέλει διόρθωση (ίσως) είναι το επιθετικό πρόβλημα, πιστεύω όμως οτι η διοίκηση θα κάνει τις απαιτούμενες μεταγραφικές κινήσεις.

Ο ΠΑΟΚ είναι ο ΜΟΝΟΣ κερδισμένος απο την πρώτη αγωνιστική των Playοff και όποιος δεν το πιστέυει, λυπάμαι αλλά θεωρεί βασικό αντίπαλό του τον συμπολίτη.....

Τον ΠΑΟΚ τον κληρονομησαμε απο τους παππουδες μας και τον δανειστικαμε απο τα εγγονια μας...

jmjyiannis

• Guest
εξηγησε λίγο πιο αναλυτικά αδελφε το συλογισμο σου για το τελευταιο

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
Oμολογώ οτι περίμενα χειρότερο ΠΑΟΚ.

Πολύ καλό στήσιμο και η ουσία είναι οτι δεν κινδυνέψαμε ουτε μια φορά. Η εικόνα του ΠΑΟΚ στα ντέρμπι έχει αλλάξει και είναι ολοφάνερο. Την φετινή άεκ πολλοί την αποκάλεσαν ''η ομάδα των ντέρμπι'' και την έκανες να φαίνεται σκουπίδι. Το μόνο θέλει διόρθωση (ίσως) είναι το επιθετικό πρόβλημα, πιστεύω όμως οτι η διοίκηση θα κάνει τις απαιτούμενες μεταγραφικές κινήσεις.

Ο ΠΑΟΚ είναι ο ΜΟΝΟΣ κερδισμένος απο την πρώτη αγωνιστική των Playοff και όποιος δεν το πιστέυει, λυπάμαι αλλά θεωρεί βασικό αντίπαλό του τον συμπολίτη.....

Ο ρουλης που απο -3 βαθμους σε εφτασε στο -1, τι ειναι δηλαδη?

ΣΗΜΕΡΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΣ ΤΗΝ ΜΠΟΥΓΑΔΑ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΧΑΝ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΜΠΑΝΙΑ.
ΣΗΜΕΡΑ ΕΠΑΙΖΕΣ ΤΟ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ ΣΟΥ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΦΕΡΕΣ Χ.

Offline kofalalos4

• Αποστολή
  • **
Πόνεσαν τα μυαλά και τα σωθικά όλα πάλι σήμερα. Κρίμα σε όλους εμάς, γιατί μόνο εμείς τραβάμε το ζόρι και χαλάμε την ψυχή μας, βλέποντας τις ευκαιρίες να περνούν και να χάνονται έτσι άδικα. Για τους άλλους είναι απλά η δουλειά τους.
Πού στον π... φτάσαμε για πάρτη σου ΠΑΟΚ...

ive4

• Guest
Σε 6 αγώνες που ξεκινάς με -1, που ξεκινάς εκτός με μία ομάδα που έκανε καλό δεύτερο γύρο και που δε την λένε και Πανηλειακό, ούτε ανοίγεσαι, ούτε λες πάμε να βάλουμε 4. Πας να φέρεις την κατάσταση στα μέτρα σου και να εκμεταλλευτείς μετά τους εντός έδρας αγώνες.
Υπάρχει στόχος συγκεκριμένος στα πλέι οφς και αυτός δεν επιτυγχάνεται με γιούρια στα Παλιούρια.
Εγώ είμαι ευχαριστημένος. Ας έπαιζε ο Διαγόρας στα πλέι οφς να την κέρδιζε.

Offline dave

• Αλλαγή
δεν καταλαβαινω το ακραιο κραξιμο που εχει πεσει...

συμφωνω οτι πηγε για το χ κ οτι δε ρισκαρε αλλα τη σιγουρια σας για το ποσο καφενειο κ αχρηστη ειναι η κουλα δε τη καταλαβαινω...ητανε ματς ζωης και θανατου γι αυτους, γι αυτη τη στιγμη ζουσαν εδψ και μηνες και εκαναν οτι μπορουσαν να μεινουν ενωμενοι για αυτη τη διοργανωση. εκτος αυτου, αυτο το "μπουρδελο" εχει τη πιο καλη συγκομιδη σε ντερμπι απο ολους, και μας εχει πελατες στα τεσσερα τελευταια ματς

μπορει να βαλαμε το πηχη χαμηλα, δε διαφωνω..

απο την αλλη μετα απο τη πρωτη μερα των πλει οφ και εκτος εδρας ματς ειμαστε στη πρωτη θεση. ας προσπαθησουμε να εμπιστευτουμε κ παλι λιγο την ομαδα και να τη στηριξουμε.

οι 3 ηττες σερι εχουν περασει, ας το αφησουμε κ μεις πισω μας. εχουμε 5 ματς μπροστα και ειμαστε αυτοι τη στιγμη πρωτοι.

peja_4

• Guest
Κοψτε ρε τις μλκς!
Με 3/3 στην Τουμπα και ενα Χ στο Καραισκακη ειμαστε 1οι!
Μην κραζετε για το Χ σημερα.
Σκεφτειτε να πιεζαμε συνεχεια και να τρωγαμε ενα γκολ οπως και τα 2 ματς
στο Πρωταθλημα και να χαναμε! Η ψυχολογια θα ηταν σκατα.
Για αρχη 2/2 στην Τουμπα και εχουμε το πανω χερι.
Μη βριζετε ομαδα και προπονητη!

Offline Geo

• Αλλαγή
δεν μπορώ να καταλάβω την υπερβολική υποτίμηση του χανουμιού.
το σημερινό ήταν το πιο δύσκολο από τα 3 εκτός έδρας των πλέυ οφ.
είμαστε πρώτοι, ελέγχουμε τη κατάσταση και τα πάντα περνάνε από τα χέρια μας.
από το επόμενο παιχνίδι θα είμαστε μόνοι πρώτοι.

stef

• Guest
Σε ένα παιχνίδι ορισμός της τακτικής και που και οι 2 ομάδες πρόσεχαν κυρίως την άμυνα τους λογικό ήταν αυτό το 0-0.
Πάλι καλά λέω εγώ... διότι με την κατάρα να τρώμε μαλακίες γκολ μέσα στην Αθήνα και με δεδομένο ότι η ΑΕΚ έχει παίχτες μπροστά που την μισή ευκαιρία κάνουν γκολ (σε αντίθεση δυστηχώς με εμάς)...δεν θα μου παρεξεύνευε καθόλου να τρώγαμε κανά μούφα γκολ στο 85'.

Απο την απόδοση της ομάδας είμαι έτσι και έτσι ικανοποιημένος.
Μου άρεσε πολύ η ομάδα στο διάστημα 20-45 όπου παίζαμε την ΑΕΚ στο μισό γήπεδο αλλά 3 φορές ο Μούσλι δεν μπόρεσε να γίνει απειλητικώς. Δεν μου άρεσε το νεκρό μας διάστημα στο β' ημίχρονο μετά την είσοδο του Τζιμπούρ όπως και δεν μου άρεσε συνολικά η απόδοση 2 παιχτών που από αυτούς περιμένουμε κάτι παραπάνω μπροστά (Βιερίνεια- Ιβιτς).
Αντιθέτως μου άρεσε (χωρίς να το περιμένω) το δίδημο Τσιρίλο-Σαβίνι, εντυπωσιάστηκα πολύ με την κατακόρυφη άνοδο του Κοντρέρας όπως και μου άρεσε πολύ ανασταλτικά ο Λίνο.

Τώρα σχετικά με το αποτέλεσμα. Και με την λύξη του ματς ήμουν πολύ ικανοποιημένως. (Ακόμη και να κέρδιζε ο γαύρος).
Τώρα μάλιστα που κέρδισε και το σκουλήκι όλα ειναι στο χέρι μας. 3 ΝΙΚΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ 1η ΘΕΣΗ. ΚΑΙ ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ 2 ΗΤΤΕΣ ΕΚΤΟΣ.
ΠΛΕΟΝ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΤΟΥΜΠΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΟΣΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΩΘΟΥΝ ΟΙ ΠΡΑΣΠΑΘΕΙΕΣ ΟΛΩΝΩΝ ΜΑΣ.

ΟΠΟΙΟΣ ΠΕΙ ΟΤΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ Ή ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΓΕΛΑΣΜΕΝΟΣ. ΑΡΧΗ ΜΕ ΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΟ ΣΚΟΥΛΗΚΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ. ΜΕ ΝΙΚΗ ΟΜΩΣ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕΓΑΛΟ ΒΗΜΑ ...!!!

giannis80

• Guest
Κάλμα μάγκες. Το βασικό είναι να κερδίσουμε και τα 3 εντός όπως λέει και ο peja_4. Ο γαύρος είναι χάλια, δεν φαίνεται οτι η διαιτησία θα τον σπρώξει (τι παπάς πέναλτι ήταν αυτό σήμερα υπέρ του ααααα), εκτός κι αν τον σπρώξει γαμώντας εμάς στα μεταξύ μας. Προφανώς λοιπόν θα χάσει κι άλλους βαθμούς, οπότε και ήττα στο καραισκάκη (αν εμείς έχουμε κερδίσει τα 2 συνεχόμενα εντός) ίσως δεν μας αγγίζει βαθμολογικά. Οφείλουμε ως ομάδα λοιπόν, έτσι όπως είδαμε τους άλλους 3 να κάνουμε τα πάντα για να κερδίσουμε τα 3 εντός.

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Αυτα που θα γραψω δεν εχουν να κανουν με το αποτελεσμα του σκουληκιου ουτε εχω διαβασει κανενα ποστ αδερφου εδω μεσα.
Λοιπον εμενα η ομαδα δεν μου αρεσε καθολου για να μην πω με απογοητευσε. Οταν παιζεις με το πτωμα του αεκ, οταν δευετρη φορα σε ενα μηνα και με μεγαλη σημασια εχεις να παιξεις με αυτο εκτωμα, αυτο το κυλικειο αυτο μπουρδελο, σε ενα αδειο γηπεδο που μουμουριζει, περιμενω απο τον ΠΑΟΚ να τους πατησει και να τουσ στειλει στο διαολο.
Καμμια δικαιολογια για μενα,χαλια ολη η ομαδα τοσο ατομικα οσο και ομαδικα, απαραδεκτο να παιζεις τοσο συντηρητικα οταν εχεις τοσο χαλια αντιπαλο. Εμενα η ομαδα στο β μου εδειξε οτι παιζει για το Χ. Δεν εμεινα καθολου ευχαριστημενος, στην πραγματικοτητα την ψωνισα με τους παιχτες (και λιγοτερο με το Σαντος) που δεν επαιξαν να τους σκισουν και τιμησουν τον κοπο και τον ιδρωτα που οι ιδιοι εχυσαν στο μεγαλυτεροπ μερος της χρονιας.

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline IRON

• Αποστολή
  • **
To CL οντως μετα τη νικη-δωρο του συμπαθη παπαναστασιακου, εξαρταται 100% ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΕΜΑΣ πλεον. Ηρθε η στιγμη-σαν να τον ακουω τον υμνο τωρα στην Τουμπα:

NAI ΡΕ! ΠΑΟΚ

Offline euris4

• Αποστολή
  • **
δεν κινδυνευσες αλλα και δεν απειλησες...πολυ καλος ανασταλτικα, πολλα πουληματα μπαλας μπροστα, κακες πασες, μετριες τελικες επιλογες, αστοχες σεντρες, μετριοι ατομικα μπροστα, ιβιτς, βιερινια και κακος μουσλιμοβιτς.
φοβηθηκε το ρισκο ο σαντος και ισως να εκανε καλα αφου η παραδοση δινει και αερα στους αλλους. απο την αλλη, με το σκοκο σε τετοια μερα, ισως θα επρεπε να απαιτησουμε νικη και οχι "μη ηττα"...ισως μας βολευει που μενει η αεκ στο παιχνιδι ωστε να κοντραρει το γαυρο στα ισα, αν και δεν ξερω ποιον θα επρεπε να φοβομαστε περισσοτερο.

για οσους υποτιμουν την αεκ, εγω προτιμω να την κερδισω στην τουμπα. γιατι παιζει κ το ενδεχομενο να κερδιζα σημερα και να μ'επαιρνε κανα διπλο αερα σε γεματη τουμπα απο την πολλη υποτιμηση...

ενιγουεη συνεχιζουμε και περιμενουμε τον κυπελλο-παπαρουχο για γουστα την κυριακη.

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
Με τους τρείς μπροστινούς σε τόσο χάλια μέρα (ίβιτς - μουσλι - και περιέργως βιερίνια) και τον λίνο να κάνει τις....γνωστές πλεόν υπερηχητικές σέντρες (αμυντικά ήταν καλός) πως να απειλούσαμε..?

Και την κούλα μην την πολυυποτιμάτε......είναι η ίδια που έχουμε να της βάλουμε γκόλ από εκείνο το πλασέ του μουσλίμοβιτς το ....2008

Σημασία έχει τώρα να πάμε συγκεντρωμένοι και να πάρουμε τα επόμενα δύο παιχνίδια στην Τούμπα ( και να περιμένουμε και κανένα δωράκι  (Χ) από τους άλλους..)
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline gagas

• Αλλαγή
εαν χαναμε σημερα,προσπαθωντας για τη νικη τωρα θα ημασταν 4οι στη βαθμολογια.
η ισσοπαλια αυτη μας φερνει πρωτους..

Offline gagas

• Αλλαγή

αυτον θεωρει βασικο αντιπαλο το μεγαλυτερο μερος του κοσμου.δυστυχως..

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
1.Ολοι λετε για την κουλαρα του 2ου γυρου, την ομαδαρα που πηρε το βραβειο προχτες.. Απο αυτη την κουλα, ναι, αν επερνες το Χ δεν θα μιλαγε κανεις... Ομως ποιος ειδε αυτη την κουλα σημερα??
Η σημερινη κουλα ηταν διακοπες, και οποιος δεν το ειδε για μενα εθελοτυφλει.

2. Ο ΠΑΟΚ σημερα κατεβηκε για το Χ, εχοντας στο μυαλο του μια καλη και καπως ανεβασμενη κουλα.. Τελικα η κουλα ελειπε, αλλα δυστυχως ο ΠΑΟΚ ειχε ηδη αποφασισει πως θα παει για Χ, και ως γνωστον, ο ΠΑΟΚ δεν αλλαζει προσανατολισμο εν ωρα αγωνα.

ive4

• Guest
Πως πας για το Χ όταν βγάζεις 3 φορές τον Μούσλι φάτσα με το τέρμα σε ένα ημίχρονο ;

Offline lik4

• Αλλαγή
εαν χαναμε σημερα,προσπαθωντας για τη νικη τωρα θα ημασταν 4οι στη βαθμολογια.
η ισσοπαλια αυτη μας φερνει πρωτους..

αμα κερδιζαμε σημερα προσπαθωντας για την νικη θα ειμασταν 1οι με διαφορα
οπως το βλεπει κανεις αδερφια