Ρε παιδες απορω πραγματικα με καποιους... Club με απογοητευσες με αυτο το σχολιο φιλε μου, ειλικρινα.
Καταρχην ας σταματησουμε τα ΠΑΟΚ εισαι και ας δουμε λιγο τι πραγματικα εγινε. Πριν το παιχνιδι δηλωνα οτι με το Χ ειμαι ικανοποιημενος. Αυτη η μειωση της αεκ (που εκανε οπως και εμεις πρωταθλητισμο στον δευτερο γυρο) μονο κακο μπορουσε να μας κανει, και δυστυχως απο τις αντιδρασεις σας βλεπω οτι ακομα υπαρχει αυτο το κλιμα. Η αεκ μαγκες δεν ειναι πανθρακικος. Η αεκ εχει 3 παικτες που αν δεν εχει η αντιπαλη ομαδα παικτες να τους αντιμετωπισει, μπορουν να σε σκοτωσουν. Αυτοι ειναι οι Μπλανκο, Τζιμπουρ κ Σκοκο. Εμεις ευτυχως ειχαμε Κοντρερας, και σε πολυ καλη μερα Βιτολο, Τσιριλο, Σαβινι και Γκαρσια. Αρα συμπερασμα πρωτο. Η αεκ δεν ειναι για τον πουτσο, εμεις την καναμε ανυπαρκτη. Αρα club ο πανθρακικος δεν θα τις εβαζε 4, αλλα θα ετρωγε 4.
Παρακατω... βλεποντας το πρωτο ημιχρονο πραγματικα ηλπιζα για το 2πλο, και θα θεωρουσα το Χ σαν αποτυχια. Τελικα ομως με την ΤΡΑΓΙΚΗ εμφανιση των Βιερινια, Ιβιτς, Μουσλιμοβιτς και Σορλεν, καταλαβαινεις οτι δυστυχως, αν δεν πιασουν μια αστρονομικη αποδοση, εισαι για ΕΚΕΙ. Για ενα Χ με την αεκ γιατι αυτη ειναι ανυπαρκτη αμυντικα οπως εμεις επιθετικα, και το αντιστροφο.
Ο ΠΑΟΚ, το λεγαμε απο περυσι στα πλαυ οφ, με τον Μουσλιμοβιτς επιθετικο για εκει ειναι. Αν αυτο πλαισιωθει και με εναν κακο Βιερινια κ Ιβιτς, το 0 στην επιθεση ειναι μονοδρομος.
Το μονο μου παραπονο απο την ομαδα ειναι οτι δε δοκιμασε για περισσοτερα σουτ, αλλα προσπαθουσε να κανει παντα το κατι παραπανω.
Εν κατακλειδι, ειμαι ικανοποιημενος απο το αποτελεσμα, το θεωρω δικαιο, γιατι και οι 2 ημασταν για τον πεο, εντελως ομως. Ας παρει ενα Χ η μια νικη το σκουλικι, και με 3 νικες Τουμπα πιστευω ειμαστε πρωτοι στα πλαυ οφ
ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΑΔΕΡΦΙΑ