Author Topic: αεκ - ΠΑΟΚ (1η αγ. Play Off - Τετάρτη 28/4 16:45 ΣΚΑΪ)  (Read 5694 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

CLUB LARISA

• Guest
ΚΑΛΑ ΡΕ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΡΕ? ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΟΜΑΔΑ ΕΙΣΤΕ ΡΕ ΑΡΧΙΖΩ ΝΑ ΑΠΟΡΩ.

ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ  ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ . ΝΤΡΟΠΗ ΓΑΜΩ ΤΗ ΨΥΧΗ ΜΟΥ Μ ΕΚΑΝΑΝ ΝΑ ΣΙΧΑΘΩ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΜΟΥ. ΑΙ ΣΙΧΤΙΡ, ΝΤΡΟΠΗ ΡΕ παοκακι μας κάνατε πάλι κ ο Πανθρακικός 4 θα το έβαζε αυτό το έκτρωμα σήμερα ρε

Offline cure

• Αλλαγή
Δυστυχώς παίξαμε για το Χ και... τα καταφέραμε. Εμένα προσωπικά μου είναι πολύ δύσκολο να καταλάβω γιατί παίξαμε για το Χ, αλλά αφού αυτό επέλεξε η ομάδα κάτι θα έχει σκεφτεί. Πιθανόν να κυνηγάμε να καπαρωσουμε πρώτα την 3η θέση και για τη 2η... αν μας κάτσει. Κλασικά! Άλλωστε σε τέτοιου είδους "ρεαλισμό" και "βήμα βήμα" η ομάδα μας είναι καθηγητής. Μακάρι βέβαια να μην ισχύει κάτι τέτοιο.

Πάντως ο ΠΑΟΚ έπαιξε καθαρά με αυτό το σκοπό και αυτό είναι πλάνο προπονητή. Το τονίζω επειδή είδα κανα δυο φίλους να κράζουν παίχτες. Οι παίχτες ήταν πολύ πειθαρχημένοι στο πλάνο του Σάντος και το εκτέλεσαν τέλεια. Το δε πλάνο του προπονητή μας ήταν επιτυχημένο. Απλά δεν άρεσε σε μας ως οπαδούς πολύ φυσιολογικά.
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
1=συμφωνω με τους περισσοτερους οτι δεδομενης της ανυπαρξιας της χανουμισας το χ ειναι αποτυχια.επρεπε να το καθαρισουμε το ματσακι χαλαρα κι ανετα.
2=το στησιμο και η τακτικη της ομαδας ηταν πολυ καλο.
3=η αμυντικη μας λειτουργια λειτουργησε αψογα.οι επιθετικες μας προσπαθειες πολυ κακες λογω μουσλιμοβιτς και ιβιτς.οχι βεβαια οτι τους βοηθησαν και ιδιαιτερα οι βιερινια,σορλεν,σεντρες του λινο.
4=ομως απο βαθμολογικης σκοπιας,ακομα και με νικη του gay στο σαπιο μηλο,κατε με παραμενουμε το φαβορι.
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

Offline arwstos

• Αλλαγή
το θέμα τώρα είναι μονο ποιο αποτελεσμα μας ευνοει περισσότερο (αν υπάρχει βέβαια τέτοιο) γιατί αν ο γαύρος κερδίσει σήμερα, πιστεύω είναι χειρότερα από το να κερδίσει το σκουλίκι.

Καλα ειναι δυνατον να υπαρχει εστω και 1% διλημμα για το ποιος θελουμε να κερδισει?
(δε το λεω προσωπικα αδερφε, το διαβασα και καπου αλλου)

Τον γαυρο κυνηγαμε και μακαρι
να φαει και 4 απο το σκουληκι και να γινει μπουρδελο.

Κατα τα αλλα, δε μπορουμε βεβαια να πανηγυριζουμε για το Χ.
Η ομαδα επαιξε πρωτα για να μη χασει και ειχε και σε μετρια αποδοση αρκετους παικτες μπροστα.
Δε μπορουσε τοσο ευκολα να παιξει με αλλη τακτικη θα πω εγω.
Δε γινεται σε ενα τετοιο συστημα αγωνων να σε νοιαζει μονο η νικη.
Απο τη στιγμη που η αεκ ειναι ο 2ος βασικος συνδιεκδικητης των στοχων σου, εξισου σημαντικο ειναι να μη παρουν αυτοι τους 3 βαθμους.

Στο χερι μας (κοσμου και παικτων) να παρουμε 6 βαθμους στην Τουμπα (και 9 στο συνολο).
Αν αυτο γινει εγω πιστευω πως η 1η θεση δε χανεται.
ΡΥΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
Ρε παιδες απορω πραγματικα με καποιους... Club με απογοητευσες με αυτο το σχολιο φιλε μου, ειλικρινα.

Καταρχην ας σταματησουμε τα ΠΑΟΚ εισαι και ας δουμε λιγο τι πραγματικα εγινε. Πριν το παιχνιδι δηλωνα οτι με το Χ ειμαι ικανοποιημενος. Αυτη η μειωση της αεκ (που εκανε οπως και εμεις πρωταθλητισμο στον δευτερο γυρο) μονο κακο μπορουσε να μας κανει, και δυστυχως απο τις αντιδρασεις σας βλεπω οτι ακομα υπαρχει αυτο το κλιμα. Η αεκ μαγκες δεν ειναι πανθρακικος. Η αεκ εχει 3 παικτες που αν δεν εχει η αντιπαλη ομαδα παικτες να τους αντιμετωπισει, μπορουν να σε σκοτωσουν. Αυτοι ειναι οι Μπλανκο, Τζιμπουρ κ Σκοκο. Εμεις ευτυχως ειχαμε Κοντρερας,  και σε πολυ καλη μερα Βιτολο, Τσιριλο, Σαβινι και Γκαρσια. Αρα συμπερασμα πρωτο. Η αεκ δεν ειναι για τον πουτσο, εμεις την καναμε ανυπαρκτη. Αρα club ο πανθρακικος δεν θα τις εβαζε 4, αλλα θα ετρωγε 4.
Παρακατω... βλεποντας το πρωτο ημιχρονο πραγματικα ηλπιζα για το 2πλο, και θα θεωρουσα το Χ σαν αποτυχια. Τελικα ομως με την ΤΡΑΓΙΚΗ εμφανιση των Βιερινια, Ιβιτς, Μουσλιμοβιτς και Σορλεν, καταλαβαινεις οτι δυστυχως, αν δεν πιασουν μια αστρονομικη αποδοση, εισαι για ΕΚΕΙ. Για ενα Χ με την αεκ γιατι αυτη ειναι ανυπαρκτη αμυντικα οπως εμεις επιθετικα, και το αντιστροφο.
Ο ΠΑΟΚ, το λεγαμε απο περυσι στα πλαυ οφ, με τον Μουσλιμοβιτς επιθετικο για εκει ειναι. Αν αυτο πλαισιωθει και με εναν κακο Βιερινια κ Ιβιτς, το 0 στην επιθεση ειναι μονοδρομος.
Το μονο μου παραπονο απο την ομαδα ειναι οτι δε δοκιμασε για περισσοτερα σουτ, αλλα προσπαθουσε να κανει παντα το κατι παραπανω.

Εν κατακλειδι, ειμαι ικανοποιημενος απο το αποτελεσμα, το θεωρω δικαιο, γιατι και οι 2 ημασταν για τον πεο, εντελως ομως. Ας παρει ενα Χ η μια νικη το σκουλικι, και με 3 νικες Τουμπα πιστευω ειμαστε πρωτοι στα πλαυ οφ

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΑΔΕΡΦΙΑ
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

jmjyiannis

• Guest
το θέμα τώρα είναι μονο ποιο αποτελεσμα μας ευνοει περισσότερο (αν υπάρχει βέβαια τέτοιο) γιατί αν ο γαύρος κερδίσει σήμερα, πιστεύω είναι χειρότερα από το να κερδίσει το σκουλίκι.

Καλα ειναι δυνατον να υπαρχει εστω και 1% διλημμα για το ποιος θελουμε να κερδισει?
(δε το λεω προσωπικα αδερφε, το διαβασα και καπου αλλου)

Τον γαυρο κυνηγαμε και μακαρι
να φαει και 4 απο το σκουληκι και να γινει μπουρδελο.
αδελφε μου το λεω γιατι μπορει να πουνε περικοί οτι με νίκη του σκουλικιού, δεν εχουμε μόνο το γαύρο απεναντι μας αλλα και το σκουλίκι που με νίκη μειώνει σε -2 και ερχεται τούμπα χωρίς να είναι το ίδιο αδιαφορο με -4.

Επιπλέον μετά τα καντήλια που πέσανε για την απόδοση της ομάδας, που ήταν σα να παίζεις με πανθρακικό και θέλεις μόνο το Χ, δε πρέπει να υποτιμούμε την αεκ. ούτε γαύρος ούτε σκουλίκι θα περάσουν από εκει. εδώ είναι πλευοφ. δεν είναι γκρουπάκια με εργοτέληδες και αστέρες.
Μπορεί να μην άρεσε σε κανένα όπως παίξαμε αλλά μετα από 2 αγωνιστικές θα μετρούν μόνο οι βαθμοί.

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
ΣΕ ΤΥΧΟΝ Χ ΜΕ ΠΟΥΣΤΗ Η ΡΟΥΛΗ ΟΠΟΙΟΣ ΠΕΛΑΤΗΣ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΣΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΒΙΕΤΝΑΜ
Τις ευκαιριες τις αρπαζεις απο τα μαλλια δεν τις κοιτας χεσμεντεν.
Κυριακη-Τεταρτη=6 ποντοι που θα τους παρουμε ΕΜΕΙΣ...
ΤΟΥΜΠΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΛΙΑ Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ
Τι σκατα γινεται μονο εμεις εχουμε συνηδητοποιησει τι διακυβευεται?

μ αρεσει παρα πολυ αυτο το ποστ!Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΑΝΑΠΟΔΑ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΒΓΟΥΜΕ ΣΤΟ CL!!!!!
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

Offline wivenhoe

• Αποστολή
  • **
Επαγγελματική εμφάνιση. Ανετο αποτέλεσμα.
Ό ΠΑΟΚ ήταν ελαφρώς καλύτερος.
Θετικός απολογισμός.

Δε μπορώ να διαφωνήσω με το ποστ σου. Ετσι ειναι τα πράγματα αν το δούμε  ψύχραιμα.

Έχεις σκεφτεί να κάνεις καριέρα στο ΔΝΤ?
« Last Edit: April 28, 2010, 20:02:47 by wivenhoe »

guest4

• Guest
Η ΑΕΚ έχει πολύ καλούς παίκτες.
Είναι αδιανόητο να την υποτιμάς. Το μπάτζετ της είναι πολύ μεγαλύτερο από το δικό μας.
Έχει πολύ έξυπνο προπονητή, που είναι μανούλα στο να σε παίρνει παιχνίδια όταν
τον χαρακτηρίζουν ως αουτσάιντερ.
Παίζει το τελευταίο της χαρτί για την επιβίωση της.
'Ηθελε πάση θυσία να μας κερδίσει σήμερα.
Παρόλα αυτά ο Μπάγεβιτς μας φοβήθηκε και την έστησε αμυντικά.
Εαν έπαιζε καθαρά επιθετικά, θα έπαιρνε τον πούλο από τον Σάντος.

Πολύ καλό το στήσιμο της ομάδας. Απέδειξε ότι σε θέματα οργάνωσης
και πειθαρχίας δεν παίζεται.
Καλό αποτέλεσμα

Offline kainsta

• Αποστολή
  • **
εμεις λεμε και λεμε αλλα ο σκουλιξ το εριξε το πρωτο
Ο σαλπι(γιδης) πανω απ΄ολα

Offline spartiatis

• Αλλαγή
α' ημιχρονο θυμισε τελικο κυπελλου. στο β παιξαμε πολυ καλα τη σβησαμε την αεκ αλλα μας εφαγαν τα πολλα λαθη. το ιδιο ματς στην τουμπα θα εληγε 2-0 . επιτελους κατεβηκαμε αθηνα και παιξαμε οπως επρεπε .

φιλαρακι αλλο παιχνιδι βλεπαμε...
ο διαγωρας ροδου 3 γκολ εβαζε στη σημερινη κουλα..
δε το λεω για να γκρινιαξω ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ!!!
εκτος...κι αν μας τρωει ο κωλος μας τελευταια αγωνιστικη να λεμε μεταξυ μας παμε για τη νικη να κοψουμε απο το ερπετο το τσ.λ.
ωραια θα ναι ε???
ΑΝΤΕ ΡΕ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΕΧΕΙ ΣΑΠΙΣΕΙ ΤΟ ΣΥΚΩΤΙ ΜΑΣ!!
ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΑΛΛΟ

Offline Maestro

• Αποστολή
  • **
XΑΛΙΑ ΣΗΜΕΡΑ...ΤΙ ΛΕΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΟΤΙ ΤΟ Χ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ...Ναι θα ηταν καλο εαν η κουλα ειχε ομαδαρα και την σταματησαμε....το να σταματαμε και μεισ για να την κανουμε παρεα εμανα δε μου λεει τιποτα...που ειναι οι αυτοματισμοι του φεβρουαριου, οι καθετες μπαλιες κτλ....ξαναγυρισαμε στην κλασσικη σεντρα οπου τα ποδια τους ειναι μανταλακι και οταν 1 στισ 10 παει καλα....κλασσικο CF του ΠΑΟΚ..εκτος τοπου και χρονου....στην ψιλοκρεμαστη σεντρα του βιερινια που την περναει πανω απο το σαχα δεν μπορει 2 πεχτες μας να ειανι διπλα στον σαχα...ειναι ηλιθοι...ειναι οφθαλμοφανες οτι θα τον κρεμασει...πηγενε πιο πισω να το χωσεις...αλα τι να λεμε...τα αυτονοητα?

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
ο ένας λέει τρία γκόλ έπρεπε να βάλουμε ο άλλος λέει χάλια η άεκ έπρεπε να κερδίσουμε και αναρωτιέμαι αν μιλάμε για τον ΠΑΟΚ ή την Βαλένθια. Παίζαμε με τον κακο μας δαίμονα, εκτός έδρας, έχουμε την περσινή άσκημη εμπειρία και πάλι διαμαρτυρόμαστε. Δηλαδή αποκλείεται να έκανε ο ΠΑΟΚ την αεκ να φαίνεται τραγική?? Το γεγονός ότι η άεκ των τζιμπούρ, σκόκο, μπλάνκο, μαντούκα και λεονάρντο δεν μας έκανε ούτε υποψία ευκαιριας δεν το εκτιμάει κανείς απ' ότι βλέπω. Και γω θέλω να μοιράζουμε τρίμπαλα δεξιά και αριστερά αλλά άλλος είναι ο στόχος τώρα. Το αποτέλεσμα και μόνο αυτό.
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

CLUB LARISA

• Guest
Καλά μιλάμε περίμενα να δω τραγικά πόστ εδώ μέσα, αλλά τελικά αυτά τα τραγικά είναι κ τα περισσότερα (φαρμακοποιέ γράψε φάρμακα)!!! ΜΙΛΑΜΕ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΟΥΤΕ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΙΝΟΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΦΤΑΝΕΙ ΣΕ ΑΠΟΨΗ. Έχει καλές μονάδες το αεκάκι...μαστα...ποιές μονάδες? ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ Ε Π Ι Τ Η Δ Ε Σ ΠΕΡΠΑΤΟΥΣΑΝ ΣΤΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ? Ο ΑΡΑΟΥΧΟ? Ο ΜΑΝΩΛΑΣ (που είναι το μοναδικό σ. μπακ στην ελλάδα που πέρασε με το κορμάκι του ο κουτσιανικούλης. Αλλά αμα το λέει η καρμίρης οτι είναι παικταράς ανα 2λεπτο, ε πες πες πες, ολο κάτι θα μείνει). Ειναι καλός προπονητής ο μπάεβιτς (θεε μου  :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(, γελάει κ ο χάρης αλευρόπουλος!!!). Με το συμπάθειο μερικοί συνηθίσατε στο ΠΑΟΚακι, δυστυχως κ μετα λύπης το λέω.
Πού είναι οι δηλώσεις θέλουμε το τσουλου? Που είναι οι δηλώσεις είμαστε Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΑΠ ΟΛΕΣ ΟΣΕΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ? ΕΝΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΗΔΑΕΙ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΑΕΚΑΚΙ, Ο ΓΕΛΩΤΑΣ ΤΩΝ ΧΑΜΟΥΤΖΗΔΩΝ ΟΠΑΔΩΝ. ΕΓΩ ΤΑ ΛΕΓΑ ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΑΤΕ ΟΤΙ ΤΑ ΕΝΝΟΟΥΣΑ. ΤΣΑΚΙΣΤΕΙΤΕ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΤΕ. Κ Ο ΠΑΟΚ κατέβηκε ΠΑΟΚακι λες κ έπαιζε με την αρμάδα του Κρόιφ....τον αραούχο, τον Σκόκο που χει ξενερώσει τη ψυχή του κ περιμένει να περάσουν τα ματς να πάει στον λαγό κ ο παντελής καφές.....ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΑΝΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΜΑΤΣ Κ ΣΥ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ!!!

ΚΑΘΗΣΤΕ Κ ΚΑΝΤΕ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗ ΚΑΡΜΙΡΗ, ΠΟΣΩΣ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ. ΜΕΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ Η ΑΛΗΘΕΙΑ:

ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΟΜΑΔΑ ΠΑΟΚ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΜΙΣΟ ΓΗΠΕΔΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗ ΣΕΝΤΡΑ. ΝΤΡΟΠΗ ΡΕ . ΝΤΡΟΠΗ.

τελικα 2 τινα συμβαίνουν. Η εγώ πήρα πολύ σοβαρά τον ΠΑΟΚ, ή μάλλον δε χρειάζεται κ τέτοιο άγχος και συναίσθημα. Κυριλέ να δούμε μπαλίτσα να γελάμε τις κυριακές κ κυρίως να κερδισουμε το σκουληκάκι την κυριακή ΝΑ ΜΑΣ ΞΑΝΑΠΡΗΣΤΕΙ Η ΠΟΥΤΣΑ ΓΙΑ ΚΑΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ, ΝΑ ΜΑΣΤΕ ΟΜΑΔΑΡΑ. Κ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΝΑ ΑΝΑΒΟΥΜΕ ΚΑΝΑ ΚΕΡΑΚΙ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑΜΕ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΑΕΚ ΤΗΣ 50ΕΤΙΑΣ Κ ΠΗΡΑΜΕ ΤΟ χι. Δόξα συ.

ΕΜΑΣ ΤΟ ΑΕΚΑΚΙ ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΒΡΗΚΕ ΚΑΦΕΝΕΙΟ, ΤΕΣΣΕΡΑ ΜΑΣ ΕΡΙΞΕ. Τ Ε Σ Σ Ε Ρ Α .ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ 32.000 ΚΟΣΜΟ ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟ. Κ ΜΕΙΣ ΤΗΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΧΙ. ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ 30 ΝΟΜΑΤΑΙΟΥΣ. ΤΡΑΓΩΔΙΑ

Offline sabbath

• Αλλαγή
κατι μου λεει οτι τελευταια αγωνιστικη θα παρουμε την πρωτη θεση των play offs μεσα στη σκουληκοφωλια....
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

Offline XIOS 4

• Αποστολή
  • **
Για τη σημερινή ομάδα μιλάμε?
Aδιαφορώ για οτι κι αν λένε γιατί δεν ξέρουνε τι νιώθουμε για σένα

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
Σημερα σου λεγανε ΒΓΕΣ ΤΣΟΥ ΛΟΥ και εξυνες τα αρχιδια σου μεγαλε ΠΑΟΚ.
Δεν ενδιαφερθηκες να κερδισεις την ομαδα που οι παιχτες τις δεν πεφτανε για τακλιν για να μην σηκωσουν αμμο. Αυτους που μασουσανε τσιχλιτσα και περπατουσαν να περασει η ωρα να πανε σπιτι να αραξουν. Σε ενα γηπεδο αδειο που θα κρυοναν μεχρι και οι εσκιμωοι... Στο γηπεδο που ειναι η χαρα του πωλητη ξυρων καρπων..

ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚακι και χαιρεται με αυτο το Χ...
Και στα αρχιδια μου αν βαθμολογικα "και καλα" δεν μας χαλαει.. Δεν μου λεει τπτ αυτο.
ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΟΥΛΑ ΤΗΝ ΠΑΤΑΣ ΜΕΓΑΛΕ ΠΑΟΚ. ΑΥΤΗ Η ΚΟΥΛΑ ΚΑΠΟΤΕ ΣΕ ΒΡΗΚΕ ΨΟΦΙΟ ΚΑΙ ΣΟΥ ΡΙΞΕ 4 ΜΕΓΑΛΕ ΠΑΟΚ.
Και εσυ ΜΕΓΑΛΕ ΠΑΟΚ την βρηκες να μπανιαριζεται στις παραλιες και αντι να την ΠΑΤΗΣΕΙΣ και να πας με το 1 ποδι τσου λου, καθοσουν και πεταγες αετο, λες και εκανες κανα φιλικο προετοιμασιας μεσημερακι τεταρτης. Ετσι θες να βγεις τσου λου ρε ΠΑΟΚ??!! ΛΙΓΗ ΝΤΡΟΠΗ ΡΕ...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΟΚ.
ΒΑΛΤΕ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΠΑΡΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΝΟΙΚΟΥΝ ΓΑΜΩ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΟΛΟ.

Offline sabbath

• Αλλαγή
αφου ολες οι ομαδες χωμα ειναι μετα απο ενα γεματο πρωταθλημα..τι περιμενετε να δειτε???..εδω ο αρουλης νικαει τον γαυρο....αν εκμεταλλευτουμε την τουμπα θα χουμε αρκετες πιθανοτητες για 1η θεση....παντως τα play offs ειναι μια μαλακια και μιση.....
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
Καλά μιλάμε περίμενα να δω τραγικά πόστ εδώ μέσα, αλλά τελικά αυτά τα τραγικά είναι κ τα περισσότερα (φαρμακοποιέ γράψε φάρμακα)!!! ΜΙΛΑΜΕ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΟΥΤΕ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΙΝΟΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΦΤΑΝΕΙ ΣΕ ΑΠΟΨΗ. Έχει καλές μονάδες το αεκάκι...μαστα...ποιές μονάδες? ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ Ε Π Ι Τ Η Δ Ε Σ ΠΕΡΠΑΤΟΥΣΑΝ ΣΤΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ? Ο ΑΡΑΟΥΧΟ? Ο ΜΑΝΩΛΑΣ (που είναι το μοναδικό σ. μπακ στην ελλάδα που πέρασε με το κορμάκι του ο κουτσιανικούλης. Αλλά αμα το λέει η καρμίρης οτι είναι παικταράς ανα 2λεπτο, ε πες πες πες, ολο κάτι θα μείνει). Ειναι καλός προπονητής ο μπάεβιτς (θεε μου  :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(, γελάει κ ο χάρης αλευρόπουλος!!!). Με το συμπάθειο μερικοί συνηθίσατε στο ΠΑΟΚακι, δυστυχως κ μετα λύπης το λέω.
Πού είναι οι δηλώσεις θέλουμε το τσουλου? Που είναι οι δηλώσεις είμαστε Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΑΠ ΟΛΕΣ ΟΣΕΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ? ΕΝΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΗΔΑΕΙ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΑΕΚΑΚΙ, Ο ΓΕΛΩΤΑΣ ΤΩΝ ΧΑΜΟΥΤΖΗΔΩΝ ΟΠΑΔΩΝ. ΕΓΩ ΤΑ ΛΕΓΑ ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΑΤΕ ΟΤΙ ΤΑ ΕΝΝΟΟΥΣΑ. ΤΣΑΚΙΣΤΕΙΤΕ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΤΕ. Κ Ο ΠΑΟΚ κατέβηκε ΠΑΟΚακι λες κ έπαιζε με την αρμάδα του Κρόιφ....τον αραούχο, τον Σκόκο που χει ξενερώσει τη ψυχή του κ περιμένει να περάσουν τα ματς να πάει στον λαγό κ ο παντελής καφές.....ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΑΝΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΜΑΤΣ Κ ΣΥ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ!!!

ΚΑΘΗΣΤΕ Κ ΚΑΝΤΕ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗ ΚΑΡΜΙΡΗ, ΠΟΣΩΣ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ. ΜΕΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ Η ΑΛΗΘΕΙΑ:

ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΟΜΑΔΑ ΠΑΟΚ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΜΙΣΟ ΓΗΠΕΔΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗ ΣΕΝΤΡΑ. ΝΤΡΟΠΗ ΡΕ . ΝΤΡΟΠΗ.

τελικα 2 τινα συμβαίνουν. Η εγώ πήρα πολύ σοβαρά τον ΠΑΟΚ, ή μάλλον δε χρειάζεται κ τέτοιο άγχος και συναίσθημα. Κυριλέ να δούμε μπαλίτσα να γελάμε τις κυριακές κ κυρίως να κερδισουμε το σκουληκάκι την κυριακή ΝΑ ΜΑΣ ΞΑΝΑΠΡΗΣΤΕΙ Η ΠΟΥΤΣΑ ΓΙΑ ΚΑΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ, ΝΑ ΜΑΣΤΕ ΟΜΑΔΑΡΑ. Κ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΝΑ ΑΝΑΒΟΥΜΕ ΚΑΝΑ ΚΕΡΑΚΙ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑΜΕ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΑΕΚ ΤΗΣ 50ΕΤΙΑΣ Κ ΠΗΡΑΜΕ ΤΟ χι. Δόξα συ.

ΕΜΑΣ ΤΟ ΑΕΚΑΚΙ ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΒΡΗΚΕ ΚΑΦΕΝΕΙΟ, ΤΕΣΣΕΡΑ ΜΑΣ ΕΡΙΞΕ. Τ Ε Σ Σ Ε Ρ Α .ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ 32.000 ΚΟΣΜΟ ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟ. Κ ΜΕΙΣ ΤΗΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΧΙ. ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ 30 ΝΟΜΑΤΑΙΟΥΣ. ΤΡΑΓΩΔΙΑ

Ξεχασες την περιπτωση του να εχεις υπερεκτημησει τον ΠΑΟΚ. Με Σορλεν, Μουσλι και σε τραφικη μερα Ιβιτς και Βιερινια, απλα ΔΕΝ μπορεις να κερδισεις την αεκ. Τοσο απλα.
ΚΑι να σου θυμισω κατι για την τεσσαρα.

Π.Α.Ο.Κ.:
Ντάνιελ Φερνάντες, Χρήστος Μελίσσης, Ρουντ Κνολ, Στέλιος Μαλεζάς (31' Ιβιτσα Ιλιεφ), Μίροσλαβ Σνάουτσνερ, Παντελής Κωνσταντινίδης, Ρικάρντο Βερόν, Λάμπρος Βαγγελής, Γιώργος Γεωργιάδης (51' Σέρτζιο Κονσεϊσάο), Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος (67' Στέφανος Αθανασιάδης), Γκλεν Σάλμον
Α.Ε.Κ.:
Γιούργκεν Μάχο, Νίκος Γεωργέας, Τραϊανός Δέλλας, Σωκράτης Παπασταθόπουλος, Χρήστος Μπούρμπος, Ακης Ζήκος, Βίτορ Ριβάλντο (83' Παναγιώτης Κονέ), Παντέλης Καφές, Αρνάλδο Εντίνιο (75' Χάρης Παππάς), Ισμαέλ Μπλάνκο (67' Μοχάμεντ Καλόν), Νίκος Λυμπερόπουλος

Πιστευεις δλδ οτι η κατασταση σημερα ηταν αντιστροφη με αυτες τις ενδεκαδες;
Μηπως θελεις να δεις τα γκολ απο την τεσσαρα που φαγαμε και να μου συγκρινεις τον Λυμπεροπουλο και τον Καλον με τον Μουσλιμοβιτς και τον Ιβιτς;
Σταματηστε με την λογικη του ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ και παμε σοβαρα και συγρατημενα να παρουμε την γαμημενη πρωτη θεση.
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline chuck

• Αποστολή
  • **
ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ Ε Π Ι Τ Η Δ Ε Σ ΠΕΡΠΑΤΟΥΣΑΝ ΣΤΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ? Ο ΑΡΑΟΥΧΟ? Ο ΜΑΝΩΛΑΣ
Με το συμπάθειο μερικοί συνηθίσατε στο ΠΑΟΚακι, δυστυχως κ μετα λύπης το λέω.
Κ Ο ΠΑΟΚ κατέβηκε ΠΑΟΚακι λες κ έπαιζε με την αρμάδα του Κρόιφ....τον αραούχο, τον Σκόκο που χει ξενερώσει τη ψυχή του κ περιμένει να περάσουν τα ματς να πάει στον λαγό κ ο παντελής καφές.....ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΑΝΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΜΑΤΣ Κ ΣΥ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ!!!
Κ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΝΑ ΑΝΑΒΟΥΜΕ ΚΑΝΑ ΚΕΡΑΚΙ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑΜΕ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΑΕΚ ΤΗΣ 50ΕΤΙΑΣ Κ ΠΗΡΑΜΕ ΤΟ χι. Δόξα συ.
+