Author Topic: Μεταγραφές 10/11: Γνώμες, σχόλια και γενική συζήτηση  (Read 49667 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

baron

• Guest
Η πρώτη μεταγραφή που πρέπει να γίνει είναι του προπονητή.
Ένας προπονητής για τα επόμενα τρία χρόνια.

Ο νέος προπονητής πρέπει να έρθει πρώτα στην ομάδα να μιλήσει με τους παίχτες και την διοίκηση και τον τεχνικό διευθυντή και να δει σε πιες θέσεις έχει κενά και τι ελλείψεις έχει η ομάδα και ανάλογα και με το σύστημα και την τακτική που θα ακολουθήσει, ανάλογα θα ζητήσει παίχτες σε συγκεκριμένες θέσεις με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά και θα δει επίσης και ποιους δεν χρειάζεται και ποιοι πρέπει να πάνε δανικοί κτλ.

Δεν μπορεί να συζητάς για μεταγραφές χωρίς τον προπονητή, είναι τουλάχιστον παράλογο. Τι νόημα έχει να πάρεις παίχτες και μετά ο καινούργιος προπονητής να σου πει ότι δεν του κάνουν για αυτό που θέλει να κάνει. Εκτός και αν ο Ζαγοράκης έχει αποφασίσει να κρατήσει τον Χάβο.

Αν πάλι πέσει στην παγίδα να ξανά να κρατήσει τον Χάβο με το επιχείρημα ότι να βγήκαμε πρώτη στα πλει οφ (επειδή οι άλλες ομάδες είναι σε μία φάση «μπουρδέλο γίναμε»), καλός είναι μωρέ, τότε πάμε ξανά για μία από τα ίδια.

Θες προπονητή που να επιβάλει πειθαρχία στα αποδυτήρια.

Ωραία δεν θες τον Αγγελο λόγο Πουρλιοτοπουλου και λοιπών χοντρών....

Δεν θες τον Κούπερ γιατί είναι ακριβός...

Πάρε τουλάχιστον τον Μπαγεβιτς με τον Μπουρουτζίκα που είναι φτηνός, θα επιβάλει πειθαρχία, θα δούμε μπάλα και θα πετάξουμε τα κολλύρια και θα πάρουμε και κανένα τίτλο...

Δεν πιστεύω να πάμε πάλι στα πειράματα με Νιοπλια και Γ.Χ. κτλ.

Όσο για τον Δώνη σε θυμίζω Ζαγοράκη ότι ήταν η αιτία που έφυγε νύχτα τρέχοντας ο Ντεμης από την ξαδέρφη... έτσι για την ιστορία...

Ο,τι νάναϊ

επιχειρήματα του κώλου. Βάλτος είναι να κανεις κλίμα?

Fantomas

• Guest
Ναι μπράβο το βρήκες βαλτός είμαι ...με βάλαν από την ΠΑΕ...σε προετοιμάζω να υποδεχτείς τον βάτραχο...Μπράβο ρε τσακάλι με κατάλαβες...Μπράβο θα πρέπει να είσαι πολύ έξυπνος τελικά...Υποκλίνομαι στην εξυπνάδα σου.

Όποιος έχει διαφορετική γνώμη από την δικιά σου είναι βαλτός και ύποπτος.LOL

Offline T.manos4

• Αλλαγή
Αλήθεια τα λεφτά από που θα βρούμε άραγε να τα δώσουμε στον Μάκαρο?

http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/Kavala_PAOK/319717.html

οπως θα παρεις 15 μυρια αν δωσεις βιερινια και 5 αν δωσεις βιτολο
αν παρουμε το 1/3 της ριτρας ειναι οκ... εκτος ελλαδος παντα
ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΑΝ ΔΕΝ ΑΓΑΠΑΣ... ΤΣΑΜΠΑ ΖΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΠΑΤΑΣ

baron

• Guest
Ναι μπράβο το βρήκες βαλτός είμαι ...με βάλαν από την ΠΑΕ...σε προετοιμάζω να υποδεχτείς τον βάτραχο...Μπράβο ρε τσακάλι με κατάλαβες...Μπράβο θα πρέπει να είσαι πολύ έξυπνος τελικά...Υποκλίνομαι στην εξυπνάδα σου.

Όποιος έχει διαφορετική γνώμη από την δικιά σου είναι βαλτός και ύποπτος.LOL

Δικια μου γνώμη- εκτος της διαπίστωσης ότι XXXXXXXXX - δεν υπάρχει εδώ.

Τα επιχειρήματα "θα επιβάλει πειθαρχια και θα δούμε μπάλα" είναι για τον πούτσο.

Η δεν έχεις σχέση με μπάλα η δεν έχεις σχέση με ΠΑΟΚ η είσαι βάλτος.

LOL όσο θέλεις λοιπόν.
« Last Edit: April 22, 2011, 12:10:14 by Capricorn »

apostolos

• Guest
Baron τι θα γίνει ρε μεγάλε με την επιθετικότητα αυτή? Θα τραβήξει πολύ ακόμα και με σένα και κάτι άλλους αυτο το παραμυθάκι με το ύφος και τα μπινελίκια? Δεν τολμάει άνθρωπος να γράψει κουβέντα πια. Άντε χαλαρώστε λίγο, να μην γίνουμε κώλος μουνί γαρύφαλλα εδώ μέσα, δεν μιλάμε τόσο καιρό, δεν σας λένε και κουβέντα και αυτοί που πρέπει και το χετε παραγαμήσει εντελώς.

Offline spartiatis

• Αλλαγή
Κατά τη γνώμη μου πρέπει να γίνουν τρεις βασικές κινήσεις με την εξής σειρά:
Η πρώτη μεταγραφή που πρέπει να γίνει για τη φετινή περίοδο είναι του πουτανασγιου, να πάρει δρόμο να πάει στα τσακίδια και να μη τον ξαναδούμε μπροστά μας. Η δεύτερη κίνηση είναι η επιλογή προπονητή που θα προετοιμάσει σοβαρά την ομάδα και θα την προπονεί την ερχόμενη χρονιά. Μετά απο αυτά τα δύο κοιτάς για ενίσχυση της ομάδας. 

baron

• Guest
Baron τι θα γίνει ρε μεγάλε με την επιθετικότητα αυτή? Θα τραβήξει πολύ ακόμα και με σένα και κάτι άλλους αυτο το παραμυθάκι με το ύφος και τα μπινελίκια? Δεν τολμάει άνθρωπος να γράψει κουβέντα πια. Άντε χαλαρώστε λίγο, να μην γίνουμε κώλος μουνί γαρύφαλλα εδώ μέσα, δεν μιλάμε τόσο καιρό, δεν σας λένε και κουβέντα και αυτοί που πρέπει και το χετε παραγαμήσει εντελώς.

Εάν δεν παίρνεις χαμπάρι από τίποτα δεν σου φταίω εγώ.
Έχω πήξη σε όλα τα επίπεδα με την ανακύκλωση των ιδιων και των ιδιων ανικανων και το λανσάρισμα αυτών από δήθεν οπαδούς η πρόσωπα που "απλώς εκφράζουν την γνώμη τους" με αρχίδια επιχειρήματα,
και προσπαθούν να δημιουργήσουν θέμα από το πουθενά
να εύχεσαι την επιθετικότητα μου να την βλέπεις μονο στο πληκτρολόγιο γιατί αλλιώς είναι που θα γίνουμε πουτάνα

καλο πάσχα

Offline wivenhoe

• Αποστολή
  • **
Τι τα θες και συ ρε απόστολε?
Μάχαιραν έδωκας, μάχαιραν θα λάβεις. Ματθ. 26,52,
μεσα στο πνεύμα των ημερων είστε..

Καλή Ανάσταση αδέρφια,

Υ.Γ. Φίλε Baron: Ο Ιούδας ο Ισκαριώτης στο τέλος αυτοκτόνησε, κάθεσαι και ψάχνεις να ξορκίσεις τα φαντάσματα.   

germanos4

• Guest
στην καβαλα ήτανε πριν λίγες μέρες ο πρόεδρος σε πολύ γνωστό καφέ και όταν έφυγε άμεσος μετά μπήκε μέσα ένα πολύ καλός παίχτης τις καβαλας, μακάρι να μην είναι σύμπτωση

Offline ved

• Αλλαγή
δηλαδη ουτε κατα τυχη δεν συναντηθηκαν?  :D

germanos4

• Guest

Offline kainsta

• Αποστολή
  • **
Πιστευω οτι η ομαδα χρειαζεται αριστερο μπακ , ενα δεκαρι , και δυο επιθετικους!!!

το ερωτημα ειναι που θα βρεθουν τα χρηματα να τους παρουμε?

υγ=>θα ελεγα και τερματζη αλλα εχεις δυο πιτσιρικαδες που περιμενουν!
Ο σαλπι(γιδης) πανω απ΄ολα

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
ένα επιτελικό μπουκαδόρικο 10αρι χτές
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline blue_eyes

• Βασικός
περα απο αυτους που χρειαζεται να παρει η μοαδα, πρεπει να διωξει και αρκετους κιολας.. περα απο τις ευκολες επιλογες σαβινι, φιλομενο κτλ δεν γινετε να λες οτι κατεβαζεις ομαδα με φιλοδοξιες και παικτες τυπου λινο, ελζαρ και τσιριλο

αν ο τεχνικος σου διευθυντης θοδωρε δεν μπορει να βρει σε ολοκληρη υφηλιο καλυτερους παικτες απο αυτους (με πανω κατω τα ιδια χρηματα) στειλτον για διακοπες απο τωρα

Offline 8emhs

• Αλλαγή
Να παρουμε τον ...Καντε αντι για τον Τσιριλο, παικταρα! Ανευ πλακας τωρα, ουτε κι εγω τρελλαινομαι για Τσιριλο, αλλα πρωτον εχεις πολυ σοβαροτερα κενα να καλυψεις και δευτερον, η ομαδα πρεπει να εχει και μια ομοιογενεια, δεν μπορεις να αλλαζεις οπως στο μπασκετ καμια δεκαρια παικτες και να περιμενεις να εχεις ομαδα. Ας μην τα ισοπεδωνουμε ολα. Η ομαδα χρειαζεται 3-4 ΣΩΣΤΕΣ κινησεις.

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
Δεν ξέρω αν είμαι μπούφος ή αν την σκέψη μου αυτή δεν την έχουν κάνει και στην παε, αλλά με δεδομένη  την εξέλιξη του βιερίνια στον ΠΑΟΚ από την πόρτο, γιατί να μην παίρνουμε ότι καλύτερο έχουν για δάνεισμα αυτοί για δύο χρόνια και να μας παίζουν μπαλίτσα, και αν μπορούμε και κανένα φράγκο να παίρνουμε ή και κανέναν καλό παίκτη που δεν τον θέλουν αυτοί τζάμπα όπως τον βιερίνια. Από το να παίζουν σε κάτι λεισόες και μπέιρα μας που τους στέλνουν ας παίρνουμε εμείς τον αφρό τους. Η άεκ χαμένη βγήκε με μπρούνο άλβες και τον άλλον τον αμυντικό χαφ που παίζει στην ατλέτικο?? Πρωταθλητισμό έκανε με αυτούς συν δυό ττρεις καλούς που είχε και τα υπόλοιπα λιμά κρασάδες και καμπάνταηδες. Εμέις χαμένοι βγήκαμε με τον βιερίνια??? Δεν μιλάω για κατιμάδες όμως, λέω γιαυτούς που κάνουν δεν κάνουν 10 συμμετοχές στην πρώτη τους ομάδα και έχουν μια αξία αποδεδειγμένα απλά υπάρχουν καλύτεροι στις θέσεις τους στην πόρτο. Και η πόρτο νομίζω θα μας τους έδινε πιο εύκολα εμάς αφού έναν παίκτη που δεν τον υπολόγιζαν τον φτιάξαμε και αξίζει χρυσάφι τώρα, αλλά και άλλο να δώσουν έναν παίκτη σε μας καλό και άλλο να τον δώσουν σε μια μικρομεσαία πορτογαλική ομάδα.
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline spinos_4

• Αλλαγή
tasouli
η porto και η κάθε porto που θέλει να λέγεται σοβαρή ομάδα θα δώσει παίχτες στην ελλάδα αν ξέρει ότι θα έχουν σίγουρες συμμετοχές και έναν προπονητή να ασχολείται μαζί τους και να τους εξέλιξη...
δεν νομίζω να σου δώσει η porto παίχτη όταν έχεις στον πάγκο τον χάβο η τον δερμιτζάκη.... δεν μου φταίνε οι ανθρώπου σε τίποτα αλλα η αλήθεια νομίζω είναι αυτή...
PAOK-Hersonissos (Kriti)

Offline Català

• Αλλαγή
Πόσα ξέρεις ρε πούστη από ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο...  ;D ;D  :-*

Offline spinos_4

• Αλλαγή
αφού με ζηλεύεις...
PAOK-Hersonissos (Kriti)

Offline kainsta

• Αποστολή
  • **
Πιστευω οτι η ομαδα χρειαζεται αριστερο μπακ , ενα δεκαρι , και δυο επιθετικους!!!

το ερωτημα ειναι που θα βρεθουν τα χρηματα να τους παρουμε?

υγ=>θα ελεγα και τερματζη αλλα εχεις δυο πιτσιρικαδες που περιμενουν!

Προπονητη δεν εβαλα ε??
Ο σαλπι(γιδης) πανω απ΄ολα