To επικοινωνιακό κομμάτι όλου του ΠΑΟΚ, πολύ περισσότερο φυσικά της ΠΑΕ, έχει σημαντικό πρόβλημα.Για επεισόδια, για διαιτησίες, για τα πάντα, υπάρχουν λογικές απαντήσεις από την πλευρά του ΠΑΟΚ που δεν έχουν δοθεί. Επεισόδια στα τρίκαλα από αριανούς, μηδέν τιμωρία.
Εγώ μέχρι προχτές από την προπαγάνδα που ακουγόταν, νόμιζα οτι αυτοί που κρατούσαν όμηρο οπαδό σε σύνδεσμο ήταν ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ.Ειλικρινά σας μιλάω, στα μέσα της εβδομάδας πήρα χαμπάρι οτι ήταν γριές. Βγαίνει προς τα έξω τόσο καιρό οτι έχεις καλές σχέσεις με τους κάτω, έτσι διαχέεται στην ατμόσφαιρα, το σκουλήκι δεν βγάζει μιλιά για τις διαιτησίες με βάζελο.Βγαίνει βίντεο με το άλλο το κατσίκι να λέει στο βλαχάκι ''πάμε παικταρά μου'', και εγώ ακούω οτι στην ΤΟΥΜΠΑ στα ματς με μικρές ομάδες γίνονται χειρουργεία.Αυτά μου λένε αλλόθρησκοι. Η μοναδική αδικία, η ΜΟΝΑΔΙΚΗ όμως δεν υπάρχει άλλη, σε βάρος μικρομεσαίας ομάδας τα τελευταία χρόνια στην ΤΟΥΜΠΑ είναι με πανιώνιο το 08/09 με το πέναλτι του κονσεισάο.
Στο θέμα μας τώρα, θεωρώ οτι σκεφτόμενοι (αν μπορούν να σκεφτούν, γιατί τους θεωρώ και λίγο χαζούς) οι παίκτες την γενικότερη κατάσταση που επικρατεί, το γεγονός οτι δεν έχουν χάσει λεφτά μέχρι στιγμής από τον ΠΑΟΚ αφού είναι πληρωμένη η περσινή χρονιά,το να βγάλουν δυσφορία επειδή θα γίνουν μεταγραφές είναι χαζό. Άλλωστε, πρώτα φεύγουν παίκτες όπως βλέπουμε και μετά θα έρθουν, αν έρθουν. Οπότε, τα οικονομικά τους συμφέροντα δεν θίγονται και τόσο πολύ.