Author Topic: Μεταγραφές 10/11: Γνώμες, σχόλια και γενική συζήτηση  (Read 49642 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline katz

• Αποστολή
  • **
Αδελφε λιγκερ ολο σου το ποστ ειναι ανακριβεια και παραπληροφορηση γιατι ουσιαστικα δεν γραφεις καποια ειδηση για μεταγραφες αλλα τι ΘΕΛΕΙΣ εσυ να δεις στον ΠΑΟΚ!
Αν ηταν ετσι ολοι να γραφαμε ποιον θελαμε θα γινοταν μπαχαλο
Καλως ηρθες by the way ;)
ΥΓ.Κ εγω θα ηθελα τρελα τον τατο 8)
ΠΑΟΚ G4Α

liger4

• Guest
πικροχολος αλλα οπως και να εχει...δυστυχως μαλλον δεν βλεπω εγω καλα γιατι πριν κατσω και γραψω το κειμενακι μου διαβασα καπου....."Μεταγραφες 10/11:Γνωμες,σχολια και γενικη συζητηση...λοιπον και εγω ειπα την γνωμη μου και θα παρακαλουσα ο διαχειρηστης να με ενημερωσει αν απαγορευετε να λεμε την γνωμη μας...παραπληροφορηση ε??ολα??συγκεκριμενα...για το ποτε λιγουν τα συμβολαια τους??για τις μηνιαιες απολαβες??για την διαθεσιμοτητα για δανεισμο του dos santos και οτι επαιξε περισυ στην γαλατα ?...δεν ηξερα οτι οσοι γραφουν εδω ειναι ρεπορτερ που πρεπει να βγαζουν ειδηση....
λοιπον φιλε μου δεν υπαρχει λογος για διαμαχη οταν κοιταμε το καλο του ΠΑΟΚ ....αν θελεις τον κουτσια νο2 η τον μπαλαφα νο2 καλα ειμαστε και ας μην κοιταμε παραπανω..απλα θελω να δειξω πως παιχτες υπαρχουν...
και ευχαριστω για το καλωσορισμα σου αδερφε

ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ
« Last Edit: December 22, 2010, 00:27:41 by POYLEN-4- »

baron

• Guest
Απ: Μεταγραφές 10/11: Γνώμες, σχόλια και γε
« Reply #902 on: December 21, 2010, 20:02:04 »
5 μηνύματα έστειλες αδελφέ και απάντησες μονο σε ένα ερώτημα: Ποσο πανηγυρτζής είμαι?

Έβγαλες από την ναφθαλίνη το topic ενώ είναι ξεκάθαρα 2 πράγματα

- δεν έχει μεταγραφές γιατί ούτε ήρθε κάποιος άραβας ούτε υπάρχει ρευστό στην ΠΑΕ για κίνηση τον χειμώνα

- δεν έχουμε προπονητή που θα αποφασίσει εάν μας κάνει ο μόρας η όχι

Είσαι φοιτητής -άρα νέος. Βάλε τάξη στην σκέψη σου και prosgeiosou στα δεδομένα. Αλλιώς πράγματι σου προτείνω : Παράτα της σπουδές και ela στην Mönchengladbach. Από εβδομάδα θα ψάχνει manager η τηλέφωνο στον Ζαγοράκη τώρα γιατί ο tex. Διευθυντής που έχουμε  είναι για τα πανηγύρια. Ίσως είναι η chance που ψάχνεις... είσαι και δικός μας...

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
liger εγω μαζι σου ειμαι αδερφε, εβγαλες το θεμα απο την ναφθαλινη με επικο ποστ, ετσι για να μιλαμε που κ που για μπαλα  :D
Για προπονητη ποιον γουσταρεις;
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline Maestro

• Αποστολή
  • **
παντως να ξες οτι τον τσιριλο δυσκολο το καλοκαιρι, τον χτυπανε τα σκουληκια και απ οτι ξερω εχει ηδη κλεισει
κριμας, πολυ κριμας  :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[
αληθεια?

northeagle_4

• Guest
πικροχολος αλλα οπως και να εχει...δυστυχως μαλλον δεν βλεπω εγω καλα γιατι πριν κατσω και γραψω το κειμενακι μου διαβασα καπου....."Μεταγραφες 10/11:Γνωμες,σχολια και γενικη συζητηση...λοιπον και εγω ειπα την γνωμη μου και θα παρακαλουσα ο διαχειρηστης να με ενημερωσει αν απαγορευετε να λεμε την γνωμη μας...παραπληροφορηση ε??ολα??συγκεκριμενα...για το ποτε λιγουν τα συμβολαια τους??για τις μηνιαιες απολαβες??για την διαθεσιμοτητα για δανεισμο του dos santos και οτι επαιξε περισυ στην γαλατα ?...δεν ηξερα οτι οσοι γραφουν εδω ειναι ρεπορτερ που πρεπει να βγαζουν ειδηση....
λοιπον φιλε μου δεν υπαρχει λογος για διαμαχη οταν κοιταμε το καλο του ΠΑΟΚ  ....αν θελεις τον κουτσια νο2 η τον μπαλαφα νο2 καλα ειμαστε και ας μην κοιταμε παραπανω..απλα θελω να δειξω πως παιχτες υπαρχουν...
και ευχαριστω για το καλωσορισμα σου αδερφε

ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ

4.12 Η οποιαδήποτε αναφορά σε όνομα ποδοσφαιριστή κατά την περίοδο μεταγραφών θα πρέπει να γίνεται βάσει ρεπορτάζ κι όχι έμπνευσης. Τα μέλη καλούνται να αναφέρουν τη γραπτή πηγή βάσει της οποίας το χ ή ψ όνομα ακούγεται για την ομάδα. Πηγές θεωρούνται όλα τα ρεπορτάζ των δημοσιογράφων, όχι όμως οι κολλητοί μας, οι γνωστοί μας, οι διασυνδέσεις μας, οι εμπνεύσεις μας, οι φαντασιώσεις μας, κτλ. Πηγές δεν θεωρούνται και τα άλλα ΠΑΟΚτσήδικα σάιτ που έχουν "αποκλειστικά νέα" και δημοσιογραφικό στυλ. Ονόματα που δεν βγαίνουν από τα ρεπορτάζ θα πρέπει να αναφέρονται σε χωριστά θέματα στο Γενικό Φόρουμ και όχι στην ενότητα Ποδόσφαιρο και στα τόπικ των μεταγραφών.

http://www.paokworld.com/paokworldboard/index.php/topic,8935.0.html

liger4

• Guest
ευχαριστω admin για την διευκρινηση.Αλλα το κομματι γνωμες πρεπει να βγει η να διευκρινιστει.γιατι ειναι παραπλανητικο...αυτο ειδα γ αυτο και εγραψα.επισης δεν φανταζομουν οτι την περιοδο μεταγραφων απαγορευεται η ελευθερη εκφραση περι της επιθυμιας μας να δουμε καποιους ποδοσφαιριστες στα αρσπρομαυρα..πρωτακουστο..επισης δεν ξερω αν εχει ξεκινισει η μεταγραφικη περιοδος οπως λες.
θα παρακολουθω το φορουμ να δω αν αλλο παοκι αναφερει κατι σαν εμενα παρομοιο εχει την ιδια αντιμετωπιση...φιλαρακι κοψε τις προσωπικες μπηχτες γιατι δεν μπορεις να κρινεις αν το μυαλο μου ειναι σε ταξη η οχι.και αυτες οι γενικοτιτες τυπου εισαι φοιτητης και βγαζεις συμπερασμα για τα μυαλα μου αλλου..μηχ υπολογιστων σπουδαζω παιζω μπασκετ δουλευω μπαρμαν εχω εναν γερμανικο ποιμενικο τπτ απο αυτα δεν ηξερες οπως και πολλα ακομα, και αυτα τα σχολεια σου ειναι γενικοτητες του χωριου(με την κακως ενοουμενη).
αυτα που γραφω ειναι αν ερθουν οι αραβες...και ποιος μηλησε για μεταγραφες τον ιανουαριο???να εισαι συγκεντρωμενος οταν διαβαζεις και το μυαλο εδω..για καλοκαιρι μιλαω φιλε!μονο για καλοκαιρι..ειμαι σιγουρος ποτε δεν μηλησες για το πως θελεις την ομαδα...και ποιους...μπορουσατε να με στειλετε στην καταλληλη ενοτητα να γραψω και τελος..φαουλ..
χαβοςςςςς!!! φιλε προς το παρον...αν αλλος βαρυγδουπος προπονητης απο καμια ισπανια εκανε αυτα που εκανε αυτος θα τον ειχαμε ανανεωσει μεχρι το 20...απλα να συνεχισει ετσι...
δεν χρειζεται να ημαστε στην τσιτα...ηρεμα
ευχαριστω

northeagle_4

• Guest
Απλα σου απαντησα στο ερωτημα σου,μην τρελλαινεσαι.

liger4

• Guest
ευχαριστω..απλα δεν εχω ξαναγραψει σε φορουμ για να ξερω τους κανονες..........νομιζα οτι φιλαθλοι του ΠΑΟΚ μπορουσαν να μοιραστουν τις αποψεις και τα θελω τους για τις μεταγραφες περα απο κατα τα αλλα "εγκυρα" δημοσιογραφηκα σεναρια που ααααλλλλονν παπα τρωμε απο εκει κατα καιρους.......τελος παντων..συγνωμη και παλι.
ελπιζω να μην εκανα κακη αρχη

ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ
« Last Edit: December 22, 2010, 00:41:24 by POYLEN-4- »

Offline t.b

• Αλλαγή
κακή αρχή δεν έκανες γιατί δεν έκανες καμία αρχή, απλά ήρθες στην τρελή μας παρέα αλλά ρε φιλαράκι τον ΠΑΟΚ με κεφαλαία!

liger4

• Guest
ενταξει δικιο εχεις....αλλα τι να κανουμε δεν πιανει το shift  :-[ :-[..ΠΑΟΚ ..επιασε τωρα τελειωσε... ;D

Offline PanicTaZ

• Αποστολή
  • **
http://sport24.gr/football/omades/Panathinaikos/apoxwrhseis_metagrafes_kai_trikala.731595.html

Οι αποχωρήσεις φέρνουν και μεταγραφές στον Παναθηναϊκό. Διαβάστε ποιοι παίκτες βρίσκονται στην πόρτα της εξόδου

...Μέρος αυτών είναι και κάποιες μεταγραφές για την περίοδο του Ιανουαρίου, οι οποίες όπως φαίνεται δεν θα είναι αρκετά δαπανηρές, αλλά περισσότερο ουσιαστικές. Σε αυτό θα βοηθήσουν και οι ενδεχόμενες αποχωρήσεις παικτών με βαριά συμβόλαια, ανοίγοντας έτσι θέση για νέους ποδοσφαιριστές.

Ντάνιελ Φερνάντες, ....

να μην στεριωσεις πουθενα ρε γαμημενε ..δεν ξεχναμε τισ βλαχομαγκιες σου περσι
My Own WoRST ENeMy.....

Offline euris4

• Αποστολή
  • **
ιμπραχιμα γυρνα πισω!

Offline savage republic

• Βασικός
Πάρτε αυτόν τον Κεϊτά από τα Γιάννενα. 18 χρονών, πλεμόνι, μπόι και μεγάλα πόδια, κανάρια. Ξέρει και μπαλίτσα, θα μαγέψει. Ο κόσμος θα κόβει εισιτήριο για πάρτη του. Με έναν πεθαμένο Γκαρσία και έναν Φωτάκη ψόφιο, έκανε πάρτι σήμερα. Κλείστε τον πριν ακόμα προλάβει να κάνει ντουζ.

Offline papakon

• Αποστολή
  • **
αν είναι να πάρουν κάποιον τα τζιμάνια μας, θα πάρουν το τέρμα του πας...
πιο το νοημα να ζεις αν δεν εισαι παοκτσης

opws_mathame

• Guest
ιμπραχιμα γυρνα πισω!
εχουμε παπαζογλου ρε φιλε τι να τον κανουμε

zagorakis

• Guest
Μπέρδεμα με Ναφτί

Μία φήμη που κυκλοφόρησε πριν από λίγο, έφερε αναστάτωση στον ποδοσφαιρικό ΠΑΟΚ και συγκεκριμένα στο κομμάτι το μεταγραφικό.

Σύμφωνα με μαρτυρία φιλάθλου, στον 4ο όροφο του γηπέδου της Τούμπας, βρέθηκε και παρακολούθησε το παιχνίδι ο αμυντικός μέσος του Άρη, Μεχτί Ναφτί.
Η πληροφορία αυτή, δεν επιβεβαιώθηκε από κανένα στέλεχος του ΠΑΟΚ, το οποίο και θα μπορούσε να έχει γνώση για το ποιος μπορεί να βρίσκεται στον τέταρτο όροφο του κτιρίου της θύρα 1.

Την ίδια στιγμή, η φήμη πως ο ΠΑΟΚ έκλεισε τον Τυνήσιο αμυντικό μέσο είχε διαδοθεί με αποτέλεσμα να αρχίσουν τα τηλέφωνα προς τους ανθρώπους της ασπρόμαυρης ΠΑΕ.

Πάντως, κανένα υψηλόβαθμο στέλεχος της ΠΑΕ δεν επιβεβαίωσε πως υπάρχει θέμα Ναφτί. Αντιθέτως, το θέμα διαψεύστηκε κατηγορηματικά.

Βέβαια, μέσα στη διάψευση, υπήρχε και ένα παράθυρο για το αν ο ΠΑΟΚ χρειαστεί μία απλή κάλυψη στη θέση του αμυντικού μέσου, πίσω από τους βασικούς του κόφτες, όμως στη παρούσα φάση δεν υπάρχει κανένα απολύτως θέμα.

http://www.paok24.com/newsitem.asp?s=12&id=4775

Offline blue_eyes

• Βασικός
μηπως ηταν κανενας απο τους ζαμπλουτους αραβες που μας περιτριγυριζουν; φτανει με τους τελειωμενους, ας γινουν λιγες αλλα καλες μεταγραφες με παικτες που μπορουν να βοηθησουν και κυριως σταδιακο ξεσκαρταρισμα απο τα παλτα που μας εχουν φορτωσει

liger4

• Guest
συμφωνα με το παοκι panictaz....πλεσι με τα χιλια...δεν με χαλαει καθολου να εχω αυτον αντι του μπαλαφα...μα καθολου...και γκαρσια....ενδιαφφερον για την αναβαθμιση της ομαδας συμφωνα με αυτα που ειδαμε σημερα στην τουμπα...παλι καλα δεν ειχε κρυο....

liger4

• Guest
αλλα ακομη περισσοτερο δεν με χαλαει αυτος ο κειτα απο τα γιαννενα...τι κορμι ειναι αυτο για χαφ...τι διακσελισμος....τι δυναμη....και καλουτσικη μπαλιτσα...χρησιμος και εξελιξιμος για τον ΠΑΟΚ