Author Topic: Μεταγραφές 10/11: Γνώμες, σχόλια και γενική συζήτηση  (Read 49612 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline papritsa

• Αποστολή
  • **
Το forum είναι άρρωστο. Γιατί τόση αρνητικότητα ρε παιδιά? Πραγματικά γιατί? Θυμάμαι πριν από 2, 3, 4 χρόνια, σε πολύ ζόρικες έως επικίνδυνες καταστάσεις και εποχές για την ομάδα μας, το κλίμα στπ PAOKWORLD ήταν εντελώς διαφορετικό. Ήταν θετικό ακόμα και μέσα από κόντρες και μαλώματα μεταξύ μας. Σήμερα μπαίνω σπάνια (λόγω υποχρεώσεων και έλλειψης χρόνου) αλλά βλέπω στα ποστς να σέρνεται ένα χτικιό, μια μιζέρια του κερατά, μια άρνηση, μία ειρωνία. Καταλαβαίνω την προέλευση των παραπάνω και σε κάποια είμαι σύμφωνος, αλλά φίλοι μου (όσοι με ξέρουν καταλαβαίνουν ότι εννοώ το φίλοι μου) φοβάμαι ότι χάνεται το μέτρο στο φόρουμ και επικρατεί γενικός μηδενισμός. Αυτά τα ολίγα, μετά από πολύ πολύ καιρό.

ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!  
PAOK is a Social Movement!

Offline 8emhs

• Αλλαγή
Συνιδιοκτησία... καταξοδεύτηκαν οι δικοί μας. Ας είναι κι ας βάλουν στην άκρη να μπαλώσουν τη τρύπα. Πέρα από τα χρηματικά μακάρι να μας βγει το παλικάρι και κυρίως να έχει όρεξη να παίξει. Σύμφωνα με όσα λέγονται γι' αυτόν αν όντως παίξει όπως μπορεί, του χρόνου δεν θα είναι εδώ με την καμία. Οπότε ας τον χαρούμε τουλάχιστον φέτος

Συγγνωμη ρε κιουρ αλλα τι χολη ειναι αυτη ρε? Για να μη μιλησω για ολους τους προηγουμενους που στις προηγουμενες 3 σελιδες μας τα πρηξανε με ατελειωτα καρφια και σποντες για τα που θα πανε τα λεφτα και οτι ολα ηταν προσχεδιασμενα να μη γινει η μεταγραφη κλπ. κλπ. κλπ? Και να μη μιλησω για το οτι ειστε ετοιμοι πολλοι να πιστεψετε ο,τι μαλακια κυκλοφορει οτι στελνουμε Χαλκια σε γαυρο και πουλαμε Μουσλι κλπ. Καλα ρε γαμω την πουτανα μου, ΤΙ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΡΕ? ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ? Το ΒΙΕΡΙΝΙΑ, αυτον τον παικταρα που ολοι αποθεωνετε τωρα, ΠΟΙΟΣ τον εφερε? Αυτη η διοικηση δεν τον εφερε? Δωσανε πολλα γι'αυτον? Στην αρχη ΔΑΝΕΙΚΟ τον πηραν και μετα δςσανε τα 300 οταν ειδαν τι μπορει να κανει. Στα αζητητα της Πορτο ηταν κι αυτος. Ο Ελ Ζαρ μπορει να πιασει μπορει και οχι. Κανεις δεν ξερει. Αλλα θεωρητικα για το ελληνικο πρωταθλημα ειναι πολυ καλος παικτης. Στη ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ επαιζε. Περσι δεν επαιξε πολυ αλλα προπερσι ειχε 15 συμμετοχες στην Πρεμιερσιπ (συμφωνοι οι περισσοτερες σαν αλλαγη αλλα και παλι δεν ειναι ασημαντο). Και επαιξε και στο Γιουροπα λιγκ (εκει που ελαχιστοι παικτες μας εχουν παιξει). Εχει ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ποδια (αρα με Βιερινια μπορει να αλλαζουν θεσεις και να κανουν παπαδες). Και μπορουμε να παιξουμε με τους δυο και Μουσλι η' Σαλπι μπροστα, η' να παιξουμε με 2 φορ και αυτους τους δυο σε 4-4-2 με μικρες ομαδες εντος. Αλλα παιζει και πισω απο τον φορ (σαν 9μισαρι). Βασικα μεσοεπιθετικα δυναμωνουμε παρα πολυ. Σας πειραζει δηλαδη που τον πηραμε φτηνα? Δηλαδη τι θελετε, να τον παρουν με περισσοτερα για να ευχαριστηθειτε? Και θα μας ερθει ασχημα αν μετα τον πουλησει η Λιβερπουλ και παραουμε τα μισα???? Θα τρελαθουμε τελειως. Εκμεταλλευτηκαμε πολυ σωστα το οτι η Λιβερπουλ εχει ζορια οικονομικα και ξεφορτωνετε παικτες (οι Αμερικανοι χρωστανε πολλα...).

Τωρα η αληθεια ειναι οτι μεσοαμυντικα χρειαζομασταν κατι. Ενα μπακ-απ αμυντικο χαφ. Αυτο μονο φοβαμαι. Πως θα ανταπεξερθουμε οταν λειπουν Γκαρσια-Βιτολο. Αλλα μεσοεπιθετικα σιγουρα ενισχυθηκαμε.

Offline corrupt

• Αλλαγή
Τσιρίλο τράβα στη Τσεζένα και άσε μας στην ησυχία μας... Άλλα 300-400 πόσα παίρνει ο άχρηστος στο σακούλι (τρύπα; προπονητικό; δε με νοιάζει κιόλας). Μπούλο, προλαβαίνετε έχουμε ακόμα χρόνο...

Offline Gewlogos

• Αποστολή
  • **
Επειδή δεν έπαιζε στα λοιμά-νια, θα χρειαστεί παιχνίδια για να βρει ρυθμό. Οπότε είναι μεταγραφή για Οκτώβρη και βάλε. Καλώς να έρθει και μακάρι να προσφέρει όσες είναι οι δυνατότητές του.
@ego βάλε μέσα και το ραμαζάνι που τους γαμάει τις αντοχές..
Ό,τι πρέπει μας έκατσε η διακοπή..
Κι ας κάνουμε να δούμε ΠΑΟΚ δυο βδομάδες..

Offline cure

• Αλλαγή
Ρε Θέμη τι κάθησες και μου κατέβασες ρε φίλε;  :o :o  Που να έκραζα κιόλας. Μαγκιά τους που τον φέρανε τζάμπα. Μεγάλη μαγκιά και η συμφωνία. Σε όλα όσα λες συμφωνώ. Εγώ απλά σημειώνω την εξοικονόμηση χρημάτων για να μη ξανακούσω ποτέ για τρύπες. Δεν το έκανα πέρυσι γιατί ήμουν ήσυχος, αλλά φέτος θα γίνεται. Όποιον του χαλάω τη ζαχαρένια ας μην ασχολείται ρε παιδί μου με μένα. "Α ο ζοχαδιασμένος γράφει, πάμε παρακάτω". Ξεκολλάτε λίγο ρε γαμώ το.
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline scouser4

• Αλλαγή
Επειδή δεν έπαιζε στα λοιμά-νια, θα χρειαστεί παιχνίδια για να βρει ρυθμό. Οπότε είναι μεταγραφή για Οκτώβρη και βάλε. Καλώς να έρθει και μακάρι να προσφέρει όσες είναι οι δυνατότητές του.
@ego βάλε μέσα και το ραμαζάνι που τους γαμάει τις αντοχές..
Ό,τι πρέπει μας έκατσε η διακοπή..
Κι ας κάνουμε να δούμε ΠΑΟΚ δυο βδομάδες..

Είστε λάθος και οι δύο.
Στην Αγγλία υπάρχει κανονικό πρωτάθλημα για τις ρεζέρβες οπότε δεν μένει κανένας παίχτης πίσω σε ρυθμό  ;)

northeagle_4

• Guest
και που ξερουμε αν τηρει το ραμαζανι ?  ::) ::) ::) ::)

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Ερωτηση: αν παρουμε  εναν ελευθερο παιχτη π.χ στις 5 Σεπτεμβριου, δεν εχει δικαιωμα συμμετοχης στους ομιλους? Ουτε στον επομενο γυρο?

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

bagos1

• Guest
Διαβασα οτι αυριο τεταρτη πρεπει να δηλωθουν και οι παικτες για uefa

northeagle_4

• Guest
Απο Γεναρη Ευρωπη οι ελευθεροι αν θυμαμαι καλα.Οποτε σε μας θα παιζει μεχρι τελικο 8 ματς ανετα.μεχρι της 8 παντως πιστευω πρπει να ψαχτουν μηπως βρεθει κατι καλο αν και ειναι πολυ δυσκολο να βρεις ελευθερο καλο χαφ με προοπτικη.....

Offline 8emhs

• Αλλαγή
Ρε Θέμη τι κάθησες και μου κατέβασες ρε φίλε;  :o :o  Που να έκραζα κιόλας. Μαγκιά τους που τον φέρανε τζάμπα. Μεγάλη μαγκιά και η συμφωνία. Σε όλα όσα λες συμφωνώ. Εγώ απλά σημειώνω την εξοικονόμηση χρημάτων για να μη ξανακούσω ποτέ για τρύπες. Δεν το έκανα πέρυσι γιατί ήμουν ήσυχος, αλλά φέτος θα γίνεται. Όποιον του χαλάω τη ζαχαρένια ας μην ασχολείται ρε παιδί μου με μένα. "Α ο ζοχαδιασμένος γράφει, πάμε παρακάτω". Ξεκολλάτε λίγο ρε γαμώ το.

Σου "κατεβασα"  :P επειδη τα ειχα ηδη παρει ασχημα με ολες τα απιστευτα που διαβαζα στις προηγουμενες σελιδες και απο αλλους λεω "δε γαμιεται, αστο να παει" αλλα απο σενα με πειραζει γιατι ακομη και οταν διαφωνω μου αρεσει να διαβαζω αυτα που γραφεις και εκτιμω τη γνωμη σου. Το "καταξοδευτηκαν ... ας ειναι" δεν δειχνει ακριβως συμφωνια με την κινηση, μαλλον ειρωνια δειχνει, ισως καταλαβα λαθος, συγγνωμη.

Offline hkp

• Αποστολή
  • **
Επειδή διαβάζω οτι μιλάτε και για άλλες μεταγραφές.....

Έκλεισαν οι μεταγραφές με Ελ Ζαρ
Ποδόσφαιρο, Μεταγραφές 01 Σεπ. 2010 00:28 - Από Κώστας Πετρωτός

Γιατί ο Ζαγοράκης και οι συνεργάτες του αποφάσισαν να μην προχωρήσουν σε άλλη μεταγραφή και ο ΠΑΟΚ να κλείσει το ρόστερ του με τον Ναμπίλ Ελ Ζαρ. Ο καθοριστικός ρόλος του Κωνσταντινίδη στην συμφωνία με τη Λίβερπουλ

Δημήτρης Σαλπιγγίδης, Φρανκ Ζουέλα, Ανίς Μπουσαΐντι, Λευτέρης Σακελλαρίου, Στέργιος Γιακουμής και Ναμπίλ Ελ Ζαρ. Στον αριθμό έξι σταματάνε τα μεταγραφικά αποκτήματα του ΠΑΟΚ το φετινό καλοκαίρι. Ο Θόδωρος Ζαγοράκης σε συνεννοήση με τους συνεργάτες του, πήρε την απόφαση να μην προχωρήσει η ΠΑΕ σε άλλη μεταγραφή, εκτιμώντας ότι υπάρχουν λύσεις για όλες τις θέσεις και συνυπολογίζοντας και τα σφιχτά οικονομικά της ΠΑΕ.

Αυτή η πληροφόρηση έβγαινε αργά το βράδυ της Τρίτης (31/8), λίγη ώρα μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας με τον Μαροκινό άσο.

jmjyiannis

• Guest
http://olapaok.gr/podosfairo/metagrafes/ekleisan_oi_metagrafes_me_el_zar.500417.html

παιδιά μη ξεχνάτε το link όταν κάνετε post ένα άρθρο.

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Εσενα jmjyiannis πρεπει να σου αρεσε πολυ που πηραμε τον El Jarre ε? ;D

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

jmjyiannis

• Guest
αν ο Jean Michel Jarre ήταν από το Μαρόκο, θα πήγαινα έξω από κάθε προπόνηση και με καραμπίνα μέχρι να μου δώσει αυτόγραφο του θειού του.

Offline altrouistis

• Κερκίδα
  • *

Τωρα η αληθεια ειναι οτι μεσοαμυντικα χρειαζομασταν κατι.
γιατι ο Cirillo δεν σου κανει ?
 :prosk:
παντως μεχρι στιγμης ο κοντος τρεχει πολυ και κυνηγαει την μπαλλα και ο Cirillo σκοραρει..
ευκολο ! τους αλλαζουμε θεση..
 :prosk:

Offline Maestro

• Αποστολή
  • **
αν ο Jean Michel Jarre ήταν από το Μαρόκο, θα πήγαινα έξω από κάθε προπόνηση και με καραμπίνα μέχρι να μου δώσει αυτόγραφο του θειού του.
μπα? σου αρεσει ο Jarre?...μεγαλη τρελα φιλε...απαιχτος

fatal_invasion

• Guest
Κάμποσες ειρωνίες,μια συγγνώμη,μισό μπράβο.
Ζήτω η καλόπιστη Κριτική.

ive4

• Guest
Το forum είναι άρρωστο. Γιατί τόση αρνητικότητα ρε παιδιά? Πραγματικά γιατί? Θυμάμαι πριν από 2, 3, 4 χρόνια, σε πολύ ζόρικες έως επικίνδυνες καταστάσεις και εποχές για την ομάδα μας, το κλίμα στπ PAOKWORLD ήταν εντελώς διαφορετικό. Ήταν θετικό ακόμα και μέσα από κόντρες και μαλώματα μεταξύ μας. Σήμερα μπαίνω σπάνια (λόγω υποχρεώσεων και έλλειψης χρόνου) αλλά βλέπω στα ποστς να σέρνεται ένα χτικιό, μια μιζέρια του κερατά, μια άρνηση, μία ειρωνία. Καταλαβαίνω την προέλευση των παραπάνω και σε κάποια είμαι σύμφωνος, αλλά φίλοι μου (όσοι με ξέρουν καταλαβαίνουν ότι εννοώ το φίλοι μου) φοβάμαι ότι χάνεται το μέτρο στο φόρουμ και επικρατεί γενικός μηδενισμός. Αυτά τα ολίγα, μετά από πολύ πολύ καιρό.

ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!  

πολύ καλά τα λες.

Offline blue_eyes

• Βασικός
πολυ καλη η συμφωνια, εως κοροιδο τους πιασαμε μπορω να σου πω.. μενει να δουμε ο παικτης τι μπορει να κανει στην ελλαδα

παπριτσα αυτο λεγετε πλεον καλοπιστη κριτικη οχι χτικιό, μια μιζέρια του κερατά, μια άρνηση, μία ειρωνία.. γεμισε καλοπιστους το φορουμ