Ήμουν από την αρχή υποστηρικτής του Γάλλου,κυρίως λόγω μυαλού όταν έπαιζε κέντρο,την πρώτη χρονιά που ήρθε.
Από τα λίγα ποδοσφαιρικά που ξέρω,Αν! ξέρω,θεωρώ ότι ο σορλέν αριστερά δεν μπορούσε να ανταπεξέλθει κυρίως λόγω ταχύτητας.
Για μένα η χρησιμότητα του φαινόταν ώς μπακ απ στο κέντρο,όποτε χρειάστηκε και πάλι όχι στον ίδιο βαθμό με αυτήν του πρώτου έτους.
Συνεπώς έφυγε ένας ακριβός παίκτης που δε πρόσφερε αυτά που μπορούσε κυρίως λόγω θέσης.
Εν ολίγοις θεωρώ ότι η απουσία του Γάλλου,όχι μόνο κακό δε κάνει,αλλά αντιθέτως καλό.
Καιρός να πάρουν ευκαιρίες και πιο μικρά άτομα σε ηλικία.Όπως άρχισε να τις παίρνει ο Παπάζογλου και χαίρομαι ιδιαίτερα που υπάρχει προσανατολισμός προς αυτή την κατεύθυνση.
Αριστερά μπορεί να γίνει καλή τράμπα με Λίνο,Κούτσια και τον 3ο από Πανθρακικό.Σε μικρότερα ματς μπορεί να παίζει το καινούριο μπακ ως αλλαγή και έπειτα μπροστά ο Λίνο,σε πιο σοβαρά μπορεί να δοκιμαστεί ο Κουτσιανικούλης.Η επένδυση του Κουτσιανικούλη πρέπει σιγά σιγά να αποδίδει καρπούς .Είναι ο 2ος χρόνος από τα 4.Και να θυμάστε ότι έχουμε και τον Κριστιάνο και τον Σαλπιγγίδη.
Πάμε στο κέντρο τώρα.Τα ίδια ισχύουν και στο κέντρο.Ειλικρινά έχω ξεχάσει ποσους παίκτες έχουμε.Ίσως είναι το μόνο κομμάτι που είμαστε πλήροις.
Στον φετινό ΠΑΟΚ,δεν υπάρχει σημείο που να πονάει η ομάδα.
Μοναδικό ερωτηματικό για μένα είναι τα σέντερ μπακ,γιατί περιμένουμε να δούμε τον Ζουέλα.
Αν ισχύει και αυτό με 6 ελληνες στην ομάδα από του χρόνου λόγω φίφα,τότε πολυ καλά κάνανε.Ας ανεβάσουν κάνα μικρό.Αν δε μαθουν να παίζουν τη θέση με Γκαρσία,Βιτόλο και Ίβιτς,πότε θα την μάθουν;Όταν δεν θα μπορούνε να πάρουν τα πόδια τους σε 2 χρόνια;
Τώρα στα περί Ευρώπης.Ο ΠΑΟΚ που έχουμε δει μέχρι τώρα,δεν χρειάζεται κανένα σορλέν για να περάσει.Ούτε που θα την καταλάβουμε την απουσία του.Θεωρώ άστοχα τα έπρεπε να αναπληρώσουμε το κενό του και λοιπά.
Ετοιμαστείτε για 32.
Όπως άστοχα και αυτά που λέτε για τρύπες και λοιπά.Αν θέλουν να κάνουν οικονομία,πολύ καλά κάνουν.Πάλι όλους θα τους γαμήσουμε,γιατί πολύ απλά έχουμε ομάδα.