Author Topic: Μεταγραφές 10/11: Γνώμες, σχόλια και γενική συζήτηση  (Read 49519 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

PAOK_VOLOS

• Guest
Τερματοφυλακας ο Γιακουμης αριστερο μπακ ο Σακελλαριου

Offline gagas

• Αλλαγή
Ανοιχτά ακόμη τα γραφεία της ΕΠΟ
Ποδόσφαιρο, Μεταγραφές 31 Αυγ. 2010 21:03 - Από Κώστας Πετρωτός

"Σιωπηρή" παράταση, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει δώσει η Ομοσπονδία για την ολοκλήρωση της μεταγραφικής περιόδου

Τα γραφεία της ΕΠΟ παραμένουν ακόμη ανοιχτά για τις ομάδες που θέλουν να ολοκληρώσουν μεταγραφές της τελευταίας στιγμής. Σύμφωνα με πληροφορίες, στο αρμόδιο τμήμα των μεταγραφών οι υπάλληλοι δουλεύουν ακόμη κανονικά για να εξυπηρετήσουν τις ΠΑΕ που κάνουν την ύστατη προσπάθεια για απόκτηση παικτών.

Δεν είναι μόνο ο ΠΑΟΚ που κυνηγάει την μεταγραφή του Ελ Ζαρ. Τόσο ο Πανιώνιος, όσο και η Καβάλα είναι στην ίδια διαδικασία.

http://olapaok.gr/podosfairo/anoixta_akomh_ta_grafeia_ths_epo.500043.html

Offline cure

• Αλλαγή
Αν δεν ανακοινωθεί μεταγραφή το μόνο που θα σημαίνει είναι πως η τρύπα στα οικονομικά ήταν τόσο τεράστια που όλο της ρίχνουν μέσα πράμα και δεν κλείνει με τίποτα. Κι εμείς θα έχουμε μείνει με ένα ακόμη ωραίο παραμύθι από τα παπαγαλάκια και με τη πούτσα στο χέρι.
Η ουσία θα είναι πως ακόμη και που προκριθήκαμε η προαποφασισμένη πώληση θα γινόταν έτσι κι αλλιώς και ούτε λόγος για ενίσχυση. Τρελά πράγματα δηλαδή.

Περιμένω με πραγματική ελπίδα μία ανακοίνωση ακόμη λίγες ώρες. Αν δεν γίνει μεταγραφή και έχουμε αποδυναμωθεί κιόλας με τη φυγή Σορλέν, η αηδία μου για όλη τη μεθόδευση θα με τρελάνει τελείως.
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline gagas

• Αλλαγή
μαλλον τον κλεισαμε(ποιον ομως?).τα διαδικαστικα φαινεται να μενουν..
σιωπηρη παραταση απο την επο ως τις 12..το ιδιο γινεται εξαλλου καθε χρονο..

Offline cure

• Αλλαγή
Θα κάνουμε τελικά μεταγραφή λένε όλοι. Άντε να δούμε
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

fatal_invasion

• Guest
Ήμουν από την αρχή υποστηρικτής του Γάλλου,κυρίως λόγω μυαλού όταν έπαιζε κέντρο,την πρώτη χρονιά που ήρθε.
Από τα λίγα ποδοσφαιρικά που ξέρω,Αν! ξέρω,θεωρώ ότι ο σορλέν αριστερά δεν μπορούσε να ανταπεξέλθει κυρίως λόγω ταχύτητας.
Για μένα η χρησιμότητα του φαινόταν ώς μπακ απ στο κέντρο,όποτε χρειάστηκε και πάλι όχι στον ίδιο βαθμό με αυτήν του πρώτου έτους.
Συνεπώς έφυγε ένας ακριβός παίκτης που δε πρόσφερε αυτά που μπορούσε κυρίως λόγω θέσης.
Εν ολίγοις θεωρώ ότι η απουσία του Γάλλου,όχι μόνο κακό δε κάνει,αλλά αντιθέτως καλό.
Καιρός να πάρουν ευκαιρίες και πιο μικρά άτομα σε ηλικία.Όπως άρχισε να τις παίρνει ο Παπάζογλου και χαίρομαι ιδιαίτερα που υπάρχει προσανατολισμός προς αυτή την κατεύθυνση.

Αριστερά μπορεί να γίνει καλή τράμπα με Λίνο,Κούτσια και τον 3ο από Πανθρακικό.Σε μικρότερα ματς μπορεί να παίζει το καινούριο μπακ ως αλλαγή και έπειτα μπροστά ο Λίνο,σε πιο σοβαρά μπορεί να δοκιμαστεί ο Κουτσιανικούλης.Η επένδυση του Κουτσιανικούλη πρέπει σιγά σιγά να αποδίδει καρπούς .Είναι ο 2ος χρόνος από τα 4.Και να θυμάστε ότι έχουμε και τον Κριστιάνο και τον Σαλπιγγίδη.
Πάμε στο κέντρο τώρα.Τα ίδια ισχύουν και στο κέντρο.Ειλικρινά έχω ξεχάσει ποσους παίκτες έχουμε.Ίσως είναι το μόνο κομμάτι που είμαστε πλήροις.
Στον φετινό ΠΑΟΚ,δεν υπάρχει σημείο που να πονάει η ομάδα.

Μοναδικό ερωτηματικό για μένα είναι τα σέντερ μπακ,γιατί περιμένουμε να δούμε τον Ζουέλα.

Αν ισχύει και αυτό με 6 ελληνες στην ομάδα από του χρόνου λόγω φίφα,τότε πολυ καλά κάνανε.Ας ανεβάσουν κάνα μικρό.Αν δε μαθουν να παίζουν τη θέση με Γκαρσία,Βιτόλο και Ίβιτς,πότε θα την μάθουν;Όταν δεν θα μπορούνε να πάρουν τα πόδια τους σε 2 χρόνια;

Τώρα στα περί Ευρώπης.Ο ΠΑΟΚ που έχουμε δει μέχρι τώρα,δεν χρειάζεται κανένα σορλέν για να περάσει.Ούτε που θα την καταλάβουμε την απουσία του.Θεωρώ άστοχα τα έπρεπε να αναπληρώσουμε το κενό του και λοιπά.
Ετοιμαστείτε για 32.

Όπως άστοχα και αυτά που λέτε για τρύπες και λοιπά.Αν θέλουν να κάνουν οικονομία,πολύ καλά κάνουν.Πάλι όλους θα τους γαμήσουμε,γιατί πολύ απλά έχουμε ομάδα.
« Last Edit: August 31, 2010, 21:23:22 by fatal_invasion »

apostolos

• Guest
Δηλαδή αν δεν γίνει μεταγραφή αυτό θα είναι απόδειξη τεραστιας τρύπας στα οικονομικά? Κι άμα γίνει? Τότε η τρυπα θα είναι απλά μικρή? Ρε παιδιά πολύ επιφανειακά και απλοϊκά τα πιάνουμε τα πράγματα μου φαίνεται... Το θέμα των οικονομικών είναι δεδομένο και είναι αυτό που είναι και δυστυχώς δεν ξέρουμε το μέγεθος του. Αλλα όχι και να περιμένουμε μια μεταγραφή για να έχουμε κάποια ένδειξη του μεγέθους του προβλήματος. Είναι αστείο.

Offline petrov

• Αλλαγή
Προσωπικά θα ήθελα ένα παίκτη με διεθνείς παραστάσεις, που να μην κωλώνει να κοιτάξει αφ'υψηλού οποιοδήποτε στην Ευρώπη, πόσο μάλλον τους αντιπάλους στο υποβαθμισμένο ελληνικό πρωτάθλημα. Εάν ο στόχος του Π.Α.Ο.Κ θα είναι να πρωταγωνιστήσει σε πρωτάθλημα, κύπελλο και Ευρώπη, χρειάζεται βάθος στο ρόστερ και εναλλαγή χρήσης κάποιων παικτών (πόσα ενενηντάλεπτα και με τι απόδοση θα μπορέσει να βγάλει σε αυτή την ηλικία ο Γκαρσία για παράδειγμα). Αλλά βέβαια το θέμα δεν είναι τι θέλω εγώ, αλλά το τι θέλει και τι μπορεί να φέρει η διοίκηση.

Offline skyclad4

• Αλλαγή
ΦΑΠ!!!! Δευτερο σε μια μερα. Εχουμε και κατι σαρδελες περισσεμα, τι τις θες τις μεταγραφες? Το κριμα ειναι οτι δε μπορεσαν να σκοτωσουν και κανενα παιχτη τελευταια στιγμη, τουλαχιστον καβατζωθηκαν τα φραγκα του Σορλεν. Θα πανε στο προπονητικο κι'αυτα, και η τρυπα πανω απ'ολα. Τελικα τι θα ολοκληρωθει πρωτο στον ΠΑΟΚ, το προπονητικο ή το revolution?
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline hkp

• Αποστολή
  • **
Τα βρήκε με Ελ Ζάρ

31 Αυγ 2010 21:15, Από Δημήτρης Τσορμπατζόγλου

Το θρίλερ συνεχίζεται, αλλά από τον ΠΑΟΚ εκφράζεται η αισιοδοξία ότι έστω και στο 90΄ η τελευταία σημαντική μεταγραφή θα πραγματοποιηθεί.

Το θέμα αφορά τον Μαροκινό Ελ Ζαρ, που τις τελευταίες ώρες αποτελούσε τον μοναδικό στόχο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Οι μεγάλες δυσκολίες για τον ΠΑΟΚ ξεπεράστηκαν, αφού πριν λίγες ώρες είχε προκύψει διαφωνία με την πλευρά τον παίκτη αλλά και με τους Άγγλους της Λίβερπουλ.

Όταν ο ΠΑΟΚ απέσυρε το ενδιαφέρον του γύρω στις 19:00 τότε έγινε και η νέα καθοριστική επικοινωνία, που έφερε τις δύο πλευρές μία ανάσα πριν την μεταγραφή. Οι πληροφορίες του PAOK24 αναφέρουν ότι ο ΠΑΟΚ έχει πετύχει μία συμφωνία ακόμη καλύτερη από δανεισμό του Μαροκινού.

Αν ο ΠΑΟΚ καταφέρει και ανακοινώσει την μεταγραφή τότε θα αναφέρουμε και όλα τα υπόλοιπα στοιχεία για ένα πραγματικό θρίλερ που εξελίσσεται.

http://www.paok24.com/newsitem.asp?s=12&id=2007

apostolos

• Guest
http://olapaok.gr/podosfairo/metagrafes/o_el_zar_erxetai_toumpa.500090.html

Ο Ελ Ζαρ έρχεται Τούμπα

Ο Μαροκινός και η Λϊβερπουλ έχουν πει το "ναι" για την μετακίνηση του παίκτη στον ΠΑΟΚ και στην ΠΑΕ τρέχουν να προλάβουν τα γραφειοκρατικά (video)

3 σχόλια | Σχολιάστε 
 Και το όνομα αυτού Ναμπίλ Ελ Ζαρ. Ο Μαροκινός είναι τελικά ο αντι-Σορλέν, αφού τα βρήκε σε όλα με τον ΠΑΟΚ για τη μετακίνησή του στην Τούμπα. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η συμφωνία είναι για τρία χρόνια και ουσιαστικά θα υπάρχει ένα καθεστώς συνιδιοκτησίας με την Λίβερπουλ.

Στην ΠΑΕ τρέχουν για να προλάβουν τα γραφειοκρατικά και να δηλώσουν την μεταγραφή πριν τις 12 τα μεσάνυχτα.

Offline maria-mtb

• Βασικός
Τα βρήκε με Ελ Ζάρ

Αν ο ΠΑΟΚ καταφέρει και ανακοινώσει την μεταγραφή τότε θα αναφέρουμε και όλα τα υπόλοιπα στοιχεία για ένα πραγματικό θρίλερ που εξελίσσεται.

http://www.paok24.com/newsitem.asp?s=12&id=2007

http://www.youtube.com/watch?v=D-nSCb9MnPM (Embedding disabled, limit reached)

Offline hkp

• Αποστολή
  • **
Αν τον αποκτήσουμε θα έχουμε 3 αριστερά εξτρέμ η κάνω λαθος? Βιερίνια, Κριστιάνο και αυτός ίσον 3 και απο αμυντικά χαφ σύνολο 3 σε όλη την ομάδα ?

Offline t.b

• Αλλαγή
Γιατί ο βιερίνια αριστερό; ο Κουτσιανικούλης ναι αλλά όχι ο Πορτογάλος.

Offline Català

• Αλλαγή
Τελικα τι θα ολοκληρωθει πρωτο στον ΠΑΟΚ, το προπονητικο ή το revolution?
Καλά ρε συ, τρία χρόνια δεν έχεις πάρει χαμπάρι ότι λαμβάνει χώρα ήδη το revolution? Πέρσυ το καλοκαίρι πού ήσουν; Φέτος; Του ντέμη το κάγκελο γίνεται στην ΠΑΟΚάρα μας, και χωρίς διαγραφή χρεών παρακαλώ, έτσι, γιατί είμαστε και περήφανοι.
Άντε, κλείστε τον παίκτη αυτόν έστω τώρα να γλυκαθούμε λίγο. Αν κι εγώ από τον κόλκα δεν πιστεύω ούτε την καλημέρα του, να δούμε ως το τέλος μήπως τα χάσουμε σε τίποτα φαξ πάλι.
Ξέρει κανάς λιβερπάντλιαν από τους πολλούς που έχουμε εδώ μέσα τι σόι παίκτης είναι αυτός;

Offline skyclad4

• Αλλαγή
@hkp, δεν ειναι αριστερος, δεξιος ειναι και δεξιοποδαρος, τον ξερω καλα τον παιχτη
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline bane

• Αλλαγή
δεν ξερω τι μεταγραφες θα κανουμε ακομα αλλα αυτη η θεση του αριστερου χαφ εξτρεμ μου καθεται στο στομαχι. αυτον τον γαμημενο τον κουτσια θα τον δουμε βασικο ποτε ρε πστ μου? γιατι μονο εγω τον πιστευω τελικα αυτον?
μου φαινεται οτι κανουμε μεταγραφες για να κανουμε οχι γιατι χρειαζομαστε.
αυτη η γαμημενη συνεντευξη τυπου θα γινει για να μαθουμε τπτ?
καλυτερα να εβγαινες και να ελεγες εχω καποια λεφτα τωρα θα πανε ολα στο προπονητικο
βηματα χελωνας
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

apostolos

• Guest
Τι έγινε τελικά τζάμπα το κράξιμο 2 σελίδες πήγε άμα γίνει η μεταγραφή? A, μάλλον θα τον βγάλουμε παλτό τώρα, η ότι δεν είναι στη σωστή θέση. Μην πάει χαμένη τόση ειρωνεία κρίμα είναι. Τα λεφτά του Sorlin? Δεν θα πάνε σε καμια τσέπη τώρα? Η μάλλον σε κάνα "προπονητικό"? Ρε τι πλακα...

Offline t.b

• Αλλαγή
πρίζα!

τους λες να περιμένουν αλλά δεν ακούν.
περιμένετε λίγο ρε σεις..... και μετά κράζουμε όλοι μαζί. Μην βιάζεστε.

σκέψου να χαλάσει όμως τι μπινελίκι θα φάμε!
Ας ηρεμήσουμε λίγο και ας δούμε, ποιος είναι τελικά αυτός ο ποδοσφαιριστής.

Offline hkp

• Αποστολή
  • **
@hkp, δεν ειναι αριστερος, δεξιος ειναι και δεξιοποδαρος, τον ξερω καλα τον παιχτη

Δεξιά παίζει ? δηλαδή και πάλι 3, βιερίνια που παίζει και δεξιά, κοντός και αυτός.