Author Topic: Μεταγραφές 10/11: Γνώμες, σχόλια και γενική συζήτηση  (Read 49604 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline katz

• Αποστολή
  • **
ο ρομενταλ εκλεισε με 1,5μυριο
Αφου δεν υπαρχουν λεφτα πως θα τον παρεις?Με τα λογια?
ΠΑΟΚ G4Α

kostas4

• Guest
το προβλημα ειναι οτι αυτο περναει και στην ψυχολογια της ομαδας. η διοικηση αν ειχε κανει μια-δυο μεταγραφαρες θα εδειχνε στους παιχτες οτι το πιστευει. τωρα ειναι σαν να τους λεει καντε οτι μπορειτε, εσεις ειστε και ο δερμιτζακης της ιταλιας
εδω προσπαθουν να μας πεισουν οτι ο μπουσαιντι ειναι καλυτερος απο τον χοσεμι...

Offline corrupt

• Αλλαγή
ο ρομενταλ εκλεισε με 1,5μυριο
Αφου δεν υπαρχουν λεφτα πως θα τον παρεις?Με τα λογια?

Mε τα μισά φράγκα πήρες την ξεφτίλα (όχι μεν την κορυφαία, αλλά άνετα στο top 5) της Ιστορίας σου προσθέτω εγώ.

Χμμμ... Ρόμενταλ ή κοντός; Ιδού η απορία.

Offline kainsta

• Αποστολή
  • **
corrupt δεν τα ρωτανε αυτα φιλε μου!!!!αντι για 4ετες στον νανο,εκανες ενα 2ετες στον Δανο και ισουν και μαγκας!!!!

αυτη την στιγμη θα μιλουσαμε με δεδομενα 21100 χιλιαδες διαρκειας!!

αλλα ειπαμε,επρεπε να ερθει το καμαρι μας!
Ο σαλπι(γιδης) πανω απ΄ολα

Offline katz

• Αποστολή
  • **
Αντε παλι με τον προδοτη..Το θεμα δεν ειναι αγωνιστικο αλλα ιδεολογικο
Με τα μισα του ρομενταλ τον πηρες και βγες και πες οτι δεν θα βαλει 10γκολ την σεζον..Ακουγεσαι
Και τις "μεταγραφαρες" πως θα τις κανει?Με τα λογια?
Και αντε και τις κανει και ξεφευγεις 2μυρια στο μπατζετ,οταν ερθει η ωρα της πληρωμης τι θα λες?Δεν μπορω να σας πληρωσω περιμενετε τον επομενο μηνα και τον παραεπομενο?
ΠΑΟΚ G4Α

kostas4

• Guest
ρε katz πας με τον μπουσαιντι δεξι μπακ σε προκριματικο ch.l. και τον τσιριλο κεντρικο αμυντικο. σε παρακαλω

Offline katz

• Αποστολή
  • **
Προτιμουσες να εμπαινες μεσα και να μην μπορουσες να πληρωσεις τους ποδοσφαιριστες σου μετα?
ΠΑΟΚ G4Α

Offline kainsta

• Αποστολή
  • **
Αντε παλι με τον προδοτη..Το θεμα δεν ειναι αγωνιστικο αλλα ιδεολογικο
Με τα μισα του ρομενταλ τον πηρες και βγες και πες οτι δεν θα βαλει 10γκολ την σεζον..Ακουγεσαι
Και τις "μεταγραφαρες" πως θα τις κανει?Με τα λογια?
Και αντε και τις κανει και ξεφευγεις 2μυρια στο μπατζετ,οταν ερθει η ωρα της πληρωμης τι θα λες?Δεν μπορω να σας πληρωσω περιμενετε τον επομενο μηνα και τον παραεπομενο?

δηλαδη τι εχουμε περισσοτερο αναγκη ρε κατζ?επιθετικο η αριστερο χαφ?αριστερο χαφ καθαρο δεν εχεις ΚΑΝΕΝΑ,επιθετικους εχεις,ασε που ο Δανος εχει και την καθετη πασα,κατζ δεν θελω να γινω μαντης, αλλα θα δεις οτι θα παιζουμε με κοντο δεξια βιερινια αριστερα και μουσλι μπροστα.
κι μια και το βλεπω να ερχετε γιατι μεταγραφη αριστερου δεν βλεπω,θα προτιμουσα τον Δανο παρα τον κοντο.

υγ=>ξερω πολυ καλα ποιοι ειναι οι λογοι για τον κοντο.και απλα ποδοσφαιρικα να το δω σου λεω οτι ο παιχτης ειναι 29 και του εκανες 4 χρονια συμβολαιο για 700.000 ανα ετος.πες μου μια ομαδα στον κοσμο που εχει κανει τετοια μαλακια!
Ο σαλπι(γιδης) πανω απ΄ολα

Offline katz

• Αποστολή
  • **
Το βιερινια αριστερα προδοτης δεξια και μουσλι κορυφη μια χαρα μου φαινεται εμενα παντως
Μ αρεσει ο βιερινια αριστερα γιατι εχει και τα δυο ποδια μπορει να κανει επελαση μπορει να σουταρει δυνατα με το δεξι μπορει να σεντραρει με το αριστερο και με το δεξι αμα λαχει
Παιχτη στυλ προδοτη δηλαδη κοντου γρηγορου και γκολτζη ειχες απολυτη αναγκη καθως δεν εχεις κανεναν τετοιο αν δεις τους επιθετικους μας.
Κι εγω προτιμουσα εννοειται ρομενταλ αντι σαλπιγγιδη αλλα τοσα λεφτα δεν μπορουσες να δωσεις

ΥΓ.Δεν μπορω ρε γαμωτο να "υποστηριζω" εστω και αγωνιστικα τον προδοτη.Μου την σπαει απιστευτα αλλα τι να κανω..

Και κατι γενικα για τις μεταγραφες και την πολιτικη της διοικησης για λιτοτητα..Εγω ειμαι απολυτα ΥΠΕΡ της και το εχω εξηγησει γιατι και σε αλλα ποστ.Ουσιαστικα ειμαι κατα του ρισκου οταν εχεις "μικρες" πιθανοτητες κερδους.Απολυτα κατα.
ΠΑΟΚ G4Α

Offline scouser4

• Αλλαγή
Όταν σου δίνεται η ευκαιρία μια φορά στα πόσα χρόνια να βγείς CL το ρισκάρεις ρε φίλε.

Δε σου λέω να ανοιχτείς 10 μυρια..

Ασε που αν περασεις έχεις τεράστιο όφελος , και πολλά φράγκα κ σε βλέπει κ όλη η ευρώπη.Αλλάζεις επίπεδο.Περνάς την πίστα..

Offline bozik

• Αλλαγή

Κι εγω προτιμουσα εννοειται ρομενταλ αντι σαλπιγγιδη αλλα τοσα λεφτα δεν μπορουσες να δωσεις

το θέμα είναι- γιατί- δεν μπορείς να δώσεις....με μια συνέντευξη τύπου θα είχαν κλείσει πολλά θέματα...με μια γκέλα χωρίς συνέντευξη έρχεται πανηγύρι μεγάλο-όλοι θα κράζουν για τις μεταγραφές-σκέψου μετά να έρθουν και πωλήσεις...αυτό πιστεύω το ξέρει η διοίκηση και μου φαίνεται απίστευτο ότι δεν βγαίνει να μιλήσει στον κόσμο...εκτος και αν έχει κάποιο πρόβλημα και δεν μπορεί να βγει να αναλύσει τα οικονομικά...και όλα τα θέματα του ΠΑΟΚ όπως έκανε...
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline mikro

• Αποστολή
  • **
Να κάνω μία υποθετική ερώτηση. Αν παίρναμε μία παικτούρα τύπου ρόμενταλ ή οποινδήποτε άλλο , μέσα σε 2 η 3 μέρες δν θα τελείωναν τα υπόλοιπα διαρκείας ? Και δν θα πουλούσαμε και καμμιά 10000 φανέλες ? Μήπως έτσι θα βγάζαμε και την μεταγραφή ? Λέω μήπως ?
Π.Α.Ο.Κ. σουβλάκι και το μαλλί καρφάκι ...

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
πολυ υποθετικη και μπακαλιστικη η ερωτηση φιλε..
αν ηταν τοσο σιγουρα και απλα τα πραγματα, το σπιτι μου θα εβαζα υποθηκη για να ερθει ο Βαλντιβια...

North_pole

• Guest
Τα διαρκείας είναι ένα προϋπολογισμένο έσοδο που ΔΕΝ αυξάνεται. Είτε πάρεις το Ρόμενταλ, είτε τον "Κωστίκα", τα εισιτήρια διαρκείας θα πουληθούν και τα έσοδα από αυτά θα είναι τα ίδια. Ούτε περισσότερα ούτε και λιγότερα. Προφανώς αυτό το ξέρουν στην ΠΑΕ. Οσον αφορά τις φανέλες νομίζω ότι από εκεί θα μπορούσαμε να έχουμε ένα σχετικά σοβαρό έσοδο σε περίπτωση ονόματος, αλλά και αυτό δεν νομίζω ότι θα σταθεί ικανό να καλύψει την όποια μεταγραφή. Η δυναμική του συλλόγου δεν εξαρτάται τόσο από ονόματα. Θα συμφωνήσω με την πολιτική της διοίκησης για σύνεση και προσπάθεια εξυγίανσης που συνεχίζεται στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε. Η ΑΜΚ πώς πάει αλήθεια;

Callahan

• Guest
παιδιά φανέλες κλπ 10ευρώ το κομμάτι μένει στν ΠΑΕ... Αφήστε το.

Offline bozik

• Αλλαγή
Θα συμφωνήσω με την πολιτική της διοίκησης για σύνεση και προσπάθεια εξυγίανσης που συνεχίζεται στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε.
για να λες ότι κάνουμε εξυγίανση θα ξέρεις...τη χρέη πληρώνουμε αυτοί τη στιγμή στο κράτος ετησίως? από ότι ξέρω χρέη προς τρίτους έχουν εξοφληθεί...
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline mikro

• Αποστολή
  • **
παιδιά φανέλες κλπ 10ευρώ το κομμάτι μένει στν ΠΑΕ... Αφήστε το.

Με τίποτα ούτε να το σκέφτεσαι τόσο λίγο , μαγαζιά έχω , με εμπόριο ασχολούμαι εδώ και πολλά χρόνια , η ποιότητα η οποία πουλάει η μπουτίκ της
φανέλλες είναι άθλειες. Και όσον αφορά το "υποθετικό και μπακαλίστικο" της ερώτησης μου με συγχωρείς αλλά είναι το ίδιο μπακαλίστικο με το να κάνεις υποθήκη το σπίτι σου για να πάρουμε τον Βαλντίβια. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι αν δν πάρεις ρίσκο ειδικά σε μία επιχείρηση , μία ζωή στην μετριότητα θα είμαστε και θα καθόμαστε να συζητάμε γιατί ήρθε ο Σαλπιγγίδης , και τι θα γινόταν αν δν πέρναμε τον Σαλπιγγίδη , και αν με τα λεφτά του Σαλπιγγίδη τα λεφτά πέρναμε δύο παικταράδες και αν με θαύμα ή με τάματα ή με μαύρη μαγεία με άσπρους κόκκους περάσουμε στο E.L. ή στους ομίλους του C.L.  . Μιζέρια και τίποτα άλλο αυτό το καλοκαίρι , αλλιώς πίστευα πως θα ήταν... Φέτος έχουμε τη μοναδική περίπτωση/ευκαρία να κάνουμε κάτι που τα επόμενα χρόνια με την ενίσχυση που έχει και ο γάυρος και ο βάζελος ούτε καν θα το σκεφτόμαστε (δηλαδή να περάσουμε στους ομίλους του C.L.) και εμείς όμως λέμε αν θα πάρουμε τον τάδε η τον δείνα με 200 και 300 χιλιάρικα και περιμένουμε να δούμε αν θα φύγει ο Βερόν ή ο Αραμπατζής και ο Αμπουμπακάρι ή πουλήθεί ο Κοντρέρας σε καλή τιμή για να έχουμε λεφτά . Και μη μου πει κανείς την καραμέλα των χρεών που έχουμε και ότι πρέπει να προσέχουμε , γιατί αν ψάξουμε και βρούμε πόσα χρωστάει ο γαύρος και η κούλα τότε ίσως και καλυφτεί το χρεος της Ελλάδας. Όποιος ξέρει από δουλειές , σίγουρα από ρίσκα. Αν δν πάρεις ρίσκα είσαι κάθε χρόνο στα ίδια και στα ίδια ...

North_pole

• Guest
Ρίσκο όπως πολύ καλά ξέρεις λοιπόν, σημαίνει ότι μπορεί και να χάσω, μπορεί και να μη μου βγεί, μπορεί και να το κλείσω το μαγαζί. Για κάθε επιτυχημένο επιχειρηματία υπάρχουν τουλάχιστον 20 άλλοι που ΔΕΝ πέτυχαν, που πήραν το ρίσκο αλλά απέτυχαν. Οι επιχειρήσεις εύκολα φτιάχνονται και αν δεν είσαι συνετός και προκομένος εύκολα διαλύονται.

Offline mikro

• Αποστολή
  • **
Δεν είπα να πάρεις ένα ρίσκο που δεν μπορεί να το αντέξει η ομάδα ή ανάλογα οποιοσδήποτε επιχειρηματίας , αλλά πιστεύω πως μπορεί να πάρει 1 η 2 παίκτες που συνολικά θα τους βγούνε στα 2 εκ . Δν είμαι της άποψης να σπαταλήσουμε 10 και 15 εκατομ και να μην μπορούμε να πληρώσουμε τις τρεχουσες υποχρεώσεις μας , αλλά πιστεύω πως αυτό το ποσό που λέω είναι βατό . Παρεπιπτόντως όσον αφορά τις επιχειρήσεις γενικότερα μεγάλη κουβέντα ανοίγεις ίσως θα χρειαστούμε και άλλο τόπικ  ;) ;)

Callahan

• Guest
mikro η ποιότητα είναι η ίδια για όλες τις φανέλες τις πούμα στον κόσμο. Ίδιο υλικό για την εθνική γκάνας, ίδιο για τον ΠΑΟΚ, ΑΕΚ κλπ. Ίδια εργοστάσια, ίδιο πατρόν, ίδια τιμή.