Author Topic: Μεταγραφές 10/11: Γνώμες, σχόλια και γενική συζήτηση  (Read 49629 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

apostolos

• Guest
Κοίτα γεγονός είναι ότι κάποια πράγματα φέτος δεν τους κάτσανε πχ έργα στην Τούμπα, χορηγός φανέλα και έχουμε και όλα τα περσινά. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι από το να βγείς 2 βδομάδες πριν τα mats μέσα στη μιζέρια και να εξηγείς εξωαγωνιστικά θέματα και γιατί δεν μπορώ να κάνω μεταγραφή και γιατί ίσως πρέπει να πουλήσω έναν παίκτη εμενα προσωπικά θα με ικανοποιήσει ελάχιστα. Ναι μεν είναι έντιμο να ξέρω τι γίνεται και να μου λυθούν κάποιες απορίες, αλλα εμενα δεν με καίει να μου λυθούν οι απορίες, με καίει τι θα γίνει σε 2 εβδομάδες. Καταλήγω λοιπόν και λέω: Θες ένα δεξί back ωραία? Ποσο κάνει ένα καλο δεξί back πχ ο Γάλλος? 5-6 κατοστάρικα? Ωραία. Ποσα διαθέτεις εσύ κανονικά? 2-3. Πάνε και parton. Ας μπεις μέσα ρε φιλε σε μια μεταγραφή. Δείξε μου λίγο τρελα. Πάνε με τα μπουνια στο αγωνιστικό. Δεν σου λέμε να πας να πάρεις τον Mαικον. Μια μικρή ελαχιστη υπέρβαση κανε. Και μετά τους προκριματικούς οποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα βγες και κανε όλο τον απολογισμό σου. Πες κύριοι είχαμε αυτά τα προβλήματα και κάναμε και αυτό το άνοιγμα επειδή θέλαμε να ενισχύσουμε την ομάδα ενόψει προκριματικών. Θα τους πεις κανεις κουβέντα?

Offline Thessalonikara

• Αποστολή
  • **
ο ΣΔΟΕ θα τους πει και όσοι άλλοι μας περιμένουν στη γωνία

apostolos

• Guest
Μα ποιος ΣΔΟΕ? Με αυτά είμαστε εντάξει τι σχέση έχουν αυτά? Εδώ μιλάμε για ένα μικρό άνοιγμα στο budget για να μπεις στους ομίλους, δεν λέμε να μην πληρώσουν εφορία...

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
ο ΣΔΟΕ θα τους πει και όσοι άλλοι μας περιμένουν στη γωνία

οσο λενε και στους κατω...η ξαδερφη δεν υπαρχει χρονια που να μην μπαινει μεσα και δεν υπαρχει χρονια που να μην σκασει τουλαχιστον λεφτα που εσυ δεν δινεις για μεταγραφες.και της χαρισανε κιολας....και μην μου το γυρισει κανεις στο εσυ εισαι ΠΑΟΚ κι αυτοι ποκ....αν εχεις αντερα και αρχιδια αν συνηδειτοποιεις τι ομαδα κουμανταρεις το παιζεις κι εσυ τρελος...

και να σου πω και το αλλο φιλαρακι;κανενας αλλοθρησκος δημοσιογραφος δεν γραφει για χρεη και ανοιγματα....οι μονοι που τα λουζομαστε αυτα ειμαστε εμεις...

δεν εχουμε χρεη δεν εχουμε ανοιγμα....

Offline katz

• Αποστολή
  • **
Αποστολε για να υπαρχει το ανοιγμα σημαινει οτι καποιος δεν θα πληρωθει..Οποτε αν δεν ειναι ο ΣΔΟΕ θα ειναι οι ιδιοι οι παικτες..
ΥΓ.Για να μπεις στους ομιλους το μικρο ανοιγμα στο μπατζετ δεν σου φτανει με την καμια..Αν ησουν στους ισχυρους τοτε ναι θα συμφερε το ρισκο,τωρα με τιποτα
ΠΑΟΚ G4Α

apostolos

• Guest
Katz: Ρίσκο να ξοδέψεις 2-3 κατοστάρικα παραπάνω? Εγώ για τέτοια πράγματα μιλάω, δεν μιλάω για εκατομμύρια. Δεν αξίζει αυτό ώστε να είσαι πιο δυνατός στα προκριματικά? Αυτή τη στιγμή που μιλάμε ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΞΙ BACK. Δεν αξίζει να δόσεις κάτι να πας δυνατός και με μεγαλύτερη αισιοδοξία σε αυτά τα mats, αντί να πας μίζερος και φουκαράς?Είναι και ψυχολογικοί οι λόγοι που γίνεται μια ενίσχυση όχι μονο καθαρά αγωνιστικοί...

Gianniwtis:δεν εχουμε χρεη δεν εχουμε ανοιγμα....

Σε αυτό δεν θα συμφωνούσα με την καμια σε οποιοδήποτε χρονικό σημείο μέσα στην τελευταία τριετία. Τώρα όμως είμαι 100% μαζί σου. Δεν γίνεται δηλαδή να έχουμε αυτά τα mats μπροστά μας και να ασχολούμαστε τόσο πολύ πια με το να είμαστε super εντάξει.

Offline spinos_4

• Αλλαγή
apostolos
όταν σε όλους τους παίχτες έχεις κάνει μειώσει συμβολαίων δεν μπορείς να πας μετά και να σκάσεις 500 χιλιάρικα για δεξί μπακ χωρίς να ξέρεις αν θα σου βγει η όχι...
γαμάς τα αποδυτήρια...
PAOK-Hersonissos (Kriti)

Offline skyclad4

• Αλλαγή
Είμαι υπερβολικός που πιστεύω ότι μία ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ συνέντευξη τύπου όπου θα βγουν ΣΤΑΡΑΤΑ και ΠΑΟΚΤΣΗΔΙΚΑ τα δεδομένα προς τα έξω θα βοηθήσει πολύ;

Ναι, εισαι και υπερβολικος και εκτος πραγματικοτητας αν περιμενεις κατι τετοιο.

apostolos
όταν σε όλους τους παίχτες έχεις κάνει μειώσει συμβολαίων δεν μπορείς να πας μετά και να σκάσεις 500 χιλιάρικα για δεξί μπακ χωρίς να ξέρεις αν θα σου βγει η όχι...
γαμάς τα αποδυτήρια...

Οταν σκας 900 χιλαρικα για καποιον που νομιζει οτι ειναι σεντερ φορ χωρις να ξερεις αν θα σου βγει η οχι, τα γαμας τα αποδυτηρια?

Στα των μεταγραφων τωρα. Το τι ακουγεται απο εφημεριδες, ιντερνετ, καφενεια και ονειροκριτες δεν με απασχολει καθολου εδω και αρκετα χρονια. Εγω περιμενω να ακουσω επισημη τοποθετηση της ομαδας μου για καποιον παιχτη, τα αλλα ολα μπαινουν απο ενα αυτι και βγαινουν απο το αλλο. Μεχρι στιγμης λοιπον απο μεταγραφες εχουμε ενα δανεικο δεξι αμυντικο και τον καλυτερο ελληνα παιχτη (οπως μας τον παρουσιαζουν). Δεδομενου οτι σε δυο βδομαδες η ομαδα πρεπει να ειναι πανετοιμη για δυο παιχνιδια κομβικης σημασιας, για μενα οι μεταγραφες κρινονται απλα για γελια. Απο κει και περα θα τουμπεκιαστω οσο μπορω και θα περιμενω το τελος της χρονιας για απολογισμο. Ξερω οτι οι διοικουντες αποφευγουν μεροληπτικα να θεσουν στοχους για τη χρονια που ερχεται, προσωπικα ομως δε θα ανεχτω τιποτα λιγοτερο απο ομιλους στο ουεφα και θεση τσου λου για του χρονου. Οψομεθα
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline spinos_4

• Αλλαγή
μα ρε skyclad μην με κανεις να υπερασπίζομαι τον κοντό...
δεν περιμένεις να δεις αν θα σου  βγει η όχι, ξέρεις τι μπορεί να σου προσφέρει, ξέρεις τι παίρνεις τον βάζεις και παίζει...
για το οικονομικό δεν ξέρω ποσα παίρνει έχει ακουστεί για 700 ποσο που είναι κοντά στου Κοντρέρας και στου Ζλάταν (αυτά υποθετικά)
PAOK-Hersonissos (Kriti)

Offline skyclad4

• Αλλαγή
Αδερφε καθε καινουρια μεταγραφη εχει ενα ρισκο. Σαφως ειναι μικροτερο οταν περνεις παιχτη που γνωριζει την ομαδα και το πρωταθλημα, αλλα το ρισκο παντα υπαρχει. Μπορεις εσυ να βαλεις το χερι στη φωτια οτι ο κοντος δε θα σου βγει παλτουδια βιζον?
Εγω το αγγλικο πρωταθλημα το παρακολουθω απο πολυ κοντα για πανω απο δεκετια, και ειχα και διαρκειας σε αγγλικες ομαδες. Για τον μεντι που λενε παραπανω, μπορω να σου πω πως μονο με την ταχυτητα και την εμπειρια του, στον ΠΑΟΚ θα ηταν αναντικαταστατος. Αλλα το ρισκο στη μεταγραφη παντα υπαρχει γιατι δεν ειναι μονο η ποδοσφαιρικη αξια που παιζει ρολο.
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline spinos_4

• Αλλαγή
σύμφωνο με το ρίσκο που λες...
απλά ο κοντός είναι παίχτης σε θέση που ΠΟΝΟΥΣΕΣ την περασμένη χρονια...
το να σκάσουμε 500 χιλιάρικα ΠΡΙΝ δούμε αν θα μπούμε σε ομίλους CL-EUL δηλαδή εξασφαλισμένα έσοδα είναι mlkia...
έτσι κι αλλιώς οποιον και να περνάμε δεξί back, στα προκριματικά θα παίξει η ο Σνάουτσερ η ο Κοντρέρας... άρα μπορούμε να πούμε ότι η συγκεκριμένη θέση δεν θα "καίει" τόσο... άρα εγώ βλέπω ότι προς το παρόν περιμένουν να δουν αν θα έχουμε τα παραπάνω έσοδα για να δουν σε ποιο επίπεδο θα κινηθούν...
PAOK-Hersonissos (Kriti)

Offline kainsta

• Αποστολή
  • **
ρε σπινο δεν καιει η θεση του δεξιου μπακ?δηλαδη να τρελαθουμε?
αν θελεις να εχεις ελπιδες να προχωρησεις σε καποια απο τις 2 ευρωπαϊκες διοργανωσεις πρεπει τα ακρα σου να πετουν φωτιες.

εκτος αν πρεπει να ειμαστε οκ με την λυση contreras(δηλαδη να καψουμε το χαρτι μας στο κεντρο της αμυνας)

οποιος παιχτης και να ερθει με καπως μεγαλο συμβολαιο θα υπαρχει φοβος αποδυτηριων???αυτα θα πρεπει να σκεφτομαστε???

υγ=>απο την δευτερη ομαδα μας γιατι δεν πειραμε ακομα τον νετο να τελειωνουμε?
Ο σαλπι(γιδης) πανω απ΄ολα

Offline spinos_4

• Αλλαγή
όχι δεν καεί το δεξί άκρο τις άμυνας σε αυτό το mats κατά την γνώμη μου
γιατί τα back σου σε αυτά τα παιχνίδια δεν θα πετάνε φωτιές θα κάθονται πίσω από το κέντρο και θα αμύνονται
η καλύτερη λύση είναι ο Snautzer... άμα παίξουμε με καμια ρωσικη που είναι σε foul forma λόγο πρωταθλήματος δεν θα πάμε να παίξουμε επιθετικά
θα κοιτάξουμε τα νότα μας...
PAOK-Hersonissos (Kriti)

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
Άμα είναι έτσι φίλε σπίνο να βάλουμε το 14 το λεφωρείο μπροστά από την εστία στην τούμπα με κλειστά τα παράθυρα κι όλας και να περιμένουμε να μην φάμε γκολ. Τι  λογική είναι αυτή??? Η ομάδα είχε πέρσι πρόβλημα στο δεξί μπακ και στον έξω αριστερά και μέχρι στιγμής πήραμε ένα φορ και ενα σέντερ μπακ και σε 15 μέρες παίζουμε προκριματικά τσάμπιονς λίγκ τραυματίστηκε και ο λίνο και τώρα ουσιαστικά από αριστερά είμαστε νεκροί δημιουργικά. Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί σκιστήκαμε να βγούμε τσάμπιονς λίγκ ξέρωντας, ότι αρχές ιούνη δεν θα έχουμε προπονητή, δεν θα έχουμε λεφτά για μεταγραφές, δεν θα έχουμε εξασφαλίσει ότι τους καλούς που έχουμε και παίρνουν αρκετά λεφτά (βλέπε κοντρέρας, μουσλίμοβιτς) δεν μπορούμε να τους δώσουμε και ότι το γήπεδο είναι ακατάλληλο για αγώνες τέτοιου επιπέδου. Μέχρι και την προετοιμασία την κάνουμε τζάμπα σε περιοχή με θερμοκρασίες που φτάνουν 35 και 40 βαθμούς. Πλήρωσε ρε φίλε και πανε κάνε προετοιμασία εκεί που πρέπει και είναι καλό για τους παίκτες, αν ηταν να ψήνονται έχει και έξω από την σαλονίκη στον λαγκαδά ιαματικές πηγές και σπα και κάτι κουνούπια σαν πύραυλους, τζάμπα θα έβγαινε και εκεί.Δεν ξέρω αλλά φέτος βλέπω μια απίστευτη ανοργανωσιά και επιπολαιότητα από την διοίκηση σε πολλά θέματα και όχι μόνο στις μεταγραφές και συνήθως ότι σπέρνεις αυτήν την εποχή το θερίζεις όλη την υπόλοιπη χρονιά.   
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
Φταιει και για τον καιρο στην Γερμανια ο Ζαγορακης; Φταιει που ο Λινο επαθε καταγμα κοπωσεως στις διακοπες; Φταιει που βγηκαμε Τσαμπιονς Λιγκ;
tasouli no offence αλλα σημερα μαλλον επρεπε να εισαι σε καμια παραλια!
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

zagorakis

• Guest
Έκλεισε ο Μπουσαϊντί, από αύριο στην προετοιμασία

Ο ΠΑΟΚ οριστικοποίησε την απόκτηση του Τυνήσιου Μπουσαϊντί. Ο παίκτης έμεινε ελεύθερος από την Σάλτσμπουργκ, συμφώνησε με τον ΠΑΟΚ και αύριο θα βρίσκεται στην Γερμανία για να ξεκινήσει προπονήσεις.

Η μεταγραφική υπόθεση που έμεινε ανοικτή για καιρό στον ΠΑΟΚ με την απόκτηση δεξιού μπακ, έκλεισε πριν λίγη ώρα. Παίκτης του Δικεφάλου θα πρέπει να θεωρείται ο Τυνήσιος Μπουσαϊντί, ο οποίος έρχεται ως ελεύθερος.

Αυτό που περίμενε ο ΠΑΟΚ οριστικοποιήθηκε σήμερα, με τον Τυνήσιο παίκτη να μένει ελεύθερος από την Σάλτσμπουρτγκ. Αφού τελείωσε το δύσκολο κομμάτι της υπόθεσης, αμέσως μετά ολοκληρώθηκε και η συμφωνία με τον παίκτη και τον ΠΑΟΚ.

Ο Μπουσαϊντί που δεν είχε πρόβλημα να έρθει και για να δοκιμαστεί στον ΠΑΟΚ, δεν είχε πρόβλημα να έρθει και για έξι μήνες, αφού πιστεύει πολύ στον εαυτό του, θα βρίσκεται στο Μπαντ Μπρουκενάου αύριο Δευτέρα, αφού θα κάνει το ταξίδι οδικώς από την Αυστρία.

http://www.paok24.com/newsitem.asp?s=12&id=985

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
Φταίει γιατί θέλαμε δεξί μπακ και έξω αριστερά και πηρε φορ και σέντερ μπακ, όταν πας προετοιμασία εξετάζεις πολλές παραμέτρους, μια από τις σημαντικότερες είναι οι κλιματολογικές συνθήκες, όλες οι ομάδες φεύγουν απο την ελλάδα και πάνε κενρική ευρώπη επειδή εκεί δεν κάνει τόση πολύ ζέστη, εμείς πήγαμε σε μέρος που πιάνει 40 βαθμούς. Δηλαδί αν πάς στο σέλι ας πούμε της γερμανίας θα έχει έχει δροσιά τέτοια εποχή, αν πας στον λαγκαδα της γερμανίας θα έχει 40 βαθμούς, πριν πας πρέπει να το ψάξεις, τώρα αν έτυχε 3-4 μέρες και έκανε καύσωνα οκ. Δεν φταίει γιατί ο λίνο έπαθε κάταγμα, φταίει όμως γιατί στην θέση του δεν υπάρχει άλλος παίκτης και θα παίξει ένας σέντερ μπακ. Και επι του πιεστηρίου είδηση έκλεισε ο μπουσαϊντί από την δεύτερη ομάδα της σάλτσμπουργκ.
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

makptol

• Guest
εσυ τι λες τασουλη δεν το ψαξανε που θα πανε για προετοιμασια ?
οσο για τον μπουσαιντι που λες ειρωνικα για β ομαδα της σαλτσμπουργκ νομιζω
οτι εδω και τρια χρονια θα επρεπε να μαθουμε να μην υποτιμαμε παικτες που δεν
ειδαμε στο χορτο γιατι μπορουμε να εκτεθουμε εξαλλου λιγη θετικη ενεργεια μην βγαζουμε μιζερια οι προκλησεις ειναι μπροστα μας τασουλη δεν χασαμε κανενα στοχο
δεν αρχισε ακομη η σαιζον..... ;)

Callahan

• Guest
Άιντε καλορίζικος!

northeagle_4

• Guest
Αυτος τωρα δεν ξερω τι ειναι παλι,τυνησιος δεξιος μπακ με θητεια σε βελγιο,ουκρανια και αυστρια χωρις ιδιαιτερο βιγραφικο και μολις 15 συμμετοχες στην εθνικη του.Βαση βιογραφικου δλδ εμενα μου φαινεται μετριος παικτης αυτο δεν σημαινει οτι δεν μπορει να ειναι και καλος οταν ερθει η ωρα να πατησει χορταρι αλλα σιγουρα το ρισκο παλι ειναι μεγαλο.Αν κλεισει αυτος και δεν γινει καποια αλλη κινηση πολυ καλη αριστερα στα χαφ αδυνατω να πιστεψω οτι ο βρυζας εναν μηνα ξεψαχνισε την αγορα για δεξι μπακ και κατεληξε σε αυτον.... το μονο λογικο που μπορω να σκεφτω ειναι οτι τον ξερει οτι μπορει να ανταποκριθει και δευτερον οτι ερχεται πακετο με αλλον παικτη του ιδιου μανατζερ αλλη λογικη εξηγηση δεν χωραει.
 Αγωνιστικα κοντοπουτανος και ζουλεα ειναι πολυ καλες κινησεις αλλα αυτος ο τυπακος ειναι μεγαλο ερωτηματικο και ειλικρινα αναρωτιεμαι οταν η βασικη θεση που θες παικτη διαλαλεις οτι ειναι ο δεξι μπακ πως καταληγεις σε Μπουσαιντι...... με 200 χιλ και αν..... Υπομονη εχω να δω πως θα ολοκληρωθει ο μεταγραφικος σχεδιασμος,οποτε εκει ισως λυθουν οι αποριες....και σιγουρα ο παικτης θα κριθει στο χορταρι και η ΠΑΕ απο την εικονα που παρουσιασει η ομαδα αρχης γενομενης απο τα ευρωπαικα ματς...2 βδομαδες μεινανε...