Author Topic: Μεταγραφές 10/11: Γνώμες, σχόλια και γενική συζήτηση  (Read 49471 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline spinos_4

• Αλλαγή
Αυτό που είπα ήταν το εξής απλό:
Υπάρχουν κάποιοι εδώ μέσα που παίρνουν τον ισολογισμό της ΠΑΕ και βγάζουν κάποια συμπεράσματα. Έχουν τις γνώσεις να διαβάσουν ισολογισμό? Έμενα τουλάχιστον που είμαι και χαζός μου πήρε 2 εξάμηνα στο Πανεπιστήμιο για να μάθω να διαβάζω και να κρίνω έστω τα βασικά. Και στην πλειονότητα τους έχουν λογιστικά τρικ μέσα και θες ώρες-μέρεες για να βγάλεις συμπερασμάτα (εταιρείες ορκοτών λογιστών αν έχεις ακουστά).

σε αυτό σύμφωνο απόλυτα
PAOK-Hersonissos (Kriti)

baron

• Guest
Στο post σου αναφέρεις ρητά:

γιατί είμαστε μέσα 2 εκ, γιατί το ένα, γιατί το άλλο. ΜΙΖΕΡΙΑ. Πραγματικά το καταλαβαίνω ότι δεν έχετε με τι ασχοληθείτε αλλα οκ. Επίσης γίναμε και λογιστές όλοι και αναλύονται και οι ισολογισμοί της ΠΑΕ. Πραγματικά ελπίζω τουλάχιστον αυτοί που αναλύουν να έχουν μια ιδέα το τι εστί ισολογισμός και ότι δεν είναι απλά έξοδα-έσοδα=κερδη/

Συμπέρασμα:
- Η δεν υπάρχουν για εσένα τρύπες 2 εκ ( που είναι 3,2 )
- Δεν σε ενδιαφέρει γενικά το θέμα
- σε ενδιαφέρει αλλα εμπιστεύεσαι ζαγοράκη και όλα καλά
- δεν το πιστεύεις γιατί το ακούς συνεχώς από τους ard άρα μονο ψέμα μπορεί να είναι
- και να είναι έτσι στα αρχίδια σου γιατί σε ενδιαφέρει μονο η ΠΑΟΚΑΡΑ να μπει στο CL και όλα τα αλλα τα βρίσκουμε
- και γενικώς πάει λέγοντας

Άκου: Το ότι καθόμαστε και γράφουμε εδώ μέσα δεν σημαίνει τίποτα. Εμείς τα γράφουμε εμείς τα διαβάζουμε. Και φυσικά η δουλειά γίνεται στους συνδέσμους και από ότι βλέπεις δεν κουνιέται φύλλο, άρα δεν υπάρχει ούτε αντίδραση στα πεπραγμένα της διοίκησης ούτε κάποια ΜΙΖΕΡΙΑ να αιωρείται ΕΠΙΣΗΜΑ.

Αυτό με το ποιος είναι λογιστής και ποιος όχι το προσπερνώ γιατί υποτιμάς την νοημοσύνη σου πρώτα από όλα. Όλοι μπορούν να διαβάσουν έναν ισολογισμό και να καταλάβουν 5 basics. Και φυσικά δεν θα δούμε με την πρώτη τα λογιστικά τρικ αλλα αυτό δεν είναι και το θέμα. Την γενική κατεύθυνση της εταιρίας ΠΑΟΚ ψάχνουμε.

Όσο για τα λουλουδάκια και της πεταλούδες κάντο αναγωγή στο "καλο πράμα".... δεν πιστεύω να κατάλαβες τίποτα άλλο, "κοκκινοφορεμενο" και στο πασαλιμάνι δικτυωμένο?   :o

Offline polman

• Αποστολή
  • **
Συμπέρασμα:
- σε ενδιαφέρει αλλα εμπιστεύεσαι ζαγοράκη και όλα καλά
- δεν το πιστεύεις γιατί το ακούς συνεχώς από τους ard άρα μονο ψέμα μπορεί να είναι
Αυτά για μένα αλλά επίσης ξέρω ότι όλες οι ΠΑΕ παγκοσμίως είναι με τεράστια ελείματα. Απλά σε εμάς το κάνουμε θέμα για μας απροσονατολίσουν. Το έκανα ήδη μια φορά πριν τον αγώνα με στο κύπελο. Και μας πόνεσε αυτό. Μαθαίνουμε τώρα στο σκουλήκι ότι φεύγουν επειδή είναι απλήρωτοι. Και το μαθαίνουμε μετά από καιρό (δηλώσεις αμπρέου πχ). Και οι αρδ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΤΠΤ. Για μας λένε ακόμα ότι δεν είχαμε να δώσουμε 12000 ευρώ. Αν είναι αυτό αντικειμενική δημοσιογραφία τότε χέσε με. Αν αυτό δεν είναι πόλεμος κατά του ΠΑΟΚ αλλά και της διοίκησης τότε τι είναι?! Και εμείς θέλουμε να βγάλουμε τα μάτια μας μόνοι μας γιατί ασχολούμαστε με τους μαλάκες και μας επηρεάζουν.

Φυσικά και με ενδιαφέρει το όποιο έλειμα υπάρχει. Αλλά πρώτον δεν πιστεύω μια από ότι λένε οι αρδ και περιμένω από την διοικηση να δώσει συνέντευξη και νας μας εξηγήσει. Αλλά μέχρι το σημείον να αναφερθεί ότι έφαγε λεφτά - έκανε κακοδιαχείριση, δεν θα το πω χωρίς στοιχεία. Και ναι το έχουν αναφέρει και άλλα αδέρφια, πως αν ξοδεύτικαν λεφτά για τον τάδε παίκτη, για το προπονητικό κλπ τότε δεν νομίζω κανένας μας να τους κακολογήσει. Απλά η ενημέρωση είναι ελειπής (αν υπάρχει και θέμα)

Άκου: Το ότι καθόμαστε και γράφουμε εδώ μέσα δεν σημαίνει τίποτα. Εμείς τα γράφουμε εμείς τα διαβάζουμε. Και φυσικά η δουλειά γίνεται στους συνδέσμους και από ότι βλέπεις δεν κουνιέται φύλλο, άρα δεν υπάρχει ούτε αντίδραση στα πεπραγμένα της διοίκησης ούτε κάποια ΜΙΖΕΡΙΑ να αιωρείται ΕΠΙΣΗΜΑ.
Συμφωνούμε απόλυτα. Δεν θα μπορούσα να το εκφράσω καλύτερα. Αυτό που με απασχολεί εμένα ειναι μηπως δεν υπάρχει κάτι επίσημα και προκαλείτε το όλο θέμα από τρίτους? Μήπως θέλουμε να μας χτυπήσουνε εκεί που ήμαστε δυνατοί? Ρητορικές οι ερωτήσεις και σεναριολογία θα μου πείτε.

Αυτό με το ποιος είναι λογιστής και ποιος όχι το προσπερνώ γιατί υποτιμάς την νοημοσύνη σου πρώτα από όλα. Όλοι μπορούν να διαβάσουν έναν ισολογισμό και να καταλάβουν 5 basics. Και φυσικά δεν θα δούμε με την πρώτη τα λογιστικά τρικ αλλα αυτό δεν είναι και το θέμα. Την γενική κατεύθυνση της εταιρίας ΠΑΟΚ ψάχνουμε.
Δεν ξέρω γιατί επιμένεις σε αυτό το θέμα. Αν ξέρεις κάποια πράγματα πάνω σε ισολογισμούς κάποια γενικά συμπερασμάτα (ίσως) θα βγάλεις. Αλλά είναι η δουλειά μου αυτή γιαυτό και επιμένω κάπως  :P
oooooooo PAOKara exo trela...

Offline savage republic

• Βασικός
Επειδή τον κόβω φλώρο, καλά κάνει και δεν έρχεται.

http://olapaok.gr/podosfairo/den_paw_ston_paok.396407.html

Αρχική / Ποδόσφαιρο / "Δεν πάω στον ΠΑΟΚ"
"Δεν πάω στον ΠΑΟΚ"
Ποδόσφαιρο 06 Ιουλ. 2010 16:53 - Από

Ο Χαβιέ Κάμπορα τοποθετήθηκε την Τρίτη (6/7) και μίλησε για τις συζητήσεις που είχε με τον "Δικέφαλο" πλέκοντας το εγκώμιο της διοίκησης των "ασπρόμαυρων"
1 σχόλιο | Σχολιάστε

Ο Χαβιέ Κάμπορα μιλώντας την Τρίτη (6/7) στο "Αθλητικό Metropolis 95,5" αποκάλυψε το μεταγραφικό "φλέρτ" που είχε με τον ΠΑΟΚ βάζοντας συγχρόνως τελεία και παύλα στο ενδεχόμενο να μετακομίσει στην Τούμπα.

"Ο ΠΑΟΚ έχει μια πολύ σοβαρή διοίκηση με την οποία μπορεί να συνεννοηθεί κάποιος και επειδή είναι άνθρωποι του ποδοσφαίρου ξέρουν τι κάνουν και σέβονται ότι ένας ποδοσφαιριστής έχει οικογένεια. Αντίθετα στον Άρη σκέφτονται ψυχρά επαγγελματικά", δήλωσε ο Αργεντινός επιθετικός και συμπλήρωσε:

"Ο λόγος που δεν συμφώνησα ήταν επειδή σεβάστηκα τους φιλάθλους του Άρη και επειδή ήθελα να αποκτήσω πρώτα την ηρεμία μου. Οικογενειακοί λόγοι δεν υπήρχαν, ήμασταν πολύ χαρούμενοι στην ομάδα και την Θεσσαλονίκη. Είχα να πληρωθώ έξι μήνες, αυτή είναι η αλήθεια. Κουράστηκα, μου είπαν πάρα πολλά ψέματα από την διοίκηση του Άρη".

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
δεν το πιστέυω ρε κάμπορα ότι σου πε ο κόντης ψέμματα..........γίνονται αυτά ρε...?

τσ τσ τσ ..
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

baron

• Guest
José Miguel González Rey 

Συζήτηση με οπαδό της Villarreal σήμερα το πρωί: Αυτοί εκεί τον José Miguel González Rey τον έχουν δοσμένο στον ΠΑΟΚ, και του φάνηκε περίεργο που εγώ του είπα ότι τέτοια μεταγραφή δεν έγεινε.  :gruebel:
φυσικά ένας απλώς οπαδός είναι...

jmjyiannis

• Guest
Εξέτάζεται του Μπουσαΐντι

Την περίπτωση του 29χρονου Τυνήσιο δεξιού μπακ, Ανίς Μπουσσαΐντι, που αγωνιζόταν πέρσι στη Σάλτσμπουργκ, εξετάζουν στον ΠΑΟΚ.

Από τη στιγμή που η περίπτωση του Χοσέμι δεν προχωράει, αφού ο παίκτης δεν είναι αυτό που ψάχνει ακριβώς ο Ζήσης Βρύζας, προβάδισμα φαίνεται να παίρνει ο Μπουσσαϊντί.

Ο διεθνής Τυνήσιος, έμεινε ελεύθερος από την πρωταθλήτρια Αυστρίας, Σάλτσμπουργκ και προτάθηκε στον ΠΑΟΚ και η περίπτωση του εξετάζεται, αφού έχει τα χαρακτηριστικά του δεξιού μπακ που ψάχνει ο Βρύζας.

Ο Μπουσσαϊντί ξεκίνησε την καριέρα του το 2001 στην Στάντε της Τυνησίας, στην οποία παρέμεινε μέχρι το 2004. Από εκεί τον απέκτησε η Μέταλουργκ Ντόνετσκ, όπου παρέμεινε για τρία χρόνια, έχοντας 65 συμμετοχές και δύο γκολ. Το 2007 μετακόμισε στη βελγική Μέχελεν, με την οποία είχε 10 συμμετοχές και 1 γκολ. Από το 2008, αγωνίστηκε στη Σάλτσμπουργκ, με την οποία στα δύο χρόνια παρουσίας του, σημείωσε 28 γκολ(μαλλον θα εννοει παρουσίες) και πέτυχε και 1 γκολ.
http://www.paok24.com/newsitem.asp?s=12&id=937

πολλες φυλές μαζεύονται....

zagorakis

• Guest
Ατζέντης του παίκτη είναι ο Ντμίτρι Σέλουκ, ο ίδιος που έχει και τον Ζουέλα.

Offline savage republic

• Βασικός
José Miguel González Rey 

Συζήτηση με οπαδό της Villarreal σήμερα το πρωί: Αυτοί εκεί τον José Miguel González Rey τον έχουν δοσμένο στον ΠΑΟΚ, και του φάνηκε περίεργο που εγώ του είπα ότι τέτοια μεταγραφή δεν έγεινε.  :gruebel:
φυσικά ένας απλώς οπαδός είναι...

Έλα ρε, ο Χοσεμί είναι, που έλεγαν τόσες μέρες. Όποιος και να έρθει, το ξέρουμε το έργο. Θα κερδίσει από τον ΠΑΟΚ σαν όνομα. Τους άλλους που δεν ήρθανε ξέρουμε πως κανείς τους δεν ακούστηκε να έκανε κάτι σπουδαίο.

Offline cure

• Αλλαγή
πιστευω, οτι θα εχει πολλαπλα οφελη η ΠΑΕ απο τον συγκεκριμενο μανατζερ...τετοια, που ισως θα πρεπει να αναθεωρηθει η ρητρα του Βιερινια ;D ... αυτος για 15 εκ, πουλαει και τον Κορδονουρη.
Γιούπιιιι. Θα κονομήσουμε τρελά. Γιούπιιιιιιι. Θα ξεφορτωθούμε κι άλλον έναν με υψηλό συμβόλαιο. Γιούπιιιιι.
Κουφάλες γαυροβάζελοι. 10 εκατομμύρια συν θα σας ρίξουμε ρε στον ισολογισμό. Κοιτάτε τ' αρχίδια μας από κει κάτω ρε πουθενάδες με τις λογιστικές σας τρύπες. Κορόιδα

Σέλουκ γερά, φέρε μας λεφτά
Σέλουκ αστέρι, φέρε και το Νέρι
Σέλουκ τρελιάρη, πάρε τριακοσάρι
Σέλουκ γαμιόλα, πούλησέ τα όλα

Κι επειδή θα βγω ένοχος να αναλάβω και τις ευθύνες μου:
Υπεύθυνη Δήλωση: Ο κάτωθι υπογεγραμμένος cure δηλώνω υπεύθυνα πως αναλαμβάνω εκ των προτέρων τις τεράστιες ευθύνες μου, για το κακό μάτι και τη γρουσουζιά μου, που θα καταστρέψει το όνειρο του κάθε ΠΑΟΚτσή. Όταν όλα ετοιμάστηκαν στην εντέλεια εδώ και καιρό και με κάθε λεπτομέρεια για να ζήσουμε μία ονειρεμένη σεζόν, δεν μπορεί το κάθε γκαντεμόσκυλο να τα διαλύει όλα με την αρνητική του ενέργεια. Σε περίπτωση λοιπόν που αρχίσουν τα κοντσέρτα για κλαρινέτο και διπλό όμποε στον πωπό, σε ρε γαμήσου-να, θα πάω για εξορκισμό να γλιτώσει επιτέλους ο ΠΑΟΚ.
Υπογραφή: η πηγή του κακού  :P
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline petrov

• Αλλαγή
A εσύ είσαι σοβαρά...  ;)

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
Ôçí õðÝñâáóç åßíáé Ýôïéìç íá êÜíåé ç äéïßêçóç ÆáãïñÜêç óôïí ÐÁÏÊ öÝñíïíôáò óôïí ''ÄéêÝöáëï'' ôïí äéåèíÞ ÃÜëëï ìðáê(ìå êáôáãùãÞ áðü ôç ÓåíåãÜëç) ÌðåñíÜñ Ìåíôß!Ï ôá÷ýôáôïò ðïäïóöáéñéóôÞò Ý÷ïíôáò ìáêñÜ êáñéÝñá óôá ãáëëéêÜ êáé áããëéêÜ ãÞðåäá Ýìåéíå ðñüóöáôá åëåýèåñïò áðü ôçí áããëéêÞ ×Üë Óßôõ êáé ï ÐÁÏÊ êéíåßôáé ãéá íá ôïí áðïêôÞóåé.

Ï óõãêåêñéìÝíïò ðïäïóöáéñéóôÞò åßíáé 29 åôþí êé Ý÷åé áãùíéóôåß åðß óåéñÜ åôþí óôçí Ðáñß Óåí ÆåñìÝí. Åßíáé ôå÷íßôçò, äõíáôüò, ôá÷ýôáôïò êáé ìÜëéóôá Ý÷åé ÷ñïíïìåôñçèåß íá êÜíåé ôá 100 ìÝôñá óå ÷ñüíï 10,49! Ôï 2007 êáé ôï 2008 óõìðåñéëÞöèçêå óôïõò 15 ðéï ãñÞãïñïõò ðïäïóöáéñéóôÝò óôá åõñùðáúêÜ ãÞðåäá áíÜìåóá óå ïíüìáôá üðùò ïé Áíñß, ÌÝóé, ÊñéóôéÜíï ÑïíÜëíôï, ÁñóÜâéí, Åôü, Ñüìåíôáë, Ñéìðåñß êáé ÑïìðÝñôï ÊÜñëïò.

Ï Ìåíôß åßíáé äçëùìÝíïò ïðáäüò ôçò Ðáñß Óåí ÆåñìÝí óôçí ïðïßá áãùíßóôçêå ãéá ìßá ïêôáåôßá!Åðßóçò Ý÷åé áãùíéóôåß 3 öïñÝò ìå ôçí ÅèíéêÞ ïìÜäá ôçò Ãáëëßáò ôçí ðåñßïäï 2004-2006.Ôï êáóÝ ôïõ óýìöùíá ìå ðëçñïöïñßåò áããßæåé ôéò 500.000 åõñþ.

Áêáäçìßåò
1997–1998 ÊáÝí
ÅðáããåëìáôéêÞ êáñéÝñá
Óåæüí ÏìÜäá Óõìì (Ãêïë)
1998–2000 ÊáÝí 34 (2)
2000–2008 Ðáñß Óåí ÆåñìÝí 179 (1)
2002–2003 Ìðüëôïí Ãïõüíôåñåñò(äáíåéêüò) 21 (0)
2008–2010 ×Üë Óßôõ 49 (2)

http://www.sportsview.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=8713:2010-07-10-14-13-26&catid=21:paok&Itemid=202
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

DimNaoussa

• Guest
Προτάθηκε ο πανάκριβος Μεντί

Ο 29χρονος Γάλλος διεθνής Μπερνάρ Μεντί, προτάθηκε στον ΠΑΟΚ για να καλύψει τη θέση του δεξιού μπακ. Οι διοικούντες αυτή τη στιγμή έχουν άλλες επιλογές, αφού ο Γάλλος πρόκειται για μία ακριβή λύση.

Από το 2000 ως το 2008 ο Μεντί αγωνίστηκε με επιτυχία στην Παρί Σεν Ζερμέν και τα τελευταία χρόνια αγωνίζεται στο αγγλικό πρωτάθλημα με τη φανέλα της Χαλ. Καλύπτει το δεξί άκρο της άμυνας, έχει παραστάσεις από κορυφαίες διοργανώσεις και το όνομά του προτάθηκε για πρώτη φορά στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ πριν δύο μήνες. Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ θα μελετήσουν την πρόταση και τα οικονομικά δεδομένα που υπάρχουν πίσω από αυτή, αν και είναι γεγονός ότι ο Μεντί δεν βρίσκεται στην κορυφή της λίστας των υποψήφιων παικτών για το ρόλο του δεξιού μπακ.Για την ακρίβεια, αυτή τη στιγμή και με τα δεδομένα που επικρατούν, δεν είναι καν επιλογή αφού ζητάει ένα ποσό που ξεπερνά τις 600 χιλιάδες ευρω.

Πέρσι ο Μεντί είχε προταθεί και στον Παναθηναϊκό, χωρίς όμως να υπάρξουν προχωρημένες συζητήσεις. Ο 29χρονος, που έχει τις ρίζες του στη Σενεγάλη, αγωνίστηκε τρεις φορές με τα χρώματα της εθνικής Γαλλίας την περίοδο 2004-2006.

http://paok24.com/newsitem.asp?s=12&id=969

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
Ακριβός ο ένας, αμυντικογεννής ο άλλος ενώ θέλουμε επιθετικογεννή, μας πρήξατε τα αρχίδια παε και παπαγαλάκια της, σε δύο βδομάδες παίζουμε τσάμπιονς λίγκ και αν έχετε σκοπό να πάρετε παίκτη 29 αυγούστου τουλάχιστον μην κοροϊδεύτε τον κόσμο, πείτε το ξεκάθαρα. 
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline spinos_4

• Αλλαγή
και μεταγραφή να έχουμε κάνει πριν 1 εβδομάδα στον προκριματικό θα παίξει ο σνάουτσερ γιατί τα back μας δεν θα περνάνε το κέντρο
PAOK-Hersonissos (Kriti)

Offline mikro

• Αποστολή
  • **
Παιδιά έχει κάποιος πληροφορίες για αυτόν τον παίκτη (Μεντί) ?
Π.Α.Ο.Κ. σουβλάκι και το μαλλί καρφάκι ...

Offline petrov

• Αλλαγή
Tην επόμενη φορά που θα αναρωτηθεί κανείς γιατί μας βλέπουν σαν παρακατιανούς και βγάζουν πρωτοσέλιδα στην Αθήνα για παίκτες μας, ας αναρωτηθεί και γιατί οι διάφοροι δημοσιογράφοι και παρατρεχάμενοι στη Θεσσαλονίκη κλαψουρίζουν για "θυσίες για το καλό της ομάδας" και λοιπά.
Επίσης, πως πρέπει να νιώσουμε όταν παίζουμε προκριματικά Τσάμπιονς Λιγκ και αντί να ανεβάζουμε όλοι το επίπεδο και την ψυχολογία, ασχολούμαστε με το αν ξεφορτωθήκαμε το βαρύ συμβόλαιο του Βερόν, αν προπονήθηκε ο Σαλπιγγίδης και πως έκανε jogging στην προπόνηση, και αν η γυναίκα του Ζουέλα είναι εμφανίσιμη. Και επίσης, πόσο κοστίζει αυτός ο "πανάκριβος" Μεντί; Πόσο ακριβότερος είναι από τον Ιμπαγάσα και τον Μπούμπα Ντιόπ, που παίρνουν ανταγωνιστικές προς εσένα ομάδες. Για να ξέρουμε με τι δεδομένα μιλάμε.
Είμαι υπερβολικός που πιστεύω ότι μία ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ συνέντευξη τύπου όπου θα βγουν ΣΤΑΡΑΤΑ και ΠΑΟΚΤΣΗΔΙΚΑ τα δεδομένα προς τα έξω θα βοηθήσει πολύ;

apostolos

• Guest
Συνέντευξη ας κάνουν αργότερα για τα οικονομικά και όλα αυτά τα οποια ειλικρινά με κουράζουν και δεν έχω όρεξη να τα σκέφτομαι... 2 εβδομάδες πριν τις ματσάρες εγώ θέλω να δω κινήσεις αγωνιστικές που να μου δείχνουν ότι με πάμε με γκάζια για την πρόκριση. Αυτό που πρέπει να κάνουν τώρα να τελειώνουμε, μια και η ομάδα είναι ακόμα στην προετοιμασία, είναι μέσα στις επόμενες 2-3 μέρες το πολύ, να κλείσουν τους παίκτες που θέλουν. Δεν μιλάμε για φτου κι από την αρχή να χτίσεις ομάδα, 1 παίκτη στην ουσία θέλεις, και άντε κι έναν ακόμα. Ποσο κάνει αυτή η backara που προτάθηκε ο Γάλλος? 500? Σκαστά και parton να τελειώνουμε. Αν θες παίκτες που να σου κάνουν τη διαφορα και να σου δίνουν ποιότητα δυστυχώς πρέπει να δώσεις ένα κάτι παραπάνω. 300 έδινες στον Beron να κάθεται στο κάτω κάτω. Τέρμα οι δικαιολογίες. Πάρτε τα εργαλεία που χρειάζονται κι αφήστε τις μιζέριες.

Offline savage republic

• Βασικός
Έτσι πάει, όπως τα έγραψε ο Απόστολος.

Offline petrov

• Αλλαγή
Και γω συμφωνώ σ'αυτό που λες Απόστολε αλλά από τη στιγμή που το ένα παρουσιάζεται ως αποτέλεσμα του άλλου (ο ένας μας φαίνεται πανάκριβος,ο άλλος αλμυρός κι ο άλλος γλυκόπικρος), ας βγουν επιτέλους να ξέρουμε όλοι που βαδίζουμε. Ας βγουν να πουν έστω έχουμε τόση τρύπα και θα την καλύψουμε με σφιχτή μεταγραφική πολιτική, να εξηγηθούν, γιατί να φτάνει μέσω ραδιοφώνων και εφημερίδων η κάθε διοικητική πρόθεση; Άσε που μέσω δημοσιογράφων δε ξέρουμε ποιό κομμάτι είναι σκόπιμα διοχετευμένο από διοικητικούς κύκλους και ποιό είναι αποκύημα της φαντασίας. Δημιουργούνται έτσι παρανοήσεις, παρεξηγήσεις και "παπάδες". Δεν υπάρχει λόγος να σπάνε έτσι τα νεύρα όλων...