Author Topic: Μεταγραφές 10/11: Γνώμες, σχόλια και γενική συζήτηση  (Read 49541 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

baron

• Guest
http://olapaok.gr/podosfairo/metagrafes/o_zoyela_einai_palikari_etoimos_na_paiksei_ston_paok.392702.html

Πολυ ενδιαφερουσα συνεντευξη απο εναν τυπο που γνωριζει πολυ μπαλα[/color]

Δικό σου το σχόλιο η ανήκει στο κείμενο?

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
 Ε όχι ρε πούστη μου και τον καστίγιο!!!! Άλλοι παίκτες δεν υπάρχουν??? αυτό το πουστράκι τι δουλείά έχει στην τούμπα???
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
http://olapaok.gr/podosfairo/metagrafes/o_zoyela_einai_palikari_etoimos_na_paiksei_ston_paok.392702.html

Πολυ ενδιαφερουσα συνεντευξη απο εναν τυπο που γνωριζει πολυ μπαλα[/color]

Δικό σου το σχόλιο η ανήκει στο κείμενο?

Δικο μου. Ο ανθρωπος καταφερε και πουλησε Καστιγιο 15 εκ. ευρω και εκανε τον Τουρε να πηγαινει Μπαρτσα και τωρα Σιτυ! Μεγιστο λαμογιο, αλλα το τοπι τηα το γνωριζει
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

chiltsid

• Guest
πως ενας μανατζερ που ξερει απο πωλήσεις,γιατι αυτη ειναι η δουλεια του,γνωρίζει πολυ μπαλα? ??? ??? ??? ???
ωρες,ωρες τα μπερδεύετε τοσο ασχημα,που ουτε οι ιδιοι δεν καταλαβαίνετε τι λετε!

ειναι καλος στις πωλησης,αρα ξερει μπαλα! ::) ::) ::)

Offline Batistuta-4-

• Content Team
  • Αλλαγή
Ε όχι ρε πούστη μου και τον καστίγιο!!!! Άλλοι παίκτες δεν υπάρχουν??? αυτό το πουστράκι τι δουλείά έχει στην τούμπα???

και αλλα πουστρακια δεν ειχαν δουλεια στην τουμπα..

baron

• Guest

[/quote]

[/quote]

:extralaugh:

,,,μάλλον τον ZOUELA εννοείς... ;D

@dark  αδελφέ, το τόπι το κατέχουν πολλοί.
Αλλα ένας μάνατζερ παίκτη κάνei την εξής εργασία: ΠΟΥΛΑ ΠΡΑΜΑΤΕΙΑ. Δεν χρειάζεται να είσαι μεγάλος "γνwστης" της μπάλας για να πούλησης. Αλλα ταλέντα χρειάζεσαι και άλλες διασυνδέσεις.

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
Καλα ρε παιδες ειστε σοβαροι; Για να ξερεις να πουλησεις παικτη πρεπει να ξερεις και μπαλα. Βαλε τοτε μανατζερ παικτων αυτον που πουλαει καρτοκινητα Vodafone...
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline PA0Kis-4

• Αποστολή
  • **
Η Σαχταρ του δινει περισσοτερα αλλα ο καστιγιο προτιμαει με λιγοτερα λεφτα να ερθει στον  ΠΑΟΚ ελα ΠΑΟΚΤΣΑΚΗ ΠΑΙΧΤΑΡΑ ΜΟΥΥΥΥΥΥ

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
Φερτε τον Καστιγιο να φτιαξει το κλιμα ;D

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
Σενάρια για Καστίγιο

Ο Ζουέλα, ωστόσο, μπορεί να μην είναι ο μοναδικός παίκτης που θα αγωνιστεί ως δανεικός στον ΠΑΟΚ, εάν έχουν βάση τα σενάρια που υπήρξαν χθες βράδυ για ενδιαφέρον και συζητήσεις με τον Νέρι Καστίγιο. Από το περιβάλλον του 26χρονου επιθετικού υπήρξε η πληροφορία ότι είναι σε επαφή με άλλη ελληνική ομάδα (εκτός του Ολυμπιακού) και πιθανότατα αυτή η ομάδα είναι ο ΠΑΟΚ.

Θα πρέπει να σημειωθεί ωστόσο ότι δεν είναι η πρώτη φορά που το όνομα του Καστίγιο «παίζει» για την ομάδα της Θεσσαλονίκης και με αυτόν τον τρόπο. Στην προκειμένη περίπτωση είναι εμπόδιο και το οικονομικό, εκτός κι αν η Σαχτιάρ στην οποία ανήκει μπορεί να καλύψει και αυτό το θέμα.

http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=10536&subid=2&pubid=24132672 

Σελουκ ο μανατζερ του?

ΔΙΚΑΙΩΣΗ!!!!

1)Ειναι παικταρας
2)Ειναι γκολτζης, τσαμπουκας, μ αυτον χτυπαμε πρωταθλημα
3)Ειναι σε θεση που ποναμε
4)Ξερει το ελληνικο πρωταθλημα
5)Ειναι σε πολυ καλη ποδοσφαιρικη ηλικια
6)Ηταν αλλα μπορει να ξαναπαιξει εθνικη ΑΡΑ πιθανη καλη πωληση
7)Αν ερθει σημαινει οτι αρνηθηκε τα εκατομμυρια του μαρινακη, αρα αγαπαει τον ΠΑΟΚ
8)Ποτε δεν το επαιξε ΠΑΟΚτσης  ;)

Τωρα για καποιους οι οποιοι μιλανε για μεγαλη αποχη απο τους αγωνιστικους χωρους, απειθαρχιες και γαυροσυνες καλο θα ειναι να ΜΗΝ διαχωριζουν το λαο του ΠΑΟΚ με ΠΑΟΚομετρα, να ΜΗΝ χαλανε το καλο κλιμα στην ομαδα και να αγκαλιασουν αυτη την προσπαθεια που κανει Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΕΕΕ, ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΑΣ Ο ΘΟΔΩΡΑΣ Ο ΖΑΓΟΡΑΚΗΣ και τα αλλα παιδια.
Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ ΚΟΥΦΑΛΕΣ

baron

• Guest
ΔΙΚΑΙΩΣΗ!!!!

είσαι νούμερο dike μου! :tikitaka:

Offline savage republic

• Βασικός
Φερτε τον Καστιγιο να φτιαξει το κλιμα ;D

Καστίγιο ο αμπελουργός.

Offline ved

• Αλλαγή

:prosk:

πιστευα οτι πιο κατι δεν εχει

πιστευα οτι πιασαμε πατο

ομως οχι φιλοι μου !!! ο αγωνας για εναν ΠΑΟΚ του ''σανι πανω απολα'' συνεχιζεται....

ΑΥΛΟΚΟΛΚΕΣ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΜΙΖΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΡΕΖΑΚΙΑ!!!!

euboia4

• Guest
αμεσως τσιμπισατε ολοι
γιαυτο μια ζωη ανω κατω θα μας κανουν οι ΑΡΔ, οποτε αυτοι θελουν
υ.γ. ο καλος πωλητης πρεπει να ξερει καλα και το αντικειμενο της "δουλειας" του

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
Δεν τσιμπαμε φιλος. Το δηλωνουμε ολοι "εμεις". Αυτοι ξερουν, εμεις στηριζουμε!!! Ας φερουν ΟΠΟΙΟΝ ΘΕΛΟΥΝ. 13.000 διαρκειας μεχρι τωρα και το σολντ αουτ βεβαιο. Οποτε?

Offline mikro

• Αποστολή
  • **
Ρε παιδιά , εντελώς άσχετο αλλά επειδή μου έχει ξεφύγει τι ειναι οι ΑΡΔ που γράφετε όλοι  ??? ??? ??? ??? ??? ??? ???
Π.Α.Ο.Κ. σουβλάκι και το μαλλί καρφάκι ...

euboia4

• Guest
Αυτοι ξερουν,εμεις στηριζουμε
οταν περσυ το καλοκαιρι 2-3 επισημαινανε τα λαθη της διοικησης, εδω μεσα στο φορουμ αντιμετωπιστηκαν περιπου σαν αρειανοι
απο το ενα ακρο στο αλλο,απο τυφλη εμπιστοσυνη και μουγκα στα λαθη(προσληψη Γκαγκατση,Μουν κτλ)φτανουμε στο σημειο να κανουμε κριτικη σε ολα ακομα και σε  σεναρια επιστημονικης φαντασιας

Offline ved

• Αλλαγή

:prosk:

πιστευα οτι πιο κατω δεν εχει

πιστευα οτι πιασαμε πατο

ομως οχι φιλοι μου !!! ο αγωνας για εναν ΠΑΟΚ του ''σανι πανω απολα'' συνεχιζεται....

ΑΥΛΟΚΟΛΚΕΣ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΜΙΖΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΡΕΖΑΚΙΑ!!!!

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
Ρε παιδιά , εντελώς άσχετο αλλά επειδή μου έχει ξεφύγει τι ειναι οι ΑΡΔ που γράφετε όλοι  ??? ??? ??? ??? ??? ??? ???
Αλητες Ρουφιανοι Δημοσιογραφοι
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

zagorakis

• Guest
Óôéò 21:00 Ýñ÷åôáé ï ÆïõÝëá

Áðüøå óôéò 21:00 ï Öñáíóßóêï ÆïõÝëá ðáôÜåé Èåóóáëïíßêç êáé ìåôñÜåé áíôßóôñïöá ãéá ôçí áíáêïßíùóç ôçò ìåôáãñáöÞò ôïõ óôïí ÐÁÏÊ.

¼ôé ï ÆïõÝëá èá áðïôåëÝóåé ôçí äåýôåñç ìåôáãñáöÞ ôïõ ÄéêåöÜëïõ åßíáé äåäïìÝíï. Óå êÜèå ðåñßðôùóç âÝâáéá ðñÝðåé íá ðåñÜóåé êáé ôéò áðáñáßôçôåò éáôñéêÝò åîåôÜóåéò, Ýôóé þóôå íá áíáêïéíùèåß êáé åðßóçìá áðü ôçí ÐÁÅ ÐÁÏÊ.

¼ëá ôá õðüëïéðá Ý÷ïõí äéåõèåôçèåß, ãé’ áõôü êáé áðüøå óôéò 21:00 ï ÁãêïëÝæïò èá Ýñèåé óôçí Èåóóáëïíßêç ãéá íá åíóùìáôùèåß ïõóéáóôéêÜ ìå ôçí ïìÜäá ôïõ ÄéêåöÜëïõ.

Áýñéï ôï ðñùú óôéò äÝêá ï ÆïõÝëá èá êÜíåé êáé ôçí ðñþôç ôïõ ðñïðüíçóç ìå ôçí öáíÝëá ôïõ ÄéêåöÜëïõ. ¼ðùò ãßíåôáé áíôéëçðôü ìðáßíåé áìÝóùò óôï ðñüãñáììá ôçò íÝáò ôïõ ïìÜäáò êÜôé ðïõ öõóéêÜ óçìáßíåé üôé ôçí ÔåôÜñôç áíá÷ùñåß ãéá ôçí Ãåñìáíßá.

¼ðùò åßðå êáé ï ßäéïò óôï PAOK24 áéóèÜíåôáé ðáíÝôïéìïò íá îåêéíÞóåé ìå ôïí ÐÁÏÊ êáé ôï óßãïõñï åßíáé üôé âñßóêåôáé ðéï ìðñïóôÜ áðü ôïõò Üëëïõò óå åðßðåäï åôïéìüôçôáò, ìéá êáé Ý÷åé îåêéíÞóåé ôç íÝá óåæüí óôçí Ñùóßá áðü ôéò 14 Ìáñôßïõ.

http://www.paok24.com/newsitem.asp?s=12&id=852