Δεν καταλαβαίνω γτ πρέπει να ΜΗΝ σχολιάζουμε μεταγραφές, εφόσον αυτές φέρουν έστω και ψίχια αλήθειας. Σαφώς και όλοι κρίνονται στο χορτάρι, αλλά για παίκτες που λίγο πολύ γνωρίζουμε , λογικό είναι να χεις κ μια εικόνα. Ίσως τα καλά μου λόγια για τον Ζουέλα παρερμηνεύτηκαν. Διευκρινίζω οτι
1ον Θεωρώ οτι ο Κοντρέρας δεν πρέπει να φύγει απο την ομάδα, το χω γράψει χιλιες φορές
2ον Δεν ξέρω σε τι κατάσταση είναι φέτος ο μαύρος, γτ θυμάμαι μόνο τη τελευταία του χρονιά στην ξάνθη που ήταν απλά απο τα 2-3 καλύτερα c.back στη χώρα.
Ας μας εξηγήσει κάποιος όμως πως θα παραμείνει ο Ινδιάνος στην ομάδα ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΜΕ ΤΙ ΟΡΕΞΗ όταν οι "φίλιες" αλητοεφημερίδες δεν έχει περάσει μια μέρα που να μην τον στέλνουν πακέτο.....Εκτός αν νομίζουμε οτι οι παίκτες είναι χρυσόψαρα κ δεν αισθάνονται, ή δεν νιώθουν απο τπτ ή οτι, όταν είναι μακρυα απο τις χώρες επαγγελματικής τους στέγης, δεν ενημερώνονται για το τι γίνεται.
Δεν συνέκρινα, ούτε έγραψα οτι ο Ζουέλα είναι καλύτερος του Κοντρέρας. Σαφώς και είναι τουλάχιστον 1000φορές καλύτερος απο τους 2 Ιταλούς μαζί και κυρίως πόσταρα γτ σήμερα γράφηκε για πρώτη φορά όνομα παίκτη που κατα τη γνώμη μου, χωράει στον τωρινό ΠΑΟΚ. Απο τους Πάτσα, νταριους φερναντηδες, μασούτηδες, καμφορές και λοιπά ΛΙΜΑ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ που ακούστηκαν, είναι σαφώς μια back up λύση ή λύση διδύμου με τον Χιλιανό που μπορεί βέβαια να μην εχει το ψηλό παιχνίδι καθόλου, μπορεί να ναι 10000% παίκτης ψυχολογίας και κάθε φορά που κάνει τσαφ στην αρχή ματς, μετά δε συνέρχεται με τπτ (τα έχουμε χιλιοπει μέσα στη χρονιά αυτά), αλλά στην καλή του μέρα κατ' εμέ είναι ανίκητος στη σκούπα, με πολύ κοντρολαρισμένη πάσα και αξιοπιστος οσο δε θυμαμαι άλλο c. back να βγει πρώτος στη φάση για να μην παρατηρούνται γνωστά αραμπατζίδικα φαινόμενα να κοιτάμε γεμάτο έρωτα τον επιτιθέμενο οπισθοχωρώντας κ δίνοντας χώρο , μέχρι αυτός να φτάσει μέσα στο τέρμα μαζί με την μπάλα.
Επίσης, δεν κουνιέται φύλλο για δεξί back και παίκτη που θα πάρει αριστερό ασβέστη.....Ας ελπίσουμε να μην ξαναδούμε τον Σορλέν εκεί.