Author Topic: Μεταγραφές 10/11: Γνώμες, σχόλια και γενική συζήτηση  (Read 50621 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

zan

• Guest
Το δικο μου πηγε στο Calvo....

jmjyiannis

• Guest
:02:
:gruebel:
:smack:
:cwm23:

ωρες ωρες τα μπαρμπαδακια αυτα ειναι οσο χιλιες λεξεις.
τι να κανουμε ρε σεις? αν ακουσε κολκα την Παρασκευη που μου πηγε η βελονα στο ραδιο, αντι για νεα της ομαδας ελεγε για το κατω μερος του μαγιω της τυπισσας που εχει στην εκπομπη του.
ΔΕΝ ΚΟΥΝΙΕΤΑΙ ΦΥΛΛΟ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΑ. αυτοι πως θα ζησουν αν δε βγαλουν κανενα σεναριο?

Offline Vorious

• Αλλαγή
Το οτι δεν υπαρχουν μεταγραφικα νεα και γενικως δεν υπαρχουν πληροφοριες δε σημαινει αυτοματα οτι πρεπει να διαβαζουμε τη μπουρδα του καθενος

Εκτος απο μπουρδολογοι παντως, διαπιστωνω οτι ειναι και ηλιθιοι

Γραφεις που γραφεις ψεματα για να βγαλεις το μεροκαματο του ψεματος, γραψε τουλαχιστον ενα αληθοφανες ψεμα για να γινει και λιγο βαβουρα και οχι να γινεσαι κατευθειαν περιγελος
ειπαμε και ΠΑΟΚ να μην ημουνα παλι ΠΑΟΚ θα μουνα

Offline mikro

• Αποστολή
  • **
ΟΧΙ ΤΟΝ ΠΑΤΣΑΤΖΟΓΛΟΥ !!!!!! ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ ΟΟΟΟΟ

Ρε μάγκες μπας και ετοιμάζουν κάτι καλό και για αυτό δν κινείται τπτ τις τελευταίες μέρες ?
Π.Α.Ο.Κ. σουβλάκι και το μαλλί καρφάκι ...

kostas4

• Guest
τωρα λενε για τον μεριεμ!  ::) καλα εχουνε χαζεψει τελειως

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
Δεν νομίζω να είναι τυχαίο ότι παίκτης φεύγει από τον ρούλη, αξίζει δεν αξίζει γράφεται για τον ΠΑΟΚ. Έχω την εντύπωση ότι οι ρεπόρτερ του ΠΑΟΚ δεν τα βγάζουν τυχαία, αλλά τα βγάζουν για να κάνουν τζερτζελέ με τα σκουλίκια. Και συ ρε μαλάκα κόντη διώξε τον κρίστι βανγκέλι να τον πάρουμε που δεν έχουμε δεξί μπακ  :smiley4: :smiley4: :smiley4: :smiley4: :smiley4: :smiley4:.
Δεν ξέρω και αν το όλο σκηνικό αβαντάρεται και από την διοίκηση σαν αντίποινα για τα κοτρόνια που φάγανε στην σκουλικοφωλιά. Πάντως αυτός είναι καλός παίκτης αλλά όχι σε θέση που δεν έχουμε παίκτη.
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline grmakis4

• Αποστολή
  • **
δεν εχεις παικτη με τα χαρακτηριστικα του μεριεμ.....ο τυπος παιζει και σαν  μπακ απ του  Ιβιτσ  η καθαρο αριστερο χαφ   

ο Σορλεν δεν ειναι καθαρο αριστερο χαφ

ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ...................ΚΑΙ ΦΕΡΤΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΙΟΥΜΕ.............

Offline gagas

• Αλλαγή
ξαναειδα το γκολ του καμπορα στο νταχαου ..μαλλον ο μεριεμ ηταν ο πρωτος παικτης που καταφερε να διασπασει την αμυντικη λειτρουργια μας(ιδιατερα των κεντρωων) με μια πολη καλη παραλληλη κινηση..
ασχετο αυτο με το εαν πρεπει να αποκτηθει..
απλα ειναι ενας παικτης που μπορει να παιξει σε πολλες θεσεις κ κυριως στα αριστερα..δεν ξερω σε τι κατασταση βρισκεται..
καλυτερη περιπτωση απο αυτη του καμπορα..

Offline mikro

• Αποστολή
  • **
Ρε παιδιά μπας και όλοι οι παίκτες του ρούλη παίζουν καλά κάθε φορά που παίζουν με εμάς  για να πάρουν μεταγραφή σε εμάς ?  ;D ;D ;D ;D
Π.Α.Ο.Κ. σουβλάκι και το μαλλί καρφάκι ...

Callahan

• Guest
Είμαι 30 ετών και έχω την φιλοδοξία να δείξω πολλά πράγματα σε ένα πρωτάθλημα υψηλού επιπέδου. Στην Ελλάδα μόνο τρεις ομάδες είναι μεγάλες. Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός και ΑΕΚ. Μετά από αυτές, είναι δύσκολο να ευχαριστηθείς το ποδόσφαιρο.

-Meriem
 :D

apostolos

• Guest
Δεν μας χαλάνε παίκτες από τα σκουλήκια και δεν είναι θέμα πρεστίζ. Ειδικά οι δυο που έχουν αναφερθεί ως στόχοι μέχρι τώρα μια χαρά είναι. Το δε παρελθόν δείχνει οτι όποτε πήραμε παίκτη από εκεί, μας βγήκε τζετ, σε μας γάμησε κι έδειρε. Με μια μικρή εξαίρεση τον Παπάζογλου, που ο άνθρωπος δεν είχε πατήσει χορτάρι για 1.5 χρόνο και ξαφνικά σε μας λόγω τραυματισμών των υπολοίπων κλήθηκε να παίξει βασικός ενώ δεν ήταν έτοιμος σε πάρα πολλά ματς και σε επίπεδο υψηλών απαιτήσεων... Κι αυτό γιατί ενώ οι σκώληκες δείχνουν μια αρκετά σοβαρή ικανότητα να βρίσκουν και να φέρνουν αξιόλογους παίκτες, είναι τέτοιο το κλίμα στην άθλια ομάδα τους που όλοι θέλουν να φύγουν από εκεί τρέχοντας (εκτός από κάτι τεμπελχανάδες τύπου κόκε χαβίτο) και έρχονται μετά ας πούμε στον ΠΑΟΚ όπου το κλίμα είναι πολύ καλό και η ομάδα σοβαρή και ανεβαίνει κατακόρυφα η απόδοσή τους....

Offline Greenleaf

• Αποστολή
  • **
Το ποστ του Callahan τα λέει όλα, πως γίνεται κάποιος να κάνει μια τέτοια δήλωση και την επόμενη μέρα ο μάνατζερ του να τον προτείνει στον ΠΑΟΚ; Τρέλα πράγματα συμβαίνουν στον κόσμο των μεταγραφών, των μάνατζερ και των δημοσιογράφων...

apostolos

• Guest
Δηλαδή ο Μεριέμ από αυτά που έχει ζήσει 6 μήνες ΦΕΤΟΣ στην Ελλάδα κατάλαβε οτι η αεκ ας πούμε είναι μεγάλο μέγεθος? Να ήταν κάποια χρόνια πριν να πω πάει στο διάολο, αλλά φέτος?

Offline ViCiOuS4

• Αποστολή
  • **
Συμφωνω με τον αποστολο..Και οχι απλα θελουν να φυγουν τρεχοντας, ξεροχυνουν και στην ιδεα ,μονο, να φορανε την φανελα με τον δικεφαλο...Οσο για τις δηλωσεις τωρα κατα ποσο αληθευουν στην πραγματικοτητα οτι τις ειπε η' αν ειναι μανατζερικες μαλακιες δεν το ξερουμε...Τεσπα..

Τα 2 τελευταια χρονια που σπερνουμε, τους παιρνουμε απο 2 παικτες καθε χρονο που εχουν αποδοσει τα μεγιστα..(πλην Σακη)

2008: Ιβιτς, Χαλκιας
2009: Βιτολο, Παπαζογλου

Και μονο για το γουρι θα πρεπει να συνεχιστει αυτη η συνηθεια που εγινε λατρεια..Δεν λεει να χαλασει φετος η παραδοση... :joint:

Παντως υπαρχει μια φημολογια και για Καλβο..(Με συμβολαιο σαν και αυτο του Καμπορα λεγεται, ανυπαρκτο δηλαδη) ;) Βασικα για μενα οι μονοι που αξιζουν απο την περσυνη σκουληκαντερα ειναι οι Καμπορα, Καλβο..Ο Μεριεμ δεν μου πολυγεμιζει το ματι...
ΑΘΗΝΑ ΓΑΜΗΜΕΝΗ Ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ-ΑΘΗΝΑ ΓΑΜΙΟΛΑ Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ

zan

• Guest
Δηλαδή ο Μεριέμ από αυτά που έχει ζήσει 6 μήνες ΦΕΤΟΣ στην Ελλάδα κατάλαβε οτι η αεκ ας πούμε είναι μεγάλο μέγεθος? Να ήταν κάποια χρόνια πριν να πω πάει στο διάολο, αλλά φέτος?
Ρε τον Ζηκο εχει μανατζερ τι θελεις να πει? Χτυπαει πορτες....Δεν τον γαμας!

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
Εαν ισχυουν τα σεναρια για Καλβο, τοτε μεχρι την Πεμπτη θα εχει ξεκαθαρισει το θεμα (θετικα ή αρνητικα)

Offline Matador

• Αλλαγή
Φέρτε ρε τον Πατσά :smack: και το πουλέν μου τον "Moυνακια"  :notworthy:και πάμε foul για Champions League.

Χωρίς πλακα τώρα, εύχομαι το καλοκαίρι να περάσει ανώδυνα χωρίς να πάθουμε κανενα  stroke με αυτά που ακούμε!
«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

Offline t.b

• Αλλαγή
Ρε τον Ζηκο εχει μανατζερ τι θελεις να πει? Χτυπαει πορτες....Δεν τον γαμας!

Λίγα λόγια για τον ζήκο, εδώ μας έκλεισε ολόκληρο προπονητικό κέντρο στην γερμανία για να κάνουμε προετοιμασία!!
Εδώ εχω μία απορία, λεφτά δεν έχουμε, για να πληρώνουμε τα μανατζερικά(ενώ μπορούσαμε να κάνουμε μόνοι μας την δουλειά) έχουμε;

Κατά τ αλλα το ερώτημα είναι το εξής, σε πόσα χρόνια η ενδεκάδα μας θ αποτελείτε από παίκτες του παπαναστασιακού με μπότσαρη γωνία?

SKAILS

• Guest
παντως παιδια καμια ομαδα δεν κινηται...ο ΠΑΟΚ καθαρα αγωνιστηκα αμα το δουμε προτιμω να μην κανει καμια μεταγραφη,παρα να πουλησει παικτη...κ στο κατω κατω πολυ καλη ομαδα εχουμε κ πηραμε εκει που πονουσαμε στο γκολ δλδ παικταρα...σιγουρα χρειαζομαστε δεξι μπακ κ αριστερο εξτρεμ,τιποτα αλλο κατα την γνωμη μου.μην ξεχνατε ολοι πως περσυ σε πολυ μεγαλο βαθμο μας στερισε το πρωταθλημα η διαιτησια,φανταστειτε να ειχαμε εμεις την αντιμετωπιση του βαζελου...θα το ξαναπω...χιλιες φορες καμια αλλη μεταγραφη,παρα πωληση παικτη κορμου η να κανουμε μεταγραφες απλα για να κανουμε..

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
1.Ταχτσίδης
2.Μαρκος Αντονιο
3.Χερμαν Ντενις
4.Γκουσταβο
5.Ντουγκλαο
6.Μανιατης
7.Νταριο Φερναντεζ
8.Κριστιαν Σαπουναρου
9.Αβρααμ
10.Αρτουρ
11.Σαβιο Νσερεκο
12.Ζαν Καλβε
13.Εστογιανοφ
14.Σικαμπαλα
15.Πία
16.Μαντούκα
17.Κονέ
18.Αργυρίου
19.Λάνγκελα
20.Κώστας Καπετάνος
21.Ρικάρντο Οσόριο
22.Γκέκας
23.Μανουέλ Κόπολα
24.Ξένος απτηΛάρσα
25.Τζιανλούκα Κομότο
26.Κάμπορα
27.Ντανιέλε Πορτανόβα
28.Αντρέα Εσπόζιτο
29.Λουίς Χιμένεζ
30.Γέστε
31.Μεριέμ
32.Λαμιν Ντιαρα
33.Ανταϊλτον
34.Τζιμπουρ
35.Μιλοβάνοβιτς
36.Μάουρο Εσποζίτο
37.κοντός (όλε)
38.Ονουάτσι
39.Ορούμα
40.Σιμόνε Τιριμπόκι
41.Ντένις Ρόμενταλ
42.Τζαβέλλας
43.Κάλβο
44.Πατσατζόγλου
45.Λούα Λούα
46.Βερονέζι
47.Πιλούντ
48.Χιμένες
49.Τερλίτσι
50.Βίκτορ Σάντσεθ
51.Πιπίνης! αυτο ειναι δωρακι μπονους ετσι για καλο καλοκαιρι  http://www.paok24.com/mmeitem.asp?id=178&m=11&title=

Θερμοπαρακαλω οποιον θυμαται καποιο αλλο ονομα να το συμπληρωσει στη λιστα. Ευχαριστω. Τις ευχες μου