Author Topic: Μεταγραφές 10/11: Γνώμες, σχόλια και γενική συζήτηση  (Read 49533 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

fatal_invasion

• Guest
Καιρός να πάρουμε κάνα παίκτη από τους κάτω.Όποιον θέλουμε εμείς.

ive4

• Guest
εγώ φέτος έχω εντυπωσιαστεί με τον Λούα Λούα. Είναι εξαιρετικός παίκτης, μακράν ο καλύτερος του γαύρου φέτος, ταχύτατος και με τεχνική. Δε ξέρω τι συμβόλαιο έχει κτλ. 

CLUB LARISA

• Guest
Kαλός παίκτης που ΕΑΝ βρει ομάδα σοβαρή κάνει παπάδες και πειθαρχεί. ΑΝ βρει τρούμπες (βλ. ολυμπιακός 2010) τότε μαλακίζεται. Θα ταν πολύ καλή κίνηση κ ο αραπάκος, ΑΛΛΑ ΣΑΝ ΤΟΝ ΤΖΕΜΠΟΥΡ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ. ΠΑΡΤΕ ΤΟΝ ΜΕΓΑΤΟΝΟ ΑΡΧΙΔΑΡΑ Κ ΠΑΡΑΤΗΣΤΕ ΤΙΣ ΒΛΕΝΕΣ 1.50, άιντα να τελειώνουμε κ να προχωρήσουμε ενωμένα....

bagos1

• Guest
παιχταρας ο τζιμπουρ αλλα απειθαρχος και οι κοκκινες θα πανε συνεφο ΠΑΟΚ εισαι...........

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
εγώ φέτος έχω εντυπωσιαστεί με τον Λούα Λούα. Είναι εξαιρετικός παίκτης, μακράν ο καλύτερος του γαύρου φέτος, ταχύτατος και με τεχνική. Δε ξέρω τι συμβόλαιο έχει κτλ.  
ο λουα λουα το τοπι το ξερει,ειναι καλος και προφανως ξεχωριζει σα τη μυγα μες στο γαλα στο μπουρδελο του πειραια.ομως ειναι παρα πολυ επιπολαιος,εγωιστης κι επιρεπης στο λαθος.εχει τη δυνατοτητα να διαλυσει με μια κινηση οτι καλο εχει ξεκινησει με αποτελεσμα να κατανταει μεχρι κι εκνευριστικος.
100 τα 100 θα διαλεγα τον τζεμπουρ.εχει τριπλα,εχει διυσδυτικοτητα,εχει τελειωμα,τα χει ολα.παρτε τον χθες αν μπορειτε.βεβαια εχει και ηλιθιο μυαλο και μανουριαζεται ευκολα.γι αυτο για κατι τετοιους παιχτες χρειαζεσαι προπονητη το σαντος. ;)
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

ive4

• Guest
εμένα αντίθετα δε με συγκινεί ο Τζιμπούρ από πέρσι.
Πριν πάει στην άεκ τον θεωρούσα πολύ καλό και εξελίξιμο.
Τώρα πια δε με συγκινεί.
Δεν είναι μόνο η απειθαρχία του που ούτε ο Μπάγεβιτς δε τον συνέφερε, αλλά κυρίως ότι σπατάλησε τα καλύτερα ποδοσφαιρικά του χρόνια σε μαλώματα με προπονητές, συντεντέυξεις με υπονοούμενα ότι φταίνε όλοι εκτός από αυτόν κτλ, αντί να παίξει την μπάλα που ήξερε

JamaicaN

• Guest
Ονειρο απατηλο, το ξερω αλλα ειναι τα 3 Pablo....

Χιλιανος
Ουρουγουανος
Αργεντινος

Offline cure

• Αλλαγή
Να πω την αλήθεια δεν περίμενα τρελά πράγματα σε αυτό το topic φέτος. Πλέον με τον ερχομό Κόστα το πρώτο topic που θα ανοίγω κάθε που μπαίνω θα είναι αυτό.
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline XIOS 4

• Αποστολή
  • **
Aδιαφορώ για οτι κι αν λένε γιατί δεν ξέρουνε τι νιώθουμε για σένα

bagos1

• Guest
ο Γκεκας ηρθε σημερα απο Γερμανια και κουβαλησε και ενα φορτηγο πραγματα λες και κανει μετακομιση λετε.....??

Offline cure

• Αλλαγή
Λέω. Βρώμισε...
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
ο Γκεκας ηρθε σημερα απο Γερμανια και κουβαλησε και ενα φορτηγο πραγματα λες και κανει μετακομιση λετε.....??

:o :o :o :o :o :o :o :o

ΜΟΥΣΛΙ ΜΕΙΝΕ!!!! ΤΑ ΠΑΙΡΝΩ ΟΛΑ ΠΙΣΩ ΛΕΜΕ!!!

ΠΟΙΟΣ ΓΚΕΚΑΣ ΡΕ? θα θέλει και λεφτά? ή ερχεται τζάμπα?

Offline skyclad4

• Αλλαγή
και χαριστεα και μπασινα θελουμε
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png

:o :o :o :o :o :o :o :o

ΜΟΥΣΛΙ ΜΕΙΝΕ!!!! ΤΑ ΠΑΙΡΝΩ ΟΛΑ ΠΙΣΩ ΛΕΜΕ!!!

ΠΟΙΟΣ ΓΚΕΚΑΣ ΡΕ? θα θέλει και λεφτά? ή ερχεται τζάμπα?

Το σημειώνω αυτό και χαίρομαι που έρχεσαι στα λόγια μου  ;D :-*

Offline papakon

• Αποστολή
  • **
ένα δεξί μπακ οπωσδήποτε, ίσως και αριστερό, κεντρικό αμυντικό βασικό, αριστερό χαφ αν διατηρηθεί το 4-2-3-1.
Σέντερ φορ βασικό ασυζητητί. θα ήθελα και μια εναλλαγή θέσεων στον άσσο.
πιο το νοημα να ζεις αν δεν εισαι παοκτσης

JamaicaN

• Guest
Αimar?

Νταξη, ολοι εχουμε δικαιωμα στο ονειρο.... 8) :rasta:

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
ένα δεξί μπακ οπωσδήποτε, ίσως και αριστερό, κεντρικό αμυντικό βασικό, αριστερό χαφ αν διατηρηθεί το 4-2-3-1.
Σέντερ φορ βασικό ασυζητητί. θα ήθελα και μια εναλλαγή θέσεων στον άσσο.

Ο Costa παιζει 4-3-3. Εψαξα και βρηκα, πως κατεβαζε την ομαδα στα παιχνιδια του πορτογαλικου πρωταθληματος και παιζει καθαροαιμο 4-3-3. 3 μεσοι και 3 επιθετικοι. Οποτε δεν νομιζω να παμε για κλασσικου τυπου χαφ. Κορυφη στην επιθεση εχεις Μουσλι, Παπαζογλου. Αριστερα/Δεξια επιθεση εχεις Βιερινια, Σαλπι, Κουτσιανικουλη, Φιλομενο, Κριστιανο. Αν επιμεινει στο συστημα, που επαιζε τοσο καιρο δεν νομιζω να εχουμε μεταγραφες μπροστα, εκτος και αν αποχωρισει καποιος απο τους παραπανω.

Αυτην την στιγμη φανταζομαι οτι ο μεταγραφικος σχεδιασμος εχει ενα βασικο δεξι μπακ και εναν παγκιτη αριστερο μπακ ως νουμερα 1 στοχους.

DimNaoussa

• Guest
πως εισαι τοσο σιγουρος ρε για τον σαλπι? ?τοσο πολυ ρε τον εχετε αγαπη?που τον θεωρειτε και δεδομενο? ?ΠΑΟΚ ΓΕΙΑ ΣΟΥxxx...
« Last Edit: May 18, 2010, 15:40:24 by toy »

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
φυτο ειμαι εγω, που κατα 99% ειμαι σιγουρος οτι θα γυρισει;
Η αυτος, που νομιζει οτι δεν θα γυρισει; ::)

ΥΓ1. Βλεπεις να μιλαω, πουθενα για αγαπη;
ΥΓ2. Η σιγουρια μου βασιζεται σε απειρα δημοσιευματα και οχι απο την επιθυμια μου
ΥΓ3. Περι φυτων συζητηση γινετε στο σωστο τοπικ, εδω το θεμα μας δεν ειναι ο ποδοσφαιριστης Σαλπιγγιδης, αλλα Μεταγραφές 10/11: Γνώμες, σχόλια και γενική συζήτηση

DimNaoussa

• Guest
φυτα ειμαστε εμεις τα πρεζακια οι ρετσινοπνιχτιδες που ακομα αγαπαμε κ ειμαστε ΠΑΟΚ και οχι ΠΑΕ ΠΑΟΚ..δεν μιλας καπου για αγαπη αλλα οταν τον αναφερεις σαλπι, που ειναι υποκοριστικο και υποκοριστικο αμα θελεις σου αναλυω τι ειναι και ποτε το χρησιμοποιουμε,τοτε αυτο μου δειχνεις.