Author Topic: ΠΑΟΚ- Περιστέρι 82-67 Σάββατο 10/04/2010 ώρα 19:00  (Read 2206 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline panoramix1926

• Αποστολή
  • **
δεν λέω για το συνθημα για το ερπετό κολημένε με τα σκουλήκια για το ένα άλογο να είναι ασπρο αλλά έχεις τόσο κόλλημα που για σκουλήκι κάνεις
Ο ΠΑΟΚ ΥΠΗΡΞΕ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΑΘΗΚΕ ΣΤΗ ΛΑΙΛΑΠΑ ΚΟΚΑΛΗ

Offline grmakis4

• Αποστολή
  • **
Mετα το ματς στο αμαξι ακουγα τη συνεντευξη τυπου και καποιος μαλακας δημοσιογραφος ρωτησε τον Μαρκοπουλο για τα συνθηματα που φωναζαμε για  την Παρτιζαν  και το γαβρο για το φαιναλ φορ................Μηπως καποιος γνωριζει ποιος δημοσιογραφος ηταν αυτος ? ..........ενοχληθηκε  τοσο πολυ μηπως γιατι φωναζαμε για τη μανουλα του και το εκανε θεμα στη συνεντευξη τυπου?
ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ...................ΚΑΙ ΦΕΡΤΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΙΟΥΜΕ.............

Lipton4

• Guest
δεν λέω για το συνθημα για το ερπετό κολημένε με τα σκουλήκια για το ένα άλογο να είναι ασπρο αλλά έχεις τόσο κόλλημα που για σκουλήκι κάνεις

Που θες να ξερω ρε φιλε πιο συνθημα εννοούσες εσυ?
Τα δάκτυλά μου θες να μυρισω?
Παντως το συνθημα αυτο με το ασπρο άλογο που λες δεν διαδοθηκε σχεδον καθολου,επρεπε να καθοσουν στην θυρα εκει απο οπου ξεκινησε,για να το καταλάβεις ....

Offline petrov

• Αλλαγή
Άλλη κερκίδα το μπάσκετ, με συνεχείς διακυμάνσεις, με πιο καλή ακουστική (κλειστό γήπεδο) και είχα καιρό να γουστάρω τόσο. Βοήθησε βέβαια και η διακύμανση του σκορ, αφού η ομάδα ήταν πολύ σοβαρή και παθιασμένη σε αντίθεση με άλλα δείγματα φέτος. Ο Ντελινικάιτις φάινεται πως είναι αυτό που έλειπε από την ομάδα (φτου φτου), πολύ αθλητικός παίκτης, εύστοχος, βγαλμένος από την μεγάλη μπασκετική σχολή της χώρας του. Βοήθα με να σε βοηθώ είναι η φάση: όσο περισσότερο πηγαίνουμε εμείς στο γήπεδο τόσο καλύτερα και παθιασμένα θα αγωνίζεται η ομάδα, και όσο καλύτερα παίζει αυτή θα γεμίζουμε και εμείς το "παλατάκι"... Βέβαια την πρωτοβουλία πρέπει να την έχουμε εμείς γιατί το γήπεδο αυτό είναι το σπίτι μας, όπως και η Τούμπα, ενώ οι μπασκετμπολίστες είναι επαγγελματίες και δε θα βρίσκονται για πάντα εδώ.
Στο επόμενο ακόμα περισσότεροι.

*αξίζει τον κόπο να δώσουμε βάση στο νέο σύνθημα και να το μάθουμε. Εκπληκτική μελωδία και στίχοι (όσους πρόλαβα να ακούσω). Καινούρια λόγια, όχι κοινότυπα, και 100% Π.Α.Ο.Κ. Μακάρι να το προσπαθήσουμε και αύριο 

Offline gianniwths4

• Αλλαγή

Που θες να ξερω ρε φιλε πιο συνθημα εννοούσες εσυ?
Τα δάκτυλά μου θες να μυρισω?
Παντως το συνθημα αυτο με το ασπρο άλογο που λες δεν διαδοθηκε σχεδον καθολου,επρεπε να καθοσουν στην θυρα εκει απο οπου ξεκινησε,για να το καταλάβεις ....

μωρε δεν διαδοθηκε το συνθημα...λογια και ρυθμο εχουμε;αν εχουμε ας ποσταρει καποιος

makptol

• Guest
http://www.exedrasports.gr/basket/Α1ανδρών/article/?aid=60095

«Καλή επιτυχία Παρτιζάν»!

Σάββατο 10/04/10

Αρνητική εντύπωση προκάλεσε η ευχή του εκφωνητή στο γήπεδο του ΠΑΟΚ «καλή επιτυχία στην Παρτιζάν»! Φίλαθλοι της σερβικής ομάδας βρέθηκαν στις εξέδρες της Πυλαίας και μαζί με αυτούς του ΠΑΟΚ τραγουδούσαν συνθήματα υπέρ της ομάδας του Δικέφαλου και ατμόσφαιρα ήταν εξαιρετική. Αλλωστε οι φίλοι των δύο σωματείων έχουν άριστες σχέσεις με τα ταξίδια των μεν ή των δε σε Θεσσαλονίκη και Βελιγράδι αντίστοιχα να αποτελεί σύνηθες φαινόμενο. Όμως το κλίμα άλλαξε κατάτι όταν από τα μικρόφωνα ακούστηκε η ευχή η Παρτιζάν να κατακτήσει την Ευρωλίγκα!

Σίγουρα αρκετοί που βρέθηκαν στο ματς με το Περιστέρι εξεπλάγησαν, καθώς δεν είναι ότι πιο κομψό να διατρανώνεις την εναντίωση σου απέναντι σε μια ελληνική ομάδα και συγκεκριμένα τον Ολυμπιακό ο οποίος μετέχει σε έναν ευρωπαϊκό θεσμό. Ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ σαφώς δεν συμμερίσθηκε την αντίδραση του εκφωνητή που ήθελε κατά κάποιο τρόπο να ευχαριστήσει τους φίλους της Παρτιζάν που βρέθηκαν στην Πυλαία και τόνισε ότι τέτοιες αντιδράσεις δεν εκφράζουν το σύλλογο του. «Δεν υπέπεσε στην αντίληψή μου. Είναι ένα ατυχές περιστατικό, το οποίο φυσικά δεν υιοθετούμε», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Μιλτιάδης Κανώτας.

Από την πλευρά του ο Σούλης Μαρκόπουλος, όταν ρωτήθηκε για τι συγκεκριμένο περιστατικό, είπε: «Δεν το άκουσα. Πάντως είναι καλό για μία ελληνική ομάδα να πάει μπροστά γιατί το ελληνικό μπάσκετ με τίτλους παίρνει αξία στον ευρωπαϊκό χώρο».

καλα τι ζορι τραβανε καποιοι και ποιος ρεπορτερ το εκανε θεμα και ρωτουσε τον κανωτα και τον μαρκοπουλο ? ΝΑΙ ΡΕ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΤΙΖΑΝ.......

Offline Matador

• Αλλαγή
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΤΙΖΑΝ

.........ΚΑΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΕΚΦΩΝΗΤΗ!!
«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

Offline t.b

• Αλλαγή
Κύριε Κανώτα όλος ο λαός του ΠΑΟΚ θέλει η Παρτιζάν να πάρει το κύπελλο της ευρωλίγκα (αφού δεν μπορούμε να το πάρουμε εμείς) και για να γίνει αυτό πρέπει να βάλει στα 4 τον γαύρο όπως δηλαδή γουστάρει να βλέπει πάντα την ομάδα του γαύρου ο ΠΑΟΚτσης.

Αυτό ακριβώς θέλει και αυτό εκφράζει τον σύλλογο μας, κύπελλο ευρωπαϊκό στην ΠΑΡΤΙΖΑΝ και ΤΣΑΠΟΥ στον γαύρο.

Ατυχές περιστατικό είσαι εσύ μου φαίνεται!

B.P.7

• Guest
Μαζί σου φίλε μου αλλά κάποια πράγματα δεν λέγονται. Και η διοίκηση λέει αυτά που πρέπει να πει.
Η πέμπτη θέση οδηγεί στο Eurocup.. Αν όμως ο Πανελλήνιος καταλάβει την 3η ή 4η θέση στο final 4 της Βιτώρια, τότε θα βγει και ο 6ος. Πως θα σου φαινόταν αν η Παρτιζαν έπαιζε με τον Πανελλήνιο, εμείς παρακαλούσαμε να κερδίσουν οι Παρτιζάνοι και στο τέλος παίρναμε την 6η θέση και μαζί με αυτή και τον πούλο? (λόγω νίκης της Παρτιζαν)

Offline t.b

• Αλλαγή
ναι αλλά δεν παίζει με τον πανελλήνιο, παίζει με τον γαύρο και δεν μας επηρεάζει σε κανένα επίπεδο το όποιο αποτέλεσμα και γουστάρω να τον σκίσει!
Όσο για τον Κανώτα τι να πω..... λέει αυτά που πρέπει να πει.....ατυχές περιστατικό.....τέλος....

B.P.7

• Guest
Όλα επηρεάζουν. Κοίτα τι έγινε με το ποδόσφαιρο και τις απανωτές ευρωπαικές "πίτσες" που έφαγε ο γαύρος. Χάσαμε μία θέση στο C.L. κλπ.
Τέλος πάντων. Κι εγώ θέλω να πατώνει η συγκεκριμένη ομάδα. Απλά, αυτά τα λέμε εμείς οι οπαδοί. Όχι τα επίσημα χείλη.

Offline ved

• Αλλαγή
Το παιχνίδι το έκρινε η παρουσία του παππού στο γήπεδο!
Σούλης κ παίχτες ξέρανε ότι τους παρακολουθούσε και τα δώσανε όλα ...

;D

ιστορικες στιγμες στη συναντηση φαταλ παππου!!!

papas4

• Guest
παοκαρα μου για σενα το παραλογο θα το κανω λογικο οτι κιαν γινει,θα τα βαλω μ'ολους κιας με πουνε και τρελο στην ψυχη μου δεν με νοιαζει οτι κιαν γινει!για σενα παοκ μου θα τραγουδαω και στην ζωη μου τιποτα αλλο δεν ζηταω,για σενα παοκ μου θα μαστουρωνω με τον δικεφαλο αετο θα παλαβωνω!

Offline spinos_4

• Αλλαγή
σε τι ρυθμο..??
PAOK-Hersonissos (Kriti)

papas4

• Guest
το ενα τ'αλογο να ειναι ασπρο!

Offline gagas

• Αλλαγή
το τριτο δεκαλεπτο του χθεσινου αγωνα κ το τριτο δεκαλεπτο του αγωνα με τον πανιωνιο δειχνουν τις πραγματικες δυνατοτητες της ομαδας μας..
το προβλημα του πρωτου ημιχρονου ηταν η διαθεση για αμυνα..οταν ξεπεραστηκε καναμε οργια..

συγχαρητηρια στους παικτες κ τον προπονητη για τη νικη..
ειμαστε σε αγωνιστικη ανοδο κ πρεπει να παρουμε τα 3 επομενα παιχνιδια..

Offline spinos_4

• Αλλαγή
έχω δει μονο τα πρώτα ημίχρονα και από τα 2 παιχνίδια και με τον πανιώνιο και χτες με το περιστέρι
ξέρει κανεις που μπορώ να βρω ολόκληρους τους άγονες..??
PAOK-Hersonissos (Kriti)

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
πολλα μπραβο για τη νικη,πολλα μπραβο επισης και για την ωραια ατμοσφαιρα.συνεχιζουμε δυνατα,4 παιχνιδακια μεινανε τα καθαριζουμε και πηραμε 5η θεση.ΜΗ ΣΤΑΜΑΤΑΣ ΔΙΚΕΦΑΛΕ!!
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

Offline tolis_pt

• Αλλαγή
3 αγωνες ακομα με αεκ κολοσσο και λαρισα
καλη εμφανιση,πιο αισιοδοξο μελλον

Offline rebelpappous

• Αλλαγή
προσπαθω ακομη να συνελθω απο αυτο που εζησα χθες......για πρωτη φορα δεν ξερω τι να γραψω........

ειμαι πολυ τυχερος που βρεθηκα σε ενα ματς που ειχε τα εξης στοιχεια:

1ον:το στοιχειο που με ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΕ ηταν η παρουσια των ΑΔΕΡΦΩΝ της παρτιζαν και τα συνθηματα για ΠΑΟΚ και ΠΑΡΤΙΖΑΝ!πραγματικα συγκλονιστικο!

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ!ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!

2ον:η φοβερη εμφανιση της ομαδας.νομιζω πως ο μαρκοπουλος ξερει πλεον πολυ καλα τα θετικα της ομαδας και κυριως οτι το καλο μας δεκαλεπτο ειναι το τριτο........πιστευω λοιπον πως τους κανουμε πλακα πλεον.....εχουμε 4 συνεχομενες νικες και παμε να τις κανουμε 7!

3ον:κοσμο με αρκετο παλμο και πιστευω οτι σε αυτο επαιξε ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΟ ρολο το 1ο στοιχειο που ανεφερα!

4ον:στο ντεμπουτο του ντελινικαιτις....επιτελους ενας καλος γκαρντ πλην του μονρο φετος!

5ον:ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑΥΜΑΣΑ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΤΟΝ ΧΕΛΙΓΟΥΕΛ.......δυστυχως ομως ηταν κοντα μου μπατσοι και δεν μπορουσα να του δειξω ποσο πολυ τον αγαπαω ;D ασε που το οπλο μου το πηραν στην εισοδο ;D δυστυχως το αθλημα που λεγεται μπασκετ θα τον ανεχτει κι αλλο!
επισης θαυμασα την κομη του οπως επισης και την κοτσιδα του αλλου μεγαλου μπασκετμπολιστα του καλαιτζιδη.......

6ον:ειχα την χαρα να παρακολουθησω σε ολο το ζεσταμα τον καλαιτζιδη να δω αν τα βαζει.......εβαλε αρκετα!και μαλιστα εβαλε τουλαχιστον 1 τριποντο και 1 λει απ!δεν γινεται να του μετρανε κι αυτα μπας και ξεκολησει το παλικαρι απο το 0,5 μ.ο ποντων;α ρε αρχηγαραααααα!!!

τελος θελω να πω πως ΑΝ παιξουμε με το μαρουσακι στα πλει οφ θα ειμαστε κατα 99,9% στην 4αδα!εχει ξεφουσκωσει ΕΝΤΕΛΩΣ αυτη η ομαδα........παντως θελει ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ το ματς με τον κολοσσο!

Υ.Γ. χαρηκα πολυ που συναντησα πολλα αδελφια απο το forum!θα τα ξαναπουμε παιδες....σε 14 χρονια παλι :lol: