Author Topic: ΠΑΟΚ- Περιστέρι 82-67 Σάββατο 10/04/2010 ώρα 19:00  (Read 2138 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

mpougatsas

• Guest
άντε ν ανοίξω και γω κανα τοπικ αγωνα κι ελπίζω να φανώ γουρλής

Σαββατο  στο παλατάκι και υποδεχόμαστε το περιστέρι, που είναι ένα βαθμό πίσω μας αλλά μ ένα ματς λιγότερο, καθώς εκρεμεί το παιχνίδι τους με τον γαύρο(14/4). Θέλουμε οπωσδήποτε τη νίκη (όπως και στα άλλα 3 ματς που απομένουν στην κανονική περίοδο) για να ανεβούμε όσο ψηλότερα γίνεται στη βαθμολογία εν όψη πλει οφ και μετά βλέπουμε.

Η βαθμολογία  http://www3.paokbc.gr/standings
3    Μαρούσι         38    16-6    1671-1595
4    Πανελλήνιος    37    15-7    1720-1605
5    Κολοσσός       35    13-9    1615-1600
6    ΠΑΟΚ              33    11-11    1665-1630
7    Αρης             32    10-12    1576-1596
8    Περιστέρι        32    10-12    1576-1589 *εδω υπάρχει λαθάκι 11-10 έχει το περιστερι
9    Πανιώνιος        31    9-13    1637-1657

ο κολοσσός μπορεί να ναι 2 βαθμούς μπροστά αλλά θα περάσει κι αυτός απο παλατάκι προτελευταία αγωνιστική και έχει δύσκολο πρόγραμμα γενικά. Αρα η κατάκτηση της 5ης θέσης είναι τουλάχιστον εφικτή σαν στόχος.

ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗ ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ

ΠΑΟΚ!

Offline savage republic

• Βασικός
Αν η ομάδα όντως έχει σοβαρευτεί, τότε θα νικήσουμε χωρίς να απειληθούμε ιδιαίτερα. Ελπίζω να μην επιστρέψει ο Μιλισάβλιεβιτς...

kostas4

• Guest
τελευταια φορα που ειπα οτι λογικα θα κερδισουμε ευκολα ηταν με την καβαλα και ξεφτιλιστικαμε.το ματς με το περιστερι πρεπει να το κερδισουμε παση θυσια αφου με οποιοδηποτε αλλο αποτελεσμα μενουμε πισω.

κατι ακουγεται για αναζητηση πλευ μεικερ οποτε ισως να εχουμε εξελιξεις.οπως και να εχει πρεπει επιτελους το παλατακι να εχει κοσμο και οχι τους κλασικους 2000.μπορουμε να κανονισουμε και κατι ως paokworld να παμε ολοι μαζι και οσοι περισσοτεροι μπορουμε.
η παε εχει μια τρυπα 100χιλ απο οτι ακουγεται και πρεπει να βοηθησουμε οικονομικα για να βγει η χρονια

Offline PAOK_Piraeus

• Αποστολή
  • **
Με εναν σοβαρο πλευ μεικερ που ξερει να παιζει τα στοιχειωδη συστηματα του μπασκετ ανεβαινει ενα επιπεδο η ομαδα και ιδιαιτερα η φροντ λαιν.
"Κάποια πράγματα στην ζωή δεν εξαγοράζονται με τα χρήματα. Αυτό που ζω στον ΠΑΟΚ δεν έχει τιμή."

SKAILS

• Guest
μου ερχεται να σκασω φετος,γιατι χασαμε μεσα απο τα χερια μας τον κολοσο ροδου κ την καβαλα στο παλατακι...με 2 νικες παραπανω θα ειμασταν τελεια...

οσον αφορα το περιστερι,δυσκολο παιχνιδι,αλλα με σοβαροτητα κ λαο το εχουμε κ πρεπει να ερθει το +4 για ασφαλεια..

B.P.7

• Guest
Η πορεία της ομάδας μας φέτος, μας έδειξε πως δεν μπορούμε να θεωρούμε δικό μας κανένα παιχνίδι. Έχουμε πολλά σκαμπανεβάσματα. Το παιχνίδι με το Περιστέρι αλλά και αυτό με τον Κολοσσό είναι πάρα πολύ επικίνδυνα. Αυτές οι δύο ομάδες είναι αρκετά φορμαρισμένες αυτή την εποχή και χρειάζεται η παρουσία του κόσμου για να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα.
Η λογική λέει νίκη αλλά πότε πήγαιναν μαζί ο ΠΑΟΚ και η λογική?

Offline mentoras4

• Κερκίδα
  • *

δυσκολο παιχνιδι,αλλα με σοβαροτητα κ λαο το εχουμε

+1926
ΑΘΗΝΑ  ΓΑΜΗΜΕΝΗ  Ο  ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ

Offline rebelpappous

• Αλλαγή
εκτος συγκλονιστικου απροοπτου θα καβαλησω την μηχανη και θα ανεβω κι εγω σε αυτο το ματς!

υπαρχει και μια φοβερη συμπτωση:

τελευταια(και μοναδικη) φορα που ειχα ανεβει να δω ματς του ΠΑΟΚ στην θεσ/κη ηταν παλι με αντιπαλο το περιστερι....επι εποχης στογιακοβιτς τοτε που ειχαμε κερδισει με τριποντο στην εκπνοη απο τον ματ μπουλαρντ!!!!

μακαρι να τα καταφερω και να δω και την ομαδα μου ξανα (μετα απο 2 χρονια),το παλατακι που δεν εχω δει ποτε απο κοντα και σιγουρα καποιους απο εσας......καλα καποιοι δεν θελουν να με δουν καν ;D ;D ;D

ελπιζω να ερθω και να ειμαι και ΓΟΥΡΛΗΣ!

Υ.Γ. θα κανω γαργαρες με αλατονερο για να εχω δυνατη φωνη ;D   τελοσπαντων.......μολις θα ειναι οριστικο θα χρειαστω βοηθεια-πληροφοριες........

Offline bane

• Αλλαγή
αμα ψαχνετε για ψωμι εκεινη την ημερα δεν θα βρειτε φουρνο. θα εχουν γκρεμιστει ..easy rider ο παππους
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

Offline alexisv

• Αλλαγή
Ç íßêç êüíôñá óôï ÐåñéóôÝñé åßíáé ìïíüäñïìïò…åéäéêÜ ìåôÜ ôïí ìçäåíéóìü ôùí âëÜ÷ùí. Ôï ÐåñéóôÝñé åßíáé ç ìüíç ïìÜäá áðü ôïõò äéåêäéêçôÝò ôùí èÝóåùí 5-6 ðïõ Ý÷áóå âáèìïýò áðü ôçí Ïëýìðéá ïðüôå èá ðÜñåé +1 âáèìü (ëïãéêÜ) áðü ôïí ìçäåíéóìü ôïõò.

ÐáñÜèåóç áðü ðïóô ìïõ óå Üëëï ôïðéê.
Ï ëüãïò ãéá ôïí ïðïßï ç íßêç óôï óõãêåêñéìÝíï áãþíá åßíáé ìïíüäñïìïò….
ΒΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ Η ΦΑΝΕΛΑ!

ive4

• Guest
εκτος συγκλονιστικου απροοπτου θα καβαλησω την μηχανη και θα ανεβω κι εγω σε αυτο το ματς!

υπαρχει και μια φοβερη συμπτωση:

τελευταια(και μοναδικη) φορα που ειχα ανεβει να δω ματς του ΠΑΟΚ στην θεσ/κη ηταν παλι με αντιπαλο το περιστερι....επι εποχης στογιακοβιτς τοτε που ειχαμε κερδισει με τριποντο στην εκπνοη απο τον ματ μπουλαρντ!!!!

μακαρι να τα καταφερω και να δω και την ομαδα μου ξανα (μετα απο 2 χρονια),το παλατακι που δεν εχω δει ποτε απο κοντα και σιγουρα καποιους απο εσας......καλα καποιοι δεν θελουν να με δουν καν ;D ;D ;D

ελπιζω να ερθω και να ειμαι και ΓΟΥΡΛΗΣ!

Υ.Γ. θα κανω γαργαρες με αλατονερο για να εχω δυνατη φωνη ;D   τελοσπαντων.......μολις θα ειναι οριστικο θα χρειαστω βοηθεια-πληροφοριες........

Μετά τις αγωνιστικές αναλύσεις που έχεις κάνει μη ψάξεις θέση στην κερκίδα. Να κάτσεις στον πάγκο.

(χεχε πλάκα σου κάνω μη παρεξηγηθείς)  ;D

kostas4

• Guest
αντε ρε τρελοπαππου ελα να τα πουμε απο κοντα!

απο δευτερα-τριτη που θα επανελθουμε σε φυσιολογικους ρυθμους πρεπει να ξεσηκωσουμε οσο κοσμο μπορουμε για αυτο το ματς.η καε χρειαζεται και το τελευταιο ευρω!
πρεπει οπωσδηποτε να καλυψουμε την τρυπα που υπαρχει στο ταμειο αυτη τη στιγμη για να βγει η χρονια και να πληρωθουν οι παιχτες.πρεπει να χτισουμε κατι καλο για την επομενη χρονια

Offline rebelpappous

• Αλλαγή
πρεπει να το γεμισουμε το παλατακι και να βγαλουμε τα λαρυγγια μας γιατι....σκουρα τα πραγματα.......

αν δεν παρουμε τον λιθουανο τοτε θα εχουμε ΤΕΡΑΣΤΙΟ προβλημα στον "ασσο".........θα εχουμε μονο τον δεμερτζη κλασικο πλει μεικερ!γενικα με 4 γκαρντ μονο(δεμερτζης-καλαιτζιδης-γιαννακιδης-μονρο) και μαλιστα οταν ο ενας απο αυτους ειναι κουλος.......βλεπω τον σταυροπουλο με σορτσακι ;D
οχι τιποτε αλλο αλλα εχουν και καλο πλει μεικερ το περιστερι...τον χαμοντς......αν προλαβει να παρει και αμερικανο γκαρντ που ψαχνει τοτε.......κλαψε με μανα κλαψε με........

βεβαια και το περιστερι εχει χασει πλεον το 1/3 της δυναμης του αφου εφυγε ο φεζον που ηταν παικταρας.....οταν χανεις παικτη με 12,5 ποντους μεσο ορο εχεις προβλημα..........

B.P.7

• Guest
Πραγματικά, δύσκολα τα πράγματα στην περιφέρεια. Θα πάρει πολύ χρόνο ο Δεμερτζής αλλά θα παίξει και άσσος ο Μονρό. Θα μου άρεσε ένα σχήμα (λόγω ανάγκης) με Μονρό στον άσσο, Γκρέγκορυ στο δύο και Ταπούτο στο τρία. Όπως κι αν έχει, ο κόσμος μπορεί να πάρει αυτό το ματς......
Χρόνια πολλά σε όλους και καλή Ανάσταση.

ive4

• Guest
Καλά ο Σταυρόπουλος πιάνει για 6 από τους σημερινούς γκάρντ..

zagorakis

• Guest
Ôá åéóéôÞñéá ãéá ôïí áãþíá ÐÁÏÊ - ÐåñéóôÝñé

Ç ÊÁÅ ÐÁÏÊ áíáêïéíþíåé üôé áðü ôçí ÔåôÜñôç 7 Áðñéëßïõ 2010, îåêßíçóå ç äéÜèåóç ôùí åéóéôçñßùí ãéá ôïí áãþíá ÐÁÏÊ - ÐåñéóôÝñé, ðïõ èá äéåîá÷èåß óôï PAOK Sports Arena, ôï ÓÜââáôï 10 Áðñéëßïõ 2010 êáé þñá 7ì.ì, ãéá ôçí 23ç áãùíéóôéêÞ ôçò Á1. Ðñüêåéôáé ãéá Ýíá éäéáßôåñá óçìáíôéêü ðáé÷íßäé, ç ðáñïõóßá üëùí ôùí öéëÜèëùí ôïõ ÐÁÏÊ åßíáé åðéâåâëçìÝíç, ãéá ôçí åíßó÷õóç ôçò ìåãÜëçò ðñïóðÜèåéáò ðïõ êáôáâÜëåé ç ïìÜäá, áëëÜ êáé ãéá ôçí åðßôåõîç ôùí óôü÷ùí ôçò óôç äéÜñêåéá ôçò áãùíéóôéêÞò ðåñéüäïõ 2009-2010.

Ôá åéóéôÞñéá ãéá ôïí áãþíá ÐÁÏÊ - ÐåñéóôÝñé, èá äéáôßèåíôáé áðü ôá ãñáöåßá ôçò ÊÁÅ ÐÁÏÊ ôéò åñãÜóéìåò çìÝñåò êáé þñåò, åíþ ïé ôéìÝò ôùí åéóéôçñßùí åßíáé...
10€ ãéá ôá ìÝëç ôùí óõíäÝóìùí
15€ ãéá üëá ôá äéáæþìáôá ôïõ ãçðÝäïõ (åêôüò ôùí VIP)
20€ ãéá ôá äéáæþìáôá 108, 109, 110 êáé 111
Éó÷ýïõí êáé ðáéäéêÜ åéóéôÞñéá (5€)

http://www3.paokbc.gr/news/news/1262

ÏËÏÉ ÅÊÅÉ

Offline rebelpappous

• Αλλαγή
ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ 3 ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΥΛΩΜΕΝΟΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΤΗΣΩ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΙΣ ΕΞΕΔΡΕΣ ΣΤΟ ΠΑΛΑΤΑΚΙ,ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΩ!

ΘΕΛΩ ΠΑΝΟ ΤΟΥ FORUM ΝΑ ΞΕΡΩ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΩ ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΟΥ!

Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΘΑ ΞΑΝΑΝΙΩΣΕΙ!

ΠΑΟΚ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!

Offline gagas

• Αλλαγή
αντε με το καλο παππου και καλο ταξιδι..

ΠΑΟΚ 19.00 ΠΑΟΚ - Περιστέρι (Σχινάς - Πηλοϊδης - Καλδίρης)

Offline rebelpappous

• Αλλαγή

Ειδήσεις - ΠΑΟΚ - Περιστέρι με γενικό είσοδο 10 ευρώ! (07/04/2010)

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι από την Τετάρτη 7 Απριλίου 2010, ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων για τον αγώνα ΠΑΟΚ - Περιστέρι, που θα διεξαχθεί στο PAOK Sports Arena, το Σάββατο 10 Απριλίου 2010 και ώρα 7μ.μ, για την 23η αγωνιστική της Α1. Πρόκειται για ένα ιδιαίτερα σημαντικό παιχνίδι, η παρουσία όλων των φιλάθλων του ΠΑΟΚ είναι επιβεβλημένη, για την ενίσχυση της μεγάλης προσπάθειας που καταβάλει η ομάδα, αλλά και για την επίτευξη των στόχων της στη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου 2009-2010 και για το λόγο αυτό η γενική είσοδος στο PAOK Sports Arena θα είναι 10 ευρώ!

Τα εισιτήρια για τον αγώνα ΠΑΟΚ - Περιστέρι, θα διατίθενται από τα γραφεία της ΚΑΕ ΠΑΟΚ τις εργάσιμες ημέρες και ώρες...

http://www3.paokbc.gr/news/news/1262

ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΧΑΜΟΣ........ΑΜΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΟΣΜΟ ΤΙ ΝΑ ΠΩ...........10 ΕΥΡΩ ΕΙΝΑΙ ΡΕΕΕΕΕΕ.....ΤΖΑΜΠΑ ΠΡΑΜΑ......ΕΛΑΤΕ ΚΟΣΜΕΕΕΕ!!!

B.P.7

• Guest
Σωστός.