προσπαθω ακομη να συνελθω απο αυτο που εζησα χθες......για πρωτη φορα δεν ξερω τι να γραψω........
ειμαι πολυ τυχερος που βρεθηκα σε ενα ματς που ειχε τα εξης στοιχεια:
1ον:το στοιχειο που με ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΕ ηταν η παρουσια των ΑΔΕΡΦΩΝ της παρτιζαν και τα συνθηματα για ΠΑΟΚ και ΠΑΡΤΙΖΑΝ!πραγματικα συγκλονιστικο!
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ!ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!
2ον:η φοβερη εμφανιση της ομαδας.νομιζω πως ο μαρκοπουλος ξερει πλεον πολυ καλα τα θετικα της ομαδας και κυριως οτι το καλο μας δεκαλεπτο ειναι το τριτο........πιστευω λοιπον πως τους κανουμε πλακα πλεον.....εχουμε 4 συνεχομενες νικες και παμε να τις κανουμε 7!
3ον:κοσμο με αρκετο παλμο και πιστευω οτι σε αυτο επαιξε ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΟ ρολο το 1ο στοιχειο που ανεφερα!
4ον:στο ντεμπουτο του ντελινικαιτις....επιτελους ενας καλος γκαρντ πλην του μονρο φετος!
5ον:ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑΥΜΑΣΑ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΤΟΝ ΧΕΛΙΓΟΥΕΛ.......δυστυχως ομως ηταν κοντα μου μπατσοι και δεν μπορουσα να του δειξω ποσο πολυ τον αγαπαω

ασε που το οπλο μου το πηραν στην εισοδο

δυστυχως το αθλημα που λεγεται μπασκετ θα τον ανεχτει κι αλλο!
επισης θαυμασα την κομη του οπως επισης και την κοτσιδα του αλλου μεγαλου μπασκετμπολιστα του καλαιτζιδη.......
6ον:ειχα την χαρα να παρακολουθησω σε ολο το ζεσταμα τον καλαιτζιδη να δω αν τα βαζει.......εβαλε αρκετα!και μαλιστα εβαλε τουλαχιστον 1 τριποντο και 1 λει απ!δεν γινεται να του μετρανε κι αυτα μπας και ξεκολησει το παλικαρι απο το 0,5 μ.ο ποντων;α ρε αρχηγαραααααα!!!
τελος θελω να πω πως ΑΝ παιξουμε με το μαρουσακι στα πλει οφ θα ειμαστε κατα 99,9% στην 4αδα!εχει ξεφουσκωσει ΕΝΤΕΛΩΣ αυτη η ομαδα........παντως θελει ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ το ματς με τον κολοσσο!
Υ.Γ. χαρηκα πολυ που συναντησα πολλα αδελφια απο το forum!θα τα ξαναπουμε παιδες....σε 14 χρονια παλι