Α, εδώ μιλάμε για διαστρέβλωση... ποιος είπε οτι είναι υπέρ των μπάχαλων ρε σεις? Είμαστε απλά κατά του έυκολου κυνηγιού μαγισσών απο συνΠΑΟΚτσήδες που ούτε τους πέρασε από το μυαλό να πάνε να στηρίξουν την ομάδα το ΣΚ. Και αμέσως βγήκαν και είπαν τα δικά τους εύκολα και χωρίς πολλή σκέψη. Πήγανε 200 άνθρωποι. Κάποιοι σίγουρα με σκοπούς άλλους, όλοι όμως? Δεν το ξέρουμε. Ξέρουμε ακριβώς τι έγινε? Όυτε. Θα ξέραμε αν ήμασταν εκεί. Θα είχαν αποφευχθεί τα επεισόδια αν κάποιοι από τους κράζοντες είχαν πάει να στηρίξουν την ομάδα. Και περισσότεροι θα ήμασταν σε αριθμό και πιο συνετοί κατά μέσο όρο. Δεν πήγες? Μη λες κουβέντα και μην βάζεις όσους πήγανε στο εκτελεστικό απόσπασμα.... 750 ρε, δεν είπαμε 5 και 10 χιλιάδες. 750 χρειαζότανε και πήγανε μόνο 200. Ε, λοιπόν εγώ αυτούς τους 200 δεν τους κράζω, δεν έχω το δικαίωμα. Αν ήμουν εκεί θα το έιχα. Θα έλεγα κύριοι κάνατε μαλακία, ήμουν εκεί, είδα, και το λέω κάνατε μαλακία (αν όντως είχαν κάνει).
και βέβαια το χειρότερο από όλα, είναι οτι μπαίνουν όλα τα συστατικά στην ίδια σούπα, με την ανακοίνωση των Δυτικών, με την υπόθεση Σάλπι και με τον ΟΠΑΠ. Τεράστιο λάθος. Τρώτε το τυράκι που σας πετάνε πολύ έυκολα, τέτοιος συμψηφισμός δεν έχει ξαναγίνει. Ας έκοβε και η ΝΕΤ τον γαύρο κάθε φορά που τα κάνουνε μπουρδέλο λοιπόν. Αλλά όχι, ακούς από ΠΑΟΚτσήδες να λένε καλά κάναμε και τιμωρηθήκαμε!! Ξεκαθαρίστε τα θέματα παιδιά. Μην τα μπερδέυετε.