όλη την βδομάδα διάβαζα από ανακοινώσεις συνδέσμων ότι θα φύγουν όλα τα λεωφορεία στις 7 από τα μάλγαρα και αντί αυτού 100 δικοί "μας" στις 7 ήταν Λαμία και τα σπάσαν την ώρα που όλοι ή σχεδόν όλοι κοιμόντουσαν τρελή μαγκια τι να πω(σορυ που το λέω αλλά αν αληθεύει ότι πίασανε τους οδηγούς των λεοφορείων καλά τους κάνανε εφόσον υπήρχε συμφωνία για την ώρα αναχώρησης).
εκτος του οτι εισαι τραγικος που το λες αυτο, μαλλον δεν σου ειπανε οτι τα ατομα αυτα σκασανε με αυτοκινητα... τα λεωφορεια ηταν 2 και ξεκινησαν στην ωρα τους... το να κανουμε μονοι μας προπαγανδα ειναι ΤΡΑΓΙΚΟ!
επισης το ειπες απο μονος σου οτι τα χανουμια ηταν 200 ατομα απο το βραδυ εκει... και ηταν ΚΑΒΑΤΖΩΜΕΝΟΙ οσο δεν παει. να μην τον αφηνανε τον συνδεσμο αφυλακτο να μην τρωγανε πεσιμο πολυ απλα... φαγανε απιστευτη ηττα οση προπαγανδα και να κανουν.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ
απόλα αυτά που έγραψα μόνο αυτό κράτησες για σένα και για τους περισότερους εδώ μέσα είναι το πιο σημαντικό τεσπα δεν έχω σκοπό να κάνω καμιά προπαγάνδα απλά είπα την γνώμη μου είτε σας αρέσει είτε όχι απλά μου φαίνεται αδιανόητο 100 άτομα να σκάσαν Λαμία στις 7 με αυτοκίνητα τα υπόλοιπα πιος έφαγε ήττα κλπ τα αφήνω στους ειδήμονες.
Α και μπαρον όχι δεν είμαι παοκτσής είμαι ΠΑΟΚΤΣΗΣ
ρε φιλε αυτα που λες ειναι οτι λενε τα χανουμια....σκεψου οτι για να δειξεις ηθικη παιρνεις την μερια των αλλων...σκεψου το λιγο.
εγω δεν θα μπω σε αναλυσεις τι και πως...απλα οταν πρωτομπηκα στο φορουμ τετοιου ειδους κριτικη σε οτιδηποτε οπαδικο σκηνικο ειχε συμβει ειτε παλιοτερα ειτε την συγκεκριμενη εποχη δεν υπηρχε....αν ξεχασατε εδω ειναι οπαδικο φορουμ.και σε ενα οπαδικο φορουμ ειτε θα μαθετε να σκεφτεστε οπαδικα ειτε αποφασιστε για το αν σας αρεσει η οχι το συγκεκριμενο φορουμ.εγω δεν θα σας πω τι να κανετε μεγαλοι ανθρωποι ειστε
ΚΡΙΤΙΚΗ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΙ ΓΙΑ ΟΠΑΔΙΚΑ ΣΚΗΝΙΚΑ ΤΟΥ ΠΙΟ ΖΩΝΤΑΝΟΥ ΚΟΜΜΑΤΙΟΥ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ...αν οι μοντς εχουνε αλλη αποψη μπορουνε να μας την πουνε ωστε να μπω εγω στην διαδικασια της αποφασης...αν πραγματικα πρεπει να κρινεται συνεχως το οτιδηποτε εδω μεσα τοτε καποιες υποενοτητες που αναφερονται σε δεκαετια 80 θα πρεπει να σβηστουνε...δεν αντεχεται αλλο αυτο το πραγμα...
μπουχτισαμε στην ηθικολογια και στην ανθρωπινη λογικη...η ηθικολογια και η ανθρωπινη λογικη δεν εσωνε κανεναν απο αυτους που πηγανε λαμια...
η ανθρωπινη λογικη παει περιπατο οταν βλεπεις ιπταμενα πραγματα να ερχονται κατα πανω σου και να προσπαθεις να τα αποφυγεις...γνωμη μου προσωπικη και μονο...ελπιζω ομως να μην ειμαι ο μονος...
σωστε το φορουμ απο την ηθικη