Author Topic: FINAL FOUR Κυπέλλου 2010 στην Λαμία 29-30 Μαϊου 2010  (Read 15945 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline liakos

• Αποστολή
  • **
Απ' ότι μαθαίνω από 40 περίπου προσαγωγές, θα απαγγελθούν κατηγορίες σε 2 χανούμια.
Στις 8 προσαγωγές, 5 αυτόφωρα εμείς συν ένας που αφέθηκε ως ανήλικος

North_pole

• Guest
Προτείνω λοιπόν, να πάνε οι πραγματικοί ένοχοι να παραδοθούν ώστε να αφεθούν ελεύθεροι οι αθώοι αδελφοί μας. Εκτός κι αν δεν υπάρχουν "ένοχοι".

northeagle_4

• Guest
Καλο ειναι να αφησουμε τις εξυπναδες οταν ζωες καταστρεφονται.

Offline bozik

• Αλλαγή
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

North_pole

• Guest
Συμφωνώ, αλλά καλό είναι επίσης να προειδοποιούμε για "εξυπνάδες" που καταστρέφουν ζωές και όχι μόνο να προσπαθήσουμε να θεραπεύσουμε.

Offline taz_4_trikala

• Αποστολή
  • **

όλη την βδομάδα διάβαζα από ανακοινώσεις συνδέσμων ότι θα φύγουν όλα τα λεωφορεία στις 7 από τα μάλγαρα και αντί αυτού 100 δικοί "μας" στις 7 ήταν Λαμία και τα σπάσαν την ώρα που όλοι ή σχεδόν όλοι κοιμόντουσαν τρελή μαγκια τι να πω(σορυ που το λέω αλλά αν αληθεύει ότι πίασανε τους οδηγούς των λεοφορείων καλά τους κάνανε εφόσον υπήρχε συμφωνία για την ώρα αναχώρησης).

εκτος του οτι εισαι τραγικος που το λες αυτο, μαλλον δεν σου ειπανε οτι τα ατομα αυτα σκασανε με αυτοκινητα... τα λεωφορεια ηταν 2 και ξεκινησαν στην ωρα τους... το να κανουμε μονοι μας προπαγανδα ειναι ΤΡΑΓΙΚΟ!
επισης το ειπες απο μονος σου οτι τα χανουμια ηταν 200 ατομα απο το βραδυ εκει... και ηταν ΚΑΒΑΤΖΩΜΕΝΟΙ οσο δεν παει. να μην τον αφηνανε τον συνδεσμο αφυλακτο να μην τρωγανε πεσιμο πολυ απλα... φαγανε απιστευτη ηττα οση προπαγανδα και να κανουν.

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ

baron

• Guest
...και σε παρακαλώ ρε taz πες μου:

όταν ένας τύπος με ανακρίβειες προσπαθεί να χαντακώσει τον σύλλογο και όλο μας τον λαό , είναι παοκτζής?

Το άτομο είναι πεμπτοφαλαγγίτης τουλάχιστον και κρίμα που admins και mods αφήνουν τέτοια post στον αέρα.

Offline taz_4_trikala

• Αποστολή
  • **
δεν ξερω αδερφε εχει ξεφυγει η κατασταση τελευταια γενικοτερα...

North_pole

• Guest

όλη την βδομάδα διάβαζα από ανακοινώσεις συνδέσμων ότι θα φύγουν όλα τα λεωφορεία στις 7 από τα μάλγαρα και αντί αυτού 100 δικοί "μας" στις 7 ήταν Λαμία και τα σπάσαν την ώρα που όλοι ή σχεδόν όλοι κοιμόντουσαν τρελή μαγκια τι να πω(σορυ που το λέω αλλά αν αληθεύει ότι πίασανε τους οδηγούς των λεοφορείων καλά τους κάνανε εφόσον υπήρχε συμφωνία για την ώρα αναχώρησης).

εκτος του οτι εισαι τραγικος που το λες αυτο, μαλλον δεν σου ειπανε οτι τα ατομα αυτα σκασανε με αυτοκινητα... τα λεωφορεια ηταν 2 και ξεκινησαν στην ωρα τους... το να κανουμε μονοι μας προπαγανδα ειναι ΤΡΑΓΙΚΟ!
επισης το ειπες απο μονος σου οτι τα χανουμια ηταν 200 ατομα απο το βραδυ εκει... και ηταν ΚΑΒΑΤΖΩΜΕΝΟΙ οσο δεν παει. να μην τον αφηνανε τον συνδεσμο αφυλακτο να μην τρωγανε πεσιμο πολυ απλα... φαγανε απιστευτη ηττα οση προπαγανδα και να κανουν.

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ

Φάγανε πέσιμο και ήττα τα χανούμια; Δηλαδή τι θες να υποθέσουμε από τα λεγόμενά σου;

Offline jorthes4

• Αποστολή
  • **

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ

απόλα αυτά που έγραψα μόνο αυτό κράτησες για σένα και για τους περισότερους εδώ μέσα είναι το πιο σημαντικό τεσπα δεν έχω σκοπό να κάνω καμιά προπαγάνδα απλά είπα την γνώμη μου είτε σας αρέσει είτε όχι απλά μου φαίνεται αδιανόητο 100 άτομα να σκάσαν Λαμία στις 7 με αυτοκίνητα τα υπόλοιπα πιος έφαγε ήττα κλπ τα αφήνω στους ειδήμονες.

Α και μπαρον όχι δεν είμαι παοκτσής είμαι ΠΑΟΚΤΣΗΣ

Offline Batistuta-4-

• Content Team
  • Αλλαγή
taz αμα δεν ξερεις καλυτερα μη μιλας τπτ απο οτι λες τπτ δεν ισχυει, ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ..

northeagle_4

• Guest
Γενικοτερα καλα ειναι οσοι δεν ηταν ή δεν ξερουν ακριβως τι εγινε να μην μιλανε και αν θελουν να μαθουν ας πανε λιγο πιο πισω που αδερφια  οπως ο alexisv  κτλ  εχουν περγραψει τι εγινε.
  Αυτην την στιγμη μας νοιαζουν μονο τα αδερφια μας ,νετχουλιγκανο αναλυσεις και σεναρια δεν ειναι της ωρας.

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ :.

Offline taz_4_trikala

• Αποστολή
  • **
North δεν χρειαζετε να υποθεσεις... οτι καταλαβες, καταλαβες...
Jorthes με την ιδια λογικη θα πρεπει και εγω να κραζω τους δικους μας που στα τρικαλα γινανε παλι επεισοδια στο μπασκετ... γιατι ουτε το ματς ειδαμε και εσπασε η πολη... ασχετα οτι δεν μας αφησαν να μπουμε στο ΑΔΕΙΟ γηπεδο με το ετσι θελω και μας απαντησαν οτι και να σπασει η πολη στα @@ τους οι μπατσοι... οσο για τα αμαξια που λες οτι δεν πιστευεις. ειδες κανενα λεωφορειο των χανουμιων στη πολη? αυτοι γιατι σκασανε με αυτοκινητα? δεν ειχαν λεφτα για λεωφορεια? ρωταω εγω τωρα...
και για το τελευταιο που λες για την ηττα, διαβασε την ανακοινωση της Θυρας 4.

North εγινε ρει... ξερεις εσυ παλι!

baron

• Guest

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ

απόλα αυτά που έγραψα μόνο αυτό κράτησες για σένα και για τους περισότερους εδώ μέσα είναι το πιο σημαντικό τεσπα δεν έχω σκοπό να κάνω καμιά προπαγάνδα απλά είπα την γνώμη μου είτε σας αρέσει είτε όχι απλά μου φαίνεται αδιανόητο 100 άτομα να σκάσαν Λαμία στις 7 με αυτοκίνητα τα υπόλοιπα πιος έφαγε ήττα κλπ τα αφήνω στους ειδήμονες.

όσο μεγάλο και να το γράψεις το παοκτζής σε συνάρτηση με τις άλλες μαλακίες που γραφεις δεν βγαίνει.

Αυτό εκεί στα "κίτρινα" τα λέει όλα.

Offline gianniwths4

• Αλλαγή

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ

ρε φιλε αυτα που λες ειναι οτι λενε τα χανουμια....σκεψου οτι για να δειξεις ηθικη παιρνεις την μερια των αλλων...σκεψου το λιγο.

εγω δεν θα μπω σε αναλυσεις τι και πως...απλα οταν πρωτομπηκα στο φορουμ τετοιου ειδους κριτικη σε οτιδηποτε οπαδικο σκηνικο ειχε συμβει ειτε παλιοτερα ειτε την συγκεκριμενη εποχη δεν υπηρχε....αν ξεχασατε εδω ειναι οπαδικο φορουμ.και σε ενα οπαδικο φορουμ ειτε θα μαθετε να σκεφτεστε οπαδικα ειτε αποφασιστε για το αν σας αρεσει η οχι το συγκεκριμενο φορουμ.εγω δεν θα σας πω τι να κανετε μεγαλοι ανθρωποι ειστε

ΚΡΙΤΙΚΗ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΙ ΓΙΑ ΟΠΑΔΙΚΑ ΣΚΗΝΙΚΑ ΤΟΥ ΠΙΟ ΖΩΝΤΑΝΟΥ ΚΟΜΜΑΤΙΟΥ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ...αν οι μοντς εχουνε αλλη αποψη μπορουνε να μας την πουνε ωστε να μπω εγω στην διαδικασια της αποφασης...αν πραγματικα πρεπει να κρινεται συνεχως το οτιδηποτε εδω μεσα τοτε καποιες υποενοτητες που αναφερονται σε δεκαετια 80 θα πρεπει να σβηστουνε...δεν αντεχεται αλλο αυτο το πραγμα...

μπουχτισαμε στην ηθικολογια και στην ανθρωπινη λογικη...η ηθικολογια και η ανθρωπινη λογικη δεν εσωνε κανεναν απο αυτους που πηγανε λαμια...

η ανθρωπινη λογικη παει περιπατο οταν βλεπεις ιπταμενα πραγματα να ερχονται κατα πανω σου και να προσπαθεις να τα αποφυγεις...γνωμη μου προσωπικη και μονο...ελπιζω ομως να μην ειμαι ο μονος...

σωστε το φορουμ απο την ηθικη

Offline Batistuta-4-

• Content Team
  • Αλλαγή
taz στο ξαναλεω γιατι εισαι παντελως ασχετος μη το πεζεις εξυπνος οταν δεν ξερεις τι εγινε, καλυτερα μη μιλας κ αν θες να μαθεις γυρνα μερικες σελιδες για να δεις πανω κατω τι εγινε, μη μας γυρνας τα μυαλα βραδιατικα, ξερολες..

Offline taz_4_trikala

• Αποστολή
  • **
Gianniwth ευχαριστω ρε φιλε... τα ιδια ηθελα να γραψω!
ρε Bistuta ησουν εκει εσυ και εκφερεις αποψη και με κραζεις κιολας? ή μηπως ηταν κανεις απο τους παραπανω που ποσταραν?

οτι ακουγανε λεγανε...

Offline Batistuta-4-

• Content Team
  • Αλλαγή
συνεχισε τις παπαρολογιες αν δεν καταλαβενεις τι να σε πω

Offline spartiatis

• Αλλαγή
ταζ ψυχραιμια φιλε.
υπαρχει κοσμος στα καγκελα και αυτους πρεπει να σκεφτομαστε και να αγωνιουμε πως ειναι. γι' αυτους να αγωνιουμε και οχι να αγωνιουμε για το τι ωρα και ποσοι εφτασαν και με τι εφτασαν και ποσα χανουμια ηταν και γιατι δεν ήταν και αφου ήταν και τα κερατα μου εδω μεσα!!!
ολα τα αλλα ειναι τριτης σημασιας.... και εχουμε μπροστα μας οσο καιρο θες να τα αναλυουμε.
ας σκεφτουμε αυτους που μας λειπουν απ την οικογενειά μας αυτη τη στιγμη.

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ :.

Offline jorthes4

• Αποστολή
  • **
ίσως να είναι έτσι ρε ταζ ίσως η ανυπομονησία που είχα όχι μόνο εγώ αλλά όλοι οι ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ και ειδκότερα εδώ τησ Λαμίας για αυτό το φιναλ4 να χάθηκε από όλα αυτά τα γεγονότα.Όποιος είναι επαρχιώτης ΠΑΟΚΤΣΗΣ καταλαβαίνει ότι δεν είναι λίγο να παίζει ο ΠΑΟΚ στην πόλη σου και να αναβάλεται το ματς και ειδικά σε μια πόλη που δεν έχει ούτε ομάδα μπάσκετ ούτε ποδόσφαιρο.
Λεωφορείο όχι δεν είδα δεν είχαν έρθει οργανωμένοι κάπιες παρέες με μερικά αυτοκίνητα αλλά μην φανταστείς τρελά πράγματα εξάλου η Λαμία θεωρείται χανουμόπολη..
Δεν μίλησα για νίκη ούτε για ήττα καλά κάνει η 4 και ο κάθε σύνδεσμος όπως οι μακεδόνες και βγάζουν ανακοινώσεις δεν με ενδιαφέρει δλδ αν απαντήσει αύριο η φλωρίτζιναλ θα πρέπει πάλι να δωθεί απάντηση?αυτή τη δουλειά θα κάνουμε γαιτανάκι απο δω και απο κει.να υπερηφανευτώ για κτ που έγινε και δεν ήμουν μπροστά (και ούτε θα μπορούσα να είμαι το παραδέχομαι) δεν θα το κάνω αντε σε στιλ χαβαλέ σε παρέα ναι αλλά εντάξει είπαμε όλα έχουν κ ένα όριο.πήγαινε δες στα βιντεακια σε ytube κλπ τι μίσος βγάζουν τα 15χρονα ΠΑΟΚτσάκια και χανουμάκια αν σαρέσει αυτό πάω πάσο