Author Topic: FINAL FOUR Κυπέλλου 2010 στην Λαμία 29-30 Μαϊου 2010  (Read 15765 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline taz_4_trikala

• Αποστολή
  • **
ίσως να είναι έτσι ρε ταζ ίσως η ανυπομονησία που είχα όχι μόνο εγώ αλλά όλοι οι ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ και ειδκότερα εδώ τησ Λαμίας για αυτό το φιναλ4 να χάθηκε από όλα αυτά τα γεγονότα.Όποιος είναι επαρχιώτης ΠΑΟΚΤΣΗΣ καταλαβαίνει ότι δεν είναι λίγο να παίζει ο ΠΑΟΚ στην πόλη σου και να αναβάλεται το ματς και ειδικά σε μια πόλη που δεν έχει ούτε ομάδα μπάσκετ ούτε ποδόσφαιρο.
Λεωφορείο όχι δεν είδα δεν είχαν έρθει οργανωμένοι κάπιες παρέες με μερικά αυτοκίνητα αλλά μην φανταστείς τρελά πράγματα εξάλου η Λαμία θεωρείται χανουμόπολη..
Δεν μίλησα για νίκη ούτε για ήττα καλά κάνει η 4 και ο κάθε σύνδεσμος όπως οι μακεδόνες και βγάζουν ανακοινώσεις δεν με ενδιαφέρει δλδ αν απαντήσει αύριο η φλωρίτζιναλ θα πρέπει πάλι να δωθεί απάντηση?αυτή τη δουλειά θα κάνουμε γαιτανάκι απο δω και απο κει.να υπερηφανευτώ για κτ που έγινε και δεν ήμουν μπροστά (και ούτε θα μπορούσα να είμαι το παραδέχομαι) δεν θα το κάνω αντε σε στιλ χαβαλέ σε παρέα ναι αλλά εντάξει είπαμε όλα έχουν κ ένα όριο.πήγαινε δες στα βιντεακια σε ytube κλπ τι μίσος βγάζουν τα 15χρονα ΠΑΟΚτσάκια και χανουμάκια αν σαρέσει αυτό πάω πάσο

Οχι ρε φιλε εννοειτε οτι δεν μου αρεσει αυτο, το ζω και εγω εδω στην επαρχια και το ξερω... αλλα το μισος αυτο δεν ωφειλετε μονο στο σκηνικο... η κοινωνια οδηγει εκει και μπλα μπλα μπλα!
αλλα οπως ειπαν και αλλοι, ολοι περιφανευοντε για τον λαο τα επεισοδια παλια κλπ και τωρα ολοι κραζουν... και μειωνουν και τους δικους μας μονοι τους... και εννοειτε οτι σκεφτομαστε τα αδερφια γιατι στα Γιαννινα στα επεισοδια μαζεψανε δικο μας παιδι και μειναμε εκει ποσες ωρες και ξερω πως ειναι... και στα Τρικαλα ειχε γινει προσαγωγη και θα μας μαζευανε και εμας γιατι πηγαμε να το βγαλουμε το παιδι... τι μου λεει τωρα ο καθε batistuta και ο καθε ενας που ξενερωσε γιατι δεν ειδε τον ΠΑΟΚ στην πολη του...

euboia4

• Guest
εγω δεν θελω να σταθω στα επεισοδια
αλλα στο οτι μολις 300 ατομα κατεβηκαν Λαμια

που ειναι οι συνδεσμοι?
τετοια ανυπαρξια να μην μπορουν να γεμισουν 10 λεωφορια?
« Last Edit: June 01, 2010, 00:54:55 by euboia4 »

Offline gagas

• Αλλαγή
δυστυχως οταν ολοι περιμενουν να πανε αλλοι,στο τελος δεν πηγαινει κανενας..

Offline jorthes4

• Αποστολή
  • **

όλη την βδομάδα διάβαζα από ανακοινώσεις συνδέσμων ότι θα φύγουν όλα τα λεωφορεία στις 7 από τα μάλγαρα και αντί αυτού 100 δικοί "μας" στις 7 ήταν Λαμία και τα σπάσαν την ώρα που όλοι ή σχεδόν όλοι κοιμόντουσαν τρελή μαγκια τι να πω(σορυ που το λέω αλλά αν αληθεύει ότι πίασανε τους οδηγούς των λεοφορείων καλά τους κάνανε εφόσον υπήρχε συμφωνία για την ώρα αναχώρησης).

εκτος του οτι εισαι τραγικος που το λες αυτο, μαλλον δεν σου ειπανε οτι τα ατομα αυτα σκασανε με αυτοκινητα... τα λεωφορεια ηταν 2 και ξεκινησαν στην ωρα τους... το να κανουμε μονοι μας προπαγανδα ειναι ΤΡΑΓΙΚΟ!
επισης το ειπες απο μονος σου οτι τα χανουμια ηταν 200 ατομα απο το βραδυ εκει... και ηταν ΚΑΒΑΤΖΩΜΕΝΟΙ οσο δεν παει. να μην τον αφηνανε τον συνδεσμο αφυλακτο να μην τρωγανε πεσιμο πολυ απλα... φαγανε απιστευτη ηττα οση προπαγανδα και να κανουν.

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ

απόλα αυτά που έγραψα μόνο αυτό κράτησες για σένα και για τους περισότερους εδώ μέσα είναι το πιο σημαντικό τεσπα δεν έχω σκοπό να κάνω καμιά προπαγάνδα απλά είπα την γνώμη μου είτε σας αρέσει είτε όχι απλά μου φαίνεται αδιανόητο 100 άτομα να σκάσαν Λαμία στις 7 με αυτοκίνητα τα υπόλοιπα πιος έφαγε ήττα κλπ τα αφήνω στους ειδήμονες.

Α και μπαρον όχι δεν είμαι παοκτσής είμαι ΠΑΟΚΤΣΗΣ

ρε φιλε αυτα που λες ειναι οτι λενε τα χανουμια....σκεψου οτι για να δειξεις ηθικη παιρνεις την μερια των αλλων...σκεψου το λιγο.

εγω δεν θα μπω σε αναλυσεις τι και πως...απλα οταν πρωτομπηκα στο φορουμ τετοιου ειδους κριτικη σε οτιδηποτε οπαδικο σκηνικο ειχε συμβει ειτε παλιοτερα ειτε την συγκεκριμενη εποχη δεν υπηρχε....αν ξεχασατε εδω ειναι οπαδικο φορουμ.και σε ενα οπαδικο φορουμ ειτε θα μαθετε να σκεφτεστε οπαδικα ειτε αποφασιστε για το αν σας αρεσει η οχι το συγκεκριμενο φορουμ.εγω δεν θα σας πω τι να κανετε μεγαλοι ανθρωποι ειστε

ΚΡΙΤΙΚΗ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΙ ΓΙΑ ΟΠΑΔΙΚΑ ΣΚΗΝΙΚΑ ΤΟΥ ΠΙΟ ΖΩΝΤΑΝΟΥ ΚΟΜΜΑΤΙΟΥ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ...αν οι μοντς εχουνε αλλη αποψη μπορουνε να μας την πουνε ωστε να μπω εγω στην διαδικασια της αποφασης...αν πραγματικα πρεπει να κρινεται συνεχως το οτιδηποτε εδω μεσα τοτε καποιες υποενοτητες που αναφερονται σε δεκαετια 80 θα πρεπει να σβηστουνε...δεν αντεχεται αλλο αυτο το πραγμα...

μπουχτισαμε στην ηθικολογια και στην ανθρωπινη λογικη...η ηθικολογια και η ανθρωπινη λογικη δεν εσωνε κανεναν απο αυτους που πηγανε λαμια...

η ανθρωπινη λογικη παει περιπατο οταν βλεπεις ιπταμενα πραγματα να ερχονται κατα πανω σου και να προσπαθεις να τα αποφυγεις...γνωμη μου προσωπικη και μονο...ελπιζω ομως να μην ειμαι ο μονος...

σωστε το φορουμ απο την ηθικη

ε να μην κάνουμε κριτική να μην είμαστε ηθικοί να μην το ένα να μη το άλλο σορυ κιόλας ρε γιαννιωτη επειδή σε σέβομαι και γράφεισ και καλά αποφασίστε τι είναι οπαδικό φόρουμ αλλίως να γίνουμε όλοι ανήθικοι πράγμα λίγο δύσκολο γτ πολλοί δεν θα ανήκουν εδώ.οι διάφορες απόψεις καλό είναι να ακούγονται εδώ μέσα δεν κάνει κακό αλλιώς αν είναι να ακολουθούμε όλοι μια κοινή γραμμή και άγιος ο θεός ούτε κλειστό κλαμπ είμαστε ούτε θα γίνουμε ποτε ούτε εκφράζουμε απόψεις κάπιου συνδέσμου ελεύθερη συζήτηση.ευχαριστώ για το χρόνο σου

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
ποιος σου ειπε να μην γραφεις;

και ρε φιλε οπαδικα μιλωντας υπαρχει και ο τσαμπουκας και το σκηνικο...καλως κακως αρεσει δεν αρεσει...

τι θελετε λοιπον να κανουμε εδω περα;να ευνουχισουμε τον κοσμο του ΠΑΟΚ;το να μην το ακουω συνεχως απο το σαββατο και δωθε...να μην πηγαινατε να μην κανατε να μην ξαναρθετε στο γηπεδο δεν σας θελουμε...και ποιοι το λενε αυτο;αυτοι που καθησανε στον καναπε,αυτοι που αφησανε τον ΠΑΟΚ μονο του σε μια εχθρικη πολη που οι αντιπαλοι σου καλως η κακως αρεσει δεν αρεσει ετοιμαζοτανε να σου κανουνε νιλα...

και επειδη δεν εφαγες προλογο και πουλησες και τρελα πανω σε αυτο το κομματι....πρεπει να κριθεις απο τον συνοπαδο σου;

σε ενα οπαδικο φορουμ εγω μετα το σαββατο θα περιμενα ολοι να γραφανε αυτα που εγραψε ο κρουσαντερ....οτι ελαμψε η απουσια 500 ακομα δικων μας...

αντ'αυτου διαβαζω κριτικες....για ποιο οπαδικο φορουμ και πρασινα αλογα λεμε....

Offline Vorious

• Αλλαγή
Ο ΠΑΟΚ μαλλον αποκλειεται στα χαρτια, δε θα παιξει τελικο και χανει την ευκαιρια για το νταμπλ

ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ? Ολα αχταρμα γινανε?

Ο αγωνας ΔΕΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ποτε, επειδη οι οπαδοι της αεκ εισεβαλαν στο αγωνιστικο χωρο και ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ στους ΠΑΟΚτσηδες. Τι ζορι τραβουσαν απο πριν και επιτεθηκαν ειναι αλλου παπα ευαγγελιο και δεν εχει ΑΠΟΛΥΤΩΣ καμια σχεση με τη μη διεξαγωγη του αγωνα. Αμα θελει κανεις να τα κανει αχταρμα ολα γιατι ετσι τον βολευει, ας το κανει.
Ολες οι τιμωριες που εχουν πεσει σε ομαδες ΠΑΝΤΑ ξεχωριζουν τα εξω με τα μεσα. Για τα εξω δεν τιμωρουνται ποτε ομαδες (λεωφορειο βαζελου προς καραισκακη, λεοφωρειο ευρωπαικης ομαδας προς καραισκακη, τραμπουκοι σκουληκιων σε αποστολη ΠΑΟΚ, κλπ κλπ).
Για τα ΜΕΣΑ τιμωρειται αυτος που φταιει. Στην προκειμενη περιπτωση ΞΕΚΑΘΑΡΑ ειχαμε επιθεση των αεκτσηδων στους ΠΑΟΚτσηδες. Το ποια ομαδα πρεπει να τιμωρηθει για τη ΜΗ ΔΙΑΞΑΓΩΓΗ του αγωνα ειναι ΦΑΝΕΡΟ.

Αδιανοητο το οτι τιμωρειται ο ΠΑΟΚ στο ματς αυτο, ΟΤΑΝ οι οπαδοι της χανουμισας επιτεθηκαν στους ΠΑΟΚτσηδες και αυτοι αμυνομενοι και προστατευοντας την ατομικη τους ακεραιοτητα πεταξαν πισω ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΡΙΞΑΝΕ. Ριξτε μια ματια στα βιντεο των επεισοδιων για να καταλαβετε ποιοι επιτεθηκαν αρχικα...

Νομιζω οτι οι υπευθυνοι του χαντμπολ του ΠΑΟΚ θα πρεπει να ξεχωρισουν τα επεισοδια στην πολη της Λαμιας με τα επεισοδια που προκαλεσαν οι χανουμισες ΕΝΤΟΣ γηπεδου και απετρεψαν τη διεξαγωγη του αγωνα και να διεκδικησουν την ΑΠΑΛΛΑΓΗ της ομαδας μας.

Για τα επεισοδια εκτος γηπεδου, ας τα ξεδιαλυνουν οι ιδιοι που πηραν ενορκες καταθεσεις απο κατηγορουμενους και "ξεδιαλυναν" υποθεσεις με φονικα ....

ειπαμε και ΠΑΟΚ να μην ημουνα παλι ΠΑΟΚ θα μουνα

apostolos

• Guest
Το θέμα είναι τόσο απλό. Κι εγώ μόλις άκουσα οτι αναβλήθηκε ο αγώνας, μόλις άκουσα οτι κινδυνεύει η ομάδα ξενέρωσα. Δεν τα ρίχνω όμως σε αυτούς που πήγαν εκεί. Διοτί πολύ απλά αυτοί ΠΗΓΑΝ. Τα εισιτήρια ήταν 750 από ό,τι ακούω. Ας τα παίρνανε λοιπόν 750 άτομα από αυτούς που έχουν θιχτεί με αυτά που γίνανε, που είναι καθωσπρέπει κύριοι, να είχε και πιο πολύ κόσμο η ομάδα και να μην γινότανε το παραμικρό. 750 μη μπαχαλάκηδες, 750 σωστοί με φωνή κλπ να στηρίξουν την ομάδα, τόσες χιλιάδες είμαστε δεν βρέθηκαν 750 σοβαροί άνθρωποι να πάνε? Κι όμως δεν βρέθηκαν. Κι όχι απλά δεν βρέθηκαν αλλά ασκούν και υψηλή κριτική. Για ακόμα μια φορά αφήσαν την ομάδα αβοήθητη. Κάτσανε το ΣΚ να ξύσουν το παπάρι τους, να πάνε για κανα μπάνιο, να παίξουν κανα στοίχημα και να αφοσιωθούν στις μάχες των φόρουμ και των ραδιοφώνων μη τυχόν και δεν έρθει το όρθιο χιλιόμετρο στην ομάδα. Αφού επιλέξατε αυτές τις ασχολίες για το ΣΚ σας και αφήσατε 500 κομάτια αδιάθετα ΜΗ ΜΙΛΑΤΕ. Γράψατε στα αρχίδια σας τη μοναδική ομάδα που φέρνει τίλους στο σύλλογο και είστε ΕΣΕΙΣ οι υπαίτιοι που γίναν όσα γίναν. Καλώς ή κακώς αυτοί που πήγαν εκεί είτε από επιλογή είτε από ανάγκη κάνανε αυτά που κάνανε. Δεν έχει καμία σημασία όμως. Ας πηγαίνατε να μην τους αφήνατε. Ας πηγαίνατε να μην πλησιάζε χανούμι ούτε στο ένα χιλιόμετρο. Και πάτε και τους κατηγορείτε κιόλας επειδή βρήκε ευκαιρία ο ΟΠΑΠ να κάνει τον πιο ξεδιάντροπο συμψηφισμό στα χρονικά αυτού του μπουρδέλου που λέγεται ελληνικό ποδόσδφαιρο. Τελικά ούτε για φτύσιμο δεν είστε. Κάνατε ακόμα και μένα που σε όλον αυτό τον κάτα κάποιο ιδεολογικό πόλεμο που έχει ξεκινήσει δεν είχα καμία όρεξη να πάρω θέση, να σας σιχαθώ. Δεν υπάρχει κάτι που να μισώ περισσότερο από το δήθεν καθωσπρέπει, και το poltically correct. Είμαι "σωστός", έχω "ηθική". Για μένα η μόνη ηθική είναι η αισθητική κι η δικιά σας αισθητική με κάνει πραγματικά να ξερνάω...

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
Δύσκολα πόστ τα δύο τελευταία για να τα καταλάβει (πλεόν...) ο νεοπαοκτσής του ράδιου και του ίντερνετ.......

Κατάντια πραγματική...
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

chiltsid

• Guest
+1976 vor,apo και giann!

Offline Maestro

• Αποστολή
  • **
http://www.gazzetta.gr/football/super-league/item/85731-%CE%BA%CE%AF%CE%BD%CE%B4%CF%85%CE%BD%CE%BF%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CF%8D%CE%BC%CF%80%CE%B1
catalanos4
31 Μαϊ 19:12 Από catalanos4 Σύνδεσμος σχολίου

Η αποφαση ειναι σωστη μεν,αλλα.....Δεν μπορω να καταλαβω για ποιον λογο πρεπει ΠΑΝΤΑ(οπως και στον νομο περι μετακινησσης οπαδων,θυμιζω βαζελοι στο περιστερι,ακτζηδες και γαυροι στην κομοτηνη) η μονη ομαδα στην οποια θα επιβαλλονται η κυρωσεις του εκαστοτε νομου να ειναι ο Π.Α.Ο.Κ.!!!!!!!!Φετος οι γαυροι βαλανε φωτια την καβαλα,καταστρεψανε το περιστερι,εκαναν αυτα που απλα δεν περιγραφονται με λογια με τον βαζελο,πλακονοντουσαν με τα ματ εξω απο το γηπεδο στο ματς με τον αρη και την επεσαν στον γιασερ στο ματς με τον Π.Α.Ο.Κ. στα play off!!!!!Αποτελεσμα ΟΛΩΝ αυτων????1 αγωνιστηκη και κλεισμενων των θυρων(σε ματς με τον λεβαδιακο ολως τυχαιως και οχι σε κανα σοβαρο ματς)!!!!!!!!Οι βαζελοι πλακονοντουσαν στο περιστερι,εκαναν οτι εκαναν με τον γαυρο(σε συνεχεια των οσων ειχαν γινει στον πρωτο γυρο βεβαια)και μαλιστα μια γυναικα εχασε 2 δαχτυλα απο κροτιδα!!!!!!!!Αλλα επειδη ειχαν καλο δικηγορο καταφεραν για αυτα να τιμωρηθουν με 1 αγωνιστηκη η οποια βεβαια πηγε για το νεο πρωταθλημα για να εχουν κοσμο στην φιεστα με τον ηρακλη(και κατι μου λεει οτι αν του χρονου 1η αγωνιστηκη εχουμε πχ παο-γαυρος θα κανουν εφεση και θα σβηστει η ποινη τους.......!!!!!!)Οι αεκτζηδες δερνονταν με τα ματ και μεταξυ τους στο ματς με την τριπολη και εβαλαν φωτια κλειστο μπασκετ στο ματς με το περιστερι!!!!!!Αποτελεσμα ολων αυτων???Να τους βαζει η κυβερνηση στο αρθρο 99 στο μπασκετ(κατι σαν συγχαρητρια για την συμπεριφορα τους) και στο ποδοσφαιρο τπτ!!!!!!!!Οι ρουληδες εκαναν ντου στους ζωσιμαδες και στο παλε ολως τυχαιως εσβησαν τα φωτα για κανα 5λεπτο(και ολοι ξερουμε τι εγινε σε εκεινο το 5λεπτο)!!!!!Αποτελεσμα να τιμωρηθουν με 1 αγωνιστηκη στο πολυ δυσκολο ματς με τον πανθραξ(ασχετα που ο πανθραξ τους εκανε πλακα 2 μερες)!!!!!!!!!Αληθεια ποια ποινη επεβαλαν οι αρμοδιοι για αυτα που γινονται χρονια τωρα στους τελικους βολεϊ?????
ΑΘΑΝΑΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ζαγορ δηλωσε για εδρα στα ευρωπαικα ματς αλλα και σε αυτα του πρωταθληματος το ΟΑΚΑ.............Και φυσικα τελος ο Π.Α.Ο.Κ. απο το στοιχημα(στον οπαπ)!!!!!!!!
Παρακαλω να δημοσιευτει!!!!!!!!!

Offline babis36

• Αλλαγή
Το θέμα είναι τόσο απλό. Κι εγώ μόλις άκουσα οτι αναβλήθηκε ο αγώνας, μόλις άκουσα οτι κινδυνεύει η ομάδα ξενέρωσα. Δεν τα ρίχνω όμως σε αυτούς που πήγαν εκεί. Διοτί πολύ απλά αυτοί ΠΗΓΑΝ. Τα εισιτήρια ήταν 750 από ό,τι ακούω. Ας τα παίρνανε λοιπόν 750 άτομα από αυτούς που έχουν θιχτεί με αυτά που γίνανε, που είναι καθωσπρέπει κύριοι, να είχε και πιο πολύ κόσμο η ομάδα και να μην γινότανε το παραμικρό. 750 μη μπαχαλάκηδες, 750 σωστοί με φωνή κλπ να στηρίξουν την ομάδα, τόσες χιλιάδες είμαστε δεν βρέθηκαν 750 σοβαροί άνθρωποι να πάνε? Κι όμως δεν βρέθηκαν. Κι όχι απλά δεν βρέθηκαν αλλά ασκούν και υψηλή κριτική. Για ακόμα μια φορά αφήσαν την ομάδα αβοήθητη. Κάτσανε το ΣΚ να ξύσουν το παπάρι τους, να πάνε για κανα μπάνιο, να παίξουν κανα στοίχημα και να αφοσιωθούν στις μάχες των φόρουμ και των ραδιοφώνων μη τυχόν και δεν έρθει το όρθιο χιλιόμετρο στην ομάδα. Αφού επιλέξατε αυτές τις ασχολίες για το ΣΚ σας και αφήσατε 500 κομάτια αδιάθετα ΜΗ ΜΙΛΑΤΕ. Γράψατε στα αρχίδια σας τη μοναδική ομάδα που φέρνει τίλους στο σύλλογο και είστε ΕΣΕΙΣ οι υπαίτιοι που γίναν όσα γίναν. Καλώς ή κακώς αυτοί που πήγαν εκεί είτε από επιλογή είτε από ανάγκη κάνανε αυτά που κάνανε. Δεν έχει καμία σημασία όμως. Ας πηγαίνατε να μην τους αφήνατε. Ας πηγαίνατε να μην πλησιάζε χανούμι ούτε στο ένα χιλιόμετρο. Και πάτε και τους κατηγορείτε κιόλας επειδή βρήκε ευκαιρία ο ΟΠΑΠ να κάνει τον πιο ξεδιάντροπο συμψηφισμό στα χρονικά αυτού του μπουρδέλου που λέγεται ελληνικό ποδόσδφαιρο. Τελικά ούτε για φτύσιμο δεν είστε. Κάνατε ακόμα και μένα που σε όλον αυτό τον κάτα κάποιο ιδεολογικό πόλεμο που έχει ξεκινήσει δεν είχα καμία όρεξη να πάρω θέση, να σας σιχαθώ. Δεν υπάρχει κάτι που να μισώ περισσότερο από το δήθεν καθωσπρέπει, και το poltically correct. Είμαι "σωστός", έχω "ηθική". Για μένα η μόνη ηθική είναι η αισθητική κι η δικιά σας αισθητική με κάνει πραγματικά να ξερνάω...

οχι αδερφε κανεις δεν ειναι υποχρεωμενος να παει στον αγωνα χαντμπολ.Κανεις δεν ειναι υποχρεωμενος  να στηριξει την ομαδα του σε ενα αθλημα που δεν τον ενδιαφερει. Και δεν ειναι υποχρεωσή του.Εγω θα περιμενα απο ενα οπαδικο forum να εχει και μια αντρικια αντιμετωπιση των πραγματων.Σε αυτην την ζωη οι μαγκιες πληρωνονται.Πηγανε αυτοι γουσταρανε να πλακωθουνε με τα χανουμια πρωτα και μετα να πανε να στηριξουν την ομαδα.Τωρα που ηρθε ο λογαριασμος στον ερασυτεχνη να πουνε αφηστε την ζημια που εκανα στον συλλογο την πληρωνω εγω.Κοινως το 1,3 μυρια ευρω που κοστιζω στον συλλογο την πληρωνω εγω.Οχι να τρεξουνε σαν παιδακια και να απαιτησουνε την ζημια να την πληρωσει ο μπαμπας τους, η ΠΑΕ δηλαδη ολος ο κοσμος του ΠΑΟΚ που εχει ματωσει σε τραγικες οικονομικα εποχες.Αυτη ειναι η αντρικια αντιμετωπιση των πραγματων η αλλη ειναι μικρων και κακομαθημενων παιδιών που τωρα ζητανε την βοηθεια μετα την μαλακια που κανανε.
Αν θελεις να προσφερεις κατι στον συλλογο μην χαιδευεις τα αυτια οπαδων οπως κανουν απο εχθες τα ηλιθια ραδιοφωνα της πολης. Αν θελεις να προχωρησεις ως συλλογος κοιτας να φτιαξεις πρωτα το σπιτι σου και μετα εχεις απαιτησεις απο τους αλλους.Δεν μπορει να υμνουμαι τον κοσμο του ΠΑΟΚ με τα τοσα καλα που εχει και να ξεχναμε την αυτοκαταστροφικη του ταση και την τεραστια ζημια που εχει κανει με κορυφαιο περιστατικο την Παρι Σεν Ζερμαιν.
Αν θελετα καποιοι να προσφερετε στον συλλογο κοιταξτε αυτα τα παιδακια να τα βοηθεσετε να μεγαλωσουν και οχι να κρυβονται πισω απο το δαχτυλο τους.
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

ive4

• Guest
Συνεχίζοντας όσα λέει ο Μπάμπης36, ας μας πουν όσοι είναι υπέρ όσων έγιναν στη Λαμία τι συγκεκριμένο κέρδισε ο ΠΑΟΚ από αυτά.

Επίσης πως είναι δυνατόν η ίδια μορφή πάλης (βία) να επιλέγεται την δεκαετία του 90 όταν έχεις σκοπό να διώξεις τον άτιτλο, μετριότατο πρόεδρο Βουλινό και στις 29/5/2010 όταν έχεις τον καλύτερο που είχες ποτέ στην διοίκηση και όταν πας να πάρεις χαλαρά το ντάμπλ σε ένα άθλημα που αρχίζεις να δημιουργείς αυτοκρατορία.

apostolos

• Guest
Α, εδώ μιλάμε για διαστρέβλωση... ποιος είπε οτι είναι υπέρ των μπάχαλων ρε σεις? Είμαστε απλά κατά του έυκολου κυνηγιού μαγισσών απο συνΠΑΟΚτσήδες που ούτε τους πέρασε από το μυαλό να πάνε να στηρίξουν την ομάδα το ΣΚ. Και αμέσως βγήκαν και είπαν τα δικά τους εύκολα και χωρίς πολλή σκέψη. Πήγανε 200 άνθρωποι. Κάποιοι σίγουρα με σκοπούς άλλους, όλοι όμως? Δεν το ξέρουμε. Ξέρουμε ακριβώς τι έγινε? Όυτε. Θα ξέραμε αν ήμασταν εκεί. Θα είχαν αποφευχθεί τα επεισόδια αν κάποιοι από τους κράζοντες είχαν πάει να στηρίξουν την ομάδα. Και περισσότεροι θα ήμασταν σε αριθμό και πιο συνετοί κατά μέσο όρο. Δεν πήγες? Μη λες κουβέντα και μην βάζεις όσους πήγανε στο εκτελεστικό απόσπασμα.... 750 ρε, δεν είπαμε 5 και 10 χιλιάδες. 750 χρειαζότανε και πήγανε μόνο 200. Ε, λοιπόν εγώ αυτούς τους 200 δεν τους κράζω, δεν έχω το δικαίωμα. Αν ήμουν εκεί θα το έιχα. Θα έλεγα κύριοι κάνατε μαλακία, ήμουν εκεί, είδα, και το λέω κάνατε μαλακία (αν όντως είχαν κάνει).
και βέβαια το χειρότερο από όλα, είναι οτι μπαίνουν όλα τα συστατικά στην ίδια σούπα, με την ανακοίνωση των Δυτικών, με την υπόθεση Σάλπι και με τον ΟΠΑΠ. Τεράστιο λάθος. Τρώτε το τυράκι που σας πετάνε πολύ έυκολα, τέτοιος συμψηφισμός δεν έχει ξαναγίνει. Ας έκοβε και η ΝΕΤ τον γαύρο κάθε φορά που τα κάνουνε μπουρδέλο λοιπόν. Αλλά όχι, ακούς από ΠΑΟΚτσήδες να λένε καλά κάναμε και τιμωρηθήκαμε!! Ξεκαθαρίστε τα θέματα παιδιά. Μην τα μπερδέυετε.

Offline babis36

• Αλλαγή
Στο ξαναλεω αποστολε δεν ειναι κανεις υποχρεωμενος να παει ειδικα μαλιστα με την λογικη που λες να ελεγχει τους αλλους 200!Αλλα αν θελεις να κανεις καλο στον συλλογο δεν μπορει να διαδιδεις οτι οι μαγκιες δεν πληρωνονται.Σε αυτην την ζωη παντα θα πληρωνονται.Και ο λογαριασμος οταν καποιοι απο αυτους πιστευουν οτι θα καταληξει αλλου και οχι στους ιδιους απλα παιρνουν κακα μαθηματα ζωης.Ναι στην Ελλαδα δεν εφαρμοζονται οι νομοι, ναι εφαρμοζονται κατα το δοκούν αλλα εκει τα κανανε σκατα. Και τωρα θελουν να στειλουν το λογαριασμο στην ΠΑΕ και στον κοσμο.Και για μενα με μονο γνωμονα την συλλογικοτητα του κοσμου αν ανοιγα π.χ. εναν λογαριασμο για τα εργα της Τουμπας θα ζητουσα ενα μεγαλο ποσο απο αυτους που πηρανε εισητηριο για το χαντμπολ!!Τοτε θα αποδειξουν οτι ειναι μαγκες και περηφανοι και οχι παρακαλωντας την ΠΑΕ να τους σωσει μετα την μαλακια που εγινε εκει κατω και στην οποια οπως και να το δει κανεις εχουν μεριδιο ευθυνης.
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

Offline INXS4

• Αποστολή
  • **

μ' αρεσει να το βλεπω  ;D

makptol

• Guest
Συνεχίζοντας όσα λέει ο Μπάμπης36, ας μας πουν όσοι είναι υπέρ όσων έγιναν στη Λαμία τι συγκεκριμένο κέρδισε ο ΠΑΟΚ από αυτά.

Επίσης πως είναι δυνατόν η ίδια μορφή πάλης (βία) να επιλέγεται την δεκαετία του 90 όταν έχεις σκοπό να διώξεις τον άτιτλο, μετριότατο πρόεδρο Βουλινό και στις 29/5/2010 όταν έχεις τον καλύτερο που είχες ποτέ στην διοίκηση και όταν πας να πάρεις χαλαρά το ντάμπλ σε ένα άθλημα που αρχίζεις να δημιουργείς αυτοκρατορία.

τιποτε δεν κερδισαμε ισα ισα βρηκαν αφορμη να μας φορτωσουν ολες τις αμαρτιες του ελληνικου αθλητισμου......

bagos1

• Guest
το μεγαλύτερο κριμα για εμενα ειναι οτι καταστρεψαμε μια προσπαθεια των ντόπιων ΠΑΟΚΤΣΗΔΩΝ ήταν μεγάλη ευκαιρία να δώσουμε χαρά σε αυτούς που θα μας φιλοξενούσανε αλλα και να δημιουργήσουμε νέους απο την παρουσία μας εκει

Offline disorder

• Αποστολή
  • **
    • 4-10-1999 ÁÄÅÑÖÉÁ ÆÅÉÔÅ
λευτεριά στα  ΑΘΩΑ αδέρφια μας στα οποία η αστυνομία βρήκε το εύκολο θύμα και τους χρεώνει ανύπαρκτες κατηγορίες και που η ίδια η οικογένεια του ΠΑΟΚ τα κρίνει και τα καταδικάζει ως ένοχα!Σκεφτείτε τον εαυτό σας να πηγαίνει να δει την ΠΑΟΚΑΡΑ σε μια άλλη πόλη και να γίνοντε επεισόδια στα οποία δεν συμμετέχετε αλλά επειδή είσαι το εύκολο θύμα να πιάνουν εσένα!

όσοι χαλιέστε γιατί κάποιοι βρίζουν τα μπαχαλα,λογικά πάντα θα υπήρχαν αυτοί.
είναι κι αυτοί μέρος της παράδοσης   :P
απλώς τώρα με τα ράδια και το ίντερνετ είναι πολύ εύκολο για τον καθένα.

ΟΜΑΔΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ, ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑΣ ΚΑΜΑΡΙ