Author Topic: ΠΑΟΚ - βαζελος: 2 - 1 (Κυριακή 21/2/2010, 19.00, novasports 1)  (Read 17799 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline kolasi

• Αποστολή
  • **
I diafora kostas4 einai oti xthes EPREPE na kerdisoume.Den itan i 5i agwnistiki px,eimaste 7 agwnistikes prin to telos kai pleon apodeiknyetai oti i omada exei alaksei gia ta kala epipedo.
Ki oso gi'afta pou lene oti kaliteros kai pio poiotikos o lagos den masame.Egw apo tote pou asxoloume me PAOK den thimamai sxedon pote na eimaste pio poiotiki  apo kapoia apo tis xamoutzomades.Panta eixan kaliterous paixtes kai pio polla lefta.Alla o PAOK itane o Samurai pou apla tsakize me tin ormi tou opoiodipote avantage eixan oi xlemponiarides se texniko epipedo.

Offline kainsta

• Αποστολή
  • **
Πριν 3 ωρες εφτασα Κρητη,ημουν στο ναο την κυριακη,εγω δυστηχως δεν εχω την δυνατοτητα να βλεπω τον ΠΑΟΚ μας καθε εβδομαδα οποτε θα πω για αυτα που εχω ζησει στο ναο και αυτο που είδα,αυτη η ενταση,ο δυναμισμος του ποσο θελαμε εμεις το παιχνιδι σιγουρα περασε στους παιχτες την ιδια στιγμη που μπηκαν στο γηπεδο για ζεσταμα.
ευχαριστω τον θεο που με αξιωσε να ειμαι σε ενα τετοιο ματς και να ζησω μια τετοια εμπειρια(μεχρι την επομενη φυσικα) που θα μπορω αν ειμαι τυχερος να την λεω στα παιδια μου.

ΠΑΟΚ σε ευχαριστω, οσο περνανε τα χρονια η αγαπη μου για σενα ειναι μεγαλυτερη,
στο τελος του ματς δακρυσα,το ηθελα πολυ,κλεισαμε στοματα,βουλωσαμε πατους,

μπορω να γραφω με τις ωρες ασταματητα,πολλα συναισθηματα!!!!ΠΑΟΚ σ'αγαπω!
Ο σαλπι(γιδης) πανω απ΄ολα

Offline thanos9t9

• Αποστολή
  • **
εκει στο ημιχρονο λιγο πριν αρχισει το ματς τι διαλογος ειναι αυτος καθως μιλαει ο εκφωνητης απο πισω "προσεχε πως μιλας γιατι θα εχουμε προβλημα δεν εισαι στο οακα κλπ" τι παιχτηκε??

Offline ved

• Αλλαγή

εχουν πονεσει τα ματια μου να βλεπω ολη μερα βιντεακια και φωτο

Photis

• Guest
Μπράβο ρε ΠΑΟΚΑΡΑ...τρέλλανε μας όλους...

northeagle_4

• Guest
Για το ματς πανω κατω πιστευω τα ειπαν ολοι,οπως και για τα καλα και τα προβληματα σε επιπεδο κοσμου,προσελευσης κτλ
 Θελω απλα να τονισω 3 σημαντικα στοιχια για μενα:
 -Το να κερδιζεις ντερμπυ τοσο σημαντικο ακομα και με μετρια αποδοση δειχνει οτι βαδιζεις καλα και πας για πολυ μεγαλα πραγματα.Πιστευω οτι θα μας κατσει και απο φετος αλλα ακομα και αν οχι σιγουρα οι βασεις εχουν μπει για πολυ λαμπρα χρονια καυλας και ηδονης.
-Πλεον και οι λογικοι,"αντικειμενικοι¨" και οι απαισιοδοξοι αρχιζουν να καταλαβαινουν τι ειναι ο ΠΑΟΚ.Δεν χωρανε στον ΠΑΟΚ συμβατικες ατακες και καθωσπρεπεισμος ειναι περα απο την λογικη εχει θεια μοιρα,στοχο και πολυ δικαιωση μεσα του.Δεν μπορεις να καταλαβεις τον ΠΑΟΚ μεσα απο μπατζετ,συστηματα και συγκρισεις ροστερ.
-Χτες εκανες κοσμο,εκανες πιστσιρικια να την ψιλιαστουν και να κολλησουν το μικροβιο.Στο τελος της σαιζον θα γινει η εκρηξη,οταν το σηκωσουμε, το κυμα θα παρασυρει τα παντα.

Συνεχιζουμε και παμε Ξανθη για αλλον εναν τελικο.Αυριο τα πανηγυρια σταματανε και επικεντρωνομαστε στο πως θα ειμαστε διπλα στην ομαδα να την βοηθησουμε.

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
θελω να πω κατι επειδη το διαβασα...την κυριακη εγινε ενα πανηγυρι με κοσμο που ηρθε απο παντου...φυσιολογικα η 4 γεμισε με πολλους υπεραριθμους...αυτο ειναι μια μεγαλη και τεραστια κουβεντα απο ολους...δλδ δικιο εχει αυτος που πληρωνει διαρκειας και βλεπει τζαμπατζηδες μεσα δικιο εχει αυτος που σαβουριαζεται εξαιτιας της πιεσης και σκεφτεται πως μπορει να παθει ζημια απο αυτο το γεγονος δικιο εχει αυτος που φωναζει και λεει πως η 4 γεμιζει με ακυρους που δεν μπορουν να καταλαβουν τι παει να πει κερκιδα

αλλα ρε μαγκες....

δικιο εχει και αυτος που τραβιεται απο το χ μερος της ελλαδας για να δει ΠΑΟΚ σε ματς-σταθμο και εισητηρια οσο και αν ψαχνει δεν βρισκει...και εξαιτιας της καυλας του μπαινει στο τρυπακι του ΠΑΟΚ εισαι και θα μπεις μεσα για να γουσταρεις την φαση που δεν την βρισκεις τοσο αυθεντικη σε κανενα ελληνικο γηπεδο...

ειλικρινα κατι τετοια ματς δειχνουν την τεραστια δυναμικη σου αλλα και την ΤΕΡΑΣΤΙΑ αναγκη σου για νεο γηπεδο με φυσιολογικες και ανθρωπινες συνθηκες ...με 45000 χωρητικοτητα λεω γω...προσωπικη γνωμη ειναι αυτη αλλα και παλι δεν ειμαι σιγουρος τι ακριβως μας αρμοζει...ο ΠΑΟΚτσης ειναι παντου και συνεχως γεννοβολαει...αλλα επιλεγει να τραβηχτει σε 4 ματς...οσο ομως η ομαδα ανεβαινει τα ματς θα γινουν περισσοτερα απο 4...αρα και η καυλα του μεγαλου ματς σταθμου θα ειναι μεγαλυτερη και σε περισσοτερους...

η ουσια ειναι οτι καποια μερα(και πολυ συντομα) πρεπει να το συζητησουμε οχι εδω μεσα ουτε σε αλλα φορα...αλλα εκει που πρεπει.δλδ στον ΑΣ...

σορρυ για το οφ τοπικ αλλα εχω την εντυπωση πως κολλαει μιας και την κυριακη η τουμπα ειχε σιγουρα μεσα 40000 κοσμο...ισως και παραπανω...

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
πως καταφεραμε να αναψουμε τοσους πυρσους πριν μπει ι ομαδα δε μπορω να καταλαβω....ουσιαστικα δν τα ειδε κανενας αυτα που γινανε και ουτε οι παικτες φυσικα...
οταν μπαινουν οι ομαδες αναβουν οι πυρσοι ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε...............
σε αυτο βεβαια ενα μερος της ευθυνης εχει και ο
οργανωτης.........
ποσα χρονια πρεπει να περασουν για να το καταλαβουνε καποιοι αυτο ρε???????????????????

ελεος............

Ναι ρε πουστη μου τι κριμα....

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline tsag

• Αλλαγή
Ρε μάγκες δεν ξέρω τι λέτε και δεν ξέρω αν το ανέφεραν και άλλοι πριν από μένα αλλά εγώ το γούσταρα αυτό! Κάθισα και σκεφτόμουν μετά πως θα ένιωσαντα βαζελάκια όταν βγήκαν από τη φυσούνα και είδαν το ...χάος!!!!  Όταν το είδα μετά στην νόβα μιλάμε κάβλωσα ρε σεις!!! Σκέτη τρέλαααααα

Φυσικά δεν λέω να συμβαίνει αυτό σε κάθε ματς μ'αρεσε!

ΌΠως και να έχει ας ξεχάσουμε αυτό το ματς. Κοιτάζουμε την ξάνθη την οποία πρέπει να γαμήσουμε ασάλιωτα με τις μαλακίες που κάνει ο πουστο-πανόπουλος...  Ετοιμαστείτε για φούντο καργιόλες χέρι χέρι με το τυρόγαλο...

ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

Offline maria-mtb

• Βασικός
εκει στο ημιχρονο λιγο πριν αρχισει το ματς τι διαλογος ειναι αυτος καθως μιλαει ο εκφωνητης απο πισω "προσεχε πως μιλας γιατι θα εχουμε προβλημα δεν εισαι στο οακα κλπ" τι παιχτηκε??

πολλοι πιστευουν οτι τα εχωνε στον κανελλακη. προσωπικη μου γνωμη ειναι πως παρολο που μεχρι το ημιχρονο και ο κανελλακης μας τα ειχε πρηξει για το ποσο καλα παιζει ο βαζελος, τα εχωνε σε κανα κοντο που θα περιεγραφε για την ερα. γιατι του λεγε εδω δεν ειναι οακα κτλ...ακουστηκαν  ολα πεντακαθαρα κ γουσταραμε τρελα!

δες εδω
http://www.youtube.com/watch?v=c2xxj52dCw8 (Embedding disabled, limit reached)

thomas

• Guest
Οι παιχταράδες μας βούλωσαν στόματα.Τελείωσε.Οι πουθενάδες της πόλης όλων των άλλων αποχρώσεων κατάπιαν τη γλώσσα τους.Οι εφιάλτες πλέον τους συντροφεύουν κάθε βράδυ....Ονειρεύονται τον ΠΑΟΚ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ και πετάγονται στον ύπνο τους έντρομοι...Ο εφιάλτης αυτός σύντομα θα γίνει πραγματικότητα...Αρκεί να μείνουμε όλοι προσηλωμένοι στο στόχο μας.Παίκτες διοίκηση και προπονητής.Ας ξεχάσουμε τις δηλώσεις ΟΛΟΙ, ας ξεχάσουμε τον Σαλπιγγίδη ΟΛΟΙ, ας ξεχάσουμε τις μετακινήσεις στα εκτός ΟΛΟΙ.Οι εχθροί μας ψάχνουν αφορμή για να μας στερήσουν το δικαίωμα στο όνειρο που σιγά σιγά αλλά σταθερά υλοποιείται.Άλλωστε αυτή η ομάδα έχει αποδείξει ότι είναι η πιο δεμένη πιο σκληρή και πιο HEAVY METAL ομάδα του πρωταθλήματος.Πλησιάζει η ώρα....Όλοι μαζί ενωμένοι αδέρφια : Φτωχοί, πλούσιοι, νεοπαοκτσήδες, παλιοί χαλύβδινοι ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ, φίλοι και εχθροί του Σαλπιγγίδη  :P , Παοκτσήδες των VIP και της 4, όλοι με λύσσα και σύνεση ταυτόχρονα, αμίλητοι με σιωπή που τσακίζει κόκκαλα με βλέμμα PABLO GARCIA ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ. Ο στόχος τώρα είναι ένας : ΠΑΟΚ ΓΑΜΑ ΤΗΝ ΞΑΝΘΗ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ! Το πρωτάθλημα πλησιάζει Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΣΑΣ ΞΥΠΝΗΣΕ ΚΑΡΙΟΛΗΔΕΣ!

Offline dave

• Αλλαγή
ας ξεχάσουμε τις μετακινήσεις στα εκτός ΟΛΟΙ.

??? ??? τι ειναι δλδ αυτο για να το ξεχασουμε, καπριτσιο μερικων μπερδεμενων??? και που ακριβως θα παμε τοτε ολοι οι ενωμενοι ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ οπως λες τοτε? νοερα να στελνουμε ενωμενοι θετικη ενεργεια??

thomas

• Guest
XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX

Το θέμα είναι ότι μας αντιμετωπίζουν διαφορετικά από τους χαιδέμενους οπαδούς των ομάδων του ποκ.Και σε περίπτωση που γίνει οτιδήποτε σε κάποιο γήπεδο εκτός είμαι βέβαιος ότι θα μας τιμωρήσουν άμεσα.
« Last Edit: February 24, 2010, 08:10:39 by BillYpoglwssioS »

Offline dave

• Αλλαγή
ο κινδυνος που υπαρχει ειναι για συλληψεις, κ οχι για τιμωρια αφου η ΠΑΕ δε θα παρει εισιτηρια. βλεπω φιλε τομας συνεχιζει να σε διακατεχει ενα αγχος για πιθανη συμπεριφορα οπαδων σε διαφορα θεματα...

ο κοσμος που θα παει εχει να σκεφτει τη δικια του ασφαλεια κ ελευθερια με τα γουρουνια που χουμε μπλεξει...οχι το πως θα υποκυψει αμεσως σε χουντικες μεθοδους....

thomas

• Guest
Το μόνο άγχος που με διακατέχει είναι το πως θα πάρω το πρωτάθλημα ξέρεις πολύ καλά ότι ψάχνουν αφορμές για να μας το στερήσουν.Αν μπορούμε να είμαστε 10000 σε κάθε γήπεδο χωρίς συνέπειες εννοείται ότι το θέλω.Αλλά ξέρεις καλά ότι ψάχνουν συνεχώς τρόπους για να μας δημιουργήσουν πρόβλημα και να μας ανακόψουν την πορεία είτε με μεγάλα πρόστιμα είτε με τιμωρία της έδρας μας

Offline savage republic

• Βασικός
Θα μας κλάσουν...

ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ. ΗΡΘΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ. ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΙΠΟΤΑ

voodoobet

• Guest
ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ - ΣΤΟ ΛΑΙΒ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΠΩ ΚΑΙ ΕΔΩ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΕΧΩ ΜΠΟΥΡΔΟΥΚΛΩΘΕΙ- ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΑΛΩ ΕΝΑ ΛΙΝΚ ΕΔΩ ΣΤΟ PAOKWORLD ΓΙΑ ΕΝΑ BLOG ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΩ ΚΑΝΕΝΑΝ .http://toumbalights.blogspot.com - ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΟΥ ΚΑΝΕΝΑ ΕΜΑΙΛ ΓΙΑ ΟΔΗΓΙΕΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΚΡΑΖΕΤΕ ΠΑΛΙ ΓΙΑΤΙ ΕΔΩ ΧΑΝΕΙ Η ΜΑΝΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ

Offline lik4

• Αλλαγή
ela πουλεν http://www.paokworld.com/paokworldboard/paokworldlive/index.php μπες στο live  να καεις

Offline plastikman

• Αποστολή
  • **
Ïé ðñþôåò åéêüíåò ðïõ ôïõ Ýñ÷ïíôáé óôï ìõáëü Ýóôù êáé îåèùñéáóìÝíåò, óáí ôéò ðïëý ðáëéÝò áóðñüìáõñåò öùôïãñáößåò, ôïõ èõìßæïõí ôçí ëá÷ôÜñá ðïõ åß÷å üíôáò ìéêñü ðáéäß ãéá ôéò ÊõñéáêÝò. ÈõìÜôáé ôïí åáõôü ôïõ ìå êïíôü êÜôáóðñï óïñôóÜêé, áñêåôÜ öáñäý, ðïëý ðÜíù áðü ôï ãüíáôï êáé ôçí öáíÝëá ÷ùñßò ãéáêÜ ìå ôéò äýï ÷ïíôñÝò ìáýñåò ñßãåò, áêñéâþò üðùò íôõíüíôïõóáí ïé Þñùåò ôïõ. Áõôïß ðïõ æùãñÜöéæáí óôï ÷ïñôÜñé!

Óôï Ýíá ÷Ýñé ôï êáóêüë äåìÝíï óôïí êáñðü êáé ôï Üëëï íá êñáôÜåé ôï ÷Ýñé ôçò ìçôÝñáò ôïõ Þ ôïõ ðáôÝñá ôïõ, áíÜëïãá ðïéïò åß÷å ÷ñüíï íá ôïí ðÜåé óôçí ãçðåäÜñá ôïõ ÐÁÏÊ! Ôçí ìüëéò 15 åôþí Ôïýìðá. Áõôüò Þôáí ôüôå ðéï ìéêñüò êáé áðü ôï íåüêôéóôï ãÞðåäï…

Áêïëïõèïýóáí ðÜíôá ôïí ßäéï äñüìï êáé üôáí áíçöüñéæáí ôçí ËáìðñÜêç Þôáí ôï êáëýôåñï óçìåßï ôçò äéáäñïìÞò, áöïý åêåß êÜðïõ îåðñüâáëå ç Ôïýìðá… «Åäþ ðáéäß ìïõ åßíáé ôï äåýôåñï óðßôé ìáò»,  ôïõ Ýëåãáí ïé äéêïß ôïõ. ¢ëëùóôå ôï ãÞðåäï óôåêüôáí ðÜíù óôçí üäï ÌéêñÜò Áóßáò.

ÄÝêá ÷ñüíéá ìåôÜ Ýöçâïò ðáíçãýñéæå îáíÜ ôï ðñùôÜèëçìá, öïñþíôáò áêñéâþò üðùò êáé ï… ÐÜðñéôóá ôçí öáíÝëá ìå ôçí ÐÝñóéêá  ðïõ ôçí Ý÷åé áêüìá êñáôçìÝíç ãéá íá ôçí äþóåé óôïí åããïíü ôïõ, üôáí áõôüò Ýñèåé ìå ôï êáëü óôïí êüóìï.

Êáé üôáí ýóôåñá áðü êÜðïéá ÷ñüíéá ïé äéêïß ôïõ Ýöõãáí ãéá ôïí ïõñáíü, áõôüò åß÷å áíáëÜâåé ôïí ñüëï ôïõò. ¸ðáéñíå ôá äéêÜ ôïõ ðáéäéÜ áðü ôï ÷Ýñé, êáé áêïëïõèïýóáí ôï ßäéï äñïìïëüãéï… Ðåñðáôïýóå êáé êïéôïýóå êÜôù. ÊÜèå öïñÜ ôï Ýêáíå. ¹ôáí óáí íá Ýâëåðå ôá ß÷íç ôùí ðáôçìáóéþí ôùí ãïíéþí ôïõ, ôïí ðáððïýäùí êáé ôùí ðñïðÜððùí  ôïõ. ×íÜñéá Êõñéáêþí êáé Êõñéáêþí…

Ôá äéêÜ ôïõ ðáéäéÜ äåí Ýæçóáí ôçí ÷áñÜ åíüò ðñùôáèëÞìáôïò áëëÜ áõôÞ ç ìõóôáãùãßá ôçò äéáäñïìÞò åßíáé ðïõ êñÜôçóå æùíôáíÞ ôçí öëüãá ôïõ ÐÁÏÊ ìÝóá ôïõò. «Êáé áò ìçí ôï êáôáëáâáßíïõí ïé îÝíïé… ÐïôÝ ôïõò äåí ôï êáôÜëáâáí», óêåöôüôáí óõ÷íÜ.  ¼÷é ôçò äéáäñïìÞò ðïõ ðåñíïýóå áðü ôçí ËáìðñÜêç êáé êáôÝëçãå óôçí ÌéêñÜò Áóßáò, áëëÜ üëïõ ôïõ äñüìïõ ìå ôïí ÐÁÏÊ. Åíüò äñüìïõ ðïõ üóï åðßðïíïò Þôáí, ôüóï Þôáí êáé ñïìáíôéêüò.

Ãéá áõôüí áëëÜ êáé üëïõò ôïõò Üëëïõò ðïõ Ýæçóáí, æïõí, óôçñßæïõí êáé âñßóêïíôáé ï êáèÝíáò ìå ôïí äéêü ôïõ ôñüðï äßðëá óôïí ÐÁÏÊ, ç ïìÜäá áðïôåëïýóå åêôüò áðü ôï óðßôé ôïõò êáé ôçí Ýêöñáóç áãÜðçò ðñïò ôïõò ðñïãüíïõò ôïõò. ¸ôóé ãåííÞèçêáí êáé ïé ðåñéóóüôåñïé ÐÁÏÊôóÞäåò áðü ãïíéü óå ðáéäß…

Ôþñá ìåãÜëïò ðëÝïí óôçí «5» ìå ôá ðáéäéÜ ôïõ óôçí Èýñá 4, êñáôïýóå ìßá áðü ôéò 20.000 óçìáßåò ðïõ ìïéñÜóôçêáí óôçí Ôïýìðá. ¸âëåðå ìå áíáôñé÷ßëá ôéò öëüãåò óôï ðÝôáëï, ðñïóåõ÷üôáí íá åßíáé êáëÜ ôï ðáéäß ôïõ åêåß ìÝóá êáé ðåñßìåíå ìå áãùíßá ôçí áíáìÝôñçóç.

¸íáí áãþíá ðïõ ï ÐÁÏÊ ÅÐÑÅÐÅ íá êåñäßóåé ãéá ëüãïõò ðåñçöÜíéáò, áëëÜ êáé  ãéá áõôü-åðéâåâáßùóç ü÷é ìüíï áõôÞò êáèåáõôÞò ôçò ïìÜäáò áëëÜ êáé üëùí ôùí öéëÜèëùí ðïõ ôçí óôçñßæïõí. ¼÷é ãéá ôï ðñùôÜèëçìá, ãéá ôïõò âáèìïýò êáé êïõñáöÝîáëá, áëëÜ ãéá üëïõò áõôïýò ôïõò ðñïãüíïõò, ôïõò ãïíåßò êáé ôïõò ðáððïýäåò ðïõ ÷Üñç óå áõôïýò êáé óå ÷ñüíéá áíõðáñîßáò ôïõ óõëëüãïõ, ï ÐÁÏÊ Ýìåéíå æùíôáíüò . Äéüôé áõôïß Þôáí ðïõ Ýìáèáí ôïí ÐÁÏÊ óå üëïõò áõôïýò ðïõ ôþñá ôïí óôçñßæïõí. Óôïõò åðåíäõôÝò ôïõ. Ôïí êüóìï ôïõ.

Êáé üôáí ï ôõðÜò ìå ôï ôáôïõÜæ ôïõ åðáíáóôÜôç ðïõ Ýäùóå ôçí áíåîáñôçóßá óôçí ðáôñßäá ôïõ, Ýóôåëíå ôçí ìðÜëá óôá äß÷ôõá ìå ôçí âïÞèåéá ôçò ìçôÝñáò ôïõ, áðü ôïí ïõñáíü, äåí Þôáí ï ìüíïò ðïõ êïßôáîå øçëÜ äáêñýæïíôáò . Ìáæß ôïõ êïßôáîå êáé ï ðáôÝñáò óôçí èýñá 5, êáé ðïëëïß Üëëïé. Êáèþò Þîåñáí ìÝóá ôïõò üôé ç ìÜíá ôïõ ÐÜìðëï åß÷å êáé âïÞèåéá… : ¼ëïõò ôïõò ÐÁÏÊôóÞäåò ðïõ êáôïéêïýí ðëÝïí óôïí ïõñáíü.

http://sport24.yooblog.gr/2010/02/24/1514/
P.A.O.K RE MOUNIA

Offline thanos9t9

• Αποστολή
  • **
πολλοι πιστευουν οτι τα εχωνε στον κανελλακη. προσωπικη μου γνωμη ειναι πως παρολο που μεχρι το ημιχρονο και ο κανελλακης μας τα ειχε πρηξει για το ποσο καλα παιζει ο βαζελος, τα εχωνε σε κανα κοντο που θα περιεγραφε για την ερα. γιατι του λεγε εδω δεν ειναι οακα κτλ...ακουστηκαν  ολα πεντακαθαρα κ γουσταραμε τρελα!

χαχαχα

μαλακας: ο ΠΑΟΚ παιζει δηλαδη. ο ΠΑΟΚ παιζει?

Παοκτσακη: Θα μιλας καλα. Θα μιλας καλα. δεν εισαι στο οακα. μιλα καλα γιατι θα'χουμε προβλημα.

Αυτα πρεπει να τα μαθαινουμε οσο ειμαστε μεσα στο γηπεδο ρε γμτ, οχι μετα..