Author Topic: ΠΑΟΚ - βαζελος: 2 - 1 (Κυριακή 21/2/2010, 19.00, novasports 1)  (Read 17192 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

CLUB LARISA

• Guest
ΣΗΜΕΡΑ ΞΗΜΕΡΩΣΕ ΜΙΑ ΠΟΛΥ Π.Α.Ο.Κ. ΜΕΡΑ. ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΞΥΔΟΚΟΥΜΑΝΤΑ ΜΑΣ, ΖΕΣΤΑΙΝΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΧΘΕΣ Κ ΑΥΡΙΟ ΕΧΕΙ ΠΑΟΚ ON TOUR....
ΑΥΡΙΟ ΜΕ ΛΥΣΣΑ ΚΑΙ ΑΠΥΘΜΕΝΗ ΟΡΓΗ ΘΑ ΘΑΨΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΠΟΛΥΜΕΤΟΧΙΚΑ ΠΟΥΤΑΝΙΑ. ΜΑΖΙ Κ ΤΟΥΣ ΕΥΡΩΔΟΥΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΧΟΥΝΤΙΚΟΥΣ ""παοκτζηδες"" ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΝΕ Κ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΛΙΓΑ ΕΥΡΩ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.

ΖΟΥΜΕ ΜΕΡΕΣ Π.Α.Ο.Κ.

MetroStar

• Guest
Μου λεν αν φύγω πιο ψηλά θα ζαλιστώ
καλύτερα στη λάσπη εδώ μαζί τους να κυλιέμαι.

Κι όταν φοβούνται πως μπορεί να τρελαθώ
μου λεν να πάω κρυφά κάπου να κλάψω.
Και να θυμάμαι πως αυτό το σκηνικό
είμαι μικρός, πολύ μικρός για να τ' αλλάξω.

Μα εγώ μ΄ ένα άγριο περήφανο χορό
σαν αετός πάνω απ' τις λύπες θα πετάξω.

makptol

• Guest
ουφ αγχωθηκα αλλα ως συνηθως μολις πατησω στον ναο τα ξεχναω ολα απλα συμμετεχω στην γιορτη-πολεμο.........
ΠΑΟΚΑΡΑ μου γερα δωστα ολα πατα τις πρασινες καμπιες .......

Offline Batistuta-4-

• Content Team
  • Αλλαγή
νικη εστω με μισο μηδεν μονο νικη, κανονιστε να τραβατε φωτο αυριο, φωνη οτι κ να γινετε μεσα στις γραμμες..

Offline ten ten

• Κερκίδα
  • *
μου εχει περισεψει ενα εισητηριο για την 5.ειναι απο ιντερνετ.

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
ακούω πολλούς να λένε για τον διαιτητή ότι μας έπαιξε στο τηγάνι και κερδίσαμε άρα θα είναι πενηνταρίσιος και υπενθυμίζω ότι πέρσι ο ίδιος ο πρόεδρος μας έκανε το ίδιο λάθος μιλώντας με καλά λόγια για τον κάκο με τα γνωστά αποτελέσματα και τα χειρουργία στα play off.Δεν πρέπει να έχουμε αυτήν την νοοτροπία ο διαιτητής ήταν είναι και θα είναι με τους λαγούς και θα πρέπει να την ακούει επί 90 λεπτά για να μην βρεθούμε προ εκπλήξεων όπως πέρσι με τον Κάκο που έβλεπε ότι ήθελε.
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline tsag

• Αλλαγή
ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΣΥΡΡΑΦΗ ΠΑΤΟΥ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ

ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΤΗ ΜΑΝΑ ΑΣΑΛΙΩΤΑ

FORZA ΠΑΟΚ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

Offline zouvalos

• Αλλαγή

Καπως ετσι θα εμπαινε στην εκμπομπη......!!!!!ΑΜΠΑΛΑΑΑΑΑΕΑΑΑΑΑΑ....δειτε το....

http://www.youtube.com/watch?v=w0yVz9j32M8&feature=related (Embedding disabled, limit reached)

αυριο ΕΠΙΒΑΛΕΤΑΙ Η ΝΙΚΗ....!!!!!!
PAOK MEXRI EKEI POU DEN PAEI.......

CLUB LARISA

• Guest
http://www.youtube.com/watch?v=sSasyO4KCrI&feature=related (Embedding disabled, limit reached)

Ο Παρασίδης μιλάει τόσο ζωντανά, που κάθε φορά που τον ακούω, με στεναχωρεί αφάνταστα που δεν υπάρχει σήμερα έστω ένα προπύργιο μας στης αθλιότητες των μέσων

Στη θέση του gay, βάλτε τον λαγό. ΕΝΑ Κ ΤΟ ΑΥΤΟ.

Tepes4

• Guest
Θα ήθελα απλά να κάνω μια πρόταση...

Κόψτε τις μαλακίες με τα χαζοτράγουδα και τις new age παραπληγίες που φωνάζουν από 4α και ο ... από την κερκίδα κάτω.

No offense αλλά ξεκολλήστε!!!!!!!!!!

ΠΑΟΚ ΟΛΕ!!!!!!!!!!

ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ!!!!!!!

ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ!!!!!!!

Αντε επιτέλους με τις μαλακίες!!! ΠΑΟΚ ΟΛΕ και τα παραδοσιακά γκαβλωτικά μας συνθήματα!!!!!!

Να ξεσηκώνεται η ομάδα και όχι να κάνουμε επιδειξη υψηλής τεχνικής στα τραγούδια.

Εγώ μετά από 15 χρόνια στο γήπεδο και δη στην 4Α υποσχέθηκα στον εαυτό μου πως δεν θα ξανακάτσω εκεί και θα είμαι στην 4 που είναι λίγο πιο λογικά τα πράγματα.  Οι περισσότεροι από τους παλιούς κάνουν το ίδιο γι αυτό και μέιναν μόνο τα πιτσιρίκια που βγάζουν συνθήματα στα φόρουμ και νομίζουν πως κάνουν κάτι.

Αν στεναχώρησα κάποιους δεν πειράζει. 

Μιλάω από την πλευρά του λίγο παλιότερου από αυτούς που βαριούνται να βαρέσουν το τύμπανο και νομίζουν ότι είναι στο κάγκελο για να τους λέει η γκόμενα τους μπράβο. 

Στο πέταλο ο οργανωτής και το τύμπανο είναι για να δίνουν ρυθμό στην κερκίδα και όχι να προσπαθούν να σταματήσουν το σύνθημα επειδή δεν γουστάρουν να πουν ΠΑΟΚ ΟΛΕ αλλά θέλουν να τραγουδάν για 100 φορά μέσα σε 45 λεπτά το Εδω και τόσες χιλιάδες χρόνια.

Μάγκες, καλά τα άσματα και η ποίηση αλλά για όχι για το ματς.

Εκεί θέλει τρέλλα!!!!

ΠΑΟΚ ΡΕ ΜΟΥΝΙΑ!!!!!!!!!!!!!!
« Last Edit: February 20, 2010, 16:51:15 by Tepes4 »

Offline tsag

• Αλλαγή
Συμφωνώ με τον φίλο. ΠΑΟΚ ΟΛΕ όλο το γήπεδο και με τρέλα. Έτσι θα ανεβάσουμε και την ομάδα για να πατήσει τις βαζέλες

Ελπίζω σε οργανωμένη κερκίδα αύριο. Άντε να δούμε
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

DimNaoussa

• Guest
ΚΑΝΤΕ ΤΑ ΠΟΥΤΑΝΑ ΟΛΑ

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
Αν σε ολο το παιχνιδι καταφερουμε επι 90' λεπτα οποτε ποδι λαγου εχει την μπαλα να γιουχαρουμε και να σφυριζουμε δεν θα φτασουν ουτε μεχρι τον Κοντρερας.

ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΩ ΡΕ ΠΑΟΚ. ΓΑΜΗΣΕ ΤΟΥΣ ΛΑΓΟΥΣ. ΣΤΕΙΛΤΟΥΣ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΤΗΝ ΝΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ.
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline katz

• Αποστολή
  • **
Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας για τον εντός έδρας αγώνα εναντίον του Παναθηναϊκού για την 23η αγωνιστική του πρωταθλήματος Superleague 2009/2010. O Zlatan Muslimovic ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπισε και πήρε κανονικά μέρος στην προπόνηση.

Αμέσως μετά το τέλος της τελευταίας προπόνησης που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο της Τούμπας, ο Fernando Santos ανακοίνωσε την αποστολή η οποία αποτελείται από τους:

Χαλκιά, Kresic, Κουτσιανικούλης, Μαλεζάς, Παπάζογλου, Φωτάκη, Cirillo, Contreras, Cristiano, Edinho, Garcia, Ivic, Lino, Moon, Muslimovic, Sorlin, Sznaucner, Vierinha.

http://www.paokfc.gr/swift.jsp?CMRCode=14RLVO69I&extLang=

ΠΑΟΚ G4Α

Mr Hyde

• Guest
μαγκεσ το μεγαλυτερο κακο που μπορει να γινει αυριο ειναι η τουμπα να ασχοληθει με τον σαλπι.οι μισοι να κραζουν και οι αλλοι να φωναζουν υπερ του.να πεσουν και τιποτα φαπεσ και να παει αλλου το πραγμα.μονο ΠΑΟΚ αυριο τιποτε αλλο

stelukos

• Guest
μια ωραια κερκίδα θελει αυριο σαν αυτή με την τριπολη.

ΠΑΜΕ ΠΑΟΚΑΡΑ

Offline agraf

• Αλλαγή
Ο Βγενόπουλος προέβλεψε ότι ο ΠΑΟ θα πάρει το πρωτάθλημα ακόμα κι αν είναι στο -2 πριν το ντέρμπι με τον θρύλο. Τόσο αισιόδοξος είναι για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

http://www.contra.gr/Columns/StisGrigores/264117.html

Offline PanicTaZ

• Αποστολή
  • **
Εργοτελης 1-1...!!!!

αμαν αμαν με νικη τι θα γινει αυριο?ετσι να γουσταρουμε λιγο μεσα στην βδομαδα...

My Own WoRST ENeMy.....

makptol

• Guest
XXXXXXXXXXXX

Ο ΑΕΤΟΣ ΑΥΡΙΟ ΦΤΕΡΟΥΓΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ.....
« Last Edit: February 20, 2010, 21:02:08 by Capricorn »

Offline PanicTaZ

• Αποστολή
  • **
Βρε λες????????????????????????
My Own WoRST ENeMy.....