Author Topic: ΠΑΟΚ - βαζελος: 2 - 1 (Κυριακή 21/2/2010, 19.00, novasports 1)  (Read 17188 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

apaoki13

• Guest
το ξερω αδερφε οτι προεχει να κερδισουμε εμεις αυριο;Απλως θελω να ξερω με τον γαυρο σε περιπτωση ισοβαθμιας το πλεονεκτημα το εχει αυτος λογω του 1-2?
Πως υπολογιζεται ?

Πρώτα οι βαθμοί στα μεταξύ (εκεί είμαστε ισόβαθμοι με 3-3) μετά τα τέρματα (κι εκεί είμαστε ίσοι με 2-2) μετά δεν ξέρω. Κάπου διάβασα για έναν αγώνα μπαράζ αλλά δεν είμαι σίγουρος. Σε περίπτωση τριπλής το πλεονέκτημα το έχει ο γκέι (αν έρθει χ το οακα και νικήσουμε εμείς αύριο).

Όχι δεν έχω τρελαθεί απ' το άγχος, απλώς έχω βγάλει όλα τα πιθανά σενάρια και δεν θέλω μπαράζ γιατί είμαι 33 και οι γιατροί προειδοποιούν ότι τα εμφράγματα θερίζουν σ' αυτές τις ηλικίες.

Offline nik

• Αποστολή
  • **
ΑΜΠΑΛΑΕΑ
ΠΑΟΚ παντου!!!

novito

• Guest
το ξερω αδερφε οτι προεχει να κερδισουμε εμεις αυριο;Απλως θελω να ξερω με τον γαυρο σε περιπτωση ισοβαθμιας το πλεονεκτημα το εχει αυτος λογω του 1-2?
Πως υπολογιζεται ?

Πρώτα οι βαθμοί στα μεταξύ (εκεί είμαστε ισόβαθμοι με 3-3) μετά τα τέρματα (κι εκεί είμαστε ίσοι με 2-2) μετά δεν ξέρω. Κάπου διάβασα για έναν αγώνα μπαράζ αλλά δεν είμαι σίγουρος. Σε περίπτωση τριπλής το πλεονέκτημα το έχει ο γκέι (αν έρθει χ το οακα και νικήσουμε εμείς αύριο).

Όχι δεν έχω τρελαθεί απ' το άγχος, απλώς έχω βγάλει όλα τα πιθανά σενάρια και δεν θέλω μπαράζ γιατί είμαι 33 και οι γιατροί προειδοποιούν ότι τα εμφράγματα θερίζουν σ' αυτές τις ηλικίες.

μπαραζ οντως :

http://www.superleaguegreece.net/Downloads/KAP_2009-10.pdf , σελ.32-33, παρ. 5-8

υ.γ. γαμηστε τους 

Offline Nikos1967

• Αποστολή
  • **
Τι γίνεται?Ξεκινάμε για το Ναό ή είναι ακόμα νωρίς?

Offline PAOK_Piraeus

• Αποστολή
  • **
Ουτε τα ξυδια βοηθανε ουτε τιποτα.. Δεν περναει η πουτανα η νυχτα. Α ρε ΠΑΟΚ... α ρε ΠΑΟΚ.

16μιση ωρες. Πω ρε πουστη.

ΠΑΟΚ ΓΑΜΑ ΤΗΝ ΞΑΝΘΗ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ! :b191: :tsigaro:  :trelos:
"Κάποια πράγματα στην ζωή δεν εξαγοράζονται με τα χρήματα. Αυτό που ζω στον ΠΑΟΚ δεν έχει τιμή."

Offline corrupt

• Αλλαγή
Αυτή η νύχτα είναι η πιο δύσκολη όλης της εβδομάδας...

ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΣΚΑΤΟΦΛΩΡΟΥΣ!

billaras

• Guest
Αυτή η νύχτα είναι η πιο δύσκολη όλης της εβδομάδας

αυτο ξαναπες το...γαμησε τα :-\

Offline Lennon_

• Αποστολή
  • **
δε κολλάει ύπνος. γύρισα σπίτι νωρίς επίτηδες για να αποφύγω τα ουίσκια απόψε αλλά δε κλείνει το μάτι.

16 ώρες
ΛΑΕ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΞΥΠΝΑ

Offline PAOK_Piraeus

• Αποστολή
  • **
Παρτε να διαβασετε αρρωστακια  :)

Οι εκτιμήσεις πριν από ένα μεγάλο ποδοσφαιρικό ντέρμπι πάντα δίνουν και παίρνουν. Ο καθένας εκφέρει τις δικές του απόψεις. Τι είναι όμως αυτό που μένει αξέχαστο σε παίκτες που έχουν αγωνιστεί σε... μάχες του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα; Μα φυσικά η ατμόσφαιρα που υπάρχει.

Μία ατμόσφαιρα που δεν ξεχνιέται από κανέναν. Οι Χουάν Ραμόν Ρότσα, Κώστας Φραντζέσκος, Γιώργος Τουρσουνίδης και Σωτήρης Μπαλάφας μιλούν στο gazzetta.gr για παλιές... μονομαχίες των δύο κυριακάτικων αντιπάλων και καταθέτουν τις δικές τους αναμνήσεις.

Κώστας Φραντζέσκος: «Ένα σφύριγμα που λίγο έλειψε να μου κόψει τα πόδια!»

Ο Κώστας Φραντζέσκος είναι ένας από τους παίκτες που έχει φορέσει την φανέλα και του ΠΑΟΚ και του Παναθηναϊκού. Ο ίδιος αφηγείται πως «το πρώτο ντέρμπι που έπαιξα στην Τούμπα ήταν με την φανέλα του Παναθηναϊκού. Ήταν ένας αγώνας Κυπέλλου του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ την σεζόν 1990-1991. Ένα ματς που έληξε 0-0 και τελικά πήγε στα πέναλτι. Εκεί πέρασε ο Παναθηναϊκός.

Τότε είχα εκτελέσει εύστοχα το τέταρτο πέναλτι και θυμάμαι πως ακουγόταν από την κερκίδα ένα σφύριγμα από την σέντρα. Θα μου μείνει αξέχαστο. Ήταν ένα σφύριγμα που λίγο έλειψε να μου κόψει τα πόδια καθώς τότε ήμουν πιτσιρικάς. Το πέμπτο πέναλτι το είχε βάλει ο Σαραβάκος».

Το αμέσως επόμενο ματς που ξεχωρίζει είναι «ένα ματς όπου αγωνιζόμουν με τον ΠΑΟΚ που τότε είχε τεχνικό τον Άγγελο Αναστασιάδη. Καταφέραμε να κερδίσουμε με φάουλ δικό μου στο 87' και έτσι βγήκαμε στο ΟΥΕΦΑ μετά από πέντε χρόνια. Ήταν την χρονιά 1997-1998».

Συνεχίζοντας την αναφορά του ο μίστερ φάουλ επισήμανε πως «ο παλμός που υπάρχει σ' αυτό το γήπεδο είναι απίστευτος. Στην Τούμπα η ατμόσφαιρα είναι κάτι το ανεπανάληπτο. Σίγουρα θέλει να παίζει σ' ένα τέτοιο γήπεδο κάθε παίκτης. Είναι μεγάλο πράγμα ο ρυθμός που δίνει η κερκίδα στους παίκτες».

Το κυριακάτικο ντέρμπι των δύο ομάδων «είναι οριακό και για τους δύο. Ο Παναθηναϊκός θέλει να μην χάσει άλλους βαθμούς για να μείνει πρώτος και ο ΠΑΟΚ θέλει να νικήσει για να τον πλησιάσει και άλλο. Θα υπάρχει άγχος. Όποια ομάδα είναι πιο αποτελεσματική και πιο έτοιμη θα κερδίσει και το ματς.

Θεωρώ πως θα κριθεί σ' ατομικό επίπεδο. Τέτοια παιχνίδια τα παίρνουν παίκτες με προσωπικότητες. Και οι δύο ομάδες έχουν πολύ καλούς ποδοσφαιριστές με προσωπικότητα. Πιστεύω ότι θα μπουν πάνω από δύο γκολ στον αγώνα. Θα έχει σίγουρα γκολ το ματς».

Γιώργος Τουρσουνίδης: «Πάντα χαίρεσαι να παίζεις σε τέτοια ματς»

Ο Γιώργος Τουρσουνίδης από μέρους διευκρίνισε ότι “δεν υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο ματς που να θυμάμαι, όμως αυτά τα ματς ήταν σπουδαία. Ήταν πολύ σημαντικά ντέρμπι, που όλοι μας χαιρόμασταν να παίζουμε σ' αυτά. Συνήθως τα πράγματα κυλούσαν ήρεμα και ας υπήρχε φανατισμός και πάθος. Η ατμόσφαιρα ήταν πάντα πολύ καλή και φανατισμένη».

Για τον αγώνα της Κυριακής τόνισε πως “το παιχνίδι αυτό παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον. Ο ΠΑΟΚ εάν κερδίσει θα πλησιάσει σημαντικά τον Παναθηναϊκό και θα μπει σε τροχιά τίτλου. Θα έχει λοιπόν μεγάλο ενδιαφέρον.

Εγώ θα έλεγα πως και οι δύο ομάδες είναι σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση και έχουν πολύ καλούς παίκτες. Ο ΠΑΟΚ έχει ένα μικρό αβαντάζ λόγω έδρας. Και αυτό γιατί στον ΠΑΟΚ ξέρουν τι τι σημαίνει Τούμπα με τον παλμό και την ζωντάνια που έχει. Η ομάδα που θα μπει πιο ήρεμη και που θα είναι πιο αποτελεσματική θα έχει και τον πρώτο λόγο για τη νίκη».

Σωτήρης Μπαλάφας: «Πάντα θυμάσαι ένα γκολ σε τέτοιο ντέρμπι...»

Ο εν ενεργεία παίκτης, Σωτήρης Μπαλάφας δεν λησμονεί με τίποτα το γεγονός ότι έχει σκοράρει σ' ένα τέτοιο ντέρμπι. «Μου έχει μείνει στο μυαλό μου, γιατί έχω σκοράρει. Πάντα θυμάσαι ένα γκολ σ' ένα τέτοιο ντέρμπι. Ήταν το 2-1 στην Τούμπα την σεζόν 2005-2006. Από εκεί και πέρα αυτό που σου μένει είναι η ατμόσφαιρα. Ο παλμός του κόσμου», τόνισε.

Αναφορικά με το επικείμενο ντέρμπι δήλωσε πως «εδώ που έχουν φτάσει τα πράγματα θεωρώ πως θα κερδίσει ο ΠΑΟΚ, παρότι ο Παναθηναϊκός προέρχεται από τη νίκη επί της Ρόμα, μία νίκη που δεν περίμενε κανείς να έρθει, έτσι όπως κύλησε το ματς. Είναι τελείως διαφορετικά τα πράγματα στο πρωτάθλημα.

Για μένα το ντέρμπι θα κριθεί στο γκολ. Όποια ομάδα σκοράρει πρώτη θα κερδίσει. Αν ο ΠΑΟΚ σκοράρει πρώτος θα καταφέρει να κρατήσει το σκορ, διότι έχει πολύ καλή αμυντική γραμμή και κακά τα ψέματα η άμυνα είναι αυτή που δίνει τα πρωταθλήματα».

http://www.gazzetta.gr/football/super-league/item/70847-%CE%B1%CE%BE%CE%AD%CF%87%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%B7-%CE%B7-%CE%B1%CF%84%CE%BC%CF%8C%CF%83%CF%86%CE%B1%CE%B9%CF%81%CE%B1

Και μια προσωπικη αναμνηση. Το ματς που λεει ο Φρατζεσκος ηταν το δευτερο παιχνιδι που ειδα στην Τουμπα, πιτσιρικας 16 χρονων. Νομιζω ομως οτι ο Κωστας κανει λαθος, ηταν η σαιζον 96-97. Την επομενη χρονια ηταν η Αρσεναλ και η Ατλετικο. Ειχα ανεβει με ΚΤΕΛ πριν το παιχνιδι και περιμενα εναν ξαδερφο για να παμε στο γηπεδο. Σαν χθες το θυμαμαι το φαουλ, στην εστια προς την 4 στο αριστερο παραθυρακι του βαντσικ αν δεν κανω λαθος. Μετα το τελος του παιχνιδιου πηρα την πρωτη μου φανελα ΠΑΟΚ με ονομα στην πλατη. Φραντζεσκος 8, FIVE STAR VISA  :P
"Κάποια πράγματα στην ζωή δεν εξαγοράζονται με τα χρήματα. Αυτό που ζω στον ΠΑΟΚ δεν έχει τιμή."

Offline hkp

• Αποστολή
  • **
Ελπίζω αύριο να γίνει μια πραγματικά μεγάλη κερκίδα... δεν με ενδιαφέρει να ανάψουν 2.432 πυρσοι την ώρα της εισόδου των ομάδων και το υπόλοιπο γήπεδο να κρατάει το κινητό και να ακούγεται λίγο σύνθημα απο την θύρα 4, θελω να δω όλο το γήπεδο να πηγαίνει πάνω κάτω και να βγάζει φωνή και να το νοιώθει. Αυτό είναι τούμπα.... όπως παλιά.

Offline gagas

• Αλλαγή
ΩΡΑ Π.Α.Ο.Κ.

14 ωρες και 45 λεπτα

Offline petrov

• Αλλαγή
Και νόμιζα ότι ήμουν ο μόνος που δε μπορούσα να κοιμηθώ. Αρρωστάκια  :ambulance:

Offline katz

• Αποστολή
  • **
Ξημερωνει μερα ΤΕΛΙΚΟΥ.
Γαμηστε τους.Χαλκια μιρο κοντρερας μαλεζα λινο σορλεν γκαρσια ιβιτσ βιερινια κριστανο ζλαταν ΠΑΙΞΤΕ ΣΑΝ ΠΑΟΚ και γραψτε ιστορια
ΠΑΟΚ G4Α

Offline gagas

• Αλλαγή
ΩΡΑ Π.Α.Ο.Κ.

14 ωρες κ 30 λεπτα

:tsigaro: :tsigaro: :tsigaro: :tsigaro: :tsigaro: :tsigaro: :tsigaro: :tsigaro: :ambulance:

billaras

• Guest
ωρα ΠΑΟΚ

14 ωρες και κατι λιγοτερο απο 30 λεπτα

δεν περνανε οι γαμημενες ρεεε.....

ολοι να αφησουμε τα λαρυγκια μας στο ναο μαγκες....
ηχητικη βια μεχρι εκει που δεν παει...
να μην μπορουν να αλαξουν πασα στο ενα μετρο...να τρεμουν τα ποδια τους...

αφηστε γκομενες σπιτι και παρτε πυρσους κροτιδες και καφριλα μαζι σας...
ΑΠΟΨΕ ΠΕΘΑΙΝΕΙ Η πρασινη ΦΥΛΗ

stelukos

• Guest
ΠΑαααααααααααααΟΚ 'ΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ
ΠΑΟΚ 'ΛΕ ΟΛΕ ΠΑΟΚ 'ΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ

Offline petrov

• Αλλαγή

http://www.youtube.com/watch?v=80IponsShCw&feature=related (Embedding disabled, limit reached)

http://www.youtube.com/watch?v=3Q93fTSkhjA (Embedding disabled, limit reached)

http://www.youtube.com/watch?v=HxKzf9I9i_U&feature=related (Embedding disabled, limit reached)

Offline gagas

• Αλλαγή
Π.Α.Ο.Κ. ΟΛΕ 
ΓΑΜΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΕΦΑΛΕ

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
Αυπνος -4-
 >:(
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline PAtsOuKas

• Αποστολή
  • **
 Den peranei i poutana i wra.. Edw Canada einai akomi vradaki kai profanws provlepetai poly ksydi gia simera mipws kai iremisoume ligo..

Den iparxei thema apotelesmatos... Exoume idi kerdisei... Tha tous GAMHSOUME... ena katharo 2-0 (i 3-0) kai ta myala sta kaggela ksana aderfia!!

To mats tha to paroume emeis oi ekatommyria opadoi tou PAOK pou apo olo tin kosmo tha paizoume mpala avrio ston nao..

Gia osous tyxerous pate avrio... fwnakste kai gia olous emas re alania.. vgalte o kathenas psixi gia akomi 3-4 pou tha thelan na einai sti thesi sas..

Tha proskinisei avrio i vitrina tou katestimenou..

Hrthe i wra gia ipsili ptisi dikefale... gia  ekei pou sou tairiazei..

THA LIWSOUN TA PANTA AVRIO STON  NAO...!!!

KALA GOUSTA ADERFIA...

PS. sorry gia ta greeklish alla mexri kai o metatropeas tin exei akousei mallon...
ΠΑΟΚ ΓΕΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ!!!!!!!!!!!!