Author Topic: ΠΑΟΚ - βαζελος: 2 - 1 (Κυριακή 21/2/2010, 19.00, novasports 1)  (Read 17280 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline lioste

• Αποστολή
  • **
Μαρία έχω αρχίσει να ανησυχώ με τις μεταφυσικές σου ιδιότητες  :o :o :o
Αν δεις κανα όνειρο με κανα αριθμο τζόκερ σφύρα τίποτα.. ::) ;D

Για το ματς τι να πεις..ο Λίνο έμπαζε αλλά έβγαλε ΑΣΣΙΣΤΑΡΑ οπότε κατόπιν εορτής γάμησε  ;D
Μπερδεμένος είμαι δεν ξέρω τι λέω...

Καλό δρόμο στα παιδιά που ταξιδεύουν!
ΑΡχίΔια

Offline IRON

• Αποστολή
  • **
Πολυ συγκινηση σημερα....Η αλληλεγγυη και το δεσιμο που εχουμε σα ΛΑΟΣ να μεινει πρωτα και μετα οι τιτλοι θα ερθουνε...

Πραγματικα με Γκαρσια ανατριχιλα....
NAI ΡΕ! ΠΑΟΚ

Offline corrupt

• Αλλαγή
Εγώ τη νίκη δεν τη χάρηκα στο γήπεδο. Τη χάρηκα εκ των υστέρων, βλέποντας τα στιγμιότυπα στην τηλεόραση, αλλά μέσα στην Τούμπα δεν αισθάνθηκα κανενα συναίσθημα χαράς, περηφάνιας και ευτυχίας αλλά μιζέριας, εκνευρισμού και αγανάκτησης.

Απόψε, στη μεγάλη αυτή νίκη του ΠΑΟΚ μας στο δρόμο για το πρωτάθλημα 7 συνοπαδοί μας τραυματίστηκαν στην Τούμπα και χρειάστηκαν, ο ένας λιγότερο ο άλλος περισσότερο ιατρική περίθαλψη από τους/τις νοσοκόμους του γηπέδου. Μια ρετσίνα παραπάνω ώστε να χάσει την ισορροπία του, ένα παραπάτημα στο χοροπηδητό, ένας μαλάκας που δεν μπορεί να πετάξει έναν πυρσό μέσα και πετυχαίνει αυτούς που κάθονται χαμηλότερα, όλα αυτά μαζί, λίγη σημασία έχει.

Αυτό που έχει όμως τεράστια σημασία είναι το γεγονός ότι απόψε στο γήπεδο είχε πολύ περισσότερο κόσμο απ'όσο μπορεί λειτουργικά να εξυπηρετήσει με ανθρώπινες συνθήκες. Αυτό που επίσης έχει τεράστια σημασία είναι το ότι σε αυτό το ματς με τέτοιο υπερπληθυσμό στις κερκίδες η ΠΑΕ δεν φρόντισε να είναι ανοιχτές οι έξοδοι στη Θύρα 4, παρά μόνο αφού το ματς μπήκε στο 80'. Η βλακεία-βλαχιά-μαλακία του ντέρμπι σε συνδυασμό με την αμεριμνησία της ομάδας και την κακή διαχείριση αυτού του πλήθους θα μπορούσε να αποβεί μοιραία, και ίσως συμβεί κάποτε μπας και βάλουν-με λίγο μυαλό...

Στο ημίχρονο στην 4α εγώ και περίπου 5 ακόμα άτομα πλακωθήκαμε και ποδοπατηθήκαμε από το πλήθος, ευτυχώς για πολύ λίγο και με τη βοήθεια κάποιων (όχι όλων) άλλων εκεί γύρω σταθήκαμε στα πόδια μας προτού φτάσει σε ακραία επίπεδα η κατάσταση. Και αυτό έγινε σε νεκρό χρόνο, ούτε καν σε φάση γκολ, πανηγυρισμού κλπ. Και αυτό επειδή σε κάποιους ηλίθιους φάνηκε πολύ καλή ιδέα το να αρχίσουν να σπρώχνουν με δύναμη τους μπροστινούς τους για να περάσουν από τον κατειλλημένο με κόσμο διάδρομο...

Τα συμπεράσματα δικά σας. Καλό θα ήταν όμως πριν κράξουν όλοι τους μεθυσμένους, τους τζαμπατζήδες και τους ντερμπάκηδες κλπ. να δούμε και ποιες είναι οι ευθύνες της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για το χάλι αυτό.

billaras

• Guest

δεν ξερω πως το καταφεραμε αλλα αναψαμε ολους τους πυρσους 2 λεπτα πριν την εισοδο των ομαδων
δηλαδη νταξ... ::)

ομως μαγκες τετοιο πραγμα με τοσους πυρσους δεν εχω ξαναδει...ηταν απιστευτο αυτο που εγινε...

μπραβο και στην ομαδαρα μας...αμα συνεχισουμε ετσι μπορουμε να καταφερουμε πολα πραγματα...

υ.γ καντε κατι για την σωστη οργανωση της κερκιδας μας γτ δεν μπορει να συνεχιστει αυτη η κατασταση...
ο κοσμος θελει να φωναξει και ουσιαστικα τον σταματει η ανοργανωσια μας...δεν γινετε να υπαρχουν 4 πυρηνες (καλα για τη 4α εκει πανω καλητερα ας μην μιλησω) και να μην υπαρχει καμια κοινη γραμμη....καμια απολυτως συνενοηση...
εγω εβλεπα να υπαρχει απιστευτο παθος για τρομερη κερκιδα απο τον κοσμο....αλλα ετσι δεν παμε πουθενα...

Offline thanos9t9

• Αποστολή
  • **

Στο ημίχρονο στην 4α εγώ και περίπου 5 ακόμα άτομα πλακωθήκαμε και ποδοπατηθήκαμε από το πλήθος, ευτυχώς για πολύ λίγο και με τη βοήθεια κάποιων (όχι όλων) άλλων εκεί γύρω σταθήκαμε στα πόδια μας προτού φτάσει σε ακραία επίπεδα η κατάσταση. Και αυτό έγινε σε νεκρό χρόνο, ούτε καν σε φάση γκολ, πανηγυρισμού κλπ. Και αυτό επειδή σε κάποιους ηλίθιους φάνηκε πολύ καλή ιδέα το να αρχίσουν να σπρώχνουν με δύναμη τους μπροστινούς τους για να περάσουν από τον κατειλλημένο με κόσμο διάδρομο...

Τα συμπεράσματα δικά σας. Καλό θα ήταν όμως πριν κράξουν όλοι τους μεθυσμένους, τους τζαμπατζήδες και τους ντερμπάκηδες κλπ. να δούμε και ποιες είναι οι ευθύνες της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για το χάλι αυτό.

περα απο την τεραστια νικη, καπου ακουσα οτι εγινε ντου και μπηκαν ατομα τζαμπε στην 4. ισχυει? δηλαδη εγω το διαρκειας γιατι το εχω επειδη ειμαι μαλακας? επισης εγω την κοκα κολα μου δεν την πηρα μεσα γιατι δε με αφησαν, αλλα με γυαλινα μπουκαλια με ρετσινες ηταν απειρα ατομα ηδη μεσα. πως γινεται αυτο.την επομενη φορα αμα με πει ασε αυτο που πινεις στην εισοδο, θα παρει τα αρχιδια μου. βαλε και το οτι στους πυρηνες 4-4α ολοι συνοστιζονται στο κεντρο και δεν απλωνοντε οπως ειναι το φυσιολογικο, βαλε και το περα δωθε πανω απο τα καγγελα για να αλλαξουν θυρες ολοι οσοι τους γκαβλωσε, ε γαμησετα.  μπουκωσανε οι διαδρομοι, αμα γινοτανε κατι δε μας εσωζε τιποτα. μπηκα νωρις στο γηπεδο και πολυ ανετος παντως.

Offline Maestro

• Αποστολή
  • **
http://www.youtube.com/watch?v=O49rY4Y2sos

δεν ξερω πως το καταφεραμε αλλα αναψαμε ολους τους πυρσους 2 λεπτα πριν την εισοδο των ομαδων
δηλαδη νταξ... ::)

Η ΙΔΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ γαυρο.......................

Offline grego4sykies

• Κερκίδα
  • *
θανο παλι καλα που μπηκες ανετος και ............
  Μπορεις να το πεις και αλλιως.
« Last Edit: February 22, 2010, 07:58:39 by northeagle_4 »
DEN EIME MAGKAS EIME ALANI APO TA 12 MU PINW TO....PAOKARA PAOKARA SAGAPW

Offline PAtsOuKas

• Αποστολή
  • **
Κυριακη Φεβρουαριος 21, 2010
Τοροντο Καναδας...

Κολλημενος με 300 παλμους μπροστα απο το γαμιδι το λαπτοπ, στην αλλη ακρη του κοσμου και η πουτανα η ωρα να μην περναει με τιποτα..

Να πατας το refresh στο live 450/λεπτο μηπως και ακουσεις κανα φρεσκο παραλειπομενο απο τον ναο..

Να κλεινεις τα ματια και να σκεφτεσαι τα κοληταρια και τα ξαδερφια σου να ανηφοριζουν προς το ναο και να προσπαθεις να παρεις λιγο απο το feeling..

Δεν αντεχεις..

Και καπου εκει βαραει το skype.. Ειναι οι δικοι σου που σε περνουν τηλεφωνο να σου δειξουν απο το μπαλκονι την φλεγομενη ΤΟΥΜΠΑ και να ακουσεις live to ΠΑΟΚ.. ΠΑΟΚ ... ΠΑΟΚ.. !!!

Ενω εισαι ηδη ΠΑΟΚ-stoned ...ξεκιναει το ματς και βλεπεις τον Παυλαρα και τον Μουσλι να ασελγουν στην μεταξοαναθρεμενη παταρα του Πατερα ..

Δεν θα πω τιποτα για το αγωνιστικο..

Θελω να πω ομως ενα τεραστιο ευχαριστω σε ολα τα αδερφια που κρατανε την ιδεα του ΠΑΟΚ μας ψηλα..

Ενα τεραστιο ευχαριστω σε διοικηση-προπονητη-παιχτες..

Μας κανετε ολοι σας πολυ περηφανους ρε αλανια!!!!!!!!

ΠΑΟΚ ΓΕΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ!!!!!!!!!!!!

Offline tsag

• Αλλαγή
Βάλτε τώρα και τους σισέδες και τους νίνηδες και τους σαλπιγίδηδες και τα λεφτά σας στον πάτο σας!!!!

ΠΑΟΚ ΓΕΡΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΞΑΝΑ!!!!

7 ΤΕΛΙΚΟΙ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΣΤΟΧΟ!!!

ΘΑ ΒΟΥΛΙΑΞΕΙ Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΣΕ ΛΕΩ!!!!
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

Offline petrov

• Αλλαγή

Όταν οι ίδιοι οι Αθηναίοι τα γράφουν αυτά, πως να μην το πιστέψεις;
Εν τω μεταξύ, τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων της Θεσσαλονίκης φαίνεται πως δεν διαθέτουν ούτε την στοιχειώδη φαντασία και κινήθηκαν πάλι σε κλισέ. "REVOLUTION" ο ένας, "ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ" o άλλος. Κάτι πιο έξυπνο;

Offline alexisv

• Αλλαγή

Óôï çìß÷ñïíï óôçí 4á åãþ êáé ðåñßðïõ 5 áêüìá Üôïìá ðëáêùèÞêáìå êáé ðïäïðáôçèÞêáìå áðü ôï ðëÞèïò, åõôõ÷þò ãéá ðïëý ëßãï êáé ìå ôç âïÞèåéá êÜðïéùí (ü÷é üëùí) Üëëùí åêåß ãýñù óôáèÞêáìå óôá ðüäéá ìáò ðñïôïý öôÜóåé óå áêñáßá åðßðåäá ç êáôÜóôáóç. Êáé áõôü Ýãéíå óå íåêñü ÷ñüíï, ïýôå êáí óå öÜóç ãêïë, ðáíçãõñéóìïý êëð. Êáé áõôü åðåéäÞ óå êÜðïéïõò çëßèéïõò öÜíçêå ðïëý êáëÞ éäÝá ôï íá áñ÷ßóïõí íá óðñþ÷íïõí ìå äýíáìç ôïõò ìðñïóôéíïýò ôïõò ãéá íá ðåñÜóïõí áðü ôïí êáôåéëëçìÝíï ìå êüóìï äéÜäñïìï...

Ôá óõìðåñÜóìáôá äéêÜ óáò. Êáëü èá Þôáí üìùò ðñéí êñÜîïõí üëïé ôïõò ìåèõóìÝíïõò, ôïõò ôæáìðáôæÞäåò êáé ôïõò íôåñìðÜêçäåò êëð. íá äïýìå êáé ðïéåò åßíáé ïé åõèýíåò ôçò ÐÁÅ ÐÁÏÊ ãéá ôï ÷Üëé áõôü.

ðåñá áðï ôçí ôåñáóôéá íéêç, êáðïõ áêïõóá ïôé åãéíå íôïõ êáé ìðçêáí áôïìá ôæáìðå óôçí 4. éó÷õåé? äçëáäç åãù ôï äéáñêåéáò ãéáôé ôï å÷ù åðåéäç åéìáé ìáëáêáò? åðéóçò åãù ôçí êïêá êïëá ìïõ äåí ôçí ðçñá ìåóá ãéáôé äå ìå áöçóáí, áëëá ìå ãõáëéíá ìðïõêáëéá ìå ñåôóéíåò çôáí áðåéñá áôïìá çäç ìåóá. ðùò ãéíåôáé áõôï.ôçí åðïìåíç öïñá áìá ìå ðåé áóå áõôï ðïõ ðéíåéò óôçí åéóïäï, èá ðáñåé ôá áñ÷éäéá ìïõ. âáëå êáé ôï ïôé óôïõò ðõñçíåò 4-4á ïëïé óõíïóôéæïíôáé óôï êåíôñï êáé äåí áðëùíïíôå ïðùò åéíáé ôï öõóéïëïãéêï, âáëå êáé ôï ðåñá äùèå ðáíù áðï ôá êáããåëá ãéá íá áëëáîïõí èõñåò ïëïé ïóïé ôïõò ãêáâëùóå, å ãáìçóåôá.  ìðïõêùóáíå ïé äéáäñïìïé, áìá ãéíïôáíå êáôé äå ìáò åóùæå ôéðïôá. ìðçêá íùñéò óôï ãçðåäï êáé ðïëõ áíåôïò ðáíôùò.

Äåí ãßíåôáé ðëÝïí «íôïõ» óôçí 4. Ìå ôçí áíï÷Þ ôùí óåêéïýñéôé( ; ) ìðáßíïõí óôá ôïõñíéêÝ 2 êÜèå öïñÜ. ¸íáò ìå åéóéôÞñéï êáé Ýíáò ÷ùñßò. Áõôü ðñÝðåé êÜðïôå íá óôáìáôÞóåé. ¼ëïé ÐÁÏÊ åßìáóôå áëëÜ ôïí ïðáäü ìáò ðïõ äåí ðñïóöÝñåé ôßðïôá óôïí óýëëïãï ïýôå êáí ìå ôçí áãïñÜ åéóéôçñßïõ ôçí þñá ðïõ Üëëïé ðñáãìáôéêÜ ìáôþíïõí ïéêïíïìéêÜ áãïñÜæïíôáò äéáñêåßáò, âÜæïíôáò ëåöôÜ óôçí ÁÌÊ êáé üðùò áëëéþò ìðïñïýí…..äåí ôïí èÝëù óôçí Ôïýìðá! ÅéäéêÜ üôáí ï ßäéïò ìåôÜ èÝëåé íá Ý÷åé Üðïøç êáé ãéá üëá!

×ïñôÜóáìå áðü ÐÁÏÊ óôï ìðëá ìðëá. Äåí ôï Ý÷ïõìå áíÜãêç.

** Ôá ôïõñíéêÝ óôçí óçìåñéíÞ ôïõò ìïñöÞ, áí äåí ôï Ý÷ïõí ðÜñåé ÷áìðÜñé óôçí ÐÁÅ, Ý÷ïõí ÷åéñïôåñÝøåé ôçí êáôÜóôáóç!
« Last Edit: February 22, 2010, 11:29:15 by alexisv »
ΒΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ Η ΦΑΝΕΛΑ!

Offline papakon

• Αποστολή
  • **
μιλάμε για μεγάλη έμπνευση στο τέλος ο εκφωνητής...

http://www.youtube.com/watch?v=Kr-e0166iug (Embedding disabled, limit reached)
πιο το νοημα να ζεις αν δεν εισαι παοκτσης

Offline skyclad4

• Αλλαγή
Στην 4 δεν ειχε καθολου σεκιουριταδες στα τουρνικε και εμπαιναν πολλοι διπλοι. Το θεμα ειναι σοβαρο, οχι τοσο για τα λεφτα που χανει η ΠΑΕ οσο για την ιδια μας την ασφαλεια. Η κατασταση, ειδικα στην 4, ειναι επικινδυνη πλεον. Δυστυχως με το παρων γηπεδο δεν βλεπω καμια λυση, εχει τεραστοιο προβλημα και υποδομων και χωρητικοτητας. Δεν κατηγορω κανενα τζαμπατζη, γιατι πιστευω πως λιγοι απ'αυτους ειναι τζαμπατζηδες κατ' εξακολουθηση. Ειναι πλεον τοσο μεγαλη η διψα του κοσμου να δει τον ΠΑΟΚ, που καποιοι κανουν τα παντα να μπουν μεσα. Το καινουριο γηπεδο ειναι πολυ πιο επειγον θεμα απ'οτι φανταζονται στην ΠΑΕ.

Στα του παιχνιδιου δεν εχω να πω και πολλα. Γυρισα πριν μερικες ωρες, ηρθα καπακι στη δουλια και απο χθες το βραδυ δεν εχω σταματησει να χαμογελαω. Το μεγαλειο αυτης της ομαδας πραγματικα δεν εχει τελειωμο. Ο ΠΑΟΚ σαν οντοτητα ειναι κατι το μοναδικο, ειδικα αν τον συγκρινεις με τους αντιπαλους του, οπως χθες. Ποσο μικρουληδες και κακομαθημενα βουτηροπαιδα ειστε ρε βαζελακια, ποσο? Βουτιες, γκρινια, προκλησεις, σπρωξιμο απο τα κορακια, και καραγκιοζιλικια ανεπιτρεπτα για ενηλικους. Αυτη ειναι στοφα μεγαλης ομαδας ρε γελιοι? Αντε πισω στο ψυχικο μπουληδες. Ατιτλοι, ε ατιτλοι.

Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline spartiatis

• Αλλαγή
Τεράστια μέρα για τον ΠΑΟΚ μας. Δεύτερο παιχνίδι τελικός και ξεσκίζεις και τον άλλον πραγματικό σου αντίπαλο. Μέσα σε μια Τούμπα απερίγραπτη. Ηδονή! Αν ψάξεις να πεις θα βρεις. Αλλά θα χάσεις την ουσία. Ναι έγινε ψιλομαλακία στο κόρνερ, ναι ήταν αηδία το βλαχοντού, ναι στο πρώτο ημίχρονο δεν ήταν τόσο ζωντανή, αλλά τι να λέει;

ολοι συμφωνουμε σε αυτο, ειναι μαλακια τα μπουκαλια στο κορνερ.
αλλα, ρε μουνακι καραγκουνη κερδιζεις στο νομισμα, που σημαινει διαλεγεις περιοχη, και επιλεγεις αυτη που στο Α ημιχρονο σε φερνει στο κορνερ της 4.
αλλα δε πειραζει, ηταν καβλα που σας γδαραμε το τομαρι στο Β μπροστα στο πεταλο μας.
---
ΠΑΟΚ γερά, γερά τα γάμησες τα μουνια!!!
και ξέρεις γιατι???
ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΟΙ  ;D

Offline maria-mtb

• Βασικός
παντως η κροτιδα στο κορνερ του νινη (προς το τελος του ματς) που εκανε το γατακι να τιναχτει πανω συγκορμο απο τον φοβο του, ηταν ακομη ενα highlight. μπραβο σε αυτον που το εριξε.

Offline imbedil4a

• Κερκίδα
  • *
Παμε ολοι μαζι γερα για......Ευγε στους επαγγελματιες ποδοσφαιριστες μας που μας χαρισαν μια μεγαλη νικη εχθες και μας εβαλαν μεσα στο κολπο...Ευχομαι να συνεχισουμε με νικες και οι δυο ανικανοι συνδιεκδικητες να σκοτωθουν μεταξυ τους....απο πισω τους μια χαρα θα σκασουμε μυτη εμεις....!!

Ευγε και στον επαγγελματια προπονητη της μας που μας δινει χαρες και ονειρα!!!

Η φαση με τους τζαμπατζηδες γνωστη αν και ειχε πολυ καιρο να φανει το φαινομενο...Που ηταν ολοι αυτοι αραγε..???Τελοσπαντων,θελει προσοχη!!Η κερκιδα δε με αρεσε,αλλα ειναι φυσιολογικο με τοσους χοςβλα εχθες!!

Ειδα τωρα τα βιντεακια απο εισοδο κτλ και καυλωσα που μπηκε η ομαδα μας μεσα στην καταχνια και την μυρουδια του πυρσου και του καμμενου!!Η μυρουδια της Κολασης...

ΥΓ. Προσοχη σε ολους σε 6 μερες ;) ;)
ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΑΥΡΟ...ΚΑΙ Η ΑΝΑΣΑ ΜΑΣ ΜΥΡΙΖΕΙ ΦΩΤΙΑ...

Iwnas

• Guest
Καλησπέρα από την ιστορική και ηρωική Νίκαια! Είμαι οπαδός του Ιωνικού και θέλω να ευχαριστήσω τον ΠΑΟΚ που από χθες το βράδυ βγαίνω στο δρόμο και βλέπω σκυμμένα κεφάλια! Μάγκες μην το αφήσετε αυτό το πρωτάθλημα, είναι η τελευταία ελπίδα ανάκαμψης του ποδοσφαίρου μας για να βγει από τον ισόβιο πρωταθλητισμό των απατεώνων! Σκίσε τους τα βάρδουλα ΠΑΟΚΑΡΑ, όλοι οι οπαδοί των ιστορικών ομάδων Αθηνών-Πειραιώς μαζί σου!

Offline lioste

• Αποστολή
  • **
+1927

;D ;D ;D
ΑΡχίΔια

Offline skyclad4

• Αλλαγή
Καλημερα Ιωνα και καλως ηρθες στην παρεα μας. Εχουμε και αλλους εκπροσωπους ομαδων του λεκανοπεδιου που εχουν διαλυσει οι συμμοριες του κοκκαλη και των βαρδινογιαννεων. Αν θες να μεινεις στο φορουμ και να τα λεμε, ανοιξε τοπικ για τον Ιωνικο στη σχετικη ενοτητα. Λευτερια στην υποδουλωμενη ποδοσφαιρικη ελλαδα.
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
ΤΕΛΕΙΩΣΕ....ΠΑΜΕ ΞΑΝΘΗ.

3 ΠΟΝΤΟΙ Ο ΒΑΖΕΛΟΣ, 3 ΚΑΙ Η ΞΑΝΘΗ.

ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΜΕΣΑ, ΑΚΟΜΑ ΤΠΤ ΔΕΝ ΚΑΝΑΜΕ.