Author Topic: ΠΑΟΚ - βαζελος: 2 - 1 (Κυριακή 21/2/2010, 19.00, novasports 1)  (Read 17272 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline maria-mtb

• Βασικός
ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟ!  ;) ;) ;) ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ!

Offline Stanley

• Κερκίδα
  • *
αν είχαμε τον βιτόλο δεν θα μας παίρνανε το κέντρο..

οι άλλοι κατεβήκανε με τα πρωτοκλασάτα ονόματα τους..

τι να λέμε τώρα..τους φάγαμε όμως στον ψυχολογικό τομέα..

στα highlights ο σταυρός που έκανε ο τζόρβας πριν ξεκινήσει το παιχνίδι..σαν χαμένος στάνταρ θα λεγε απο μέσα του που ήρθα να παίξουμε εδώ με τους ορκ  ;D
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ!

http://www.youtube.com/watch?v=wPZGd-mIOlg

Offline Stanley

• Κερκίδα
  • *
ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟ!  ;) ;) ;) ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ!

http://s399.photobucket.com/albums/pp73/xrysovalanti4/?action=view&current=0029.flv

πω μαρία ούτε συννενοημένοι να είμασταν...  ;D
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ!

http://www.youtube.com/watch?v=wPZGd-mIOlg

Offline petrov

• Αλλαγή
Αφιερωμένο στα παιδιά της Κηφισιάς,του Κοργιαλά,της Αθλητικής Κυριακής,αφιερωμένο στους εφοπλιστές και τους υπηκόους τους,στους επιδοτούμενους εκδρομείς,τις κυρίες του Κολωνακίου,τον φαρμακοτρίφτη,τον Νιουόμπλια,την κυρά Δέσποινα... Με πολύ love
Δεν ξέρω αν θα πάρω την κούπα, ούτως ή άλλως ποτέ δεν κοίταξα στην τροπαιοθήκη για να διαλέξω ομάδα. Μόνο το βλέμμα του Γκαρσία θέλω να βλέπω. Και την ασπρόμαυρη λάβα από πίσω να χύνεται.

Offline ved

• Αλλαγή
ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΟΡΑΜΑΤΙΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕ  ΤΗΝ ΥΠΕΡΟΧΗ ΕΙΚΟΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ

Offline zouvalos

• Αλλαγή
Καναμε πραγματικα κακο παιχνιδι...Πλεον οι παικτες μας εχουν αποκτησει ΕΜΠΕΙΡΙΑ στο πως ειναι να κερδιζεις τα ντερμπι, πραγμα σημαντικοτατο...

Η ενεργεια που υπαρχει πλεον δειχνει ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ....

Παρα πολυ καλη ατμοσφαιρα, δακρυσανε πολλοι σημερα στα γκολ...Μουσλι μας ειχες λειψει....!!!!
PAOK MEXRI EKEI POU DEN PAEI.......

parizianos

• Guest
Σήμερα δε βλέπω να κοιμόμαστε!

Offline thanos9t9

• Αποστολή
  • **
Ει αμαι τοσο τυφλα

τι ζησαμε σημερα ρε πουστι μου...

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
Στο πρώτο ημίχρονο μπορεί να μην κάναμε κλασσικές ευκαιρίες αλλά το ελέγχαμε καλύτερα το παιχνιδι και αναπτυσόμασταν αρκετά καλά και από τις δύο πλευρές. Στο δεύτερο και μετά τα γκόλ δυστυχώς κατάλαβε ο νιόπλιας ότι ο σορλέν μπροστά δεν υπάρχει ανέβαζε τον βύντρα πάρα πολύ ψηλά πλάγιαζε και ο καραβούτας ήταν και ο λίνο μέτριος και μας δημιούργησαν προβλήματα από εκεί. Νομίζω ότι και ο μαλεζάς δεν ήταν σε πολύ καλή μέρα, δεν μπορείς ρε στελάκη στο γκολ που τρώμε να πας έτσι πάνω στην μπάλα και να στην περάσει ο κοντός κάτω από τα πόδια. Την τρώς την πουτάνα εκεί, εκτός περιοχής είναι κάνεις τάκλιν, κάνεις φάουλ αλλά η μπάλα δεν περνάει, γιατί είσαι σέντερμπακ, και για να βρίσκεσαι εσύ εκεί να καλύψεις τον μπάκ το κέντρο την άμυνας είναι εκτεθημένο. Άρα άμα περέσει η μπάλα τόφαγες το μπαλάκι. Αυτές νομίζω είναι μικρές λεπτομέριες και λέγαμε ότι τα προσωπιά λάθη και μόνο αυτά θα μπορούσαν να μας κοστίσουν γιατί οι λαγοί εδώ που τα λέμε έχουν πραγματικά ποιοτικούς παίκτες και όχι ποιοτικoύς σαν κάτι άλλους που παλεύουν για τα play off. Πολλοί λένε ότι έκανε φάσεις ο βάζελος, όλες ήταν σουτ εκτός περιοχής, αντίθετα εμείς είχαμε τελικές προσπάθειες εντός περιοχής και με  βιερίνια και με εντίνιο μια κεφαλιά και του ίβιτς απο το κόρνερ και φυσικά η γκολάρα του μούσλι.  Κοιτάμε μπροστά το μάτς με τον πανόπουλο που είναι πρώτος υποψήφιος για φούντο. Πολύ δύσκολο ματς έχω εμπιστοσύνη στην σοβαρότητα της ομάδας. Α ρε πουτάνα γριά , ά ρε πουτάνα γριά, να πέσεις και να μην ξανανέβεις ποτέ.
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline kofalalos4

• Αποστολή
  • **
Αν έρθει το πρωτάθλημα θα είναι κατόρθωμα έτσι κι αλλιώς. Αυτό που σε γεμίζει πάντως περηφάνια είναι ότι δε μπαίνεις πια σαν κομπάρσος σε αυτά τα ματς. Δείχνεις πλέον σωστό χαρακτήρα, κάτι που μας πονούσε πολύ τόσο καιρό. Κι αυτό είναι ένα από τα σημαντικότερα βήματα για να πάμε παραπάνω. Μπράβο σε Σάντο και ΌΛΟΥΣ τους παίκτες.
Μελανό σημείο η αριστερή πλευρά, ήταν για κλάματα σήμερα. Εκτίθεται ο γάλλος μονίμως στις πτέρυγες, ο δε Λίνο σήμερα μόνιμη πηγή κινδύνων. Δόξα τω Θεώ.
Πού στον π... φτάσαμε για πάρτη σου ΠΑΟΚ...

Offline Nikos1967

• Αποστολή
  • **
Όλη η δυσκολία μας ήταν η απουσία του Βιτόλο...με αυτόν μέσα τους έχουμε όλους...

senag2

• Guest
Ευχαριστώ ρε ΠΑΟΚΑΡΑ μου. Μας κάνατε περίφανους και πάλι, ΠΑΡΤΕ ΡΕ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΡΕ ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ!

Offline bozik

• Αλλαγή
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

kospatras

• Guest
δεν ειμαι καλα.δεν ειμαστε καλα...

Offline lospsi

• Αποστολή
  • **
Ο Π.Α.Ο.Κ δεν ειναι δυο ωρες...πηγαινουμε και τελειωνει...Ο Π.Α.Ο.Κ εχει επιπτωση σε ολη μας τη ζωη!

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
εγω αδερφια αναλυση για το ματς δεν ειμαι σε θεση να κανω αυτη τη στιγμη.απο αυριο....
θελω μεσα απο την καρδια μου να σας ευχαριστησω ολους οσους εισασταν στο ναο και συμβαλατε σ αυτο το θριαμβο.σημερα εβλεπα το ματς και ετρεμα σαν το ψαρι 90 λεπτα...απο το αγχος μου πηγαινα για κατουρημα καθε 5 λεπτα. :D απορω πραγματικα πως γλιτωσα το εμφραγμα.στο τελος δεν αντεξα και ξεσπασα σε κλαματα συγκινησης κατι τ οποιο βαζω στοιχημα θα εγινε σε πολλα αδερφια.
αν ξαναδειτε το ματς,απλως σας παρακαλω να εστιασετε στα προσωπα ΠΑΟΚτσηδων που δειχνει η τηλεοραση πριν,κατα τη διαρκεια και στο τελος του αγωνα.ενιωσα τοσο δυνατο το συναισθημα της ενοτητας που εχει το σωματειο μας τα τελευταια χρονια και πραγματικα ποσο πολυ ο ΠΑΟΚτσης λατρευει την ΠΑΟΚΑΡΑ του.
                                               ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

Offline quax69

• Αποστολή
  • **
    • a
ΠΑΟΚΑΡΑ ΠΑΟΚΑΡΑ Σ'ΑΓΑΠΩ
ΠΑΟΚΑΡΑ ΠΑΟΚΑΡΑ Σ'ΑΓΑΠΩ
ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΙΡΟΠΙ
ΠΑΟΚΑΡΑ ΠΑΟΚΑΡΑ Σ'ΑΓΑΠΩ
aderfia zeite

Offline cure

• Αλλαγή
Τεράστια μέρα για τον ΠΑΟΚ μας. Δεύτερο παιχνίδι τελικός και ξεσκίζεις και τον άλλον πραγματικό σου αντίπαλο. Μέσα σε μια Τούμπα απερίγραπτη. Ηδονή! Αν ψάξεις να πεις θα βρεις. Αλλά θα χάσεις την ουσία. Ναι έγινε ψιλομαλακία στο κόρνερ, ναι ήταν αηδία το βλαχοντού, ναι στο πρώτο ημίχρονο δεν ήταν τόσο ζωντανή, αλλά τι να λέει; Σήμερα ώρες πριν δεν ακουγόταν ο σαματάς ο συνηθισμένος γύρω από το ναό. Σήμερα τα λαρύγγια τα φτύσαμε εκεί που πρέπει, μέσα. Μέχρι το τέλος. Στο 1-1 το γήπεδο τραγουδούσε για να εμψυχώσει την ομάδα. Μία ώρα πριν δεν ακουγόταν συνθήματα. Η είσοδος ήταν ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ! Στο 2ο ημίχρονο χοροπηδούσαν όλοι μαζί. ΠΑΟΚάρα στα καλύτερά της.
Αγωνιστικά είναι το πρώτο ντέρμπι που θυμάμαι να μη πληρώνουμε ένα κακό ημίχρονο σε μεγάλο ματς. Στο δεύτερο όμως τους γονατίσαμε. Πίεση στη μάπα του Τζόρβα ρε κάναμε! Ακόμη και στην ισοφάριση η απάντηση ήταν άμεση. Η ομάδα είχε καρδιά πρωταθλητή σήμερα.
Για όποιον άκουγε παλιά και καταλάβαινε τίποτα ο κακομοίρης, να ξέρετε πως αυτός είναι ρε πούστηδες ο ελεύθερος ΠΑΟΚ, γαμώ τα λεφτά σας και τα κοράκια σας μαζί. Αυτός είναι ο γαμιάς σας

Επίσης να μη ξεχάσω να πω ένα τεράστιο respect στον αδερφός που η γυναίκα του γεννούσε και αυτός ήρθε στο γήπεδο και έμαθε από τα μεγάφωνα πως πήγε η γέννα. Τι πίνεις ρε και δεν μας δίνεις. Αυτό είναι ο ΠΑΟΚ ρε γαμώ τη τρέλα μου μέσα
« Last Edit: February 22, 2010, 02:43:24 by PAOKCURE »
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline arrwstos4

• Αποστολή
  • **
τεραστιος ο ΠΑΟΚ σημερα.ισοφαριζεσαι μες σε 3' σε ενα παιχνιδι που βρωμαει λιγα γκολ και μες σε 3΄ξαναπαιρνεις προβαδισμα.
Παμπλο: το βλεμμα του πριν το γκολ μιλαει απο μονο του.ειναι τεραστιος παιχτης.
Ζλαταν:Πολυ μεγαλο γκολ.
Κοντρερας:MVP

Κοσμος:Συγκινητικος σε ολη τη διαρκεια του 2ου ημιχρονου.και το σαν τα σταφυλια πολυ λιγο για να περιγραψει την κατασταση.
Για να'μαστε στου ΠΑΟΚ το πλευρό..

Offline kaisaras

• Αποστολή
  • **
σ ευχαριστω θεε μου για αυτη τη μερα που εζησα...

σ ευχαριστω ΠΑΟΚ!!!