Author Topic: ΠΑΟΚ - βαζελος: 2 - 1 (Κυριακή 21/2/2010, 19.00, novasports 1)  (Read 17282 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

MetroStar

• Guest
Δεν θέλω να την πω σε κανέναν αλλά ας μην λέμε τεράστια λόγια. Ποδόφαιρο είναι και όλα μπορούν να συμβούν.

Offline JOKER-4

• Αλλαγή
Δεν το κατάλαβα το ούτε αναφορά...Την κυριακή παίζουμε με τον λαγό. Το κοντό κοντοστούπι θ ακούσει όσα ακούει κάθε χρονιά που έρχεται ο λαγός στην Τούμπα.Ούτε λιγότερο, ούτε περισσότερο. Αμα δε θέλει ο κος Κόλκας να βρίζουμε τον Σαλπιγγίδη, ας μην πληρώσει το εισιτήριο που πληρώνει ( :o :o :o :o) και ας μπει με το free press pass....

Offline nf

• Αποστολή
  • **
Αν και υποστηρίζω τη Ρόμα στην Ιταλία, το χθεσινό αποτέλεσμα πιστέψτε με δεν με στεναχώρησε ιδιαίτερα γιατί ήταν ότι πρέπει για εμάς....τώρα την έχουν δει θεοί οπότε θα το φάνε το γαμήσι ευκολότερα
ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ

Offline blue_eyes

• Βασικός
καλα και η ρομα εχθες ηταν τραγικη..γενικα πρεπει να τους πιεσουμε ψηλα που κανουν ευκολα το λαθος και να παιξουμε απο πλαγια γιατι τα χανει η αμυνα τους στις σεντρες. Τον ταγαρο-σισε αν τον κρατησουμε εκτος περιοχης ειναι ακινδυνος..

Offline maria-mtb

• Βασικός
blue εμενα λιγο χθες με αγχωσαν κατι σεντρες που ειδα (απο τη μερια του λετο), ελπιζω να μην πελαγοδρομησουμε με αυτες, γιατι δεν τα παμε κ πολυ καλα σε αυτην την αμυνα.
παντως ενταξει αμυνα απο νινη κ γενικα απο εκεινη την πλευρα δεν υπαρχει, ας κοιταξουμε να το εκμεταλλευτουμε. και αυτος ο cade μονο για μαρκα χρυσαφικου κανει. για να δουμε. χρειαζεται και εξυπναδα, αλλα και τυχη συν τοις αλλοις.

Offline tsag

• Αλλαγή
Με συνεχές πρέσινγκ και χωρίς καθόλου άγχος θα τους καταπιούμε όπως κατάπιαμε και τον γαβρο στο μπουρδέλο τους μέσα. Περιμένω από όλους παρόμοια εμφάνιση. Μόνο ετσι θα πάρουμε το παιχνίδι. Μην υποτιμάτε το βάζελο. Έχει καλές μονάδες που μπορούν να βρεθούν σε μέρα και να σε κάνουν τη ζημιά αλλά εμείς δεν μασάμε.

Η ΕΚΒΑΣΗ ΤΟΥ ΜΑΤΣ ΘΑ ΚΑΘΟΡΙΣΤΕΙ 100% ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΕΜΦΑΝΙΣΗ .-
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

MetroStar

• Guest
Κανένας ποδοσφαιρικός αγώνας δεν καθορίζεται μόνο από την εμφάνιση του ενός.

Offline tsag

• Αλλαγή
Κάνεις μεγάλο λάθος.
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

Offline blue_eyes

• Βασικός
metro εισαι κατω απο 22 ετσι; τους εχεις χασει τετοιους παικτες, δεν τους προλαβες

MetroStar

• Guest
Άλλο άθλημα βλέπατε πριν 20+ χρόνια άλλο το σύγχρονο ποδόσφαιρό.

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
Κανένας ποδοσφαιρικός αγώνας δεν καθορίζεται μόνο από την εμφάνιση του ενός.

Βγαλτην μασκα, εισαι ο Σωτηρακοπουλος !  ;D

MetroStar

• Guest
Άμα θέλετε να πετάει ο καθένας την μπούρδα του και να τα ισοπεδώνει όλα για να το παίζουμε υπερΠΑΟΚτσήδες ας το κάνουμε. Εγώ όμως θέλω να είμαι λογικός. Να βλέπω τα πράγματα υπό ένα λογικό ποδοσφαιρικό πρίσμα.

Offline IRON

• Αποστολή
  • **
Πιστευω πως ΕΥΤΥΧΩΣ η διοικηση και οι ποδοσφαιριστες καλα κανουν και αποφασισαν ολη την εβδομαδα να κοπουν οι δηλωσεις απο ολους...Να ξερουμε, οτι αυτο το κλιμα της σιωπης που δημιουργουμε προκαλει τρομο στο βαζελο γιατι ξερει πως την κυριακη αν ειμαστε σοβαροι θα μιλησουμε μια και καλη στο γηπεδο...Καταλαβαινει την ανασα μας...

Ανεξαρτητως αποτελεσματος, η νοοτροπια μας ειναι πολυ σωστη σε σχεση με τους αλλαλαγμους του παρελθοντος πριν απο τετοια κρισιμα ματς..

Ο ΠΑΟΚ μας μεγαλωνει μερα με τη μερα και αυτο το χρωσταει μονο στο πρωταθλητη ΛΑΟ του.
NAI ΡΕ! ΠΑΟΚ

MetroStar

• Guest
Έτσι.

Κατάθεση ψυχής λέει έκαναν οι παίκτες του βάζελου στο ματς με τη ρόμα. Καλά που την κατέθεσαν τώρα και δε θα χουν τίποτα στην Τούμπα. Να τους πατήσουμε τους άψυχους!

Offline tsag

• Αλλαγή
Άμα θέλετε να πετάει ο καθένας την μπούρδα του και να τα ισοπεδώνει όλα για να το παίζουμε υπερΠΑΟΚτσήδες ας το κάνουμε. Εγώ όμως θέλω να είμαι λογικός. Να βλέπω τα πράγματα υπό ένα λογικό ποδοσφαιρικό πρίσμα.

χχχ
θα καταλάβεις ότι πολλές φορές ΣΤΟ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ποδόσφαιρο τα αποτελέσματα σε κάποιους αγώνες, και κυρίως στα ντέρμπυ, δεν προκύπτουν από τα μπάτζετ, τις διοικήσεις, τις φίρμες κλπ αλλά από τον τσαμπουκά και το πάθος μέσα στο γήπεδο. Υπάρχουν άπειρα παραδείγματα από ντέρμπυ σε όλο τον πλανήτη όπου ομάδες είε διαλυμένες (οικονομικά και διοικητικά) είτε απλά αουτσάιντερ διέσυραν "φαβορί". Αν τα πράγματα στο ποδόσφαιρο φίλε μου λειτουργούσαν με βάση την λογική και έτσι όπως τα λες τότε ο βασιλιάς των σπορ θα ήταν το τένις ή κάτι άλλο. Σίγουρα όχι όμως το ποδόσφαιρο!

και βάλε το καλά στο μυαλό σου (αυτό πάει και στους βάζελους): Μεθαύριο ο ΠΑΟΚ με την απόδοσή του θα καθορίσει το αποτέλεσμα . και -

Σεμνά και οι δυό
« Last Edit: February 19, 2010, 14:03:06 by toy »
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

MetroStar

• Guest
Πρώτα απ όλα μην μου κάνεις παρατηρήσεις και υποδείξεις και μην πουλάς τρελίτσα με τσίμπλες και άλλα καραγκιοζιλίκια.

Αυτά αλλού. Αυτά περί μπατζετ και άλλα τέτοια τρελά πρέπει να τα διάβασες αλλού γιατί εγώ δεν είπα τίποτα τέτοιο. Είπα ότι ένα παιχνίδι, το αποτέλεσμα ενός παιχνιδιού εξαρτάται από την απόδοση και των δύο ομάδων και όχι μόνο της μίας ομάδας.

Υ.Γ. Δεν κρατάω κακία σε κανέναν, θέλω να σε βοηθήσω. xxx.

Σεμνά και οι δυό, Και φτιάξε το προφίλ σου
« Last Edit: February 19, 2010, 14:04:45 by toy »

Offline tsag

• Αλλαγή
Είναι προφανές ότι το αποτέλεσμα ενός αγώνα εξαρτάται από την απόδοση και των 2. Αυτό ορίζει η κοινή λογική. Δεν παίζει μία ομάδα μόνη της! Αυτό που λέω εγώ ειναι ότι εάν ο ΠΑΟΚ πιάσει πολύ καλή απόδοση, όπως στο ματς με τον γάβρο κάτω, τότε ο βάζελος Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ δεν έχει τύχη.

Τι σκατά, κινέζικα γράφω;;;

θα σπυριαστείτε την επόμενη
« Last Edit: February 19, 2010, 14:10:45 by toy »
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

MetroStar

• Guest
Δηλαδή δεν υπαρχει το ενδεχόμενο να πιάσει ΚΑΙ ο βάζελος πολύ υψηλή απόδοση? Με έχουν κουράσει αυτά τα συμπεράσματα με συλλόγισμους δεκάχρονων που βγάζετε (αν παιξουμε καλά ότι και να κάνει ο άλλος νικάμε) και θέλετε και να μας τα πλασάρετε και για κοινή λογική.

Offline GkaZ4

• Αλλαγή

Ακουστηκες. Σεβασου λοιπον κι εμας που δεν θελουμε να βοηθηθουμε να δουμε την 'λογικη' σου.
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

Offline tsag

• Αλλαγή
Δηλαδή δεν υπαρχει το ενδεχόμενο να πιάσει ΚΑΙ ο βάζελος πολύ υψηλή απόδοση?

Μέσα στην Τούμπα ΟΧΙ
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ