Author Topic: ΠΑΟΚ - βαζελος: 2 - 1 (Κυριακή 21/2/2010, 19.00, novasports 1)  (Read 17268 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Javatone4

• Αποστολή
  • **
Γι'αυτό γράφουμε αδερφέ,μήπως μπορούμε να οργανωθούμε κάπως και αντί το ηφαίστειο να κρατήσει 2-3 λεπτά και να κοπεί,να συνεχίσει και με την έναρξη
4-10-1999 ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΟΥ

Offline Stanley

• Κερκίδα
  • *
ωραίος ο HOMO PAOKUS ειδικά το 17 πρέπει να γίνει οπωσδήποτε...πρέπει να περαστεί τουλάχιστον τέτοια ατμόσφαιρα..

δεν θα ανεχτούμε σφάξιμο..τέλος

η νίκη είναι μονόδρομος και μπορούμε...

ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ!

http://www.youtube.com/watch?v=wPZGd-mIOlg

Offline bozik

• Αλλαγή
πως μου την σπαει οταν κανω τετοιες ακυρες ερωτησεις αλλα γνωριζετε αν εχουν τελειωσει κ τα εισιτηρια  στο σκεπαστρο?οτι θυρα κ να 'ναι.   ερχονται 2 συγγενεις μου απο γερμανια κ τωρα τους καυλωσε να ρωτησουν για εισιτηρια.
τα εισητηρια εχουν τελειωσει....αλλα δεν χανεις τιποτα αμα περασεις απο την παε και πεις αυτα που γραφεις εδω στους υπευθινους...ολο και κανα εισητηριο για χορηγους θα κρατανε...ελπιζω βεβαια να μιλαμε για συγγενεις σου αρρωστακια ΠΑΟΚτσακια και οχι να χανουμε την ωρα μας και να μιλαμε για τουριστες  :P
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
γλυκα που εχει η προσμονη.....

οντως
 :)

Την παλεύετε; Έχω 3 μέρες που δεν με παίρνει ύπνος... Πέφτω 2, κοιμάμαι 5...
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

bobirasRE4

• Guest
εξεταστική γαμιέσαι
Μαζί σου φιλαράκι κι εγώ φοιτητής είμαι αλλά στα αρχίδια μου

Offline corrupt

• Αλλαγή

οντως

Άσε λορντ και γω βρυκολάκιασα, 6 η ώρα το πρωί χαζέυω paokworld...   :'(

Κάθε πρωί (δλδ κατά τισ 3 το μεσημέρι) τσεκάρω αν έβγαλα κυνόδοντες...

ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ Ν ΑΓΑΜΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΒΑΖΕΛΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ!!!

Offline maria-mtb

• Βασικός
εχω αρχισει να εχω μια "φοβια" γι' αυτο το ματς και θα την διατυπωσω. φοβαμαι μηπως ο ΠΑΟΚ τελικα σταθει στο υψος του την κυριακη κ κερδισει (κ μαλιστα ευκολα) το βαζελο, αλλα πιστεψει πως εκει τελειωσε το καθηκον του, πιστεψει πως τα επομενα ματς δεν ειναι ματς 30ετιας (κατα Μουσλιμοβιτς) και εκει την πατησει.

Offline Suicidal

• Βασικός
Την κυριακη γαμαμε τις πρασινες κωλοτρυπιδες με τα μεγαλα αυτια.. Μονο αυτο εχει το μενου και τπτ αλλο. Χοροπηδαμε πανω στα πρασινα κωλομερια και καρφωνομαστε εκει που η βαζελινη εκανε ονομα και εγινε θεσμος στην τεχνη του πισωκολλιτου. O καμασουτρα την κυριακη θα νιωθει απολυτος ξεφτιλας μπροστα στο ξεσκισμα της πρασινης καπιταλε κοριτσαρας. Γαμω την κινα σου και το ημιτελες βιβλιο σου, μαλακα τελευταιε. Την κυριακη τελειωνει η καριερα σου και σενα. Φερτε ολα τα πρασινα μαλακισμενα πανω να τα ξεσκισουμε στην βοιδοπουτσα. Φερτε τα να τους γεμισουμε τον πατο molto με γεμιση χυσομαρμελαδας και αρωμα χυσαlibre, moltoμπαινε. Δεν θελω τραυματιες, δεν θελω απουσιες, θελω ολα τα πρασινα καριόλια πανω να γευτουν απο το αφιανιασμενο ασπρομαυρο σπερμα μας. Ουτε σταγονα να μην πεσει κατω.! Μονο αυτια, κωλοτρυπιδες και σακουλακια molto.

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΘΑ ΤΗΝ ΘΥΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΖΩΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΣΤΟ ΜΠΙΡΙ ΜΠΙΡΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΑΣΥΤΡΥΧΑ ΜΟΥΣΙΑ, ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ, ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥ SHREK, ΞΩΓΑΜΑ ΤΟΥ ΒUGS BUNNY, ΠΕΛΑΤΑΚΙΑ ΤΟΥ Folli Follie. ΦΕΡΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ «ΚΑΚΟ» ΜΕ ΤΟ FULLFACE ΠΟΥ ΚΡΕΜΑΤΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΡΟΛΟΙ ΝΑ ΤΟΝ ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ. ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΑ, ΟΠΑΔΟΙ ΤΩΝ GI JOE.

ΓΑΜΩ ΤΙΣ ΜΑΝΕΣ ΣΑΣ.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΤΟΥ CLUB LARISA ΣΧΟΛΗ ΛΕΜΕ........
 :a1006:
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline LOndrezos

• Αποστολή
  • **
Εγώ πάλι θα προτιμήσω να απέχω από το πανηγύρι της Κυριακής (έδωσα το διαρκείας στον αδερφό μου) γιατί πολύ απλά δεν το χωράει ο νους μου να γίνεται sold-out σε 165 λεπτά (με τιμές Μ.Ο. 40 ευρώ) και από την άλλη να μην μπορείς να μαζέψεις ουτε 700.000 για την ΑΜΚ. Τι έγινε δλδ; ξαφνικά κερδισαμε τα Γιάννενα εκτός και έχουμε όραμα; Αυτό έπρεπε να να μην το χάσουμε και μετά το 1-1 με τις γριές.

Εύχομαι η ομάδα και τα αδέρφια να κάνουν το καθήκον τους. Όχι μόνο για την πρωτιά και τα σπασμένα αυτοκίνητα αλλά και για τα αδέρφια μου που κυνηγηθήκανε (40 σε 5) στον αγώνα βόλει με τα πράσινα λαγουδάκια...

Απόσπασμα από την ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ μετά τη λήξη του περσινού αγώνα ΠΑΟΚ-βαζελακός

...Ο άνθρωπος Τάσος Κάκος λοιπόν αποβάλει ελαφρά την καρδία τον Garcia του ΠΑΟΚ, που δήθεν πρέπει να είναι και ευχαριστημένος που κατέκτησε τη 2η θέση. Ο άνθρωπος Τάσος Κάκος αφήνει στο παιχνίδι τον Simao του Παναθηναϊκού των δισεκατομμυρίων που «πρέπει» να κερδίσει την θέση του Champions League, την οποία όμως δεν είμαστε διατεθειμένοι να παραχωρήσουμε έτσι εύκολα...

Offline cure

• Αλλαγή
king τι έγραψες ρε τρελιάρη!!!  :book:
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

CLUB LARISA

• Guest
Εγώ πάλι θα προτιμήσω να απέχω από το πανηγύρι της Κυριακής (έδωσα το διαρκείας στον αδερφό μου) γιατί πολύ απλά δεν το χωράει ο νους μου να γίνεται sold-out σε 165 λεπτά (με τιμές Μ.Ο. 40 ευρώ) και από την άλλη να μην μπορείς να μαζέψεις ουτε 700.000 για την ΑΜΚ. Τι έγινε δλδ; ξαφνικά κερδισαμε τα Γιάννενα εκτός και έχουμε όραμα; Αυτό έπρεπε να να μην το χάσουμε και μετά το 1-1 με τις γριές.

Εύχομαι η ομάδα και τα αδέρφια να κάνουν το καθήκον τους. Όχι μόνο για την πρωτιά και τα σπασμένα αυτοκίνητα αλλά και για τα αδέρφια μου που κυνηγηθήκανε (40 σε 5) στον αγώνα βόλει με τα πράσινα λαγουδάκια...
http://www.youtube.com/watch?v=d0JIrDbG0Ig

Απόσπασμα από την ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ μετά τη λήξη του περσινού αγώνα ΠΑΟΚ-βαζελακός

...Ο άνθρωπος Τάσος Κάκος λοιπόν αποβάλει ελαφρά την καρδία τον Garcia του ΠΑΟΚ, που δήθεν πρέπει να είναι και ευχαριστημένος που κατέκτησε τη 2η θέση. Ο άνθρωπος Τάσος Κάκος αφήνει στο παιχνίδι τον Simao του Παναθηναϊκού των δισεκατομμυρίων που «πρέπει» να κερδίσει την θέση του Champions League, την οποία όμως δεν είμαστε διατεθειμένοι να παραχωρήσουμε έτσι εύκολα...

Δε νομίζω οτι η αποχή απο την ΑΜΚ σχετίζεται με τις αγωνιστικές αποτυχίες στα Γιάννενα. Σχετίζεται με τη στάση της παε απέναντι σε ζητήματα αρχής που δύσκολα καταπίνονται απο πολλούς οργανωμένους. Δεν παίρνω θέση γι' αυτό, αν δλδ έπραξαν σωστά η όχι με το να απέχουν απο το εγχείρημα, αλλά κράτα οτι πολύς κόσμος ήθελε να στείλει μήνυμα για ενέργεις ή απραξίες του τελευταίου καιρού....
Άκαιρο να συζητάμε γι αυτό τώρα, τώρα προέχει το ξεγούνιασμα του αυτίρλα
« Last Edit: February 18, 2010, 12:34:45 by CLUB LARISA »

kostas4

• Guest
και εγω δεν θα ειμαι στο παιχνιδι της κυριακης οχι επειδη δεν θελω αλλα επειδη δεν μπορω.

ειναι περιττο να πουμε οτι περιμενουμε απο τους παιχτες να μπουνε και να μασανε σιδερα.ειναι περιττο να πουμε οτι υπαρχει μονο ενα αποτελεσμα στο ματς.
μπειτε μεσα και ξεσκιστε τους.οσο για τον κοσμο μας ειναι περιττο να λεμε για σολντ αουτ οταν εχουμε ηδη κανει σολντ αουτ στα διαρκειας...

το βιντεο που εβαλε ο λονδρεζος να το δειτε ολοι απο μια φορα πριν πατε στο γηπεδο.καποιοι που ηταν απο τοτε ΠΑΟΚ και δεν εγιναν ξαφνικα θα καταλαβουνε

και για να μην ξεχνιομαστε...

ΚΟΝΤΟΠΟΥΤΑΝΕ ΨΟΦΑ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΒΟΥΤΥΡΟΠΑΙΔΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΥΛΑΣ ΣΟΥ

Offline tsarpanas4

• Αποστολή
  • **
Ο δαλουκας την κυριακη μας παιζει
ΠΑΟΚ ΕΣΥ ΝΑ ΠΑΣ  ΚΑΛΑ....

Offline maria-mtb

• Βασικός
τοτε...βαλτε και τον δαλουκα στα διχτυα!!
δαλουκα δαλουκα σε παμε π...τσα - π...τσα.

Offline Matador

• Αλλαγή
Καλά ρε πούστη μου ο κόσμος τα έχει παίξει λέμε. Άλλοι βρικολάκιασαν, άλλοι παραμιλάν στους δρόμους, άλλοι που μιλάνε στα ράδια δεν έχουν επαφή με αυτά που λένε, ο Λεοντιάδης στην εκπομπή του ουρλιάζει και εγώ αισθάνομαι σαν "αγαμητος" καψούρης που περιμένει την πρώτη του την κυριακή. Μιλάμε για "τσουvαμι" στα μυαλά του "παοκτσιδικου" κόσμου. Ρε σεις "αναρραωτιεμαι" αν πράγματι είμαστε καλά? Την κυριακή μετά το mats και την νίκη μας, τα τρελάδικα θα είναι τίγκα λέμε!

Y.G. Γαμώ την ομάδα με σήμα την "αλογοτροφη", γαμώ κοντούς, ψηλούς, πατέρες, κότερα, τράπεζες και φαρμακοτρίφτες!
«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
Παντως (ετσι για να μιλησουμε λιγο για το ματς) ειμαι εντελως εναντιον του να μπει ο Μουσλι στην θεση του Εντινιο. Κατα τα αλλα η σημερινη ενδεκαδα που εδειξε ο Σαντος μου αρεσε πολυ....
Α και μια κουβεντα για τον Δαλουκα. Ακου σε να δεις, Δαλουκα, με την διαιτησια σου στο Καραισκακη που δεν εδωσες κανενα πεναλτι σε 3 βουτιες των γαυρων που σε αλλες εποχες θα ηταν πεναλτι και αποβολη, ανεβηκες στα ματια μου. Μην εκθεσεις πρωτα τον εαυτο σου σε ενα ματς που θα βλεπει ολοι η Ελλαδα και μετα εμας, γιατι θα σου γαμησουμε οτι εχεις και δεν εχεις.
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline maria-mtb

• Βασικός
χα, matador και σκεψου να γινει το "θαυμα" κ να παρουμε πρωταθλημα. χθες το βραδυ το σκεφτομουν. κατ' αρχας τα τρελαδικα δεν μας φτανουν. μετα, ολοι θα "πεσουν" εξω απο τον προυπολογισμο τους. ο αλλος αντε να ρθει απο την ιαπωνια να πουμε. υστερα ο καθενας εχει ταξει οτι θα κανει κατι κ η πλακα ειναι οτι το εχουν πει σε συγγενεις και φιλους. δηλαδη μιλαμε για μια αλλαγη τοσο αποτομη που οι ψυχιατροι θα κανομησουν στον αιωνα τον απαντα.
(αχ, με βλεπω 600χλμ με το ποδηλατο κ κουρεμενη γουλι, τι το θελα και το πα.)

darklord ΝΑΙ, αλλα χαρισε κ γω δεν ξερω ποσες κοκκινες στους γκει εκεινη τη μερα.
και ναι κ γω γουσταρω Εντινιο. αλλα δεν βαριεσαι, ας μπουνε τα γκολακια κ ας τα βαλει κ ο σαβινι.

makptol

• Guest
Τώρα είχε στο εξτρσπορ συνέντευξη τον μεγάλο Δανανακη
τι γνήσιος αυθεντικος και συγκινητικος ήταν α ρε Δαμανακη
τι με θυμισες .....και τελειώνει λέγοντας θα θριαμβευσει
ο ΠΑΟΚ να το θυμηθεις ....επίσης είπε ότι αυτά εγώ που
κέρδισα με τον ΠΑΟΚ γυρνώντας όλη την Ευρώπη και
πηγαίνοντας σε 5 τελικούς  κυπελου άσχετα αν δεν κερδιασαμε
κανέναν με αυτόν τον φοβερό κόσμο δεν τα αλλάζω με τίποτα
......

Offline bane

• Αλλαγή
τον δαμανακη τον βλεπω ρε φιλε ακομη ,κι ομως , στην αθηνα.
μλκς οι βαζελοι εχουν χεστει. εδω λεει μας κερδισε ο γ.χ 2 φορες σε μια εβδοαμδα στα 35 του λογω ψυχης. ελπιζω λεει να λυγισετε εσεςι απο το αγχος. α ρε  ΠΑΟΚΑΡΑ ....τρεμουνε ρε πστ τωρα...το ματς σημερα θα το αφησουν λεει. 0-5 θα παει χοχοχοχο
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

Offline zouvalos

• Αλλαγή

οντως

Άσε λορντ και γω βρυκολάκιασα, 6 η ώρα το πρωί χαζέυω paokworld...   :'(

Κάθε πρωί (δλδ κατά τισ 3 το μεσημέρι) τσεκάρω αν έβγαλα κυνόδοντες...

ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ Ν ΑΓΑΜΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΒΑΖΕΛΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ!!!

Μου σκασε φλασια τωρα...και γω εχει 3-4 μερες που δεν με πιανει ο υπνος και ελεγα γιατι...δεν ειχε παει το μυαλο μου......
PAOK MEXRI EKEI POU DEN PAEI.......