Author Topic: ΠΑΟΚ - βαζελος: 2 - 1 (Κυριακή 21/2/2010, 19.00, novasports 1)  (Read 17290 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline maria-mtb

• Βασικός
club στο 2ο λινκ σου εχω μια απορια: τι παει να πει συνεργαζομενοι συνδεσμοι?  :extralaugh:

Offline blue_eyes

• Βασικός
μια που εγραψες για εισητηρια κλαμπ εγω για τους δικους μας θελω να τα βαλει τα εισητηρια στον θεο ο θοδωρας..ξαφνικα ολοι θυμηθηκανε τον ΠΑΟΚ

εχω ενα εισητηριο διαρκειας που το δινω συχνα σε φιλους και ολοι οι ξεχασμενοι με πηρανε τηλ να τους το δωσω..και απο το τιμπουκτου με πηραν γιατι θυμηθηκαν ξαφνικα οτι ειναι ΠΑΟΚτζηδες

βεβαια οταν περυσι και φετος και καθε χρονο ειναι μερικοι να βαλουν το χερι στην τσεπη θυμουνται τους δυσκολους καιρους

για τους ντερμπακηδες εισητηρια στον θεο (να βγαλουμε και κατι) και ουτε μισος τζαμπατζης μεσα..ουτε μισος

makptol

• Guest
ΑΥΤΟΣ ΤΕΛΙΚΑ ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΥ ΞΥΛΟ:

Ο ΠΑΟΚ θέλει το σεντόνι. Το θέλει; Γιατί να μη το θέλει. Και φυσικά αν το θέλει έχει και την ευκαιρία της επιλογής. Πώς τότε ο Πρέλεβιτς κάθισε και έχασε για να βγει ο πρώην αυτοκράτορας από έξω; Το 95% των φίλων του ΠΑΟΚ λέει θέλω τον Ολυμπιακό, διότι είναι χειρότερος από τον Παναθηναϊκό. Δηλαδή τον ΠΑΟΚ τον συμφέρει μακροπρόθεσμα να περάσει ο Παναθηναϊκός από την Τούμπα. Έτσι το βλέπω.
http://www.metrosport.gr/ton-simferi-na-pexi-play-off-me-olimpiako

ΙΒΙΤΣ - ΒΙΤΟΛΟ και τωρα αυτο.....αληθεια με τον ρουλη την ομαδα της καρδιας του γιατι δεν ασχολειται ?
εκανε και γκαλοπ ο παπαρας .....

CLUB LARISA

• Guest
club στο 2ο λινκ σου εχω μια απορια: τι παει να πει συνεργαζομενοι συνδεσμοι?  :extralaugh:

ΜΠΑΤΣΟΙ ΚΑΙ ΛΑΓΟΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΑΓΑΖΙ sister  ;)

ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ ΣΤΟΝ ΔΙΠΛΑΝΟ ΣΑΣ. ΚΙΝΗΤΑ, ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ Κ ΡΟΥΧΙΣΜΟ....ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΝ JOHNAM ΝΤΕΠΩ ΠΟΥ ΝΑΙ Κ ΕΙΔΙΚΟΣ......

ΟΠΟΙΟΣ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΣ ΤΟΛΜΗΣΕΙ, ΣΑΚΑΤΕΜΑ Κ ΑΛΥΠΗΤΟ ΝΤΟΥ

Offline spartiatis

• Αλλαγή
Για τον φίλο μου τον lik, έτσι να τον ζεστάνω για την Κυριακή

http://pao-ultrass.blogspot.com/2008/05/green-hools-13.html

This video has been removed by the user.

ποτε πρόλαβε κιολας??  ;D
δε καταφεραμε να δουμε και τι εδειχνε...

Offline Vorious

• Αλλαγή
http://www.paokfc.gr/swift.jsp?CMCCode=1002&CMRCode=14RB26BFT

Ç ÐÁÅ ÐÁÏÊ áíáêïéíþíåé üôé áðü ôçí ÔåôÜñôç 17 Öåâñïõáñßïõ 2010, èá ëåéôïõñãïýí ôá åêäïôÞñéá ôçò Ôïýìðáò, ãéá ôçí äéÜèåóç åéóéôçñßùí ôïõ áãþíá åíáíôßïí ôïõ Ðáíáèçíáúêïý ãéá ôçí 23ç ÁãùíéóôéêÞ ôçò Superleague, ðïõ èá äéåîá÷èåß ôçí ÊõñéáêÞ 21 Öåâñïõáñßïõ 2010 óôéò 19:00.

Ôá åêäïôÞñéá èá ëåéôïõñãïýí êáèçìåñéíÜ áðü ôéò 09:00 ìÝ÷ñé ôéò 17:00 êáé ôçí ÊõñéáêÞ áðü ôéò 10:00 ìÝ÷ñé êáé ôçí Ýíáñîç ôïõ áãþíá.

ÁíáëõôéêÜ, ïé ôéìÝò ôùí åéóéôçñßùí åßíáé ïé åîÞò:

Èýñá 1:    80 €
Èýñåò 2, 3:    60 €
Èýñåò 5, 6:    40 €
Èýñåò 4, 4á:    20 €
Èýñåò 7, 7a, 8:    25 €

Ôçí ßäéá çìÝñá êáé þñá èá îåêéíÞóåé êáé ç äéÜèåóç ôùí åéóéôçñßùí ìÝóù internet.

Ãéá íá áãïñÜóåôå ìÝóù internet ôï åéóéôÞñéï óáò êáé ãéá ðåñéóóüôåñåò ðëçñïöïñßåò ðáôÞóôå ÅÄÙ.

¼óïé ößëáèëïé Ý÷ïõí ðñïìçèåõôåß åéóéôÞñéï ìÝóù internet êáé Ý÷ïõí åðéëÝîåé ôçí ðáñáëáâÞ áðü ôá åêäïôÞñéá, èá ìðïñïýí íá ðáñáëÜâïõí ôá åéóéôÞñéÜ ôïõò ôéò þñåò êáé ìÝñåò ëåéôïõñãßáò ôùí åêäïôçñßùí ôçò Ôïýìðáò
ειπαμε και ΠΑΟΚ να μην ημουνα παλι ΠΑΟΚ θα μουνα

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
μαζεψτε μεσα σας οτι προκλησεις ακουσετε ολη αυτη τη βδομαδα.μην απαντατε απο τωρα.αφηστε τους να λενε.
εγω ηδη ακουω απο βαζελους μια απο τις μεγαλυτερες οπαδικες τους ξεφτυλες.εχω φιλους που μου λενε οτι <<ΠΑΟΚτσηδες και βαζελοι ειμαστε αδερφια και πρεπει να μας αφησετε να κερδισουμε>>.
απο ολους τους γαυρους ακουω οτι <<δεν υπαρχει περιπτωση να κερδισετε,ειστε αρμα του βαζελου>>.
απο γαυρους και βαζελους μαζι ακουω οτι <<δεν πρεπει να σας ενδιαφερει εσας το πρωταθλημα,αλλα η κατακτηση της 2ης θεσης>>...
                          Τ ΑΠΟΘΗΜΕΝΑ ΜΑΣ ΟΛΑ ΘΑ ΤΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΟΜΩΣ!!!
                                           ΘΑ ΤΟΥΣ ΞΕΚΩΛΙΑΣΟΥΜΕ ΑΛΥΠΗΤΑ!!!
                           ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ ΛΥΣΑΣΜΕΝΟΥΣ ΓΙΑ ΝΙΚΗ!!!!
       ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΕΣΑ ΜΑΣ ΟΤΙ ΔΕ ΦΕΥΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΕΡΔΙΣΕΙ.ΘΑ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΝΑΠΟΔΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ!!!!!!!!!!!!!!
           ΠΑΜΕ ΡΕ ΠΑΟΚΑΡΑ ΟΛΟΙ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ!!!ΝΙΩΣΤΕ ΤΟ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΨΥΧΗ ΣΑΣ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΟΥ 2010!!!
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

kostas4

• Guest
νομιζω οτι ο σαντος πολυ καλα εκανε και εδωσε ρεπο στους παιχτες.η ομαδα θα ειναι ξεκουραστη σε αντιθεση με τους βαζελους που εχουν να παιξουν και με την ρομα και φανταζομαι οτι ετσι το σκεφτηκε ο δον.

οσο για τους χαμουτζηδες προφανως και θελουν να δημιουργησουν κλιμα αλλα φετος ξερουν οτι τα πραγματα ειναι διαφορετικα γιατι για πρωτη φορα τα τελευταια χρονια ο ΠΑΟΚ δεν ειναι αδιαφορος.
και πρωταθλημα να μην παρουμε, μια νικη σε αυτο το ματς θα τριξει τα σαθρα θεμελια του ΠΟΚ μια και καλη.θα τους δειξει με τον πιο επισημο τροπο οτι ο ΠΑΟΚ ξυπνησε

Offline savage republic

• Βασικός
Συμφωνώ με Κώστα. Κερδίζοντας αυτό το ματς και μετά το χανούμι, έχουμε διώξει μια και καλή την κατάρα των προηγούμενων ετών και πάμε σαν φαβορί για τα πλέυ οφ. Είναι νίκη πρωτίστως ψυχολογίας αυτή. Για να δούμε.

bagos1

• Guest
μετα απο αποφαση παικτων και προπονητη ακουσα οτι δεν θα υπαρχουνε δηλώσεις μεχρι και το ματς με τον βάζελο (εκτος απο την καθιερωμενη συνέντευξη) καλό αυτο

Offline maria-mtb

• Βασικός
μπραβο.

MetroStar

• Guest
Σωστή κίνηση γιατί οι αληταράδες θα πιαστούν από την παραμικρή λέξη των παικτών μας για να διαστρεβλώσουν δηλώσεις και να δημιουργήσουν εντυπώσεις.

Offline Nikos1967

• Αποστολή
  • **
Ένα 20αρικάκι επάνω θα έπρεπε να είναι τα εισιτήρια σε 1/2/3...τέλος πάντων...τζάμπα animal sex....δικέφαλος να κυνηγάει και να πηδάει λαγό...

Offline t.b

• Αλλαγή
μετα απο αποφαση παικτων και προπονητη ακουσα οτι δεν θα υπαρχουνε δηλώσεις μεχρι και το ματς με τον βάζελο (εκτος απο την καθιερωμενη συνέντευξη) καλό αυτο

Η απόφαση από πότε ισχύει; Ήδη μίλησαν οι Μούσλι, Βιερίνια και Κριαστιάνο και δεν ξέρω αν μου διαφεύγει κανείς.

Offline corrupt

• Αλλαγή
Συμφωνώ με Κώστα. Κερδίζοντας αυτό το ματς και μετά το χανούμι, έχουμε διώξει μια και καλή την κατάρα των προηγούμενων ετών και πάμε σαν φαβορί για τα πλέυ οφ. Είναι νίκη πρωτίστως ψυχολογίας αυτή. Για να δούμε.

Πλέη οφ φίλε egoist παίζουν οι ομάδες από τη δεύτερη θέση και κάτω. Ξέχασες κιόλας από πέρσι;  :icon23:

Offline spinos_4

• Αλλαγή
http://www.paokfc.gr/swift.jsp?CMRCode=14RBCIPRK&extLang=

Τα νέα της προπόνησης

Ασκήσεις ατομικής βελτίωσης και τακτικής περιείχε η σημερινή προπόνηση της ομάδας. Savini και Sznaucner ακολούθησαν πρόγραμμα θεραπείας και ο Vitolo πρόγραμμα συντήρησης και ενδυνάμωσης. Ο Bruno Cirillo επέστρεψε στον κανονικό ρυθμό των προπονήσεων.
PAOK-Hersonissos (Kriti)

northeagle_4

• Guest
Εχει φτασει η τσαπου στον σφυχτηρα και εχουν τρελλαθει απ την χαρα τους ολοι οι τσατσοι,ρουφιανοι και δουλοι ΑΡΔ και αλλοθρησκοι.....Ειδαν χαρα στα σκελια τους και δεν μπορουν να κρυφτουν.Κειμενακια με πονηρο και ψαγμενο σκεπτικο,πληροφοριες απο μεσα,δοσοληψιες κτλ για να δημιουργησουν αγχος και κλιμα οπως παντα.Η παγια τακτικη τους ειναι να ασχολουντε ολη την βδομαδα με τετοια εδω και χρονια,να στρεφουν τα σεναρια τους στον ΠΑΟΚ ωστε να εχεις ολο το αγχος εσυ αυτο ειναι το τρυπημα τους σε ενα και καλα δημοσιογραφικο backround.......θα χορτασεται backdoor κουφαλες ΔΕΝ ΜΑΣΑΜΕ.

Offline nickzark

• Αποστολή
  • **
 ΞΕΣΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ.ΔΑΓΚΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΛΑΙΜΟ....θα εχουν και αυτο το κωλο καραφλοκορακα μαζι τους οι που@#@#δες

trelos sporos

• Guest
φετος το νοιωθω οτι θα κανουμε την υπερβαση και ξερω οτι δεν ειμαι ο μονος.  το ματς της κυριακης ειναι ασσος τερμα.

Offline bane

• Αλλαγή
γλυκα που εχει η προσμονη.....
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ