Τα πολύ ηρωικά μου θυμίζουν εποχές που ήμασταν μικρή ομάδα. Τα πάμε να τους φάμε, να τους λυώσουμε στην κόλαση της Τούμπας κλπ. ηχούν στ' αυτιά μου πολύ πιο μικρά από εκεί που έχει κατορθώσει η ομάδα να βρίσκεται αυτή τη στιγμή. Έχουμε ένα παιχνίδι που πρέπει να το αντιμετωπίσουμε με ηρεμία, προσήλωση, συγκέντρωση και πειθαρχία. Αν είναι να κάνει ο κάθε παίκτης ότι του κατέβει και να το αντιμετωπίζει με ηρωισμό, λυπάμαι που θα το πω αλλά έχουμε χάσει πριν ξεκινήσει. Η ομάδα μας είναι πολύ καλή και αν κάνει ότι πρέπει θα νικήσει. Έχω πίστη ότι όλα θα πάνε καλά. Η ομάδα έχει χτιστεί πάνω σε στέρεες βάσεις και πιστεύω ότι η διεκδίκηση του πρωταθλήματος ξεκινά από την Κυριακή. Βέβαια, επειδή δεν παίζουμε μόνοι μας, πρέπει να δούμε και πώς θα κατέβει ο αντίπαλος, κι αυτό θα εξαρτηθεί κατά πολύ από τον αγώνα που δίνουνε την Πέμπτη απέναντι στη Ρόμα. Μετά την Πέμπτη θα γνωρίζουμε περισσότερα και θα είμαστε πιο έτοιμοι να τους αντιμετωπίσουμε. Είμαι σίγουρος ότι όλοι στην ομάδα περιμένουν πώς και πώς την Κυριακή.