Author Topic: ΠΑΟΚ - βαζελος: 2 - 1 (Κυριακή 21/2/2010, 19.00, novasports 1)  (Read 17202 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

MetroStar

• Guest
Aφήστε τα σενάρια και πάμε να νικήσουμε τον βάζελο στο ματς της εικοσαετίας για τον ΠΑΟΚ.

Offline PAtsOuKas

• Αποστολή
  • **
Τι ακουν γυρω τους και τα λοιπα....Καλα οι δικοι μας τσιπα δεν εχουν...???? ΕινΑΙ η ωρα τους να δειξουν οτι ειναι ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ απο αυτα τα σαπακια τυπου καραβουτα και λοιπους που εχουν ΤΟΟΟΟΣΑ χρονια την αβαντα ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΜΕ της Ελλαδος.....

Ρε μαλακα Πατσουκα ΠΟΣΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΟΥΝ ΕΔΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΑΤΣ.....

Ειμαι 100% ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΤΟ ΜΑΤΣ ΘΑ ΤΟ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ......ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ ΠΑΙΖΟΥΜΕ.....

Δεν γλιτωνει ο λαγος.. Θα φαει μεγαλη πουτσα την Κυριακη!!!

Και τι δεν θα δινα zouvale να ημουν εκει να δω live την ΕΚΔΙΚΗΣΗ ...!!!

..ηρθε η ωρα τα μουνακια να προσκυνησουν τον ΑΕΤΟ ..

...ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ...!!
ΠΑΟΚ ΓΕΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ!!!!!!!!!!!!

Offline katz

• Αποστολή
  • **
Και σαλπιγγιδη πουσταρα θα ακουστει και ειναι πουτανα του σαλπιγγιδη η μανα θα ακουστει,ΟΣΟ ΑΚΟΥΓΟΤΑΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΦΟΡΕΣ
Ετσι για μενα οποιος αντιδρασει ειναι ή εχθρος του ΠΑΟΚ ή βαζελος.
Ξεκαθαρα πραγματα

ΠΑΟΚ G4Α

Offline 8emhs

• Αλλαγή
Aφήστε τα σενάρια και πάμε να νικήσουμε τον βάζελο στο ματς της εικοσαετίας για τον ΠΑΟΚ.

Τι να κανουμε ρε, δεν περναει η γαμημενη η εβδομαδα!   :lalalalala:

Offline imbedil4a

• Κερκίδα
  • *
ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ ! ! !
ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΑΥΡΟ...ΚΑΙ Η ΑΝΑΣΑ ΜΑΣ ΜΥΡΙΖΕΙ ΦΩΤΙΑ...

Offline georgeT

• Αποστολή
  • **
ουτε ανοιχτη προπονηση, ουτε κοντοπουτανοι ουτε τιποτα.ΝΙΚΗ ΑΣΑΛΙΩΤΗ.Ε Π Ι Τ Ε Λ Ο Υ Σ πρεπει εκτος απτο λαο να παιξουν και οι παικτες! ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ 7...ΜΠΕΙΤΕ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΠΑΙΞΤΕ ΓΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΑΣ!

DimNaoussa

• Guest
ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ....

Offline lioste

• Αποστολή
  • **
ΑΡχίΔια

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
ΌΣον αφορά τον Σαλπιγγίδη απλά να εκφράσω την ευχή μου το αλάνι από την 1 που του πέταξε πέρυσι το χαρτί της ταμειακής να έχει βελτιώσει και άλλο το σημάδι του.
Παιδια χθες 3 ωρες προσπαθουσα να κοιμηθω. Δεν φευγει απο το μυαλο μου η σκεψη του πρωταθληματος. Το ματς ειναι δικο μας ανεξαρτητος αποδοσης παικτων φτανει σε καθε επιθεση του βαζελου ναι ακουγονται ουυυυυ και σφυριγματα και σε καθε δικη μας τραγουδια. Οταν ομως ακουμπαει βαζελικο ποδι την μπαλα στοπ οτι και αν λεμε. μονο ου και σφυριγματα. ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΧΑΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ.
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline blue_eyes

• Βασικός
παντως σε καμια περιπτωση δεν ειναι ματς της 20ετιας ή της 30ετιας που λεει ο μουσλι..ειναι ενας απο τους 8 τελικους εαν θελεις να παρεις φετος το πρωταθλημα

επισης εντελως αστοχο να αρχισουμε τωρα να ασχολουμαστε με τον καθε σαλπιγγιδη..το θεμα μας ειναι μονο η νικη και πως θα βοηθησουμε την ομαδα να την παρει, μην ασχολουμαστε με το δεντρο και χασουμε το δασος

North_pole

• Guest
Τα πολύ ηρωικά μου θυμίζουν εποχές που ήμασταν μικρή ομάδα. Τα πάμε να τους φάμε, να τους λυώσουμε στην κόλαση της Τούμπας κλπ. ηχούν στ' αυτιά μου πολύ πιο μικρά από εκεί που έχει κατορθώσει η ομάδα να βρίσκεται αυτή τη στιγμή. Έχουμε ένα παιχνίδι που πρέπει να το αντιμετωπίσουμε με ηρεμία, προσήλωση, συγκέντρωση και πειθαρχία. Αν είναι να κάνει ο κάθε παίκτης ότι του κατέβει και να το αντιμετωπίζει με ηρωισμό, λυπάμαι που θα το πω αλλά έχουμε χάσει πριν ξεκινήσει. Η ομάδα μας είναι πολύ καλή και αν κάνει ότι πρέπει θα νικήσει. Έχω πίστη ότι όλα θα πάνε καλά. Η ομάδα έχει χτιστεί πάνω σε στέρεες βάσεις και πιστεύω ότι η διεκδίκηση του πρωταθλήματος ξεκινά από την Κυριακή. Βέβαια, επειδή δεν παίζουμε μόνοι μας, πρέπει να δούμε και πώς θα κατέβει ο αντίπαλος, κι αυτό θα εξαρτηθεί κατά πολύ από τον αγώνα που δίνουνε την Πέμπτη απέναντι στη Ρόμα. Μετά την Πέμπτη θα γνωρίζουμε περισσότερα και θα είμαστε πιο έτοιμοι να τους αντιμετωπίσουμε. Είμαι σίγουρος ότι όλοι στην ομάδα περιμένουν πώς και πώς την Κυριακή.

Offline NEAPOLITIS

• Αποστολή
  • **

ΜΕ ΤΙΠΟTA,ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΠΑΝΥΓΗΡΙ ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ!
Ο ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ

Offline dave

• Αλλαγή
οσο γραφικο κ αν σου ακουστει φιλε northpole σαυτο το ματς υπαρχει μονο ο ΠΑΟΚ κ πως θα κατεβει αυτος. ουτε πως θα κατεβει ο βαζελος, ουτε ρομα, ουτε κουραση ουτε τπτ. ειδαμε κ περυσι στα πλει οφ πως κατεβηκε ο βαζελος. ΧΕΣΜΕΝΟΣ, πιο πολυ ειχε τη μπαλα στα ποδια ο γκαλινοβιτς παρα ο καραγκουνης στο πρωτο μερος. ειδαμε ολοι τι χρειαστηκε για να χαθει εκεινο το ματς.

μη τους δινουμε παραπανω αξια απο τι εχουνε ρε πστ...

οσο για τον ηρωισμο που λες αν ο παιχτης τη πορωση του κοσμου τη κανει καγκουρια-ψευτομαγκια αντι για πνευμονι και επιμονη, αυτο ειναι θεμα του παιχτη. ο οπαδος αυτο πρεπει να λεει και αυτο πρεπει να κανει μεσα στο γηπεδο

Offline 8emhs

• Αλλαγή
Τα πολύ ηρωικά μου θυμίζουν εποχές που ήμασταν μικρή ομάδα. Τα πάμε να τους φάμε, να τους λυώσουμε στην κόλαση της Τούμπας κλπ. ηχούν στ' αυτιά μου πολύ πιο μικρά από εκεί που έχει κατορθώσει η ομάδα να βρίσκεται αυτή τη στιγμή. Έχουμε ένα παιχνίδι που πρέπει να το αντιμετωπίσουμε με ηρεμία, προσήλωση, συγκέντρωση και πειθαρχία. Αν είναι να κάνει ο κάθε παίκτης ότι του κατέβει και να το αντιμετωπίζει με ηρωισμό, λυπάμαι που θα το πω αλλά έχουμε χάσει πριν ξεκινήσει. Η ομάδα μας είναι πολύ καλή και αν κάνει ότι πρέπει θα νικήσει. Έχω πίστη ότι όλα θα πάνε καλά. Η ομάδα έχει χτιστεί πάνω σε στέρεες βάσεις και πιστεύω ότι η διεκδίκηση του πρωταθλήματος ξεκινά από την Κυριακή. Βέβαια, επειδή δεν παίζουμε μόνοι μας, πρέπει να δούμε και πώς θα κατέβει ο αντίπαλος, κι αυτό θα εξαρτηθεί κατά πολύ από τον αγώνα που δίνουνε την Πέμπτη απέναντι στη Ρόμα. Μετά την Πέμπτη θα γνωρίζουμε περισσότερα και θα είμαστε πιο έτοιμοι να τους αντιμετωπίσουμε. Είμαι σίγουρος ότι όλοι στην ομάδα περιμένουν πώς και πώς την Κυριακή.

Συμφωνω. Αλλωστε στο Καραισκακη χωρις οπαδους κερδισες το γαυρο ενω στην Τουμπα οχι. Καλη η εδρα και βοηθαει καποιες φορες αλλα το κυριοτερο ειναι η ομαδα. Και η ομαδα μας φετος μας εχει δειξει οτι εχει μεταλλο και ειναι πολυ καλη ομαδα. Αν παιξει σαν ομαδα, δεν εχει να φοβηθει τιποτα. Εμεις απλα μπορουμε να τους σπρωξουμε λιγο ψηλοτερα.

Offline skyclad4

• Αλλαγή
Ντου για νικη και αφηστε τα πιθανα σεναρια για την τελευταια αγωνιστικη που θα εχουν και νοημα. Εχει παρα πολυ δρομο ακομα το πρωταθλημα. Καθε αγωνιστικη γινεται κατι και αλλαζουν τα δεδομενα. Ουτε ματς 30ετιας ειναι την κυριακη, ουτε τιποτα. Ενα παιχνιδι σαν ολα τα αλλα ειναι και παμε για τα 3 πονταλακια. Αμα ειναι να γινει οπως με το γαυρο και μετα κανω δυο συνεχομενες πιπες με ομαδες β' εθνικης, τι να την κανω την νικη?
Αν το δεις αντικειμενικα, το παιχνιδι δεν ειναι δυσκολο. Αν παιξουμε οπως μπορουμε το βαζελο ευκολα ή δυσκολα θα τον παρουμε. Δεν υπαρχει κανενας λογος να το παρουσιαζουμε σαν παιχνιδι ζωης και θανατου ή σαν τελικο τσου λου. Με σωστη κερκιδα το κερδιζουμε και μονοι μας.
Στον κοσμο αλλος κανενας

kapetanos101

• Guest
Θα έχουμε επιστροφές με τον βάζελο

http://www.sportonio.gr/index.php?option=com_k2&view=item&id=2928:η-επιστροφή-του-τσιρίλο&Itemid=38

Offline memts

• Αποστολή
  • **
ρε φιλε πλακα μας κανεις? ολα τα μην σου παραπεμπουν σ αυτο το σαιτ. Δημοσιογραφος εισαι και κανεις προμοτιον?
Εδω γραφει ο κοσμος . εσυ απλως διαβαζε....
Πολλες φορες προσπαθησα μ'αυτα τα γαμημενα , αντι να βγουν στα χειλη μου ΣΦΗΝΩΝΟΥΝ στον αυχενα....

Offline thanos9t9

• Αποστολή
  • **
οχι πανηγυρια, οχι αεροδρομια, οχι μπλα-μπλα και μαλακιες και ξεσπασματα του κωλου λες και ο ΠΑΟΚ ιδρυθηκε χτες. την κυριακη το βραδυ μονο, να ξερασουμε τα λαρυγγια μας στα τσιμεντα επανω. τιποτα αλλο.

η ομαδα τη δουλεια της θα την κανει. αρκει σε περιπτωση νικης, να μην κατεβουμε εμεις λευκο πυργο με τιποτα πυροτεχνηματα και μαλακιες γιατι τοτε θα τα εχουμε γαμησει ολα. πρεπει να ειμαστε ταπεινοι μεχρι την τελευταια αγωνιστικη.

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
μιλησα με γνωστους βαζελους. ολοι μου ειπαν οτι αν χασουν τουμπα θα πανε αεροδρομιο και παιανια και θα τα κανουν πουτανα. εκτος απο το οτι επιβαλλεται να κερδισουμε γιατι ειμαστε ΠΑΟΚ και φετος παμε για πρωταθλημα, ειναι ευκαιρια να διαλυσεις και εναν αντιπαλο σου.

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
κατι πρεπει να κανουμε με αυτη την πουτανα ομαδα απο αποψη συνθηματων. Δεν γινεται εμεις εναντιον αυτου του κωλοσωματειου περα απο το Τσουναμι να μην εχουμε ενα δυνατο συνθημα την ωρα που οποτε κατεβαινουμε Αθηνα αυτοι παραφραζουν πολλα συνθηματα μας και βριζουν ασυστολα. Μαγκες, στιψτε το μυαλο σας ... το θεμα ειναι αν βρουμε κατι που θα το στειλουμε τωρα που χαθηκε ο Αλαμανα;