δεν εχω διαβασει ουτε ενα ποστ(κατι τ οποιο θα κανω ευθυς αμεσως) αλλα ηθελα να πω αυτα που ειδα χωρις να επηρεαστω.
1=ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ ΚΑΙ ΤΡΑΓΙΚΟ ΟΠΟΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΞΕΙ ΤΗΝ ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΑΣ!ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ 100 ΤΑ 100!!!Η ΟΜΑΔΑ ΚΟΝΤΡΑ ΣΕ ΔΙΑΤΗΣΙΑ ΚΑΙ ΜΕ 10 ΠΑΙΧΤΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΟΣΟ ΜΠΟΡΟΥΣΕ!!!ΠΕΡΝΑΕΙ ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟ ΚΟΙΛΙΑΣ!ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ!ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΟΣΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΕΙΧΕ ΤΙΣ ΕΔΩΣΕ!
2=σημερα ο κυριος υπευθυνος για το χ ειναι ο βιτολο!εκανε μια μαλακια απιστευτη!ΑΛΛΑ ΔΕ ΝΟΕΙΤΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ ΝΑ ΤΟΝ ΒΡΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟΣΟ ΧΥΔΑΙΟ ΤΡΟΠΟ ΟΠΩΣ ΕΒΛΕΠΑ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΤΟ ΜΑΤΣ!ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ ΝΑ ΜΠΙΝΕΛΙΚΩΝΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ!
δυστυχως η ομαδα εκανε κοιλια τωρα στα κρισιμα το ξαναλεω.κριμα χιλιες φορες κριμα.ΑΛΛΑ ΔΕ ΘΑ ΤΗ ΣΤΑΥΡΩΣΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΤΗΣ ΑΞΙΖΕΙ!!!ειμαι σιγουρος πως θα κανει οτι μπορει ν ανακαμψει στα επομενα ματς.
ΠΑΟΚ ΡΕ!!!!!ΠΑΟΚ!!!!!!!!!!!!!!
Συμφωνώ με τον συνονόματο1988 σε όλα εκτός από την κοιλιά...εγώ δεν είδα καμμία κοιλιά...μέχρι να κάνει την παπαριά ο Βίκτωρ δεν υπήρχε άλλη ομάδα στο γήπεδο...και στο 2ο που παίζαμε με 10 πάλι τους είχαμε και θα μπορούσαμε να πάρουμε το ματς....
Τα προβλήματά μας φέτος είναι απλά και ξεκάθαρα:
1ον:Όταν δεν παίζει ο Κοντρέρας δεν υπάρχει αντικαταστάτης και ο Σαβίνι δεν μπορεί να τον καλύψει ιδιαίτερα όταν δεν παίζει ο Βιτόλο όπως σήμερα
2ον:Οι διαιτητές μας παίζουν ανάλογα τι βολεύει τους άλλους όχι εμάς και ξέρουν ότι με 2-3 κάρτες θα μας ξεκάνουν...
3ον:Οι δημοσιογράφοι περιμένουν το παραμικρό για να σπύρουν το μικρόβιο της διχόνοιας, το οποίο το έχουμε για πρωϊνό και τσιμπάμε....Τα οικονομικά της Ομάδας ισορροπούν σε τεντωμένο σχοινί και αυτό είναι εκμεταλλεύσιμο από αυτούς που θέλουν το κακό της, διότι, όταν η μόνη οικονομική στήριξή είμαστε εμείς με δύο κουβέντες και ένα κακό αποτέλεσμα η ζημιά είναι εύκολη...
4ον:Οι κάρτες....οι περισσότερες κάρτες που πήρανε φέτος οι βασικοί μας ήταν χωρίς λόγο,ωστόσο, δεν μπορεί λογικά μία ομάδα που τρώει ΜΟΝΟ 9 γκολ σε 21 αγωνιστικές να παίζει άμυνα με τα μάτια...
5ον:Δεξί μπακ....Ο Σνάουτσνερ παίζει άμυνα και όχι επίθεση και ο Αραμπατζής το αντίθετο...θέλουμε ένα υβρίδιό τους εκεί
Και το συμπέρασμα με τις λύσεις είναι ξεκάθαρα:
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΟΥΤΩΣ ΩΣΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΤΟΥΝ...ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΠΕΡΙΓΡΑΨΩ ΠΩΣ...ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟ..