Author Topic: Γριες-ΠΑΟΚ 1-1 Κυριακη 7/2/10 ώρα 16:45 novaspots 1  (Read 8055 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

fatal_invasion

• Guest
Απ: Γριες-ΠΑΟΚ 1-1 Κυριακη 7/2/10 ώρα 16:45 novaspots 1
« Reply #240 on: February 07, 2010, 19:24:09 »
Εγώ λέω κάθε φορά που γίνεται μια στραβή ,να μπαίνουμε μέσα στα αποδυτήρια να τα κάνουμε πουτάνα,να σπάμε τα αμάξια των ποδοσφαιριστών και τους μπινελικώνουμε εσαή.
Να μη ξανακατεβαίνουμε να παίξουμε στο γήπεδο,επειδή απαγορεύονται να κάνουν λάθη,Είτε πειθαρχικά είτε αγωνιστικά.
Λέω επίσης να δημιουργηθεί μια συνδρομητική υπηρεσία Live sms για επικοινωνία με τον κύριο Σάντος,να τον στέλνουμε κατά τι διάρκεια του ματς τι πρέπει να κάνει.

Ο Λαός του ΠΑΟΚ και γενικά ο έλληνας Φίλαθλος/οπαδός κουβαλάει μεγάλη αρρώστια πάνω του.
Τεράστια.

Κάθε φορά αναθεματίζω τον εαυτό μου που μπαίνω στο φόρουμ μετά από τέτοια στραβοπατήματα,με την ελπίδα ότι θα δω να επικρατεί η λογική.
Όπως επίσης αναθεματίζω τον εαυτό μου που όταν πάω σε κάποιους συνδέσμους βλέπω αυτή την αρρώστια να τη μοιράζουν ελέυθερα στα νεότερα παιδάκια που είναι και το μέλλον του ΠΑΟΚ.

Καλό σας βράδυ

Offline XIOS 4

• Αποστολή
  • **
« Reply #241 on: February 07, 2010, 19:24:36 »
Kαλα δεν τρωγόμαστε με τίποτα.Παίρνουμε διπλό (όχι κλεβουμε) στο καραϊσκακη και είμαστε από συγκυρίες εκει που είμαστε.Εκτός αν εννοείς τον ατρόμητο οπότε οκ από συγκυρίες είμαστε εδω ολη τη χρονιά
Aδιαφορώ για οτι κι αν λένε γιατί δεν ξέρουνε τι νιώθουμε για σένα

Offline nf

• Αποστολή
  • **
« Reply #242 on: February 07, 2010, 19:26:37 »
δείτε και το καλό της υπόθεσης έβαλε ο Μούσλι γκολ (χωρίς δόση ειρωνείας, το ξεκαθαρίζω)
ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ

Offline Maestro

• Αποστολή
  • **
« Reply #243 on: February 07, 2010, 19:28:35 »
παντως η κυκλοφορια της μπαλλας ειναι η καλυτερη που εχω δει στον ΠΑΟΚ...ειδικα τα τελευτεα 5-6 ματς....(οχι με γιαννενα βεβεα)

Offline bane

• Αλλαγή
« Reply #244 on: February 07, 2010, 19:28:51 »
πολυ τα χωνετε στην ομαδα και δεν το αξιζει. καποια στιγμη και κοιλια θα κανει -δεν ξερω αν το κανει τωρα θα δειξει -κακη ομαδα η γρια αλλα εκοψε βαθμο στο καραισκακη στο χανουμι στο σκουλικι και ο βαζελος περασε στο τσακ.η ομαδα ηταν καλυτερη σημερα. απερισκεψια του βιτολο αλλα ποσες καρτες εδειξε ο γαμιολης ρε . ας δει καποιος ποσες εχουμε εμεις και ποσες οι γαβροβαζελοι. αν αυτο δεν ειναι ενα ακομα χτυπημα τοτε τι ειναι ? πρωταθλητισμο κανει η ομαδα ειτε σας αρεσει ειτε οχι. δεν μπορεις να πεις οτι πας να παρεις τον τιτλο. παιζεις ματς με ματς και βλεπεις. εδω δεν το λεει ο βαζελος. οταν η ομαδα δεν εχει συνηθισει εδω και 25 χρονια να το κανει πως θελετε να το παιζουνε ανετοι.εδω δειχνει να μην το πιστευει ο γαβρος πλεον και σεις θελετε να σας το δηλωνουν καθε κυριακη.εγω εμεινα ευχαριστημενος για αυτο που ειδα .η ψυχολογια εχει πεσει και θελει ενα ματς να παρει παλι τα πανω της.οπως εγινε και στον πρωτο γυρο.εδω η ομαδα τρενο πηγαινε και κραζαμε.ολοι λετε για μπατζετ οτι δεν παιζουνε μπαλα αλλα αν ειχαμε κανα 5 εκ ευρω πατραπανω να δεις πως θα παιζανε....θα παραπαιζανε μαλιστα. να ειχες 2 3 επιλογες ακομη. ουτε αλλο αμυντικο χαφ δεν εχουμε. μην ακουσω για αμπου κλπ
σταυρωστε σταυρωστε ....το πρωταθλημα δεν το παιρνουμε λογω αυτης της γκρινιας που χρονια εχει φωλιασει στα σωθικα μας. αλλο ο λαος και αλλο η νοοτροπια
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

Offline w|lD ShaRK

• Αποστολή
  • **
« Reply #245 on: February 07, 2010, 19:29:51 »
Οκ λοιπόν, ας χειροκροτήσουμε την προσπάθεια των παιδιών με την ελπίδα ότι στο επόμενο ματς θα πάμε καλύτερα. Κυρίως να χειροκροτήσουμε τον Μουσλίμοβιτς που έβγαινε περπατώντας και με χαμογελάκια και τον Βιτόλο που έπαιζε χαντμπολ. Και το Σαβίνι που δε κέρδισε ούτε μια μονομαχία. Δε πειράζει...την επόμενη φορά ίσως είμαστε πιο τυχεροί !
...:::Η Τούμπα δε κάνει. Νέο γήπεδο στον ΠΑΟΚ:::...

Offline PanicTaZ

• Αποστολή
  • **
« Reply #246 on: February 07, 2010, 19:29:58 »
σουτ vierinia-ίβιτς arabtzi στο δεύτερο  ...1 να έμπαινε όλοι οι καημένοι εδώ μέσα θα βγαίναν να μιλήσουν για thriavmo....
My Own WoRST ENeMy.....

Offline xatzis4

• Αποστολή
  • **
« Reply #247 on: February 07, 2010, 19:31:57 »
Αλλη ομαδα β' εθνικης εχει να αναστησουμε ή μας τελειωσαν?

Δεν ξέρω,καλύτερα να ρωτήσεις τον βιτόλο...
None of you seem to understand..I'm not locked in here with you, you are locked in here with me!!

Offline rosen_eye

• Αποστολή
  • **
« Reply #248 on: February 07, 2010, 19:33:12 »
Ðéï ÷áëáñü êáé Üíåôï ìáôóÜêé äåí Ý÷ù äåé íá êÜíåé ç ïìÜäá ìáò, üóï ðáßæáìå ìå 11. Ç ãñéÜ ïýôå ôï êÝíôñï äåí ìðïñïýóå íá ðåñÜóåé, ç Ôñßôç ðÜóá Þôáí ëÜèïò.

ÁëëÜ áðü ìéá ìáëáêßá üëá Üëëáîáí. Êáé äåí Üëëáîáí ìüíï ãé’ áõôü ôï ðáé÷íßäé äõóôõ÷þò, áëëÜ êáé ãéá ôá åðüìåíá äõï. 

Kai oso zw tha s'agapw
gia to dikefalo aeto
kai to trelo sou to lao.

Offline nik

• Αποστολή
  • **
« Reply #249 on: February 07, 2010, 19:36:14 »
σουτ vierinia-ίβιτς arabtzi στο δεύτερο  ...1 να έμπαινε όλοι οι καημένοι εδώ μέσα θα βγαίναν να μιλήσουν για thriavmo....

taz ετσι ειναι το ποδοσφαιρο και ακομα σε αυτο που λες (εκτος του νικου το σουτ) να σημαδευαν γωνια δεν κλεινουμε τα ματια και σουταρουμε ουτε κοιταμε την μπαλα, σημαδευουμε!
ΠΑΟΚ παντου!!!

Offline ViCiOuS4

• Αποστολή
  • **
« Reply #250 on: February 07, 2010, 19:36:42 »
Kριμα...Οπως ειπε και καποιος παραπανω, βαλαμε τα χερια μας και βγαλαμε τα ματια μας δυστυχως...

Το ματσακι απεναντι σ'αυτες τις καημενες τις γριες επρεπε να ειχε καθαρισει στο πρωτο ημιχρονο που δεν μπορουσαν να παρουν τα ποδια τους αυτες και τις παιζαμε μονοτερμα...Και οχι μονο δεν εγινε αυτο, αλλα εκανε και την ανευ προηγουμενου μαλακια ο Βιτολο και μειναμε και με 10...

Καταραμενο κωλογηπεδο γαμωτο...Και σεις καταραμενες ψωλογριες ευχομαι να πεσετε και να αφησετε το κουφαρι σας στη Β, εκει που σας αρμοζει...
ΑΘΗΝΑ ΓΑΜΗΜΕΝΗ Ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ-ΑΘΗΝΑ ΓΑΜΙΟΛΑ Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ

Offline nf

• Αποστολή
  • **
« Reply #251 on: February 07, 2010, 19:39:08 »
πω πω τώρα είδα το χέρι του βίτολο, δηλαδή αν πω (λέμε τώρα) ότι τα είχε πάρει από γαβροβάζελο θα χαλάσω όλο το κλίμα και θα τα κάνω πουτάνα? Θέλω να πιστεύω ότι είναι απλά ηλίθιος πάντως

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #252 on: February 07, 2010, 19:41:30 »
ΧΑΣΑΜΕ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙ.
ΒΑΣΙΚΑ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΒΙΤΟΛΟ.Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΗΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ. ΑΥΤΟ ΧΡΕΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ.
ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΒΙΕΡΙΝΙΑ ΝΑ ΕΚΒΙΑΣΕΙ ΤΟ ΠΕΝΑΛΤΥ.
ΚΑΤΑ ΔΕΥΤΕΡΟΝ Η ΓΚΑΝΤΕΜΙΑ ΜΑΣ.ΠΟΥΤΑΝΑ ΤΥΧΗ, ΜΑΣ ΕΔΩΣΕΣ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΞΙΖΑΜΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΕΣ ΣΕ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ. ΜΟΝΟ ΣΕ ΕΜΑΣ ΠΑΕΙ Η ΠΟΥΤΑΝΑ Η ΑΤΥΧΙΑ ΜΟΝΟΠΑΝΤΑ.

ΝΤΑΝΥ ΦΕΡΝΑΝΤΕΖ. ΗΣΟΥΝ ΚΑΠΟΤΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΥΛΕΝ ΜΟΥ. ΣΑΛΤΑ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ. ΓΑΜΗΜΕΝΕ. ΦΤΟΥ ΣΟΥ ΡΕ.
ΚΩΛΟΓΡΙΑ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΟΨΥΧΑ ΝΑ ΠΑΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙΣ. ΣΤΗΝ Β. ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΔΕ ΣΕ ΕΡΙΞΑ ΣΗΜΕΡΑ ΕΓΩ, ΕΛΠΙΖΩ ΟΜΩΣ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΣΟΥ.

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline w|lD ShaRK

• Αποστολή
  • **
« Reply #253 on: February 07, 2010, 19:47:16 »
Όσο ο βάζελος είναι ακόμα στο 0-0 αρχίζουν και γυρνάνε τα συκώτια μου
...:::Η Τούμπα δε κάνει. Νέο γήπεδο στον ΠΑΟΚ:::...

Offline Maestro

• Αποστολή
  • **
« Reply #254 on: February 07, 2010, 19:48:50 »
ηρεμα ομως παιδια γιατι οπος ειπα και πιο πανω η ομαδα παιζει με την μπαλα κατω και οι επιθεσεις ειναι παρα πολυ οργανομενες και δουλεμενες...ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΧΩ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΔΩ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΕΤΣΙ........ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ........ΑΣ ΠΑΜΕ ΤΣΛ ΓΙΑΤΙ ΤΙΠΟΤΑ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΧΑΘΗΚΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ
ΕΝταξει ολοι στεναχωριομαστε αλλα αυτο μας το διμιοθργησανε οι πεχτες που ειχανε να φανε γοαλ 9 ματς και τωρα οταν συμβαινει τσιμπιεσε εαν ειναι αληθεια.........Ασ κρατησουμε την ηρεμια μας ακομα και τωρα στις δυσκολες στιγμες...........μονο καλο θα μας αποφερει....

Offline kaisaras

• Αποστολή
  • **
« Reply #255 on: February 07, 2010, 19:51:12 »
γιατι ρε πουστη μου θα πρεπει να κανουμε παντα κατι και να αφηνουμε στη μεση οτι παμε με κοπο να χτισουμε???

γιατι γμτ?????  

ολα κριθηκαν στην αποβολη... η γρια σε αλλες συνθηκες δεν ειχε καμια τυχη... δικο μας παιχνιδι και ευκαιρια να παραμεινουμε - ΝΑΙ ΡΕ ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΤΟ - σε τροχια τιτλου...

στοπερ (αν οχι ποδοσφαιριστης) σαβινι δεν υπαρχει κατα την αποψη μου.. μας εβγαινε η ψυχη σε καθε σεντρα...

φαση του παχνιδιου.. Η ΜΗ ΤΗΡΗΣΗ FAIR PLAY AΠΟ ΤΑ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ...  εχει ο καιρος γυρισματα καργιοληδες και δε θα σηκωσετε κεφαλι ουτε στη μπαλα οπως και στο μπασκετ... και φερναντες γαμιεσαι...

Offline nf

• Αποστολή
  • **
« Reply #256 on: February 07, 2010, 19:52:07 »
wild shark θα χάσει ο βάζελος και θα ηρεμήσουμε όλοι

Offline nf

• Αποστολή
  • **
« Reply #257 on: February 07, 2010, 19:56:00 »
δεν ξαναμιλάω για σήμερα γαμώ τον βίτολο γαμώ, άντε καληνύχτα

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
« Reply #258 on: February 07, 2010, 19:56:48 »
δεν εχω διαβασει ουτε ενα ποστ(κατι τ οποιο θα κανω ευθυς αμεσως) αλλα ηθελα να πω αυτα που ειδα χωρις να επηρεαστω.
1=ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ ΚΑΙ ΤΡΑΓΙΚΟ ΟΠΟΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΑΞΕΙ ΤΗΝ ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΑΣ!ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ 100 ΤΑ 100!!!Η ΟΜΑΔΑ ΚΟΝΤΡΑ ΣΕ ΔΙΑΤΗΣΙΑ ΚΑΙ ΜΕ 10 ΠΑΙΧΤΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΟΣΟ ΜΠΟΡΟΥΣΕ!!!ΠΕΡΝΑΕΙ ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟ ΚΟΙΛΙΑΣ!ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ!ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΟΣΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΕΙΧΕ ΤΙΣ ΕΔΩΣΕ!
2=σημερα ο κυριος υπευθυνος για το χ ειναι ο βιτολο!εκανε μια μαλακια απιστευτη!ΑΛΛΑ ΔΕ ΝΟΕΙΤΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ ΝΑ ΤΟΝ ΒΡΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟΣΟ ΧΥΔΑΙΟ ΤΡΟΠΟ ΟΠΩΣ ΕΒΛΕΠΑ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΤΟ ΜΑΤΣ!ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ ΝΑ ΜΠΙΝΕΛΙΚΩΝΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ!
  δυστυχως η ομαδα εκανε κοιλια τωρα στα κρισιμα το ξαναλεω.κριμα χιλιες φορες κριμα.ΑΛΛΑ ΔΕ ΘΑ ΤΗ ΣΤΑΥΡΩΣΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΤΗΣ ΑΞΙΖΕΙ!!!ειμαι σιγουρος πως θα κανει οτι μπορει ν ανακαμψει στα επομενα ματς.
                                                  ΠΑΟΚ ΡΕ!!!!!ΠΑΟΚ!!!!!!!!!!!!!!
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

Offline Maestro

• Αποστολή
  • **
« Reply #259 on: February 07, 2010, 20:02:10 »
και γω τα ιδια εγραψα νικο πιο πανω