Author Topic: Γριες-ΠΑΟΚ 1-1 Κυριακη 7/2/10 ώρα 16:45 novaspots 1  (Read 8011 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Nikos1967

• Αποστολή
  • **
Απ: Γριες-ΠΑΟΚ 1-1 Κυριακη 7/2/10 ώρα 16:45 novaspots 1
« Reply #280 on: February 07, 2010, 20:53:55 »
Εγώ αντίθετα πιστεύω ότι τίτλο θα πάρουμε όταν μετά από Χ με τη (2η) χειρότερη ομάδα του πρωταθλήματος δε λέμε για το ''όμορφο'' ποδόσφαιρο που παίξαμε και δεν εγκωμιάζουμε τους παίκτες που κατάφεραν να μη κερδίσουν την πεθαμένη γριά
Αδερφέ δεν θέλω να έρθω σε αντιπαράθεση μαζί σου αλλά διαφωνώ απόλυτα....αν νομίζεις ότι η βασική προϋπόθεση για να πάρει τίτλο μία Ομάδα είναι το κράξιμο μετά από ένα κακό (ηλίθιο θα το έλεγα και μάλιστα Χ) αποτέλεσμα τότε μάλλον η σχέση σου με το Ποδόσφαιρο περνάει μέσα από το PlayStation όπου μπορείς να κερδίσεις τους πάντες με 0 γκολ παθητικό,χωρίς καμμία κάρτα,χωρίς τραυματισμούς και με 11 Ντόλμπεργκ....συγγνώμη έτσι?
Κλείνοντας μάλιστα να πω ότι εγώ πιστεύω πως θα πάρουμε τίτλο ΜΌΝΟ ΑΝ ΠΑΩ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΑΣΩ ΧΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΚ...
Καληνύχτα και Καλή Γκρίνια....
« Last Edit: February 07, 2010, 20:59:24 by Nikos1967 »

northeagle_4

• Guest
« Reply #281 on: February 07, 2010, 21:20:32 »
Το ματς το χασαμε απο χαζομαρα.Το πρωταθλημα το χανουμε απο χαζομαρες και βλακειες,το κυπελλο επισης.... Ειναι απιστευτο να εισαι 2 κλασσεις καλυτερος ακομα και με δεκα και να χανεις ματς απο 3 συνεχομενα ατομικα λαθη....
  Η ομαδα αδικει τον εαυτο της και μας γυρναει τα μυαλα....
Γενικα δεν μπορεις πολλα να πεις το μονο προβλημα που ειχαμε ηταν στην πλευρα του Αραμπ και ψηλα ο μαλεζας με τον Σαβινι αν και γενικα κρατησαν καλα τα σεντερ μπακ μας.....Περισσοτερος φασεις καναμε,ελεγχο ειχαμε και παλι δεν πηραμε την νικη....συνεχιζουμε στα γιαννενα για διπλο.Το πρωταθλημα τελειωνει οταν δεν εχεις καμια μαθηματικη ελπιδα και αυτην την στιγμη οσες πιθανοτητες εχεις ΠΡΠΕΙ ΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΤΙΣ ΚΥΝΗΓΗΣΕΙΣ.
  Γκαρσια εκπληκτικος,Μουσλι,Ιβιτς και Λινο πολυ καλοι.

υγ. ΓΑΜΩ ΤΙΣ ΜΑΝΕΣ ΣΑΣ ΠΟΥΣΤΟΓΡΙΕΣ ΡΟΥΦΙΑΝΕΣ ΤΩΝ ΜΠΑΤΣΩΝ ΚΟΛΛΗΤΕΣ.

ÐÁÏÊÁÑÁÓ

• Guest
« Reply #282 on: February 07, 2010, 21:23:08 »
Δεν ξέρω αν το έχεις γράψει κανείς, αλλά ήταν ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ η συμπεριφορά ποδοσφαιριστή της γριάς, που ανδρώθηκε στον ΠΑΟΚ και χάρη σε εμάς ανήκει (και έπαιξε) σε ομάδα της Bundesliga. Αναφέρομαι στο κωλόπαιδο ΝΤΑΝΙ ΦΕΡΝΑΝΤΕΖ, τον οποίο στηρίζαμε ακόμα και στα χειρότερα του. Ο οποίος κάποτε μου είχε πει (όταν παίζαμε μαζί 5*5) κατά λέξη: "Στην Ελλάδα μόνο στον ΠΑΟΚ θα παίξω, όλοι οι άλλοι είναι ΣΚΑΤΑ".

Δεν με πειράζει που πάιζει τώρα στα σκατά, δικαίωμα του. Με ενοχλεί όμως όταν σπρώχνει τον τραυματισμένο Μουσλίμοβιτς λίγα δευτερόλεπτα μετα το γκολ, όταν στον καυγά κάνει σπριντ στο μισό γήπεδο για να αναμιχθεί και όταν αρπάζει από τον λαιμό τον Βιερίνια.

Να τα θυμάστε όλοι αυτά, γιατί όταν κάποια στιγμή θα έρθει στην Τούμπα σαν αντίπαλος, δεν αξίζει χειροκρότημα, αλλά τουλάχιστον γιούχα...

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #283 on: February 07, 2010, 21:31:01 »
Γαμήθηκε το σύμπαν για να φέρουμε Χ με τις πουστόγριες. Μια ζωή με μας ξεσκίζονται οι ανύπαρκτοι. Και κόκκινη κάρτα χαζομάρα και τσαφ στη μικρή περιοχή! Είχαμε ξεσυνηθίσει τις παπαριές στην άμυνα και να που ξαναγύρισαν οι Ερινύες του παρελθόντος.

Εμένα πάντως μου άρεσε η ομάδα και στο πρώτο που κατάπιε την ομαδούλα τους και στο τέλος που έπαιξε για τη νίκη και μόνο γι' αυτή και μάλιστα έκανε και καλές ενέργειες. Η ομάδα συνεχίζει να είναι σε υψηλά στάνταρτς. Πάμε παρακάτω
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #284 on: February 07, 2010, 21:35:58 »
Αλλη ομαδα β' εθνικης εχει να αναστησουμε ή μας τελειωσαν?

Δεν ξέρω,καλύτερα να ρωτήσεις τον βιτόλο...

Εντάξει, ο σκουληκογάμης έκανε και μία μαλακία. Θέλει να είναι ξεκούραστος για να κάνει τον επιβήτορα στις γκόμενές του. Μη μασάς ΠΑΟΚάρα μου.

Offline t.b

• Αλλαγή
« Reply #285 on: February 07, 2010, 21:36:56 »
Το σημερινό παιχνίδι μπορεί να το πάρει η ΕΡΤ και να το προβάλει στην εκπαιδευτική τηλεόραση σαν μάθημα "με ποιον τρόπο μπορείς να χάσεις βαθμούς από ένα λιμό".
Παραδίδονται λοιπόν δωρεάν μαθήματα από τον ισπανό προφέσορα τον Βίκτορ Βιτόλο και τον καθηγητή Στέλιο τσαφ Μαλεζά!

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #286 on: February 07, 2010, 21:45:14 »
Όλη η ατυχία μαζεμένη. Τα είπε και ο Σάντος στη συνέντευξη τύπου. Εγώ έμεινα ικανοποιημένος από την ομάδα, πλην Βιτόλο και Σαβίνι (απίστευτα κακός ποδοσφαιριστής, χειρότερος σε ποιότητα και από τον Αραμπατζή). Η διοίκηση ας πράξει το καλύτερο για την περίπτωση του πρώτου. Ελπίζω μόνο να ληφθεί σοβαρά το γεγονός πως είναι ΣΚΟΥΛΗΚΟΓΑΜΗΣ. Ξέρει ο Βρύζας απ' αυτά.

Offline w|lD ShaRK

• Αποστολή
  • **
« Reply #287 on: February 07, 2010, 21:51:23 »
Εγώ αντίθετα πιστεύω ότι τίτλο θα πάρουμε όταν μετά από Χ με τη (2η) χειρότερη ομάδα του πρωταθλήματος δε λέμε για το ''όμορφο'' ποδόσφαιρο που παίξαμε και δεν εγκωμιάζουμε τους παίκτες που κατάφεραν να μη κερδίσουν την πεθαμένη γριά
Αδερφέ δεν θέλω να έρθω σε αντιπαράθεση μαζί σου αλλά διαφωνώ απόλυτα....αν νομίζεις ότι η βασική προϋπόθεση για να πάρει τίτλο μία Ομάδα είναι το κράξιμο μετά από ένα κακό (ηλίθιο θα το έλεγα και μάλιστα Χ) αποτέλεσμα τότε μάλλον η σχέση σου με το Ποδόσφαιρο περνάει μέσα από το PlayStation όπου μπορείς να κερδίσεις τους πάντες με 0 γκολ παθητικό,χωρίς καμμία κάρτα,χωρίς τραυματισμούς και με 11 Ντόλμπεργκ....συγγνώμη έτσι?
Κλείνοντας μάλιστα να πω ότι εγώ πιστεύω πως θα πάρουμε τίτλο ΜΌΝΟ ΑΝ ΠΑΩ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΑΣΩ ΧΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΚ...
Καληνύχτα και Καλή Γκρίνια....

Το να διαφωνούμε είναι υγεία. Εγώ δε μίλησα για μπινελίκι στους παίκτες, μίλησα για απαιτήσεις του κόσμου. Άλλη πίεση αισθάνεται ο παίκτης όταν ο κόσμος δυσανασχετεί με τέτοια αποτελέσματα κι άλλη όταν του λες ότι έπαιξε καλή μπάλα... Το ''κράξιμο'' που λες δεν είναι απαραίτητα κακό. Η δουλειά τους είναι να κερδίζουν. Για αυτό πληρώνονται ένα σκασμό λεφτά. Όταν λοιπόν ένας επαγγελματίας δε κάνει καλά τη δουλειά του πρέπει να φάει ''κράξιμο''.
Τι να κάτσουμε δηλαδή; Να λέμε ότι ήταν καλή η ομάδα και δε πειράζει; ΠΑΟΚ είμαι εγώ, όχι Ατρόμητος.

Η συνεισφορά στην ΑΜΚ είναι δεδομένη. Καθένας όσο μπορεί να βοηθήσουμε. Το κάναμε πολλές φορές και στο παρελθόν, το κάνουμε και τώρα. Εμείς είμαστε ο ΠΑΟΚ... εγώ ήδη έβαλα τον οβολό μου
...:::Η Τούμπα δε κάνει. Νέο γήπεδο στον ΠΑΟΚ:::...

zagorakis

• Guest
« Reply #288 on: February 07, 2010, 22:17:18 »
Η γριά έμοιαζε με ομάδα που μαζεύτηκαν χθες για να παίξουν ένα παιχνίδι. Ακόμη δεν μπορώ να το πιστέψω πως χάθηκε αυτό το ματς. Και με Τρίπολη και με τον λεβαδειακόκο παίξαμε με 10 παίχτες αλλά τα κερδίσαμε. Δεν νομίζω η γρια να έχει καλύτερη ομάδα από αυτές. Τέσπα άκρη δεν βγαίνει. ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ. 

[move]ΕΚΕΙ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ Β ΕΘΝΙΚΗ.[/move]

chiltsid

• Guest
« Reply #289 on: February 07, 2010, 23:02:34 »
πολυ καλη η ομαδα σημερα ακομα και με 10 παικτες.

ενα ημιχρονο ειδαμε αξονα βιτολο γκαρσια ιβιτς ζλαταν και  καναμε πλακα,,,

δυστηχως χαλαει αυτο το ιδανικο ( για μενα ) σχημα που θα ηθελα να το δω σε συνεχομενα ματς λογω της κοκκινης.

ο βιτολο εκανε μαλακια  οπως και ο μαλεζας αλλα αυτα γινονται. οι πιο σταθεροι μας παικτες ετυχε και καναν ενα λαθος.

4,000 εισητηρια οι γριες 16,000 εισπραξεις στο ματς της ζωης τους. αυτες θαναι μια ζωη.

ετσι ειναι!
για αυτο και δεν μπορω να συνελθω,δεν μπορω να πιστεψω πως χασαμε βαθμους απο αυτην την ομαδα!
πιο πολυ με εκνευριζει ο τροπος που χασαμε αυτους τους βαθμους!
αυτο το πραμα με την συγκεντρωσει μερικων και την βλακεια στο μυαλο τους,εχει κοστισει πολλους βαθμους!
αμα δεν παιξουμε μπαλα,οκ!αμα ο αλλος ειναι ανωτερος,οκ!αμα εχεις μια κακη βραδια,δεκτω!
αλλα οχι ολο τα ιδια και τα ιδια,ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΟΛΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΛΑΘΗ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ!

οτι έχτισαν οι παικτες μας τις τελευταιες εβδομαδες πανε να το καταστρεψουν μονοι τους!
δεν θα ριξω καμια ευθυνη στον σαντος,ουτε στην διοικηση για αυτα που γιναν τωρα!
2 στοχοι εχουν χαθει,ο ενας που μας απόμεινε,ειναι πλεον πολυ δυσκολο να επιτευχθει!
ΚΡΙΜΑ!!!!ΑΔΙΚΟΥΝ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ!!!

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #290 on: February 07, 2010, 23:04:23 »
Μερικές φωτό από μία φάση που δεν έπεσε στην αντίληψη του αξιότιμου διαιτητή...

edit: Ευχαριστώ την ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την προστασία των ποδοσφαιριστών της εντός αγωνιστικού χώρου. Για την αποδοχή της τιμής που μας έδειξε ο εν λόγω διαιτητής να σφυρίξει αυτόν τον σημαντικό αγώνα.

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #291 on: February 07, 2010, 23:26:30 »
Για το παιχνίδι λίγο πολύ τα παμε κ τα δαμε...

Εγώ χάρηκα για την στάση του κόσμου που έφτυσε συνειδητά την γριά,όπως επίσης και για την αντίδραση της ομάδας μετά το άνευ προηγουμένου κάζο της Τρίτης. Έπρεπε να γαμηθεί το σύμπαν για να φάμε γκόλ.Όμως ακόμη κ με 10 η αντίδραση και το νεύρο της ομάδας εμένα προσωπικά με ικανοποίησε. Αυτό που δεν μου άρεσε ήταν η αμυντική συμπεριφορά.

Συνεχίζουμε με λύσσα

Υ.Γ: Σπάθα σου βγάζω το καπέλο! είσαι επιστήμονας

« Last Edit: February 07, 2010, 23:33:38 by Capricorn »
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline sabbath

• Αλλαγή
« Reply #292 on: February 07, 2010, 23:40:20 »
τι να πει κανεις....μια φορα στα 30 χρονια εχεις μια ευκαιρια να χτυπησεις μεχρι τελους ενας πρωταθλημα και ο αλλος πηγε να παιξει βολει.....απογοητευση....

μπραβο παντως στον σαντος εχει φτιαξει πολυ καλη ομαδα....
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

CLUB LARISA

• Guest
« Reply #293 on: February 07, 2010, 23:59:04 »

Να τα θυμάστε όλοι αυτά, γιατί όταν κάποια στιγμή θα έρθει στην Τούμπα σαν αντίπαλος, δεν αξίζει χειροκρότημα, αλλά τουλάχιστον γιούχα...

Aμα δεν τον φυτέψουμε όρθιο αυτόν τον πούστη κ την μανούλα του, θα μαστε τουλάχιστον άξιοι της μοίρας μας.

reset4

• Guest
« Reply #294 on: February 08, 2010, 00:01:14 »
στην αναμπουμπουλα στο παιχνιδι σήμερα αν δεν πηγαίναν 3 δικοι μας μπροστα στον διατητη, θα εβλεπε τις μπουνιες και οι γριες θα παιζανε με 9 παικτες..

μαλακια μεγαλη του βιτόλο.

Συνεχίζουμε πάμε όσο γίνεται πιο κοντά στην 2η θέση, έτσι και αλλιως υπάρχουν τα πλέι οφς.
εκει θα γίνει η μεγάλη μάχη

trelos sporos

• Guest
« Reply #295 on: February 08, 2010, 00:08:27 »
Μερικές φωτό από μία φάση που δεν έπεσε στην αντίληψη του αξιότιμου διαιτητή...

edit: Ευχαριστώ την ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την προστασία των ποδοσφαιριστών της εντός αγωνιστικού χώρου. Για την αποδοχή της τιμής που μας έδειξε ο εν λόγω διαιτητής να σφυρίξει αυτόν τον σημαντικό αγώνα.

πωωωω μονο που το βλεπεις τσατιζεσαι. πολλα κιλα αρχιδια ο μουσλι που κρατηθηκε και δεν τον γαμησε στο ξυλο.

North_pole

• Guest
« Reply #296 on: February 08, 2010, 00:09:04 »
Ας μην υπερβάλλουμε. Δεν είχαμε και το πρωτάθλημα στα χέρια μας για να το χάσουμε. Είναι πολλά και διαφορετικά τα αίτια που το ελληνικό πρωτάθλημα είναι δύσκολο ακόμη και να το διεκδικήσεις. Ας κερδίσουμε το βάζελο μετά από δυό βδομάδες (άσχετο με το τι θα κάνουμε στα γιάννενα) κι ας χάσουμε (τελικά) το πρωτάθλημα. Τουλάχιστον θα το έχουμε διεκδικήσει. Φυσικά και η δεύτερη θέση είναι δύσκολη (στην κανονική διάρκεια) αλλά εγώ πιστεύω ότι φέτος θα είμαστε διαφορετικοί στα Play off. Πιστεύω ότι φέτος η δεύτερη θέση μπορεί να γίνει πραγματικότητα.
Οσον αφορά τις ανύπαρκτες γριές, ανήκουν στη Β εθνική. Κρίμα για Βιτόλο, Μαλεζά, αλλά άνθρωποι είναι και τα λάθη είναι μέσα στο παιχνίδι. Τους δικαιολογώ (για το πάθος τους), όσο κι αν αυτό με έχει στενοχωρήσει. Ο Σπάθας αν αδίκησε κάποιον αυτοί είμασταν εμείς (ειδικά στις κιτρινοκόκκινες που δεν έδειξε). Μετά από μια βαριά απογοήτευση στα γιάννενα, κατόρθωσε η ομάδα να μη χάσει. Πρέπει να συνεχιστεί η καλή λειτουργία της ακόμη και με απουσίες. Πρέπει να μείνουν συγκεντρωμένοι στον τελευταίο (και ουσιαστικότερο) στόχο που μας έχει απομείνει. Η δεύτερη θέση στο τέλος και των play off θα κάνει να ξεχαστούν και να σβηστούν όλες οι κακές στιγμές της φετεινής χρονιάς (Ευρώπη-Κύπελλο).

Offline tolis_pt

• Αλλαγή
« Reply #297 on: February 08, 2010, 00:10:17 »

MetroStar

• Guest
« Reply #298 on: February 08, 2010, 00:18:56 »
Του έβγαζε το σκουπιδάκι απ το μάτι..

Offline kofalalos4

• Αποστολή
  • **
« Reply #299 on: February 08, 2010, 01:17:22 »
Απάλευτα μέσα στο μυαλό όσα έγιναν πάλι σήμερα. Μπαινοβγαίνω στο μπαλκόνι και ξεφυσάω, σκέφτομαι το ματς και τρελαίνομαι. Τρελαίνομαι γιατί με τον άλφα ή βήτα τρόπο καταφέρνεις ρε γαμωγκαντέμη και μπαγλαμά ΠΑΟΚ να δικαιώνεις και όλους τους ρουφιάνους της αλβανοχαβουζίας, που σε είχαν ξεγραμμένο ακόμα και όταν ήσουν δεύτερος. Ποιά πουτάνα μοίρα, ποιο πούστικο ριζικό καταδυναστεύει τα όνειρα αυτής της ομάδας και δεν την αφήνει να νιώσει λίγη χαρά, παρά τη σπρώχνει μετά από κανά φωτεινό διάλειμμα και πάλι στη στεναχώρια; Βαρέθηκα τις αναλύσεις επί αναλύσεων. Ούτε όμως και φεύγω διακοπές. Προς Θεού. Περιμένω αυτός ο από μηχανής μπάρμπας που τρυπώνει ξαφνικά στο έργο για να τα κάνει ΠΑΝΤΑ πουτάνα σε βάρος μας να τη δει επιτέλους και αλλιώς τη δουλειά. Συνήθως σε κάτι τέτοιες τραγωδίες ο ΠΑΟΚ τρώει και το δεύτερο τεμάχιο (λίγο ήθελε). Από τότε που θυμόμαστε όλοι τον ΠΑΟΚ μια ζωή τα ίδια. Υπάρχει όντως προοπτική. Αρκεί να μη γινόμαστε αυτόχειρες πάντα. Γιατι ρε ΠΑΟΚ;
Πού στον π... φτάσαμε για πάρτη σου ΠΑΟΚ...