Εγώ αδέλφια παίζω για την πλάκα μου μπάσκετ σε μια ερασιτεχνική ομάδα της Ξάνθης. Κάνω 2 ή το πολύ 3 προπονήσεις την εβδομάδα + 1 αγώνας κάθε 2 εβδομάδες. Αλλά, ειλικρινά, στις 10 βολές, 5 ή 6 τις βάζω.
Προς του παίχτες του ΠΑΟΚ: Δεν ντρέπεστε ρε, επαγγελματίες είστε, τα λεφτά που πέρνετε εσείς τον χρόνο εμείς δεν τα βγάζουμε ούτε σε 20ετία, όλη μέρα τα ξύνετε και κάνετε 1-2 ώρες προπόνηση... ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΓΑΜΗΜΕΝΕΣ ΒΟΛΕΣ:
Δεν ντρέπεσαι ρε Παπαδόπουλε; 15 χρόνια παίχζεις μπάσκετ, σε Ευρωλίγκες, Ισπανία, Ρωσία, Εθνική...Βάλε 1/2 γαμημένη βολή στο τέλος ρε πούστη μου. Οι γιναίκες μπασκετμπολίστριες πιο εύστοχες από εσένα είναι...
Δεν ντρέπεσαι ρε Γκρέγκορι; Να βάζεις 3ποντα, καρφώματα κτλ. και να έχεις 2/7 βολές; Γελάς κιόλας και κάνεις πλάκα όταν ευστοχείς σε καμία...
Δεν ντρέπεσαι ρε Μόνροε; Airball σε βολή ρε; Γελούσε όλο το γήπεδο μαζί σου...
Και εσύ Μιλισάβλιεβιτς σύνελθε...2 μήνες είσαι στην ομάδα, στην καριέρα σου έχεις 90% στις βολές και φέτος όλο βάζεις 1/2;
Μόνο ο Ντρόμπνιακ, ο Ταπούτος, άντε και ο Γκεσέφσκι ευστοχούν από τις βολές.
όλα αυτά που γράφω δεν είναι εν βρασμώ ψυχής που χάσαμε σήμερα, ισχύουν για όλη τη χρονιά. Ήδη έχουμε 7 ήττες, εκτός έδρας 1 νίκη με το στανιό. στο Β' γύρο παίζουμε εκτός με γαύρο,βάζελο, σκουλίκι, χανούμι, νιόνιο... Ας συνειδητοποιήσουν οι παίχτες μας ότι αν δεν τερματίσουν στην πρωτη 6αδα η χρονιά χαμένη θα είναι. 7οι ήμασταν και πέρσι με μισή ομάδα, δεν έχει νόημα να μας τσοντεύουν συα πλέι-οφ οι γαυροβάζελοι.
Τέλος: Μαρκόπουλε, είναι δυνατόν να έχεις χρίσει αρχηγό τον Καλαιτζίδη; Έναν παίχτη που δεν έχει πετύχει ακόμα καλάθι στο πρωτάθλημα, που στην Καβάλα έχασε λέι-απ; Κάνε αρχηγό τουλάχιστον τον Δεμερτζή- και πιο παλιός είναι και δίνει και τη ψυχή του μέσα στο γήπεδο.