Author Topic: Κολοσσός- ΠΑΟΚ 80-77 (παράταση) Κυριακή 17/01/2010 ώρα 17:00 ΣΚΑΪ  (Read 2494 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline gagas

• Αλλαγή
Η Ρόδος, με έκταση 1400,684 km2, είναι το μεγαλύτερο νησί των Δωδεκανήσων και το τέταρτο σε έκταση νησί του Αιγαίου. Γενικότερα, είναι το τέταρτο σε έκταση νησί της Ελλάδας, ενώ ο πληθυσμός της ανέρχεται σε 163.476 κατοίκους. Βρίσκεται περίπου 460 χιλιόμετρα νοτιοανατολικά της Αθήνας και 18 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά της Τουρκίας.Η πόλη της Ρόδου είναι πρωτεύουσα του ομώνυμου νησιού και του νομού Δωδεκανήσου. Το ευρύτερο Πολεοδομικό Συγκρότημα της πόλης της Ρόδου (Δήμος Ροδίων, Ιαλυσού και Καλλιθέας) έχει μόνιμο πληθυσμό 118.358 κατοίκους (απογραφή 2001), ενώ ο Δήμος Ροδίων λόγω του φαινομένου της εσωτερικής μετανάστευσης τα τελευταία χρόνια, υπολογίζεται ότι έχει περίπου 98.000 κατοίκους. Σύμφωνα με την τελευταία απογραφή (2001) ωστόσο η πόλη της Ρόδου έχει επίσημα 53.709 κατοίκους και είναι η μεγαλύτερη πόλη στο Αιγαίο πέλαγος (απογραφή 2001).
http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A1%CF%8C%CE%B4%CE%BF%CF%82

ΠΑΙΞΤΕ ΣΑΝ ΠΑΟΚ

Offline corrupt

• Αλλαγή
Αυτά τα 2 φάουλ του Λάζου, σε κάνα Πέκοβιτς ή σε κάνα Κλέιζα δεν θα δινόντουσαν ούτε για αστείο. Και αν τα έδινε κάνας κόρακας, την άλλη μέρα κιόλας θα είχε διαγραφεί από τους πίνακες των διαιτητών...

Όμορφα.

Offline rebelpappous

• Αλλαγή
μαρκοπουλε....μαζεψε τους και φυγετε απο τη ροδο ΤΩΡΑ!

Offline rebelpappous

• Αλλαγή
αυτον τον μιλισαβλιεβιτς ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ!

Offline Kingnick

• Αποστολή
  • **
ΗΜΑΡΤΟΝΝΝ ΜΕ ΤΙΣ ΒΟΛΕΣ ........ΗΜΑΡΤΟΝ....
ΓΑΜΗΣΙ ΚΑΙ ΞΥΛΟ ΣΤΟ ΠΟΥΣΤΑΡΑ ΤΟN ΘΡΥΛΟ!

Offline rebelpappous

• Αλλαγή
ΠΑΛΙ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΜΑΤΣ ΧΑΣΑΜΕ!

ΜΑΛΛΟΝ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΡΕΚΟΡ ΣΤΗΝ Α1 ΣΕ ΧΑΜΕΝΕΣ ΒΟΛΕΣ!

Offline maria-mtb

• Βασικός
ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΙ ΟΥΤΕ ΕΥΡΩ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΙΧΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΑΝ ΔΕ ΜΑΘΟΥΝ ΝΑ ΒΑΡΑΝΕ ΒΟΛΕΣ!

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
ρε παιδια ειλικρινα, εγω μονο να γελασω μπορω. Απλα αυτη η ομαδα κανει οτι μπορει για να χασει.
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline scouser4

• Αλλαγή
ΒΑΡΙΑ ΒΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ Η ΦΑΝΕΛΑ ΑΜΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ!ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΕΣ ΚΑΝΑΤΕ ΜΑΓΚΑ ΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ!ΑΝΤΕ ΓΑΜΩ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ ΝΙΩΣΤΕ ΛΙΓΟ ΠΑΟΚ ΡΕ ΜΟΥΝΙΑ

Offline rebelpappous

• Αλλαγή
ΕΝΑΣ ΤΙΤΛΟΣ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΦΕΤΟΣ

ΙΔΑΝΙΚΟΙ ΑΥΤΟΧΕΙΡΕΣ!

chiltsid

• Guest
ΑΦΟΥ ΧΑΣΑΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΑΤΣ,ΕΙΣΤΕ ΗΡΩΕΣ!!!!

Offline corrupt

• Αλλαγή
Ο Σάντος φταίει.

Σάντος φύγε.

Offline thanos9t9

• Αποστολή
  • **
μετα το τελος του αγωνα και την μεθοδικη καταστροφη του σαλονιου μου ως αντιδραση στα ποσοστα των βολων που εβλεπα..

λεω το εξης. ΜΑ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΑΣΤΟΧΕΙΣ ΣΕ ΒΟΛΕΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ. ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΝΕΙΣ ΡΕ ΜΑΓΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤΜΠΟΛ ΠΛΕΙΕΡ? ΠΛΑΚΑ ΜΕ ΚΑΝΕΙΣ ΤΩΡΑ? Ε ΡΕ ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ

Offline Kingnick

• Αποστολή
  • **
ΚΑΝΑΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΧΑΣΟΥΜΕ....ΔΗΛΑΔΗ ΧΑΝΕΙΣ 2 ΒΟΛΕΣ ΣΕ ΣΧΕΔΟΝ ΝΕΚΡΟ ΧΡΟΝΟ...ΧΑΝΕΙΣ  ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΡΙΜΠΑΟΥΝΤ ΣΕ ΚΡΙΣΙΜΟ ΣΗΜΕΙΟ Κ ΧΑΝΕΙΣ 15 ΒΟΛΕΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ...ΑΞΙΟΣ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΣΟΥ....

ΓΑΜΗΣΙ ΚΑΙ ΞΥΛΟ ΣΤΟ ΠΟΥΣΤΑΡΑ ΤΟN ΘΡΥΛΟ!

Offline Voreia_Sinora

• Κερκίδα
  • *
Μας βγάζετε τη ψυχή ρε μαλάκες..Γαμώ τον αντιθεό μου γαμώ!!
Ρε είστε ζώα ρε..Αν μαζευτούμε απο εδώ μέσα πιο πολλές βολές θα βάλουμε σίγουρα.

Είστε τραγικοί όλοι.. Μόνο κανά 2 ξεχώρισαν πάλι.

ΠΑΟΚ ΓΙΑΤΙ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΒΓΑΖΕΙΣ ΤΗ ΨΥΧΗ...
[/size][/size]
Me to etsi me to thelw to prwtathlima to exoume stimeno...

Offline t.b

• Αλλαγή
Και πάμε όλοι μαζί το σύνθημα της ημέρας, ΒΑΛΤΕ ΜΙΑ ΒΟΛΗ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΣ ΠΟΥΤ@Ν@Σ

Offline toubaliban

• Αποστολή
  • **
Έχω δει και έχω δει ματς στη ζωή μου, αλλά αυτός ο ΠΑΟΚ ο σημερινός ντρόπιασε την ιστορία του συλλόγου. Να το βάλω στον πάτο μου που κερδίζω τον αρούλη με ν! πόντους όταν σήμερα έχω 11/27 βολές, ποσοστό μικρότερο και από τμήμα επιπέδου προμίνι σε ανοιχτά γήπεδα, με μπάλα ποδοσφαίρου σε μέγεθος. Όταν δε ο καλύτερος σου παίχτης που παίζει και με έναν ώμο είναι δηλωμένος άρρωστος οπαδός του άρη, μόνο ντροπή μπορείς να νιώθεις. Δεν σχολιάζω τις 2 χαμένες βολές σε νεκρό χρόνο από τον πρώην μπασκετμπολίστα που σταθερά βάζει 10 πόντους και μετά κάνει 4 φάουλ για να γραφτεί στον Γαλάνη το τέντεξ του, ούτε την αιρμπολ βολή από μαύρο πλέιμεικερ. Και δεν θα απαξιούσα την ομάδα αν γινόταν πρώτη ή δεύτερη φορά. Γίνεται 8η φέτος ρε μπουρδέλα, και ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ που μου χαλάτε την υγεία και ακυρώνω εξόδους για να καρκινιάσω σπίτι μου. Γιατί αν βγω έξω, τώρα θα δείρω και γκόμενα και κολλητούς και κανά παράλυτο άνθρωπο στο δρόμο. Τα λέμε πάλι στο τέλος της χρονιάς, όταν θα μας σκουπίσουν οι γαυροβάζελοι και θα χρωστάμε 4 μύρια.

Υ.Γ 1) Μπάνε εσύ έβαζες βολές, ενώ έπρεπε να τις χάσεις... Θαύμασε τους συνεχιστές σου.
Υ.Γ 2) Ταπούτο πουστοσκούληκο, σε ευχαριστώ που μόνο εσύ σέβεσαι την φανέλα που φοράς
ΠΑΟΚ και στην Αθήνα
Πιστεύω στη ΘΡΗΣΚΕΙΑ

ÐÁÏÊÁÑÁÓ

• Guest
Εγώ αδέλφια παίζω για την πλάκα μου μπάσκετ σε μια ερασιτεχνική ομάδα της Ξάνθης. Κάνω 2 ή το πολύ 3 προπονήσεις την εβδομάδα + 1 αγώνας κάθε 2 εβδομάδες. Αλλά, ειλικρινά, στις 10 βολές, 5 ή 6 τις βάζω.

Προς του παίχτες του ΠΑΟΚ: Δεν ντρέπεστε ρε, επαγγελματίες είστε, τα λεφτά που πέρνετε εσείς τον χρόνο εμείς δεν τα βγάζουμε ούτε σε 20ετία, όλη μέρα τα ξύνετε και κάνετε 1-2 ώρες προπόνηση... ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΓΑΜΗΜΕΝΕΣ ΒΟΛΕΣ:

Δεν ντρέπεσαι ρε Παπαδόπουλε; 15 χρόνια παίχζεις μπάσκετ, σε Ευρωλίγκες, Ισπανία, Ρωσία, Εθνική...Βάλε 1/2 γαμημένη βολή στο τέλος ρε πούστη μου. Οι γιναίκες μπασκετμπολίστριες πιο εύστοχες από εσένα είναι...

Δεν ντρέπεσαι ρε Γκρέγκορι; Να βάζεις 3ποντα, καρφώματα κτλ. και να έχεις 2/7 βολές; Γελάς κιόλας και κάνεις πλάκα όταν ευστοχείς σε καμία...

Δεν ντρέπεσαι ρε Μόνροε; Airball σε βολή ρε; Γελούσε όλο το γήπεδο μαζί σου...

Και εσύ Μιλισάβλιεβιτς σύνελθε...2 μήνες είσαι στην ομάδα, στην καριέρα σου έχεις 90% στις βολές και φέτος όλο βάζεις 1/2;

Μόνο ο Ντρόμπνιακ, ο Ταπούτος, άντε και ο Γκεσέφσκι ευστοχούν από τις βολές.

όλα αυτά που γράφω δεν είναι εν βρασμώ ψυχής που χάσαμε σήμερα, ισχύουν για όλη τη χρονιά. Ήδη έχουμε 7 ήττες, εκτός έδρας 1 νίκη με το στανιό. στο Β' γύρο παίζουμε εκτός με γαύρο,βάζελο, σκουλίκι, χανούμι, νιόνιο... Ας συνειδητοποιήσουν οι παίχτες μας ότι αν δεν τερματίσουν στην πρωτη 6αδα η χρονιά χαμένη θα είναι. 7οι ήμασταν και πέρσι με μισή ομάδα, δεν έχει νόημα να μας τσοντεύουν συα πλέι-οφ οι γαυροβάζελοι.

Τέλος: Μαρκόπουλε, είναι δυνατόν να έχεις χρίσει αρχηγό τον Καλαιτζίδη; Έναν παίχτη που δεν έχει πετύχει ακόμα καλάθι στο πρωτάθλημα, που στην Καβάλα έχασε λέι-απ; Κάνε αρχηγό τουλάχιστον τον Δεμερτζή- και πιο παλιός είναι και δίνει και τη ψυχή του μέσα στο γήπεδο.

Offline gagas

• Αλλαγή
Η Ρόδος, με έκταση 1400,684 km2, είναι το μεγαλύτερο νησί των Δωδεκανήσων και το τέταρτο σε έκταση νησί του Αιγαίου. Γενικότερα, είναι το τέταρτο σε έκταση νησί της Ελλάδας, ενώ ο πληθυσμός της ανέρχεται σε 163.476 κατοίκους. Βρίσκεται περίπου 460 χιλιόμετρα νοτιοανατολικά της Αθήνας και 18 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά της Τουρκίας.Η πόλη της Ρόδου είναι πρωτεύουσα του ομώνυμου νησιού και του νομού Δωδεκανήσου. Το ευρύτερο Πολεοδομικό Συγκρότημα της πόλης της Ρόδου (Δήμος Ροδίων, Ιαλυσού και Καλλιθέας) έχει μόνιμο πληθυσμό 118.358 κατοίκους (απογραφή 2001), ενώ ο Δήμος Ροδίων λόγω του φαινομένου της εσωτερικής μετανάστευσης τα τελευταία χρόνια, υπολογίζεται ότι έχει περίπου 98.000 κατοίκους. Σύμφωνα με την τελευταία απογραφή (2001) ωστόσο η πόλη της Ρόδου έχει επίσημα 53.709 κατοίκους και είναι η μεγαλύτερη πόλη στο Αιγαίο πέλαγος (απογραφή 2001).

γνωριζει κανεις το τηλεφωνο του γραφειου τουρισμου ροδου?ψαχνω τον σουλη κ την παρεα του..

Offline rebelpappous

• Αλλαγή
καποια πιστευω σημαντικα στοιχεια:

1ον:ΜΟΝΟ σε 2 απο τα 12 ματς ειχαμε ποσοστο ομαδας Α1 στις βολες(δηλαδη πανω απο 70%)....με αρη(77%) και βαζελο(81%)!δυστυχως ΟΥΤΕ του μαρκοπουλου ουτε των παικτων ιδρωσε το αυτι τους μετα το μαρουσι(58%) ή μετα με τον ηλυσιακο(50%) ή μετα το περιστερι(55%)!ο μαρκοπουλος συνεχισε να βρισκει δικαιολογιες ειτε στους τραυματισμους ειτε στην διαιτησια και φτασαμε στο σημερινο ΧΑΛΙ(41%)!ομως δουλεια του προπονητη ειναι να κανει καλυτερη την ομαδα και οχι να βρισκει καλες δικαιολογιες για τις ηττες......γενικα ειμαι ικανοποιημενος απο τον μαρκοπουλο αλλα δεν βλεπω προσπαθειες βελτιωσης των αρνητικων της ομαδας.....αν και σημερα διορθωσαμε λαθη και ριμπαουντ που μας πονουσαν μεχρι σημερα!

2ον:ειναι το ΔΕΥΤΕΡΟ ματς που χανουμε στην παραταση το οποιο πηγαμε ΜΟΝΟΙ μας εκει αφου θα μπορουσαμε να τα ειχαμε καθαρισει απο την κανονικη διαρκεια!

3ον:ΚΑΙ στο ματς στην καβαλα στο τελος ειχε ο παπαδοπουλος 0/2 βολες!

4ον:ο μιλισαβλιεβιτς ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 2 ΛΕΠΤΑ ΤΩΝ ΜΑΤΣ!και στο περιστερι και σημερα εκανε σοβαρα λαθη στο τελος!ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΘΑΡΟ ΜΥΑΛΟ!σημερα τα sites γραφουν και ΠΑΛΙ για τα λαθη του στο τελος!αμα δεν εχεις πλει μεικερ με καθαρο μυαλο....γαμησε τα!

5ον:οι πιο εμπειροι παικτες μας ειναι ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ για τις ηττες μας.......ο ντρομπνιακ στο μαρουσι,ο παπαδοπουλος στην καβαλα,ο μιλισαβλιεβιτς στο περιστερι και οι παπαδοπουλος και μιλασαβλιεβιτς σημερα!

νομιζω πως ΑΥΤΗ η ομαδα εχει την ποιοτητα αλλα δεν εχει το καθαρο μυαλο.....ετσι ΟΥΤΕ να νικησει εκτος εδρας μπορει ΟΥΤΕ βεβαιως μπορει να τερματισει στην πρωτη 6αδα στην κανονικη διαρκεια......δυστυχως!

Υ.Γ. οταν πριν απο 1,5 μηνα περιπου ελεγα για την ελλειψη συγκεντρωσης της ομαδας καποιοι ακολουθουσαν την καταστροφικη λογικη του μαρκοπουλου του αναθεματισμου της διαιτησιας......πλεον νομιζω πως πειστηκε και ο πιο δυσπιστος πως ΟΛΕΣ οι ηττες ειχαν ΕΝΑΝ μονο υπευθυνο....τον ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΠΑΟΚ......ουτε καν τους αντιπαλους(ακομη κι οταν αυτος λεγεται παναθηναικος)!