Λοιπόν, επειδή σήμερα με έφαγε πάλι η μαύρη μαυρίλα, καιρός να πούμε μερικά πραγματάκια έξω απο τα δόντια. Η σημερινή ΑΣΟΒΑΡΗ εμφάνιση δεν πρέπει να περάσει έτσι Magic...Εισηγήσου πρόστιμο σε όλους τους παίκτες, δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά.....10 και πόντοι χαμένοι στις βολές. Μιλισάβλιεβιτς, πραγματικά φάντασμα του παίκτη που θυμόμουν εγώ κάποτε, όχι πολύ μακρινά. Ούτε σετ παιχνίδι στον άσσο, ούτε μια σοβαρή επιθετική πρωτοβουλία, αστεία λάθη ΞΑΝΑ, την ώρα που η μπάλα καίει. Γκρέγκορυ πασάκο μου, έχω απεριόριστη εκτίμηση στα προσόντα σου, αλλά όταν ο ΠΑΟΚ χάνει με 6 κανα δίλεπτο πριν το τέλος, μην με αρχίζεις τα γελάκια με το αμερικανάκι της Ρόδου κ με γυρνάς τα μυαλά. Σε έχουνε εξηγήσει που, σε ποιά ομάδα παίζεις μπάσκετ? Αστεία Μπλοκ άουτ, αστεία προσαρμογή στα pick n roll, τρομερή αναρχία επιθετικά στο τέλος.
ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΙΟ, όσο κ να μίκρυναν τον Σύλλογο τα μουνιά τα τελευταία ανυπόληπτα χρόνια, ο καλύτερος παίκτης της ομάδας, να ναι ο αλλόθρησκος που το τιμά το ψωμί του κ δεν μπορείς να τον πεις τίποτα....
ΕΜΦΑΝΙΣΗ - ΝΤΡΟΠΗ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ