Μερικες διευκρινησεις:
1. Το παιχνιδι δεν το ειδα.Δεν το ειδα καν στην τιβι οπως λαθασμενα εγραψα αλλα στο πισι. Με διακοπες, σπασιματα εικονας, χαλια αναλυση κλπ.
2.Δεν ειπα οτι ευνοηθηκαμε. Σχολιασα 3 συγκεκριμενες φασεις.Με επιφυλαξη. Ειπα μαλισα οτι δεν τις ειδα καθαρα και πρπει να τις ξαναδω. Οτι ειπα ηταν η πρωτη εντυπωση.Για τις αλλες φασεις δεν εχω καν εστω πρωιμη αποψη.
3.Σαν ΠΑΟΚτσης οπως και η συντριπτικη πλειοψηφια δεν θελω ουτε να αδικω ουτε να αδικουμαι. Και δεν εχω κανενα προβλημα να το παραδεχτω οτι ευνοηθηκα ΑΝ και ΟΠΟΤΕ αυτο συμβει.
4. Η καληνυχτα μου πηγαινε προσωπικα και αποκλειστικα στον grmakis. Με ειρωνια. Αλλα παντως πολυ λιγοτερη ειρωνια απο οση εδειξε αυτος προς εμενα γραφοντας:
τι εγινε ρε παιδακια σας ριξανε το τυρακι και τσιμπισατε ? ...οτι μαλακια πει η καθε ομαδουλα η ο καθε μαλακας εσεις βγαζεται το ακριβοδικαιο μετρο και ψαχνετε μην τυχον και πηρε σφυριγμα ο ΠΑΟΚ ...............
εχουν κανει μεγαλη ζημια τα βρωμοσκουλικα στα ραδιοφωνα της πολης , στα τοπικα καναλια και στις τοπικες κολωφυλλαδες κανοντας σε πολλους απο σας πλυση εγκεφαλου για το πια ειναι η Τουμπα και το ποιος ειναι ο ΠΑΟΚ ......και πως τον σφυριζουν μεσα στο σπιτι του ...........
για μενα χθες ο ΠΑΟΚ αδικηθηκε στην κοκκινη του Μουσλι και στις κιτρινες των Κοντρερας και Τσιριλο , επισης το τυρι επρεπε να παιζει με 9 παιχτες (μετιν) ....................
οποιος σχολιαζει το πεναλντι (παπασταματης στα 10μετρα ) .........................καληνυχτα ...............
την οποια δεν μπηκα καν στον κοπο να σχολιασω ή να αντικρουσω.