Author Topic: ΠΑΟΚ-αέλ τυρί 1 - 0 Σάββατο 5/12/09 ώρα 19:00 novasports  (Read 4472 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline blue_eyes

• Βασικός
2 φορες καληνυχτα..εγω εχω μαθει σαν ΠΑΟΚι να μην εχω προβλημα να βγω και να πω ναι ευνοηθηκα, γιατι για μενα και το πεναλτυ και η αποβολη ηταν λαθος. Ειναι τοσο δυσκολο να το παραδεχτειτε;

γενικα ηταν πολυ κακο ματς..ειχα αδικο στο ποστ μου πριν το ματς οτι η αελ ειναι χαλια και ειχα δικιο οταν εγραψα οτι εμας δεν μας παιρνει να υποτιμουμε καμια ομαδα

εγω πιστεύω οτι η ομάδα χρειάζεται ηλεκτροσοκ για να συνέλθει..
φετος δεν την σωζει τιποτα για μενα, εξαιρετικα δυσκολο να αλλαξει κατι..ετσι θα παμε μεχρι το τελος

απλα μπορουμε τον ιανουαριο και το καλοκαιρι να κανουμε μια ποιοτικη και ριζικη αναβαθμιση στο ροστερ αρχικα και στον προπονητη επειτα εαν κρινει η διοικηση

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
ειναι πραγματικα ουτοπικο για χθες να λεμε οτι ευνοηθηκαμε....

ευνοια ΔΕΝ ειναι οταν σε σφυριζουν μεσα στην τουμπα 80-20 κατα σε κανονικη ροη αγωνα

ευνοια ΔΕΝ ειναι οταν χαριζουν κοκκινη μαρς στο 88 σε ανατροπη του φορ οταν βρισκεται φατσα με το τερμα

ευνοια ΔΕΝ ειναι οταν βγαζουν αναιτια με κοκκινη το φορ σου στελνοντας σε στο επομενο ματς να παιξεις με ενα μονο φορ στην 18αδα...

φασεις δεν ειδα εξηγουμαι...αλλα αυτη την γευση μου αφησε το κορακι...συνεχη λαθη για να ερθει στα ισια το ματς.σου δινω πεναλτι σε σφυριζω αναποδα

σου δινω κοκκινη το ιδιο.επειδη εφαγες κοκκινη σου χαριζω αλλη μια.

και το πιο επικινδυνο απο ολα.χτυπαω μια ομαδα στο 90 ακριβως πανω στην αδυναμια της....στην ελλειψη φορ

υ.γ αμα ενιωθα ευνοημενος ειλικρινα το λεω θα εβγαινα να το πω...οσοι με ξερουν νομιζω οτι θα το επιβεβαιωσουν...

υ.γ2 ο ΠΑΟΚ χθες κερδισε αδικα λογω ΑΠΟΔΟΣΗΣ...

Offline blue_eyes

• Βασικός
ο διαιτητης ηταν χαλια και μας ευνοησε για μενα..εσεις αν ειδατε κατι αλλο δεν μπορω να σας αλλαξω γνωμη το ξερω

εγω οταν νιωθω ευνοημενος θελω να το λεω και οταν αδικουμαι να μην μυξοκλαιω για να πρω ενα σφυριγμα την αλλη αγωνιστικη οπως οι ομαδουλες και το ΠΟΚ

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
ειλικρινα ρε αδερφε.ο ΠΑΟΚ και γενικοτερα ο ΠΑΟΚτσης μυξοκλαιει;

αμα το καναμε φετος θα χαμε 6 βαθμους +...αμα το καναμε γενικοτερα σαν οπαδοι στο μπασκετ(ασχετο αθλημα σχετικο παραδειγμα) θα χαμε λιντσαρει διαιτητες φετος και θα παιρναμε σφυριγματα σε ασχετα ματς...πολυ λαιτ ειμαστε στις αντιδρασεις μας σε σχεση ακομα και με γειτονιες πλατειες και κομπλεξικες πολεις...

υ.γ γνωμη δεν προσπαθω να αλλαξω σε κανεναν...επειδη παρα παρα πολυ σπανια μιλαω για διατησια γενικα κι επειδη με τσιγκλισες για χθες ειπα την δικια μου γνωμη οπως ειδα λαιβ τον αγωνα...καμια φορα το να εισαι μεσα στο γηπεδο ειναι διαφορετικο απο το να σαι στον καναπε και να κρινεις με βαση το ριπλεη...

υ.γ2 οι λαρισεοι διαμαρτυρονται στην φαση του πεναλτι οχι για την ανατροπη αλλα για επιθετικο φαουλ του βιερινια στην αρχη της.
επισης ο γιαννακοπουλός μιλησε για σωστη αποβολη...just for the record...

guest4

• Guest
Κοντός ψαλμός...

Η μεγάλη δοκιμασία της ομάδας μας είναι τις επόμενες 2 αγωνιστικές
με Τέλη και Καβάλα εκτός.
6 βαθμοί (άντε και 4) σημαίνουν σταθερότητα και σοβαρότητα και παγιώνουν
τον ΠΑΟΚ σαν μια σταθερά ανερχόμενη δύναμη.
Νομίζω ότι τα 2 αυτά ματς θα κρίνουν πάρα μα πάρα πολλά για την ψυχολογία
και τη σταθερότητα στην ομάδα.

τα τυριά είναι παρελθόν, πάντα κοιτάμε μπροστά.

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Μερικες διευκρινησεις:
1. Το παιχνιδι δεν το ειδα.Δεν το ειδα καν στην τιβι οπως λαθασμενα εγραψα αλλα στο πισι. Με διακοπες, σπασιματα εικονας, χαλια αναλυση κλπ.
2.Δεν ειπα οτι ευνοηθηκαμε. Σχολιασα 3 συγκεκριμενες φασεις.Με επιφυλαξη. Ειπα μαλισα οτι δεν τις ειδα καθαρα και πρπει να τις ξαναδω. Οτι ειπα ηταν η πρωτη εντυπωση.Για τις αλλες φασεις δεν εχω καν εστω πρωιμη αποψη.
3.Σαν ΠΑΟΚτσης οπως και η συντριπτικη πλειοψηφια δεν θελω ουτε να αδικω ουτε να αδικουμαι. Και δεν εχω κανενα προβλημα να το παραδεχτω οτι ευνοηθηκα ΑΝ και ΟΠΟΤΕ αυτο συμβει.
4. Η καληνυχτα μου πηγαινε προσωπικα και αποκλειστικα στον grmakis. Με ειρωνια. Αλλα παντως πολυ λιγοτερη ειρωνια απο οση εδειξε αυτος προς εμενα γραφοντας:
τι εγινε ρε  παιδακια  σας ριξανε το τυρακι και τσιμπισατε ?  ...οτι μαλακια πει η καθε ομαδουλα η ο καθε μαλακας εσεις  βγαζεται  το ακριβοδικαιο μετρο και ψαχνετε μην τυχον και πηρε σφυριγμα ο ΠΑΟΚ ...............

εχουν κανει μεγαλη ζημια τα βρωμοσκουλικα στα ραδιοφωνα της πολης , στα τοπικα καναλια  και στις τοπικες κολωφυλλαδες κανοντας σε  πολλους απο σας πλυση εγκεφαλου για το πια ειναι η Τουμπα και το ποιος ειναι ο ΠΑΟΚ ......και πως τον σφυριζουν μεσα στο σπιτι του ...........

για μενα χθες ο ΠΑΟΚ αδικηθηκε στην κοκκινη του Μουσλι και στις κιτρινες των Κοντρερας και Τσιριλο , επισης το τυρι επρεπε να παιζει με 9 παιχτες (μετιν)  ....................

οποιος σχολιαζει το πεναλντι (παπασταματης στα 10μετρα ) .........................καληνυχτα ...............

την οποια δεν μπηκα καν στον κοπο να σχολιασω ή να αντικρουσω.

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline blue_eyes

• Βασικός
φιλε γιαννιωτη ξερεις πολυ καλα οτι υπαρχουν καποιοι που σε καθε αγωνα βλεπουν φαντασματα με διατησιες κτλ..για αυτους πηγαινε

και εγω εγραψα με βαση αυτα που ειδα..οπως επισης και να συμπληρωσω οτι εκτος του πεναλτυ ειδα και 1-2 βουτες δικαν μας ακομα. Ετσι τα ειδα ετσι τα εγραψα, σεβαστη η γνωμη σας, ουτε εμενα με κοφτει να σας την αλλαξω

Offline imbedil4a

• Κερκίδα
  • *

Δεν θελω να συγκρινω με εξωτερικο,αλλα ποια η διαφορα αναμεσα στις δυο φασεις???Εγω η μονη που εντοπιζω ειναι οτι ο Ροναλντο απανταει στο χτυπημα που δεχεται,σε αντιθεση με τον Χαλκια που δεν εκανε τιποτα....
ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΑΥΡΟ...ΚΑΙ Η ΑΝΑΣΑ ΜΑΣ ΜΥΡΙΖΕΙ ΦΩΤΙΑ...

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
Ίσως να ναι άσχετο άλλα ίσως και σχετικό.
Καλά θα κάνετε ορισμένοι όταν γράφετε την γνώμη σας να το κάνετε με τρόπο που δεν θα μπριζώνει τους υπολοίπους
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

makptol

• Guest
ο διαιτητης ηταν χαλια και μας ευνοησε για μενα..εσεις αν ειδατε κατι αλλο δεν μπορω να σας αλλαξω γνωμη το ξερω

εγω οταν νιωθω ευνοημενος θελω να το λεω και οταν αδικουμαι να μην μυξοκλαιω για να πρω ενα σφυριγμα την αλλη αγωνιστικη οπως οι ομαδουλες και το ΠΟΚ

καλα καλα βαρουχειος λογικη ......μας ευνοησε πλακα μας κανεις ρε blue πολλες φορες
πας να το δεις "αντικειμενικος" καθολου δεν μας ευνοησε το πεναλτυ ηταν δες δηλωσεις μαλαρτζ η αποβολη ηταν δες δηλωσεις γιανακοπουλου η αποβολη μουσλι
δεν ηταν σωστη ......

mpougatsas

• Guest
http://www.youtube.com/watch?v=4td1jgf94IA (Embedding disabled, limit reached)
το βίντεο δεν έχει καλή αναλυση αλλά πάλι φαίνεται καθαρά 1) οτι ο τερματοφύλακς της λάρισας βρίσκει το πόδι του Βιερίνια και 2) οτι ο 20 κλοτσάει τον Χαλκιά. ήταν και τα δύο τέλος. τώρα οι υπεβολικές κινήσεις των δικών μας δίνουν τροφή στους κάτω να μιλάνε για εύνοια αλλά αν πάλι δεν πέφταν έτσι, (κι αν δεν είμασταν και τόσους βαθμούς πίσω απ την κορυφή) πιστεύω δεν θα τα σφύριζε κι όλας.. στο ελληνικό πρωτάθλημα παίζουμε.

προσωπικά δεν μ αρέσει να κερδίζουμε με πέναλντι.. ακόμα κι αν είναι όντως.. γι αυτό δεν χάρηκα και τη χθεσινή νίκη και τόσο μετά κι απ την εμφάνιση της ομάδας που για 85 λεπτά και τα μισά σχεδόν με παίχτη παραπάνω δεν κατάφερε να πετύχει κάποιο κανονικό γκόλ και ούτε και να φιάξει ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ στην αντίπαλη εστία..
αμυντικά για λάρισες, γιάννενα, ξάνθες , λεβαδιακούς καλοί είμαστε

reset4

• Guest
όταν ο ΠΑΟΚ είναι ψηλά ενοχλεί δεν το ξέρετε??

ας δουμε πως θα γίνει να παίζει η ομάδα καλύτερο ποδόσφαιρο, να το συνδυάζει φυσικά με την νίκη..

αντε παμε καβάλα..

Offline kainsta

• Αποστολή
  • **
Πιαδες off topic αλλα θελω να πω πως σημερα ημουν στο Παγκρητιο και ειδα το εργοτελης καβαλα,η καβαλα καμια σχεσει δεν εχει με την ομαδα οταν αυτη ειχε προπονητη τον παπακωστα!!!!ηταν χαλια μαυρα!!
Ο σαλπι(γιδης) πανω απ΄ολα

Offline grmakis4

• Αποστολή
  • **
2 φορες καληνυχτα..εγω εχω μαθει σαν ΠΑΟΚι να μην εχω προβλημα να βγω και να πω ναι ευνοηθηκα, γιατι για μενα και το πεναλτυ και η αποβολη ηταν λαθος. Ειναι τοσο δυσκολο να το παραδεχτειτε;

ειμαι σιγουρος οτι διαβαζεις αθλητικη μακεδονιας -θρακης και αθλητικα νεα ...........γιατι μονο αυτοι συμφωνουν με τις αποψεις σου............τα σημερινα πρωτοσελιδα τους  ηταν σαν να τα εγραψες εσυ...........(στα θεματα που αφορουν τον ΠΑΟΚ)

και μια ερωτηση απο μενα ......ποσες ωρες εχεις που ασχολεισαι με το ποδοσφαιρο ?

Σε θεματα ευνοιας του ΠΑΟΚ απο τη διαιτησια γενικοτερα η απο τον παπασταματη ειδικοτερα   η στο χθεσινο ματς ακομη ειδικοτερα    δεν προκειται να σου απαντησω ........το θεωρω το λιγοτερο γελοιο.............
ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ...................ΚΑΙ ΦΕΡΤΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΙΟΥΜΕ.............

fatal_invasion

• Guest
επισης ο γιαννακοπουλός μιλησε για σωστη αποβολη...just for the record...
Καλά αυτό παίζεται.

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Ίσως να ναι άσχετο άλλα ίσως και σχετικό.
Καλά θα κάνετε ορισμένοι όταν γράφετε την γνώμη σας να το κάνετε με τρόπο που δεν θα μπριζώνει τους υπολοίπους

Χαλαρωσε Μακη, χαλαρωσε

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

ive4

• Guest
καλά τώρα που ξαναβλέπω το πεναλτι και την κλωτσιά του Κάσεες είναι και τα δύο. Απλά δε φαίνονται με την πρώτη ματιά και είναι απίστευτο πως τα είδε ένας τόσο άθλιος διαιτητής.

PAOK_VOLOS

• Guest
Κατα τη γνωμη μου,πεναλντι δεν υπαρχει.Η αποβολή του παιχτη της αελ ηταν δικαιη,το παραδεχτηκε και ο ιδιος(οπως ειπε ο πουσταράς γιαννακοπουλος)οτι κλοτσησε τον Χαλκια.Σ αυτην την περιπτωση τιμωρειται η προθεση.Επισης δεν επρεπε να αποβληθει ο Μουσλιμοβιτς.

ive4

• Guest
για το πέναλτι :
Βλέπω ότι το πόδι του Μάλαρτζ πατάει το πόδι του Βιερίνια.
Ο Βιερίνια ξεχύνεται ευθεία και ξαφνικά πέφτει προς τα δεξιά.
Οποιος βουτάει μόνος του βουτάει συνήθως ευθεία.
Οταν πέφτεις με διαφορετική κατεύθυνση από την φορά του σώματός σου, σημαίνει ότι κάποιος σε έβγαλε από την πορεία σου.
Αν είχαμε ένα εργαστήριο φυσικής μπορούσαμε να το κάνουμε και πείραμα.

νομπελίστας-φυσικής-4

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
Όταν τα τυριά τα ίδια δεν αμφισβητούν το πέναλτυ άλλα μιλάνε για φάουλ του βιερίνια πιό πρίν και ο γιαννακόπουλος on camera λέει ότι ο ίδιος ο παίχτης του τυριού λέει πως τον κλώτσησε,εμείς συνεχίζουμε να διυλίζουμε τον κόνωπα για να δείξουμε πόσο υπεράνω οπαδοί ήμαστε ........

Για τις φάσεις του μουσλίμοβιτς βέβαια στο 2ο ...... τσιμουδιά.

Συνεχίστε.
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ