Author Topic: ΠΑΟΚ-αέλ τυρί 1 - 0 Σάββατο 5/12/09 ώρα 19:00 novasports  (Read 4435 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline kaisaras

• Αποστολή
  • **
αντε γαμηστε τους να παω κι εγω στη δουλεια και να μη μου πρηξουν τα @@..

τους εχω σιχαθει....

Offline scouser4

• Αλλαγή
Ασκήσεις τακτικής και οικογενειακό δίτερμα περιελάμβανε το πρόγραμμα της σημερινής προπόνησης. Κατά τη  διάρκειας της ο Vladan Ivic δέχθηκε ένα χτύπημα στην ποδοκνημική και αποχώρησε για προληπτικούς λόγους.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Lucio Filomeno.

Απόντες από την προπόνηση ήταν οι Sorlin και Kresic, οι οποίοι βρέθηκαν θετικοί στον ιό Η1Ν1. Τα αποτελέσματα των εξετάσεων βγήκαν σήμερα το πρωί με τους ποδοσφαιριστές ήδη να έχουν αναρρώσει και για προληπτικούς μόνο λόγους να παραμένουν κλινήρεις στα σπίτια τους μέχρι να συμπληρωθεί μια εβδομάδα από την εμφάνιση των συμπτωμάτων της νέας γρίπης Η1Ν1.

Σημειωτέον ότι ο Olivier Sorlin βρέθηκε αρνητικός στα πρώτα τεστ και μόλις στο τρίτο τέστ επιβεβαιώθηκε ότι πάσχει από τον ιό της νέας γρίπης Η1Ν1. 

http://www.paokfc.gr/swift.jsp?CMRCode=14LA2TH4L&extLang=

CLUB LARISA

• Guest
Μερικα τυρια εκαναν θεμα οτι μερικοι απ την 4 ΔΕΝ κρατησαν το ενος λεπτου σιγης στο ματς με το ληκι...
Τοτε με τα καπνογονα που δε βλεπαμε τη μυτη μας και τη φασαρια..

Βρε δεν γαμιούνται τα τυριά που την είδανε σε 2 χρόνια Μπαρτσελόνα, το σωματείο δορυφόρος μας επί μπατατούδη. Αυτοί παρακαλάνε να πεθάνει κανένας για να γίνουνε θέμα κ να μιλάνε γι' αυτούς, γιατί είναι ανύπαρκτοι.
Ο Π.Α.Ο.Κ. πάντα σεβόταν κ θα σέβεται. Κ είμαι σίγουρος οτι το ίδιο θα ισχύσει κ για τον Ντε Νίγκρις κ τον κατάφορα άδικο χαμό του.
Αγωνιστικά, δε θα κάτσουμε να μιλήσουμε για επικινδυνότητα ματς, είναι ανεπίτρεπτο να μιλάμε για "δύσκολο" παιχνίδι με τον 4ο απο το τέλος, πάμε στο επόμενο. 

Offline dave

• Αλλαγή
για αποτελεσμα ουτε λογος....

ΠΑΙΧΤΕ ΜΠΑΛΑ

SKAILS

• Guest
ΠΡΕΠΕΙ να κερδισουμε,δυσκολο ματς θα λειπουν οι κρεσιτς,σορλεν,γκαρσια..νικη κ μονο νικη.

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός

Και για να μην ξεχνιομαστε...το Σαββατο εχει πουτσα στο τυρι! ευκολα η δυσκολα..
« Last Edit: December 03, 2009, 21:52:59 by northeagle_4 »

Offline spartiatis

• Αλλαγή
Και μη ξεχνιέσται ορισμένοι

ΑΘΗΝΑ, ΕΛΑΣΣΟΝΑ, ΒΟΛΟΣ . . . . . ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ!!!!
 :a1006: :a1006: :a1006:

Offline spartiatis

• Αλλαγή
οταν έρθει η ώρα αν μπορέσει καποιος να βαλει ενα λινκ για το παιχνίδι.

Offline nik

• Αποστολή
  • **
ΓΑΜΙΣΤΕ ΤΟ τυρι
ΠΑΟΚ παντου!!!

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
οταν έρθει η ώρα αν μπορέσει καποιος να βαλει ενα λινκ για το παιχνίδι.
Παιζει κατι?

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline lakis4

• Αποστολή
  • **

JamaicaN

• Guest
αιντε βρε γαμηστε τα τυρια

Offline skyclad4

• Αλλαγή
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline Matador

• Αλλαγή
Αυτη την αδερφη τον παπασταματη πρεπει καποιος να του βουλωσει την τρυπα.
«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

Offline nik

• Αποστολή
  • **
παπασφυρικτρα γαμω το σπιτι σου καριολη
ΠΑΟΚ παντου!!!

Offline w|lD ShaRK

• Αποστολή
  • **
Εντάξει, κλασσικός ΠΑΟΚ. Πήρε το αποτέλεσμα με τραγικό ποδόσφαιρο.
Ξέραμε τι θα δούμε, συνεχίζουμε. Μην αρχίσετε πάλι τη γκρίνια, να χαρείτε  :D
...:::Η Τούμπα δε κάνει. Νέο γήπεδο στον ΠΑΟΚ:::...

Offline spartiatis

• Αλλαγή
3ποντοι για μας. τιποτα περισσότερο.  
Συγκέντρωση και δουλειά πλεον για το επόμενο παιχνίδι.
---
αθλιος ο παπασταμάτης. δε με εξέπληξε καθόλου. αθλιος διαιτητής.
δεν αναφέρομαι μόνο στην αποβολή του Μουσλίμοβιτς, αλλά και σε αυτή του κασα που κατά τη γνώμη μου ήταν υπερβολική.
σε γενικές γραμμές πολυ κακή διαιτησία.

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
3ποντοι για μας. τιποτα περισσότερο. 

η ουσία όντως είναι εκεί! 3 πόντοι και πάμε για άλλα
απλά με τέτοια εμφάνιση το "άλλα" είναι κανα 2-3 ματς παρακάτω...στα δύσκολα πάλι θα αποτίσουμε φόρο τιμής

τραγικό ποδόσφαιρο επιθετικά...αμυντικά ότι είναι να γίνει γίνεται με τον ένα ή τονάλλο τρόπο
μπροστά απίθανη φλυαρία, καμία σοβαρή πρωτοβουλία με οργανωμένο μυαλό.

νομίζω ότι είναι τραγέλαφος η όλη φάση με την επίθεση! όαση σήμερα ο Παπάζογλου με τα 2-3 κλίκ που έκανε...ευτυχώς που ξεμπούκωσε και ο Μουσλίμοβιτς...

Το χειρότερο που είδα είναι ότι έχει τη μπάλα ο Βιτόλο ή ο Ίβιτς στο κέντρο...όπου και η επόμενη προφανής πάσα είναι σε έναν μπροστά να πάμε παρακάτω. Στον ΠΑΟΚ η επόμενη προφανής πάσα είναι στο CB για να κάνει γιόμα...
κρίμα

να δείτε που θα μας πουν πάντως και ευνοημένους σήμερα...να το ξέρετε!

Offline dave

• Αλλαγή
ο ηλιθιος παπασταματης κατεστρεψε το παιχνιδι ολομοναχος....και για να μη παρεξηγηθω σε καμια περιπτωση δε μας αδικησε.

για την αποδοση της ομαδας ουδεν σχολιο...προς το παρον...

Offline geros

• Αποστολή
  • **
μην δω πάλι τις παπαριές περί επαγγελματικών νικών και τέτοιες μαλακίες γιατί θα πειστώ οτι είμαστε τελείως γτπ σαν οπαδοί, η ομάδα σήμερα δε βλεπότα. Τραγικοί σε όλα τα σημεία. Δεν άντεχα να το δω από την τηλεόραση, δεν είναι ομάδα αυτό το πράγμα. Είμαστε σε απίστευτο αγωνιστικό αδιέξοδο, έχουμε μάθει να παίζουμε ένα μονοδιάστατο τελείως ποδόσφαιρο κι όσο περνάει ο καιρός γινόμαστε όλο και πιο κακοί.
Δε ξέρω τι μπορεί να γίνει, αλλά νομίζω ότι όλοι ειναι εκνευρισμένοι με αυτό το χάλι.
Κάτι πρέπει να αλλάξει, εμφανίσεις σαν τις σημερινές μας ρίχνουν στην πιο μαύρη απελπισία, αφού από την άλλη γνωρίζουμε ότι λεφτά για μεταγραφές δεν παίζουν.
Πάντως σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να συνεχίσει έτσι η ομάδα για πολύ ακόμα, δε γίνεται να βλέπουμε αυτό το πράγμα κάθε κυριακή.