Την φαση την ειδα μονο απο την Τιβι και μαλιστα μονο 2 φορες. Πρεπει να το ξαναδω και μαλιστα σε κανονικη ταχυτητα και οχι σε slow motion. Παντως οπως το ειδα, για μενα δεν ηταν πεναλτυ. Ναι, με το μικροσκοπιο φαινεται οτι οντως υπαρχει επαφη, αρα τυπικα μπορει να δοθει πεναλτυ. Κατα την αποψη μου ο Βιερινια το κερδιζει καθως ηδη εχει αρχισει να κανει μια μεγαλοπρεπη βουτια. Στην πραγματικοτητα -παντα κατα την αποψη -μου δεν βγαζει ο Μαλαρτζ απο την πορεια του τον Βιερινια, θα μπορουσε ο Βιερινια να πηδηξει απο πανω του ανετα, να τον αποφυγει και να σκοραρει.Παντως δε ξερω αν πηρε ο Μαλαρτζ κιτρινη, κανονικα αφου ο παπαστρουμφ βλεπει παραβαση, επρεπε να δωσει και κιτρινη.
Στη φαση με Χαλκια, ο σπηκερ του 103 λεει πως τον κλωτσησε εκτος φασης, φαινεται -ειπε -στο τριτο ρηπλεη, εγω παντως δεν το ειδα και αρκουμαι στην ομολογια Γιαννακοπουλου πως ηταν πραγματι.Ο Χαλκιας απο την μια κανει σαν κεραυνοπληκτος, απο την αλλη δεν μας εχει συνηθισει σε θεατρινισμους.
Για δευτερη κιτρινη σε Μουσλιμοβιτς νομιζω πως δεν ηταν αφου δε νομιζω οτι θα μπορουσε να δοθει καθυστερηση στη συγκεκριμενη φαση.
Ελπιζω να μη βαζω φωτιες με αυτο το ποστ.